Yılın 7. ayına adım atarken, astrolojik olarak bizi nelerin beklediğini merak ediyoruz. Her aybaşında, burcumuzun ve yükselen burcumuzun getirecekleri konusunda astrologların yorumlarını takip ediyoruz. 2024 Temmuz ayı için burç yorumları astrologlar tarafından yayımlandı. Biz de Hande Kazanova’nın 2024 yılı Temmuz ayı burç yorumlarını sizin için derledik. İşte detaylar…

Temmuz Ayı Burç Yorumları

2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Hande Kazanova'nın değerli bilgileri ve astrolojik gözlemleri ile Temmuz ayının burçlar için neler getireceğini detaylı olarak inceleyeceğiz. Bu ay boyunca sizi bekleyen durumları öğrenecek ve bu bilgileri hayatınıza nasıl entegre edebileceğinizi keşfedeceksiniz. Temmuz ayı, büyük değişimler ve yeni başlangıçlar için uygun bir dönem olabilir. Bu eşsiz astroloji rehberini kaçırmayın ve burcunuzun yol haritasını belirlemeye başlayın!

2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları 1 (2)

Bu ay, burçlar için neler getiriyor? 2024 Temmuz ayı burç yorumlarını sizin için derledik. Her bir burcun, Temmuz ayı boyunca karşılaşabileceği durumları detaylı olarak inceleyelim...

Temmuz 2024 Koç Burcu Yorumları

Koç Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-1

Koç ve Yükselen Koçlar;

Parasal Konular ve Kararlar:

Bu ay, finansal meseleler gündeminizin merkezinde olacak. Parayla ilgili nasıl hareket etmeniz gerektiğine dair önemli bilgiler öğrenecek ve uygulayacaksınız.

Aşk ve Sosyal Hayat:

2 Temmuz'dan sonra aşk hayatınız canlanacak. Hem aşkı daha çok konuşacak hem de hayatınıza almak isteyeceksiniz. Hobilerinize de daha fazla zaman ayırabileceksiniz. 11 Temmuz'dan itibaren, hayatınızda biri yoksa, bu durumu değiştirme gerekliliğini hissedeceksiniz. Evliyseniz, eşiniz veya partnerinizin sosyal çevresiyle bir araya gelme fırsatınız olacak ve keyifli planlar yapabileceksiniz.

Koç Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-1

Yeni Ay ve Ailevi Kararlar:

6 Temmuz'da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, ailevi konularla ilgili önemli kararlar almanızı gerektirecek. Aile üyelerinizin (anne, baba) hayatında önemli değişiklikler olabilir. Ayrıca, evinizle ilgili uzun vadeli kararlar almanız gerekebilir. Bu Yeni Ay, bu kararları hayata geçirmek için bir fırsat sunacak. Alışkanlıklarınızla ilgili değiştirmek istediğiniz konular varsa, bu dönemde harekete geçebilirsiniz.

Dolunay ve Kariyer:

21 Temmuz'daki Dolunay, Haziran sonunda aldığınız kararların sonuçlarını göreceğiniz önemli bir dönem olacak. Bu Dolunay, kariyer ve meslek hayatınızda gerçekleşecek ve hayat amacınız ve hedeflerinizle ilgili bir sonuca varmanıza yardımcı olacak.

Yazın Ritmine Uyum:

Dolunay sonrası, daha keyifli ve aşk dolu bir döneme gireceksiniz. Yazın ritmine ayak uyduracak ve daha rahat bir döngüye merhaba diyeceksiniz.

Temmuz 2024 Boğa Burcu Yorumları

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-1

Boğa ve yükselen Boğalar;

Ayın Başlangıcı ve Maddi Konular:

1 Temmuz itibarıyla ay Boğa burcundayken aya başlıyoruz, bu da sizin ayınız demek. Maddi konular ve güvence altına almak istediğiniz durumlar önem kazanacak. İş ve yer değişiklikleri gibi durumlar bu ay içerisinde gerçekleşebilir.

