Komedyen Özgür Turhan Kimdir? Kaç Yaşında? Eşi Kim?

Komedyen Özgür Turhan Kimdir? Kaç Yaşında? Eşi Kim?

ABONE OL
8 Nisan 2024 17:02
Komedyen Özgür Turhan Kimdir? Kaç Yaşında? Eşi Kim?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medyanın, televizyonun ve stand-up gösterilerinin komik ismi Özgür Turhan kimdir son günlerin merak edilen konularından biri. Sosyal medya paylaşımları ve stand-up gösterileriyle bilinen Özgür Turhan Süleyman Soylu ile yaşadığı gerginliğin ardından iyiden iyiye merak edilmiştir.

Biz de sizler için Youtuber, oyuncu ve komedyen kişiliğiyle bilinen Özgür Turhan’ın hayatını araştırdık. Detaylar haberimizde…

özgür turhan kimdir

Özgür Turhan Kimdir?

Son yılların yıldızı parlayan komedyenlerinden Özgür Turhan kimdir, gelin birlikte inceleyelim…

Özgür Turhan sosyal medya fenomeni, Youtuber, şovmen ve oyuncu olarak tanınmaktadır. 1992 yılında Kayseri’de doğmuştur. Gençliğini ise İzmir’de geçirmiştir.

İzmir Balçova Lisesi’nde okuyan Turhan, üniversite eğitimini Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi’nde almıştır. Günümüzde komedyen kimliğiyle öne çıkan Özgür Turhan, çeşitli sahnelerde stand-up gösterileriyle seyirci karşısına çıkmaktadır. Türkiye’yi gezerek pek çok stand-up gösterisi gerçekleştirmektedir.

Özgür Turhan aynı zamanda film ve dizilerde oyunculuk yapmaktadır. Sosyal medya platformlarındaysa eşiyle birlikte çektiği videolarla belirli bir takipçi kitlesi edinmiştir.

Özgür Turhan Nereli?

Özgür Turhan kimdir, merak edilirken nereli olduğu da sık sorulardandır.

Özgür Turhan 1992 yılında Kayseri’de dünyaya gelmiştir. Günümüzde İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir.

Özgür Turhan Kaç Yaşında?

1992 yılında doğan Özgür Turhan, 2024 itibariyle 32 yaşındadır.

özgür turhan kimdir

Özgür Turhan Filmleri

Özgür Turhan komedyen, fenomen kimliğinin yanı sıra; oyunculuğuyla da tanınmaktadır. Özgür Turhan, 2014 yılından beri çeşitli dizi ve filmlerde yer almaktadır. Yer aldığı yapımlarla birlikte tanınırlığı artan Turhan, günümüzde hala oyunculuğa devam etse de komedyenliğe daha çok ağırlık vermektedir.

Özgür Turhan’ın yer aldığı film ve diziler şunlardır:

  • Fayt Kilab 3 (Dedektif rolünde)
  • Organize İşler Sazan Sarmalı (Çığırtkan rolünde)
  • İlginç Bazı Olaylar (Mahir rolünde)
  • Necati Başkadır

Özgür Turhan’ın oyunculuk seçimlerinde de komedyen olmasına uygun tercihler yaptığı görülmüştür. Turhan, genellikle komedi filmlerinde yer almaktadır.

özgür turhan kimdir

Özgür Turhan Kiminle Evli? Eşi Kim?

Özgür Turhan kimdir merak edilirken eşinin kim olduğu da oldukça aratılmaktadır.

Özgür Turhan, kendisi gibi Youtuber olan Deniz Bağdaş ile evlidir.

Çiftin, Rohan isimli bir erkek çocukları vardır. Ayrıca Youtube’da birlikte “Kamusal Mizah” isimli bir kanala sahiplerdir. İkili yayınladıkları komik videolarla geniş bir kitle tarafından takip edilmektedir.

özgür turhan kimdir

Deniz Bağdaş Kimdir?

Komedyen Özgür Turhan’ın eşi olarak bilinen ve sosyal medya paylaşımlarıyla merak konusu olan Youtuber Deniz Bağdaş kimdir sizler için araştırdık. İşte o detaylar…

Deniz Bağdaş, 8 Temmuz 1993 yılında İzmir’de doğmuştur. Bağdaş, 2024 yılı itibariyle 31 yaşındadır. Deniz Bağdaş’ın burcu ise yengeçtir.

Deniz Bağdaş’ın bir Youtube kanalı bulunmaktadır. Aynı zamanda oyunculuk da yapmaktadır. Deniz Bağdaş, eşi Özgür Turhan gibi Organize İşler Sazan Sarmalı filminde yer almıştır.

Deniz Bağdaş’ın geniş kitlelerce tanınması ise Youtube’daki “Kamusal Mizah” kanalı ile olmuştur. Burada eşi ile çeşitli konularda mizah içerikli videolar yayınlamaktadırlar. Özellikle “Bozuk Mikrofon” serili videoları büyük ilgi çekmektedir.

Deniz Bağdaş, Instagram üzerinden ise genellikle oğlu Rohan ile ilgili paylaşımlar yapmaktadır. İkilinin minik oğlu Rohan Turhan’ın da kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır.

Özgür Turhan eşi Deniz Bağdaş ile Instagram, Twitter ve Youtube üzerinden yaptıkları paylaşımlar ve yayınlarla dikkat çekmektedir. Deniz Bağdaş Turhan, son zamanlarda yaptırdığı estetik operasyonlarla da gündeme gelmektedir. Pek çok izleyici Bağdaş’ın yaptırdığı estetikleri merak etmektedir.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.