Yılın 10. ayına girerken astrolojik anlamda bizi nelerin beklediğini merak ediyoruz. Her yeni aya girişimizde burcumuz ve yükselen burcumuzun getirecekleri için astrologları dinliyoruz. 

2024’ün Ekim ayına özel burç yorumları ise astrologlar tarafından paylaşılmaya başlandı. Biz de Hande Kazanova’nın 2024 Ekim ayı burç yorumlarını derledik. İşte, detaylar…

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları (1)

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları

Ekim ayına giriş yaparken, burçlarınızı bekleyen fırsatları ve zorlukları derinlemesine inceleyeceğiz. Hande Kazanova'nın değerli bilgileri ve astrolojik gözlemlemeleriyle, ay boyunca sizleri nelerin beklediğini öğrenecek ve bu bilgileri hayatınıza nasıl entegre edebileceğinizi keşfedeceksiniz.

2 Ekim’de Terazi burcunda yaşanacak olan Güneş Tutulması, 9 Ekim’de Jüpiter’in geri hareketi, 13 Ekim’de Merkür’ün Akrep burcuna geçişi, 17 Ekim’deki Dolunay, 23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçişi… Tüm bu astrolojik olaylar Ekim ayında burçları nasıl etkileyecek hepsine değindik.

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları (2)

Peki bu ay burçları neler bekliyor? 2024 Ekim ayı burç yorumları nelerdir sizler için derledik. 12 burcun Eylül ayı boyunca karşılaşabileceği durumlara tek tek bakalım…

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları: Koç ve Yükselen Koçlar

Koç Aylık Burç Yorumları1

Koç ve yükselen Koçlar; bu ay, algınızı ve ilginizi insan ilişkilerine çevirdiğiniz bir ay olacak. İkili ilişkiler, her tür sosyal ilişki, çocuğunuzla olan ilişkiler ya da ailevi ilişkileri de bu işin içerisine katabiliriz.

2 Ekim’de Terazi burcunda bir tutulma var. Bu tutulma, ilişkiler dengesine bakış açınızı geliştirmenizi sağlayacak. İlişkiye dair verilecek önemli kararlarınız varsa, önemli adımlar düşünüyorsanız (sözlenmek, nişanlanmak, evlenmek ya da karışı tarafa evlilik teklifi etmek) bu konuların hızlanacağı bir tutulma gündeme gelebilir.

Yalnız, bu tutulma zamanı büyük kararlar vermemeniz gerekiyor. Yani evliliğinizden, süre gelen ilişkinizden mutsuzsanız “ben zaten mutsuzum, her şey de üstüme üstüme geliyor” diyerek bir anda ilişkiye dair önemli kararlar almayın. Bunu bir Yeni Ay gibi düşünün. Bu tutulma olduktan birkaç gün sonra çok daha sağlıklı kararlar alacaksınız.

Koç Aylık Burç Yorumları

9 Ekim’de Jüpiter geri hareketine başlayacak. Jüpiter sizin hem seyahat ve eğitim alanlarınızı temsil ediyor hem de iletişim alanlarınızda hareket ediyor. Bu alanlarda karşınıza hızlı gelen fırsatlar varsa bu fırsatları 2025 Şubat ayına kadar gözden geçirme zamanınız olacak.

13 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçer geçmez maddi kaynaklar, maddi konular, alacak verecek dengesi, para ile ilgili konularda neler yapmanız gerektiğine dair daha çok kafa patlatacaksınız. Eğer maddi konularda bir sıkıntınız varsa bu sıkıntılara çözüm bulmak kolaylaşabilir.

17 Ekim’i bir kenara not edin! Çünkü 17 Ekim’de sizin kendi burcunuzda oluşacak bir Dolunay var. Bu da sağlıkla ilgili konuları ya da hayatınızla ilgili almak istediğiniz ama bir türlü alamadığınız bazı olayları hareketlendirecek. Tam da bu Dolunay zamanı hızlı gelişmeler altında olacaksınız.

23 Ekim’den sonra tamamen parasal konulara odaklı olacaksınız. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Koçlar.