Ev ve Aile:

2 Temmuz'dan itibaren evinize ve ailenize daha fazla zaman ayırmak isteyeceksiniz. Evinizde daha fazla misafir ağırlayabilir ve sosyalleşme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Çalışıyorsanız, işinizi evden yürütebileceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Emlak alım, satım ve kiralama gibi konular da gündeminizde olacak. Bu konularla ilgili önemli görüşmeler 2 Temmuz'dan itibaren 15 gün boyunca devam edecek.

Venüs’ün Etkisi:

11 Temmuz'da Venüs ev alanınıza geçecek. Bu, evde rahatlama, keyif yapma, misafir ağırlama ve tadilat işleriyle ilgilenme zamanıdır. Evde sevdiklerinizle vakit geçirmekten büyük mutluluk duyabilirsiniz.

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-1

Yeni Ay ve İletişim:

6 Temmuz'da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile iletişim işleriniz hızlanacak. Ticaret, ulaşım, haberleşme ve medya ile ilgili işlerinizde hızlı gelişmeler olabilir. Yakın çevrenizle, akrabalarınızla ve kardeşlerinizle olan ilişkileriniz de güçlenecek.

Dolunay ve Seyahat:

21 Temmuz'daki Dolunay, seyahatlerinizi hızlandırabilir ve medya veya ticari faaliyetlerle ilgili daha önce aldığınız kararların sonuçlarıyla sizi karşılaştırabilir. Bu dönemde önemli haberler alabilir ve planlarınızı gerçekleştirme potansiyeliniz yüksek olacak.

Aşk ve Hobiler:

26 Temmuz'dan itibaren aşk, keyif, mutluluk, hobiler ve spor faaliyetleri hayatınızda daha fazla yer alacak. Bu dönem, bu alanlarda girişimlerde bulunmak için ideal olacaktır.

Temmuz 2024 İkizler Burcu Yorumları

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumla (1)-1

İkizler ve yükselen İkizler;

Geri Planda Kalma İsteği ve Yurt Dışı Planları:

Bu ay, geri planda kalma isteğiniz yüksek olacak. Yurt dışı planlarınız hız kazanabilir ve uzak yerlerden gelecek haberler ya da çalışma koşullarınızla ilgili bazı konular zihninizi meşgul edebilir. Tamamlanmamış işlerden dolayı kafanız dolu olabilir, ancak endişelenmeyin. Jüpiter'in etkisiyle çeşitli fırsatlar ve şanslar karşınıza çıkacak.

Yeni Ay ve Maddi Konular:

6 Temmuz'da gerçekleşecek Yeni Ay ile maddi konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Elinize para geçebilir ve bu parayı evinize, ailenize harcamak isteyebilirsiniz. Ancak, ödemeler dengesini iyi korumanız gereken bir ay olduğunu unutmamalısınız. Ailenize yapacağınız harcamalar artabilir, yiyecek ve içecek gibi gıda alanlarına daha fazla para harcayabilirsiniz. Güzel haber şu ki, bir yandan da cebinize para girecek.

Merkür ve İletişim:

2 Temmuz'dan itibaren Merkür Aslan burcuna geçiyor. Bu dönemde akrabalarınız ve kardeşlerinizle, yakın çevrenizle olan iletişim hızlanacak. Uzun zamandır görmediğiniz akrabalarınız, kuzenleriniz ve komşularınızla bir araya gelebilir ve iletişiminizi artırabilirsiniz.

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumla (2)-1

Venüs’ün Etkisi:

11 Temmuz'dan itibaren Venüs de bu alanlarınıza geçiyor. İletişim, satış, tanıtım, medya ve eğitim alanlarında güzel sonuçlar ve bağlantılar elde edebilirsiniz.

Dolunay ve Maddi Konular:

21 Temmuz'daki Dolunay, maddi konulara dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aylarda bir borcun altına girdiyseniz veya parayla ilgili önemli kararlar aldıysanız, bu Dolunay ile aldığınız kararların sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Bu da sizi rahatlatacak. Borcunuzun bittiğini veya parayla ilgili konuların istediğiniz gibi sonuçlandığını görebilirsiniz.

