Merhaba Sektör Medya Grubu’nun değerli okurları yeni bir yazımla yeniden sizlerleyim.

‘Gülü seven dikenine katlanır’ derler.  Yaşam meşakkatli bir yoldur. Yürüdüğün bu uzun yolda her zaman önüne engeller çıkabilir. Bazı insanlar bu engellere takılır ve yenilir, mağlup olurken, bazı insanlar ise bu engellerin üzerine kararlılıkla giderek belirledikleri hedeflere ulaşırlar. İşte bunu dikenli bir yola benzetirim her zaman. Şayet amacın güle ulaşmaksa dikenlerine de katlanabilmelisin ki, gül senin olsun.
 Bu gülü iş hayatına benzetebilirsin, aşk hayatına benzete bilirsin, okul sıralarına benzete bilirsin. Neye benzetmek istersen ona benzete bilirsin. 
Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşım geldi uzun zamandır kendisini görmedim. Üniversitede beraber iyi bir dostluğumuz vardı. Bu arkadaşım birine sevdalıydı ve Üniversite bitince evlenmek istiyorlardı. Fakat anlattıkları ve yaşadıkları bunun kolay olmadığıydı. Hem kendi ailesi, hem de sevdiğinin ailesi bu evliliğe karşı çıkmışlar. Aileler, ‘katiyen bu evlilik olmaz’ diye kestirip atmışlar. Fakat işet bir söz var ya ‘Gönül ferman dinlemez’ diye ferman dinlememiş ve sevgilerini evlilikle taçlandırmak için uzun ve zorlu bir süreç yaşamışlar. 
 Sevgilerinin büyüklüğünü gören aileler ise onların bu sevgilerine karşı pes etmişler ve evlenmelerine izin vermişler. Az önce demiştim ya bu yol dikenli olsa da, zor olsa da sonunda güle ulaşmak varsa dikenlere de katlanmak gerekir. Lakin sevgilerine inanmasalar, çıktıkları yolda dikenlere teslim olmasalardı, gülü değil, yapraklarını bile elde edemezlerdi. 
 Hayat işte dediğim gibi dikenli bir yol misali önümüzdedir. Bizlerde hedeflerimize ulaşmak için bu dikenli yolda gülü sevmeliyiz ki dikenlerine katlanalım diyorum kalın sevgiyle….