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları: Boğa ve Yükselen Boğalar

Boğa Aylık Burç Yorumları

Sevgili Boğa ve yükselen Boğalar; bu ay ağırlıklı olarak çalışma koşullarınız, iş hayatınız, iş düzeniniz gündemde olacak. Size yardımcı olan insanlar olabilir. Aslarınız ya da üstlerinizle olan ilişkileriniz önem kazanacak. Eğer çalışmıyorsanız da gündelik koşturmalarınız, angarya işleriniz ve gündelik hayatın ritmindeki bütün bu hareketlenmeler bu ayın gündemini oluşturacak. Sağlıkla ilgili konuları yakından takip etmeli ve sağlığınıza göre önemli adımlar atmalısınız.

İş hayatınızda önemli adımlar atmak, yeni projelere başlamak, bu projelerin içerisinde güzel bir şekilde kendinizi ortaya koymak, verimli olmak… Bunlarla ilgili alacağınız kararlar varsa 2 Ekim’deki tutulma bu noktaları hareketlendiriyor. Yani 2 Ekim ve sonrası iş hayatınız ve gündelik hayatınızın ritmiyle ilgili konularda önemli adımlar devreye girebilir. Sağlık konusunda da vereceğiniz kararları 2 Ekim’de oluşan tutulma ve sonrasına bırakmanız çok daha etkin olacaktır.

13 Ekim’de Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkilere göz kırmaya başlayacaksınız. Bu kadar çalışma, bu kadar tempo, bu kadar koşturmanın ardından; artık biraz daha sosyalleşmenin, sevdiklerinize vakit ayırmanın, sevdiğiniz insanla daha fazla paylaşım içerisine girmenin de zamanı gelmiş olacak. Tam da bu dönem iş hayatınızda attığınız imzalar, yaptığınız işler varsa bunların para karşılığını da çok net alabilirsiniz. 13 Ekim’den sonra anlaşmalar, sözleşmeler bütün bu konular gündeminize tam anlamıyla yerleşiyor.

Boğa Aylık Burç Yorumları1

17 Ekim’de Koç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay’da biraz sakin olmanız gerekiyor. Çünkü bu Dolunay’ı kadarsel alanınızda yaşayacaksınız. Bu da şu anlama geliyor; şartlar, koşullar elinizde değilken bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Beraber çalıştığınız bir insan varsa o çalıştığınız insanın özellikle iş ortamında arkanızdan bazı işler çevirmesi ya da bazı noktalarda size arka çıkmaması gibi durum ve olayları fark etmeniz de bu Dolunay’ın ana konularından olacak. Bu Dolunay’da şartlar ve koşullar çok fazla elinizde olmayacak. Dış koşullara bağlı olarak sizin de duygu durumunuzda iniş ve çıkışlar görülebilir. O yüzden kızgınlığınızı, öfkenizi kendinize çevirmemenizi ve etrafınızdaki insanlarla da kavganızı bitirmenizi de tavsiye ediyoruz.

Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle beraber 17 Ekim ve sonrası ağırlıklı olarak parasal meseleleri daha fazla gündeminize alacaksınız. Bir borcun altına girmek, kredi- vergi-faiz çekmek anlamında da şanlı bir dönem olacak. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Boğalar.

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları: İkizler ve Yükselen İkizler

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumları

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler; aşka, keyfe, mutluluğa, hobilerinize yer ayıracağınız bir ay sizi bekliyor. Hayatınızda bu alanlarda daha fazla güzel gelişmeler olacak. İlişkilerde dengeyi tutturmaya çalışacağınız ve çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan ilişkinizde de bu denge arayışının yüksek olduğu aylardan bir tanesi olacak.

2 Ekim’de bir tutulma gerçekleşiyor. Bu tutulma, sanatsal ve kreatif işleriniz varsa bu işlerinizde hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Çocuk sahibi olabilirsiniz ya da haberini alabilirsiniz. Çocuğunuz varsa da çocuğunuzun hayatını ilgilendirecek önemli kararlar bu tutulmayla beraber gündeminize yerleşebilir. Eğer bekarsanız bu dönem aşkı yakalayabilir, aşk hayatınızın hareketlendiğini ve hızlandığını görebilirsiniz.

13 Ekim’de Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle beraber çalışma koşullarınız hızlanıyor. Çalışmaktan mutluluk duyacağınız bir dönem olacak. Üreteceksiniz, verimli olacaksınız, beraber çalıştığınız insanlarla doğru adımlar atacaksınız. Onlarla olan aranızdaki bağları kuvvetlendirmek isteyeceksiniz. Ama zaman zaman ortamınızdaki gerginlikler, manipülasyonlar, yönlendirme çalışmaları ya da kıskançlıklar gibi olumsuzluklara da dikkat etmeniz gerekecek. Çünkü hiç beklemediğiniz yerlerden, hiç beklemediğiniz darbeler gelme potansiyeli de yüksek.