Güneş’in Aslan Burcuna Geçişi:

22 Temmuz'dan itibaren Güneş Aslan burcuna geçecek ve sizin için çok hareketli bir dönem başlayacak. Ancak, 26 Temmuz'dan sonra evinize, yuvanıza ve burada yapılması gerekenlere daha fazla vakit harcayabilirsiniz.

Temmuz 2024 Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-1

Yengeç ve yükselen Yengeçler;

İletişim ve Sosyal Çevre:

Bu ay, iletişim becerilerinizin ön planda olduğu bir dönem başlıyor. Sosyal çevrenizle bolca vakit geçirecek ve farklı mekanlarda bulunacaksınız. Arkadaşlarınızla zaman zaman anlaşmazlıklar ve tartışmalar yaşayabilirsiniz, ancak bu durum sosyal hayatınızı daha da hareketlendirecek. Farklı organizasyonlara katılmaktan çekinmemelisiniz.

6 Temmuz'daki Yeni Ay:

6 Temmuz'da gerçekleşecek Yeni Ay, sizin Yeni Ay’ınız olacak. Geçtiğimiz yıl boyunca hayatınızı gözden geçirdiyseniz ve yeni planlar yaptıysanız, şimdi bu planları hayata geçirme zamanı. Bu dönemi tohum ekme dönemi olarak görmelisiniz; küçük adımlar bile büyük değişimlere yol açabilir. Eviniz, aileniz, sevdikleriniz, kendiniz, görüntünüz ve sağlığınızla ilgili önemli kararları bu Yeni Ay'la beraber alabilirsiniz.

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-1

Maddi Konular:

2 Temmuz’da Merkür’ün Aslan burcuna geçişi, maddi konulara daha fazla odaklanmanıza neden olacak. Parayla ilgili konuşmalar, anlaşmalar ve sözleşmeler gündeme gelebilir. Parasal sorunlarınızı çözme fırsatları da doğabilir. 11 Temmuz’da Venüs de bu alanlara geçerek, maddi konularda elinizi rahatlatacak.

21 Temmuz'daki Dolunay:

21 Temmuz’da Oğlak burcunun son derecelerinde bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay, ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat çekiyor. 22 Haziran sonunda da Oğlak burcunda bir Dolunay vardı ve o dönemde önemli kararlar almış olmalısınız. Bu Dolunay, aldığınız kararların işleyip işlemediğini veya bu kararlarda bir değişiklik olup olmadığını gösterecek. Buna göre önemli kararlar alabilirsiniz: Ya devam edeceksiniz ya da sonlandıracaksınız.

Merkür'ün Geçişi:

26 Temmuz’dan itibaren Merkür, iletişim alanlarınızı hızlandıracak. Bu tarihten sonra, yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlar ve programlar hayatınızı güzelleştirebilir.

Temmuz 2024 Aslan Burcu Yorumları

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-1

Aslan ve yükselen Aslanlar;

Kariyer ve Sosyal Hayat:

Bu ay, kariyer fırsatlarıyla dolu bir dönem sizi bekliyor! Çalışmıyor olsanız veya tatilde bile olsanız, kalabalık ortamlarda bulunacak ve ailenizle daha fazla vakit geçireceksiniz. Göz önünde olacağınız bu ortamlarda, bazı mücadeleci durumlar da ortaya çıkabilir. Çekişmeler ve inatlaşmalar yaşanabilir, bu yüzden pasif-agresif davranışlardan kaçınmanızda fayda var.

6 Temmuz’daki Yeni Ay:

6 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, sizin Yeni Ay’ınız değil. Bu nedenle 6 Temmuz ve sonrasındaki iki hafta boyunca büyük girişimlerden, yeniliklerden ve kararlarınızı uygulamaktan kaçınmalısınız. Bu Yeni Ay, yurtdışıyla bağlantılı işlerinizde hızlanma sağlayabilir veya kötü bir alışkanlığınızdan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Ancak kişisel girişimler ve işle ilgili konularda desteklenmeyeceksiniz.