Ikizler Aylık Burç Yorumları

17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizin sosyal çevre konularınızı hızlandırıyor. Bu dönem yer değişikliği yapmayı düşünüyorsanız, çevre değişikliğine açık bir zaman dilimi olabilir. Yine bazı arkadaşlarınızla aranızdaki meseleleri konuşmak ya da arkadaşlarınızla aranızdaki bazı gerilimlerin devreye girmesi gibi etkiler de söz konusu olabilir. Arkadaşlarınıza dair, sosyal çevrenize dair vereceğiniz önemli duygusal kararlar bu Dolunay’ın ana konularından olacak. Gireceğiniz ortamlarda, bulunacağınız yerlerde, organizasyonlarda, aktivitelerde ve davetlerde acelecilikten ya da çabuk alınmaktan mümkün olduğunca kaçınmaya da özen göstermeniz gerekiyor.

23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçişiyle beraber hem sağlığınız hem de çalışma koşulları hayatınızda görünür olacak. Güzel bir ay diliyoruz sevgili İkizler.

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları: Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Yengeç Aylık Burç Yorumları1

Yengeç ve yükselen Yengeçler; ev hayatınız, aileniz, yuvanız, yerleşimle ilgili konular bu ay daha çok gündeminizde olacak. Evinizi toparladıktan sonra, ev işlerinizi hallettikten sonra hayatın keyfini daha fazla almaya başlayacaksınız. Ama Ekim ayı deyince aklınıza evinizde yapılması gereken liste, işler ya da emlak alım- satım- kiralama, gayrimenkule dayalı birtakım konular, babanızın hayatı ya da babanızla olan ilişkileriniz gelmeli.

2 Ekim’de bir tutulma var. Tutulmalar 6 ay boyunca önemi sürdürür. Tutulmanın tetiklendiği zamanlar da dahil olmak üzere evle ilgili önemli kararlar devreye girecek. Evinizi değiştirmek mi istiyorsunuz, bir kentsel dönüşümün içinde misiniz, başka bir yerde mi yaşamak istiyorsunuz, uzun zamandır bunu düşünüyorsunuz ama bir şekilde hareket edemiyor musunuz? İşte bu tutulma aslında bu alanlarda yapmanız gerekenleri karşınıza getirecek.

13 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçecek. Risk almayı seveceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Gezmek, dolaşmak, keyif yapmak, kendinize vakit ayırmak, öğrenmek ya da eğer bekarsanız aşk hayatınıza daha fazla yer vermek önem kazanabilir.

Yengeç Aylık Burç Yorumları

17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay kariyer evinizde gerçekleşiyor. Bu da şu anlama geliyor; iş hayatınızda yaşanacak bir mevzu, duygusal bazı kararları karşınıza getirebilir. Bu kararları hızlı bir şekilde almamaya ya da bu kararlara içsel ve duygusal tepkileriniz yüksek bir şekilde tepki vermemeye özen göstermeniz gerekiyor. Yine annenizin konuları, anne ve babanız arasındaki çekişmeler ya da toplum önü duruşunuzla ilgili iş hayatınızda alınacak önemli kararlar bu Dolunay’ın konusu olacak.

23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle beraber keyfinizin rahat olacağı, çocuğunuz varsa çocuğunuzla daha fazla ilgileneceğiniz ve hayatın tadını çıkartacağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Yengeçler.

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları: Aslan ve Yükselen Aslanlar

Aslan Aylık Burç Yorumları

Aslan ve yükselen Aslanlar; bu ay yakın çevrenizle bol bol görüşecek, onlarla bir arada olmak isteyecek ve eğer yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkinizde dengesizlikler varsa bu dengesizlikleri bir şekilde yoluna koymak isteyeceksiniz.

Ya da tutulmadan aldığınız etkilerle bu durum tam tersi olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla aranızdaki bağlantılarda kopuşlar, ayrılıklar ya da ilişkilerde sıkıntı ve problemler de görülebilir. Tabii ki bunlar ne yaşadığınızla bağlantılı olacak. Ama genel itibarıyla önemli girişimler konusunda Güneş Tutulması sizi destekleyecek.

Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlar, ulaşım, ticaret gibi alanlarda işleriniz varsa bu tutulma bu alanlarda size hızlı gelişmeler yaşatabilir. Burada önemli açılımlar, önemli işler karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla daha fazla vaktinizi geçirecek ve onların hayatında olup biten duruma göre de hayatınızı yönlendirecek ve kararlar alacaksınız.

Aslan Aylık Burç Yorumları1

13 Ekim’den sonra evinize, yuvanıza daha fazla yatırım yapmanız gerektiğini fark edeceksiniz. Evinizde boya, badana, tadilat gibi işler varsa, rutubetten kaynaklanan sorunlar varsa bu sorunları ele almak, evinizi gözden geçirmek bu dönem gündeminizde olacak ve bu konularda hayatınızı hızlandıracaksınız. Ayrıca evinizde daha fazla misafir ağırlama potansiyeliniz de yüksek görünüyor.

Gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durun. Çünkü zaman zaman ev ortamlarınızda sevdiğiniz insanla anlaşmak, aile büyüklerinizle anlaşmak kolay olmayabilir. Özellikle Ekim’in sonuna doğru olan dönemde bunlar daha da görünür olacak.

17 Ekim’de Koç burcunda bir Dolunay var. Bu Dolunay’da tam da evinize odaklıyken bir yere gitme kararı alabilirsiniz. Uzak bir yerden, bir haber gelebilir. Seyahatleriniz hızlanabilir, aniden vereceğiniz bu kararlara göre aslında bu birkaç gününüzü çok hızlı geçirebilirsiniz. Eğer öğrenciyseniz, eğitim hayatınız devam ediyorsa bu dönem vereceğiniz kararlar önemli olacak. Önemli bazı haberler bekliyorsanız da bu haberlerin sonuçları bu Dolunay zamanı karşınıza gelebilir. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Aslanlar.

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları: Başak ve Yükselen Başaklar

Başak Aylık Burç Yorumları

Başak ve yükselen Başaklar; bu ay sizin için para kazanma zamanı. Cebinize güzel paralar girebilir. Ağırlıklı olarak zamanınızı kazancınıza odaklayacaksınız.

Kendinizi geliştirmekten ziyade; nasıl daha çok para kazanabilirim, para kazançlarım bana yetecek mi, paramı nereye harcamam gerekiyor, paramı kime vereceğim ya da yatırımlarımı nasıl yapacağım gibi sorularınızın cevaplarını 2 Ekim’deki tutulmayla beraber göreceksiniz.

Parayla ilgili bir adaletsizlik yaşıyorsanız bu adaletsizliğin tekerrür etmesi gibi bir durum da söz konusu olabilir. Ya da bir adaletsizliği siz yaptıysanız bundan kaynaklı olarak parasal konularda yaşayacağınız bir sıkıntıyla da karşılaşma potansiyeliniz var. Ama genel itibarıyla önünüzdeki 6 ay boyunca hanenize hızlı para kazançlarını, getirilerini karşınıza getirecek.

Başak Aylık Burç Yorumları1

13 Ekim’de Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle beraber iletişimsel işleriniz önemli olacak. Yani yakın çevrenizle daha fazla irtibat halinde olacaksınız. Akraba ve kardeşlerinizin hayatı, onlarla yapacağınız planlar bu dönemde önem kazanacak. Diğer taraftan akrabalarınızdan biriyle görüşmüyorsanız, aranızda bir sıkıntı ve sorun varsa bu sorunları çözmek adına da güzel bir süreç başlıyor.

17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’da parayla ilgili konularda bir sonuca ulaşacaksınız. Bir borç ortaya çıkabilir, gözden kaçırdığınız bir fatura gibi detaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ya da siz tam paranızı kendinize ayırdığınız bir noktadayken eşinizin paraya ihtiyacı olabilir.

Bu ya arkadaşlarınıza, sevdiklerinize, çevrenize tepki verirken dikkatli olun. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Başaklar.

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları: Terazi ve Yükselen Teraziler

Terazi Aylık Burç Yorumları

Terazi ve yükselen Teraziler; bu ay sizin ayınız. Hareketlendiniz! Hayatınızla ilgili vereceğiniz önemli kararlar var... Ve tabii ki bu kararlarda zaman zaman kararsızlıklar yaşama potansiyeliniz de yüksek.