12 Temmuz'da Merkür'ün Geçişi:

12 Temmuz’da Merkür burcunuza geçecek ve iletişimde rahatlama dönemi başlayacak. Uzun zamandır kafanızda bazı konuları düşündüyseniz ve geçmişle ilgili hesaplaşmalar yaşadıysanız, 2 Temmuz’dan sonra kendi yolunuzu daha net görebilirsiniz. Hayatınızı, planlarınızı ve hayallerinizi etrafınızdaki insanlara daha kolay aktarabileceksiniz.

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-1

11 Temmuz'da Venüs'ün Geçişi:

11 Temmuz’dan sonra Venüs'ün Aslan burcuna geçişiyle güzelleşme dönemi başlıyor. Görüntünüze, kılığınıza ve kıyafetinize daha fazla önem vereceksiniz. Alışveriş yapacak, sosyalleşecek ve çevrenizdeki insanlara “Bakın, ben buradayım” mesajı vereceksiniz.

21 Temmuz’daki Dolunay:

21 Temmuz’da gerçekleşecek Dolunay, sağlığınızla ilgili önemli bir konuyu gündeme getirecek. 21 Temmuz civarında (+/- 3 gün) sağlığınızla ilgili önemli bir karar alabilirsiniz.

22 Temmuz'da Güneş'in Geçişi:

22 Temmuz’dan sonra Güneş burcunuza geçiyor ve kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Kendinize olan güveniniz artacak ve güçlü, sağlıklı, iyimser etkilerle hayatınızın daha da güzelleştiğini göreceksiniz.

Parasal Konular:

Parayla ilgili mevzuları ay sonuna bırakın. Ay sonunda finansal konularda daha rahat olacağınızı göreceksiniz.

Temmuz 2024 Başak Burcu Yorumları

Başak Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-1

Başak ve yükselen Başaklar;

Ayın Başlangıcı:

Bu ay, uzak yerlerden gelen haberler ve yapacağınız seyahatlerle başlayacak. Seyahat etme şansınız yüksek, ayrıca bir eğitim veya seminere katılma olasılığınız da var.

2 Temmuz'da Merkür'ün Aslan Burcuna Geçişi:

Merkür 2 Temmuz'da Aslan burcuna geçiyor, bu da önemli işlerden biraz elinizi ayağınızı çekmeniz gerektiğini gösteriyor. Sırlarınızı ve planlarınızı etrafınızdaki insanlarla paylaşmamak bu dönemde daha doğru olacak, çünkü arkanızdan dedikodu yapılması veya gizli işlerin dönmesi gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Aile İlişkileri ve Yurtdışı Bağlantıları:

Ailenizle, özellikle annenizin kardeşleri veya akrabalarıyla iletişiminiz hızlanabilir. Yurtdışı bağlantılı bir işiniz varsa, burada konuşmalar ve görüşmeler artabilir.

Başak Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-1

11 Temmuz Sonrası:

11 Temmuz'dan itibaren kendi içinize çekileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde dinlenmeye ve ruhunuza vakit ayırmaya özen göstermelisiniz, çünkü yeni bir döneme hazırlık yapıyorsunuz. Ağustos ayının ikinci yarısında hayat sizin tarafınıza dönmeye başlayacak.

21 Temmuz'daki Dolunay:

21 Temmuz'da gerçekleşecek Dolunay, aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konular, sanatsal ve yaratıcı işleriniz veya hobilerinizde önemli kararları gündeme getirecek. Haziran sonunda aldığınız ve uygulamaya koyduğunuz kararların sonuçlarını bu Dolunay ile alabilirsiniz. Bu dönemde bazı gerçekliklerle yüzleşebilir ve sonlanması gereken işleri bitirme gerekliliğini fark edebilirsiniz.

26 Temmuz'da Merkür'ün Geçişi:

26 Temmuz'dan sonra Merkür burcunuza geçecek ve üzerinizden büyük bir yük kalkmış gibi hissedeceksiniz. Merkür sizin yönetici gezegeniniz olduğu için, özellikle Temmuz ayında sağlığınızla ilgili yaşadığınız zorlanmalar da geride kalmaya başlayacak. Artık planlarınızı paylaşabilir ve kafanızdaki fikirleri hayata geçirmek için adımlar atabilirsiniz. Ancak, bu geçişten önce bunu yapmaktan kaçınmalısınız.