Görüntünüzü yenilemek, hayatınızı yeni baştan yapılandırmak, sağlığınızla ilgili önemli kararlar almak gündeminizde olacak. Ya da özel hayatınızda zorlandıysanız, hırpalandıysanız özel hayatınızı bir kenara bırakarak daha fazla vaktinizi kendinize verme arzusunda olacaksınız.

2 Ekim’deki tutulma tüm bunları yapabilirsiniz diyecek. Ancak geçmişin hatalarına, geçmişte yaşanılan sıkıntı ve problemlere düşmeden bunu yapmaya özen gösterin. Geçmişten ders alın ve kendinize yeni bir rota çizin.

2 Ekim civarı (+/- 3 gün) doğanlarınız varsa hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. Güneş’inizin üzerinde gerçekleşecek bu tutulma kimliğinizi öne çıkartmanız adına size şans verecek. Önünüzde güzel, kuvvetli, harika bir 6 ayınız var. Güzel bir şekilde ilerleyin.

13 Ekim’de Merkür’ün Akrep burcuna geçişiyle beraber parayla ilgili mevzular önem kazanacak. Girişimlerinizin sonucunu almak, hayatın tadını çıkarmak ya da parayla ilgili işlerinizde hesap kitap işlerinizi hızlandırmak adına 13 Ekim’den sonra 2 haftalık harika bir döneminiz olacak. Sıkıntı ve sorunlarınız varsa, parasal konularda zorlanmalarınız varsa Merkür’ün bu geçişi olayları ve mevzuları daha derinlemesine görmenizi ve bunun sonucunda da daha doğru kararlar almanızı sağlayacak.

Terazi Aylık Burç Yorumları1

Haftalık Burç Yorumları (16 – 22 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor? Haftalık Burç Yorumları (16 – 22 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor?

17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’la birlikte özel hayatınıza vaktinizi ayırmaya başlayacaksınız. İkili ilişkilerinize, sosyal hayatınıza daha fazla gündeminize alacaksınız. Ve bu Dolunay’la beraber ilişkide görünür olan, sizi rahatsız eden, sizi yoran tarafların açığa çıkma potansiyeli de yüksek. Ama sıfırdan biriyle flört ediyorsanız, görüşüp, konuşuyorsanız, henüz adını koymadıysanız bu Dolunay zamanı ilişkiye adım atma konusunda önemli kararlar devreye girebilir.

Kariyerinizde ve iş hayatınızda, anne ve baba ilişkinizde, aile ortamlarınızda pasif agresif davranışlardan, alınganlıklardan, kırılganlık ve içerlemelerden uzak durmanız gerekiyor. En çok patronunuz ve göz önünde olduğunuz yerlerde mücadelenizi ortaya koyacaksınız gibi görünüyor. Annenizle tartışmalara bir son verin. İkili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vaktinizi ayırın. Yine hayatınızda bir insan varsa ona dair önemli kararlar aldıysanız, onun ailesiyle ilgili konularda da bazı sorunlar devreye girebilir. O yüzden karşı tarafa kendi isteklerinizi yaptırmaya çalışmayın.

Genel anlamda özel hayatınız, ilişkileriniz ve geleceğe dair önemli adımlarınız devrede olacak. Ekim ayının tadını çıkarın. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Teraziler.

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları: Akrep ve Yükselen Akrepler

Akrep Aylık Burç Yorumları1

Akrep ve yükselen Akrepler; bu ay biraz sakinsiniz. Ne yapacağınızı, hangi yöne gideceğinizi bilemiyorsunuz. Aslında bu ay tam da yurt dışına gitmek ya da kalabalıkların içerisinden kendinizi sıyırmak, kendinize vakit ayırmak, bir işin üzerine kapanmak adına şanslı bir dönem içerisinde olacaksınız.

Ancak “kendimi göstereyim, topluluklar önünde konuşayım, önemli bir işe başlayayım ya da bu dönem hayatımda büyük kararlar alayım” diyarsanız, kesinlikle yapmamalısınız. Çünkü bu süreç olayları gözden geçireceğiniz, sizin dışınızda gelişecek olaylarla hayatınızın şekilleneceği bir süreç olacak.

2 Ekim’deki tutulma kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bu da kadersel konu ve temaları karşınıza getirecek. 9 yıl öncesine gidin, 18 yıl öncesine gidin… O dönemlerde yaşadığınız benzer konu ve olaylar bu süreçte de hızlanabilir. Ama yut dışı ayağında bir işiniz varsa ya da bir şeyi sonlandırmak için harekete geçmeniz gereken bir konu varsa bu tutulma işinize yarayabilir.

Akrep Aylık Burç Yorumları

Arkanızdan çok iş dönecek, belki birçok insanın arkanızdan konuştuğuna veya işlerinizi engellemeye çalıştığını fark edebilirsiniz. Refakatçi olabilirsiniz, hastanede bulunabilirsiniz. Bu olaylara karşı sakinliğinizi korumanız, önce kendi ruhunuzda dengeyi, kendi ruhunuzda adaleti ve eşitliği oturtmanız ve bu dengeyi kurduktan sonra dış dünyaya bunu yansıtmanız gerekiyor.

Güzel gelişmeler de var! 13 Ekim’de Merkür’ün Akrep burcuna geçişiyle beraber artık rahatlayacaksınız. Kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz, kafanızda planlar varsa bunları başkalarına aktarmak, iş konuşmaları yapmak, görüşmelerde bulunmak anlamında gayet keyifli bir dönem olacak.

17 Ekim’de Koç burcunda yaşanacak olan Dolunay, iş hayatınız ve sağlıkla ilgili konuları karşınıza getirecek. Kendi kendinize kaldığınız ve bazı olaylar yaşadığınız ve bu olayları gözlemlediğiniz bu dönemden sonra Dolunay zamanı işinizde kiminle çalışacağınıza, hangi işin sizin için doğru olup olmadığına ya da burada neyin yanlış olup olmadığına karar vereceksiniz. İş ortamlarınızda önemli kararlar devreye girebilir. Bu kararlar sizi zaman zaman mücadeleye de davet edecek kararlar olacak. İş ortamınızdan bir insanla da bazı anlaşmazlıklar devrede olacak. Bu etkilere dikkat etmenizde fayda var.

Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle beraber 23 Ekim’den sonra şans ve şartlar sizin tarafınıza geçmeye başlıyor. Kendinizi güçlü, kuvvetli, iyimser görecek ve şimdi artık hayatınız için önemli adımlar konusunda kendinizi ön plana çıkartacaksınız. Sağlığınızda da gözle görünür gelişmeler devreye girecek. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Akrepler.

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları: Yay ve Yükselen Yaylar

Yay Aylık Burç Yorumları

Yay ve yükselen Yaylar; bu ay sosyal çevreniz çok hareketli. Bolca yeni yerler, insanlar, arkadaşlar, onlarla yapılacak planlar gündeminizi meşgul edecek. Ya da arkadaşlarınızın hayatında bazı adaletsizlikler, eşitsizlikler, ilişki sıkıntıları yaşanabilir.

İki arkadaşınız birbirine küsebilir ve siz arabuluculuk yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu durum sizin de yıpranmanıza neden olabilir. Aslında sizin hiçbir suçunuz yokken arkadaş ortamları içerisinde geçmişten gelen konu ve olayların tekrar tekrar karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Geçmişi bir kenara bırakıp geçmişten dersler alarak sosyal çevrenizdeki ilişkilerinizi düzenlemeniz ve ona göre hareket etmeniz gerekiyor.

Diğer taraftan 2 Ekim’deki tutulma, çevre değişikliklerine açık olacağınız bir tutulma olacak. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileri konusunda önemli adımlar karşınıza gelecek. Arkadaşlarınızla yaşadığınız bir mesele, bir problem varsa bunun çözülme olasılığı 6 aya yayılabilir. Tam bu tutulma zamanı bir de tutulmanın tetiklendiği tarihler, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi gözden geçirdiğiniz ve burada bu olayların yine karşınıza geldiği zamanlar olacak. Bunun yanı sıra çevre değişiklikleri ve parasal konularda güzel gelişmeler bu tutulmayla beraber gündeminize yerleşebilir.

Yay Aylık Burç Yorumları1

13 Ekim’de Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle beraber özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde sevdiğiniz insanın kendi kabuğuna çekildiğini, biraz daha çalışma koşullarını hızlandırdığını ya da sağlığıyla ilgili konulara daha fazla önem verdiğini görebilirsiniz. Ve bu da onunla olan ilişkinizde sizi biraz korkutabilir.

Aynı zamanda kalabalık ortamlarda olmak istemeyeceksiniz. Kendi halinizde olmak, pilinizi şarj etmek önemli olurken bilinmeyeni araştırmak ya da yurt dışıyla bağlantılı bazı işlerinizde yapılması gerekenleri devreye almak önemli olabilir. Mesela bir kağıt, bir evrak işiniz varsa bu dönem bu işlerinizin peşine düşebilir ve güzel haberlerin devreye girdiğini görebilirsiniz.