Temmuz 2024 Terazi Burcu Yorumları

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-1

Terazi ve yükselen Teraziler;

Ayın Başlangıcı:

Bu ay parayla ilgili konular ön planda olacak. Uzun zamandır beklediğiniz bir para varsa, bu ay onun tahsilatıyla ilgilenebilirsiniz. Para alacak-verecek dengesi önem kazanacak ve verimli bir ay olacak. Bu verimi para tahsilatı yapmak ve beklediğiniz paranın gelmesi için kullanabilirsiniz.

6 Temmuz'daki Yengeç Burcundaki Yeni Ay:

6 Temmuz'da Yengeç burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay, kariyer ve meslek alanlarınızda önemli başlangıçlar ve kararları gündeme getirebilir. Anlaşmalar yapabilir, iş değişikliği veya kariyerinizde yenilikler düşünebilirsiniz. Önemli projelerinizi başlatmak için 6 Temmuz sonrası 15 gün boyunca hareketlilik olabilir.

Yuva Kurmak ve Statü Değişikliği:

Bu dönemde yuva kurmak, statü değişikliği yapmak, annenizle ilgili önemli kararlar almak veya evliyseniz partnerinizin ailesiyle ilgili kararlar gündeme gelebilir.

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-1

2 Temmuz'da Merkür'ün Aslan Burcuna Geçişi:

2 Temmuz itibarıyla Merkür Aslan burcuna geçiyor, bu da sosyal çevrenizi hareketlendirecek. Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizdeki insanlarla daha sık görüşecek ve 11 Temmuz’dan sonra grubunuzun aranılan ismi olacaksınız. Değişik yerlere gitmek, arkadaşlarınızla aranızdaki soğukluğu gidermek, işbirliklerine girmek, ürün lansmanları yapmak veya organizasyonlar, davetler ve aktiviteler içinde bulunmak hayatınızı güzelleştirecek.

21 Temmuz'daki Dolunay:

21 Temmuz’da gerçekleşecek Dolunay, aile ve evle ilgili konularda önemli kararları karşınıza getirecek. Taşınmayı veya yer değişikliği yapmayı düşünüyorsanız, bununla ilgili önemli girişimlerde bulunduysanız, bu Dolunay bu konuları tamamlayacak. Haziran sonunda tembellik ettiyseniz ve işleri ertelediyseniz, bu Dolunay "yapmak zorundasınız" diyecek.

26 Temmuz'da Merkür'ün Başak Burcuna Geçişi:

26 Temmuz’da Merkür Başak burcuna geçiyor, bu yüzden Temmuz sonuna doğru daha dikkatli olmalısınız. Her ortamda konuşmamaya ve planlarınızı, düşüncelerinizi fazla paylaşmamaya özen gösterin. Arkanızdan iş dönebilir, bu yüzden iki hafta boyunca dikkatli olmalısınız.

Temmuz 2024 Akrep Burcu Yorumları

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-1

Akrep ve yükselen Akrepler;

Temmuz Ayı İlişkiler Ayı:

Temmuz ayı, ilişkiler açısından oldukça hareketli geçecek. Uzun zamandır "Artık bir ilişkim olsun" ya da "İlişkilerimde bir şeyleri rayına oturtayım" diyorsanız, bu ay tam da bunun zamanı. Hayatınıza yeni bir insan girmiş olabilir veya yeni biriyle tanışmış olabilirsiniz. Bu dönemde karşı cinse karşı inatçı tavırlar sergileyebilirsiniz, "Büyük aşklar kavgayla başlar" misali. Bu yüzden, karşı tarafı düşünerek adım atmayı ihmal etmeyin; bu konularda gerçekten şanslı olacağınız bir ay olacak.

2 Temmuz'da Merkür Aslan Burcuna Geçiyor:

Merkür’ün Aslan burcuna geçişiyle göz önünde olduğunuz ortamlarda çok konuşulacaksınız. Birden fazla işle meşgul olacaksınız ve kariyerinizde önemli konuşmalar, görüşmeler yapabilirsiniz. Annenizle olan iletişiminiz de bu dönemde hızlanacak.

6 Temmuz'daki Yengeç Burcundaki Yeni Ay:

6 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, seyahat ve eğitimle ilgili konuları hızlandıracak. Ticari faaliyetler, hukukla ilgili işler, yurt dışı bağlantılı projeler ve daha az samimi olduğunuz insanlarla yapılacak işler gündemde olacak. Medyayla ilgili harekete geçmek veya eğitimle ilgili bir karar vermek istiyorsanız, bu Yeni Ay’ı değerlendirebilirsiniz.

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-1

11 Temmuz'da Venüs Aslan Burcuna Geçiyor:

11 Temmuz’dan sonra Venüs Aslan burcuna geçer geçmez parlayacak ve hareketli olacaksınız. Hayatınızdaki insanla ilişkinizi güçlendirecek güzel adımlar atabilirsiniz. Kalıcı bir ilişkiniz varsa, ailelerin tanışması veya ilişkiyi bir üst seviyeye taşıma gibi etkiler devreye girebilir.

21 Temmuz'daki Oğlak Burcundaki Dolunay:

21 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay, iletişim ve yakın çevrenizle ilgili önemli kararları gündeme getirecek. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde de bazı kararlar alabilirsiniz.

27 Temmuz'da Merkür'ün Başak Burcuna Geçişi:

27 Temmuz’dan itibaren Merkür’ün Başak burcuna geçişi, katılacağınız ortamlarda daha fazla hareketlilik getirecek. Bu dönemde sosyal hayatınız hızlanacak.

Temmuz 2024 Yay Burcu Yorumları

Yay Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-1

Yay ve yükselen Yaylar;

Çalışma Koşulları ve Sağlık:

Temmuz ayında çalışma koşulları, gündelik hayatın ritmi, angarya işler ve sağlıkla ilgili konular ön planda olacak. Özellikle sağlık konularına ekstra özen göstermeniz gerekiyor. 1 Temmuz civarında ateşli ve salgın hastalıklara yakalanma riskiniz yüksek olabilir.

Seyahat ve Planlar:

2 Temmuz’da Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle seyahatler hızlanacak. Farklı yerlere gitmek ve yeni insanlarla tanışmak isteyeceksiniz. Uzun zamandır aklınızdaki bazı planları hayata geçirme şansınız olacak.

6 Temmuz'daki Yeni Ay:

6 Temmuz’da gerçekleşecek Yeni Ay, müşterek para alanlarınızı etkileyecek. Alacak verecek konuları, banka işlemleri, parayı daha iyi değerlendirme gibi konular gündemde olacak. Sponsor anlaşmaları, tahsilatlar, miras ve nafaka konularında ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Yay Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-1

11 Temmuz ve Sonrası:

11 Temmuz’dan itibaren keyfinize diyecek yok! Uzun bir süre sonra kendinizi daha güçlü ve enerjik hissedeceksiniz.

21 Temmuz'daki Dolunay:

21 Temmuz’da Oğlak burcunun son derecelerinde bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay, parayla ilgili önemli kararları harekete geçirecek. Daha önce elinize geçen paranın tamamlanması, ikinci bir para akışı veya parayla ilgili meselelerin nihayete ermesi gibi konular gündemde olacak.

26 Temmuz ve Sonrası:

Temmuz ayı boyunca sağlığınıza dikkat ettiğiniz sürece, 26 Temmuz’dan itibaren durdurulamaz olacaksınız. Enerjiniz ve motivasyonunuz artacak, bu dönemde önemli adımlar atabileceksiniz.

Temmuz 2024 Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-1

Oğlak ve yükselen Oğlaklar; Temmuz ayı sizin için hem keyifli hem de çocuğunuz varsa onunla ilgili konuların aktif olduğu bir dönem olacak. Bu ay, hem mutluluk hem de bazı mücadeleler içerebilir. İşlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz, ancak zaman zaman işinizle ilgili düşünceleri geri planda bırakmanız gerekecek.

Parasal Konular:

2 Temmuz itibarıyla Merkür Aslan burcuna geçiyor ve parayla ilgili konular önem kazanıyor. Alacak verecek dengesi dikkat gerektirecek. 11 Temmuz’da Venüs’ün de bu alanlara geçmesiyle maddi konularda rahatlama yaşayacaksınız. Parayı iyi organize ederek, neler yapılması gerektiğine karar vereceksiniz.

İlişkiler ve Kişisel Gelişim:

2 Temmuz ve 11 Temmuz sonrası, karşı cinsle olan bağlantılar da önem kazanacak. Cinselliğe olan eğiliminiz artabilir ve hayatınızı anlamlandırmak için derin konuşmalar ve yeni insanlarla tanışma fırsatları devrede olacak.

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-1

6 Temmuz'daki Yeni Ay:

6 Temmuz’da Yengeç burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay, ilişkilerle ilgili önemli kararları ön plana çıkaracak. Eşinizin veya partnerinizin hayatına dair önemli kararlar alabilirsiniz. Taşınma gündeme gelebilir veya partnerinizin isteklerine göre hareket etme gerekliliği doğabilir. Hayatınızda biri yoksa, yeni bir ilişkiye adım atma zamanı gelebilir. Ortaklıklar ve işbirlikleri de bu Yeni Ay’ın konuları arasında olacak.

21 Temmuz'daki Dolunay:

21 Temmuz’da Oğlak burcunun son derecelerinde bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay, kişisel alanınızda olacak ve ilişkilerle ilgili alınan kararların nihayete ermesini sağlayacak. Haziran sonunda başlattığınız bazı işlerin sonuçlarını alma ve sağlıkla ilgili konularda da gelişmeler yaşama potansiyeliniz yüksek. İnatlaşmalardan kaçınmanız bu dönemde önemli olacak.

26 Temmuz ve Sonrası:

26 Temmuz’dan sonra Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle seyahatler, medya alanları ve iletişim konuları daha da önem kazanacak. Tatil yapmayı düşünüyorsanız, 26 Temmuz’dan sonraki dönem oldukça keyifli ve sizi mutlu eden bir dönem olabilir.

Temmuz 2024 Kova Burcu Yorumları

Kova Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-1

Kova ve yükselen Kovalar;

Aile ve Ev:

Temmuz ayına ailevi konular ön planda giriyorsunuz. Eviniz ve yuvanız bu ayın önemli temaları olacak. Ayın başında, ebeveyninizin sağlığıyla ilgili konular gündeminize yerleşebilir. Evde yapılması gereken boya, badana, tadilat gibi işler bu dönemde gündeme gelebilir. Ayrıca, bir yerden bir yere taşınma durumu da söz konusu olabilir. Bu dönemde sert ve agresif etkilerden uzak durmaya özen gösterin.

İkili İlişkiler:

2 Temmuz itibarıyla Merkür Aslan burcuna geçiyor ve bu geçişle birlikte şartlar ve koşullar karşı tarafın elinde olacak. İkili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda sevdiğiniz kişinin konuşmaları, fikirleri ve vereceği kararlar hayatınızda daha da önem kazanacak. İlk başta bazı sıkıntılar ve sorunlar yaşanabilir, ancak bunları çözmek üzere konuşmalar yapabilirsiniz. 11 Temmuz’dan sonra Venüs’ün bu alanlara geçmesiyle birlikte sevdiğiniz kişiyle aranızdaki bağlar kuvvetlenecek ve aşkınızın daha da güçlendiğini fark edeceksiniz.

Kova Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-1

İş ve Sağlık:

6 Temmuz’da Yengeç burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay, işle ilgili önemli kararları gündeme getirecek. İş koşulları, hizmet alanı ve sağlıkla ilgili konularda önemli açılımlar bu Yeni Ay’la beraber devreye girecek. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Bu dönemde aldığınız kararların sonuçlarını ilerleyen zamanlarda rahatça görebilirsiniz.

Kritik Dönemler:

21 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay, sizin için oldukça önemli olacak. Bir önceki Dolunay da kadersel alanınızda oluşmuştu. Arkanızdan iş çevrilme potansiyeli yüksek olacak. Bu dönemde başlamış olan olayların sonuçlarıyla yüzleşmek ve bir sonuca varmak önemli olacak. Sağlığınıza ve ruh sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin. Beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kemik ağrıları, iskelet sistemi sıkıntıları, dizler ve dişler gibi konulara dikkat etmeniz gerekecek.

Para ve Zihin:

26 Temmuz’dan sonra Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle birlikte, parayla ilgili konularda zihniniz çok iyi çalışacak. Sorunlarınız varsa bu dönemde çözümler üretmekte zorlanmayacaksınız.

Temmuz 2024 Balık Burcu Yorumları

Balık Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-1

Balık ve yükselen Balıklar;

İletişim ve Çevre:

Temmuz ayı, Balık burcu için iletişimin güçlü olduğu bir dönem olacak. Çevrenizdeki insanlarla bağlantılar önemli hale gelecek ve birçok kişiyle bir araya gelmek isteyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler bu ay belirgin hale gelebilir. Temmuz'un başında özellikle araba kullanırken dikkatli olmanızda ve sözlerinize, inatçı tutumlara dikkat etmenizde fayda var.

Çalışma ve Günlük Hayat:

2 Temmuz'da Merkür Aslan burcuna geçiyor, bu da çalışma hızınızı ve temponuzu artıracak. Çalışmıyor olsanız bile, günlük hayatınızda önemli işleri organize edebilir ve verimliliğinizi artırabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular da bu dönemde önem kazanacak. 11 Temmuz'da Venüs'ün bu alanlara geçmesiyle, sağlık sorunlarınızın yavaş yavaş azaldığını görebilirsiniz. Yanınızda çalışanlara veya birlikte çalıştığınız kişilere 11 Temmuz'dan sonra daha fazla fayda sağlayabilirsiniz.

Balık Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-1

Aşk ve Çocuklar:

6 Temmuz'da aşk evinizde gerçekleşecek olan Yeni Ay, aşk hayatınıza dair önemli kararları gündeme getirecek. Bu dönemde yeni bir aşka başlamak, flörtleşmek, mevcut ilişkinizi derinleştirmek ve sevdiğiniz kişiyle planlar yapmak gibi konular öne çıkacak. Eğer çocuğunuz varsa, onunla ilgili önemli kararları bu Yeni Ay ile birlikte devreye koyabilirsiniz.

Sosyal Çevre ve Arkadaşlıklar:

21 Temmuz'daki Dolunay, sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili önemli kararları içerecek. 22 Haziran'da bazı arkadaşlarınızla aranızdaki meseleleri çözmeye çalıştıysanız, bu Dolunay'da sonuçları görebilirsiniz. Ayrıca, yer değişikliği yapma veya sosyal çevrenizi değiştirme ile ilgili konular da bu dönemde gündeme gelebilir.

Aşk ve İlişkiler:

26 Temmuz'da Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle, Temmuz sonunda aşk hayatınızda aktif bir dönem başlayacak. Bu dönemde aşkı ilişkiye dönüştürme ve ilişkileri farklı bir bakış açısıyla ele alma potansiyeliniz yüksek olacak. Temmuz ayı, ilişkilerle dolu dolu geçirecek olan burç sizsiniz.

2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları 1 (1)

Her burcunun kendi benzersiz deneyimleri ve etkileri vardır. Temmuz ayı, astrolojik olarak birçok fırsat ve değişiklik getirebilir. Burçların bu etkileri farklı şekillerde deneyimlemesi muhtemeldir.

Sizler için hazırladığımız 2024 Temmuz ayı burç yorumları yazımız umarız faydalı olmuştur.

Dileriz ki herkes için bu ay, olumlu gelişmeler ve güzel etkilerle dolu bir zaman olur. Herkes için mutluluk ve başarı dolu bir Temmuz ayı diliyoruz!

Kaynak: Ayşenur Yılmaz