17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, aşkı karşınıza getirebilir. Biraz mücadeleci koşullar devreye girecek. Ancak bu dönem aşka kalbinizi açın, aşka yelken açın. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan ilişkinizde de üzerinde baskı kurmaya çalışmanız onun içerlemesine ve size kızgın olmasına neden olabilir.

23 Ekim’den sonra biraz da kendi halinizde olmak ve dinlenmek isteyeceksiniz. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Yaylar.

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları: Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Oğlak Aylık Burç Yorumları

Oğlak ve yükselen Oğlaklar; Ekim ayı, kariyer, mesleğinizle ilgili konuların ortaya çıkması ve bu alanda önemli adımların atılması anlamında harika bir tutulmayla geliyor.

Kariyeriniz ve mesleğiniz, amaç ve hedefleriz önem kazanacak. İş hayatınızda yaşadığınız adaletsizlikler, eşitsizlikler, ilişkilerdeki sıkıntı ve sorunlar bu tutulmayla beraber iyice görünür olabilir. Geçmişte düştüğünüz hatalara, ilişki hatalarına, geçmişte yaşadığınız bazı sıkıntı ve sorunlara bu sefer düşmemeniz, üzerine çıkarak bakmanız gerekiyor. Eğer bunu yapabilirsiniz, kariyer ve iş alanlarınızda en fırsatlı 6 ay içerisine girmiş olacaksınız.

Aynı durum eşinizin ailesiyle ilgili potansiyel bazı durumları da kapsayabilir. Annenizle olan ilişinizi de kapsayabilir. Diğer taraftan Venüs’ün halihazırda sosyal çevre alanlarınızda olması, arkadaşlık ilişkilerinizden destekleneceğinizi, bu ilişkilerde zaman zaman arkadaşlarınızın sizi kıskanması ya da bazı arkadaşlarınız bazı durumlarda sizi manipüle etmesi gibi olaylara karşı da dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarıyor.

Oğlak Aylık Burç Yorumları1

13 Ekim’den sonra para konusunda çok daha şanslı bir döneme gireceksiniz. Para kazançlarınız hızlanabilir. Güç çekişmelerine, arkadaşlarınızla veya ev hayatınızda yaşanacak bazı gerilimlere 13- 14 Ekim ve Ekim sonunda biraz dikkat etmeniz gerekecek.

17 Ekim’de Koç burcunda yaşanacak olan Dolunay; ev, aile ve yuvanızla ilgili kararları kapsayacak. Tam da kariyerinizde ve iş hayatınızda almış olduğunuz bir terfi, güzel bir proje ve bu dönemin çok hareketli olması bu Dolunay zamanı ailenizi ihmal etmenize ve yaşanacak problemlere neden olabilir.  Dolunay zamanları dengede olmak çok önemlidir. O yüzden iş fırsatları geldiğinde ailevi konuları da aksatmadan kararlar almaya özen gösterin.

Sevdiğiniz insanlara karşı gerilimlerden uzak durmaya özen gösterin. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Oğlaklar.

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları: Kova ve Yükselen Kovalar

Kova Aylık Burç Yorumları1

Kova ve yükselen Kovalar; seyahatler, değişik yerlere gitme arzusu, eğitim fırsatları, ticari faaliyetler, geleceğinizi ilgilendirecek önemli işler, farklı yerlerde bulunma… Kısaca çok keyifli bir döneme başlıyorsunuz.

Tam da bu noktada bir tutulma yaşıyorsunuz. Önünüzdeki 6 ay boyunca seyahatler gündeminize gelecek. Seyahatlerin artacağı işler kapsamınızda olacak. Önemli bir eğitimin sorumluluğu, eğitimle ilgili konuların ele alınması, medya alanında atılacak önemli bir adım devreye girebilir.

Burada istenilen “geçmişte (9 ve 18 yıl öncesi) yaşadığınız sıkıntı ve problemler, neyi yapabiliyorsunuz, neyi yapamıyorsunuz, neye hayır diyorsunuz, sınırlarınızı doğru çizebiliyor musunuz” bunları değerlendirmeniz. Eğer aynı hatalara düşmezseniz ve geçmişten bir çıkarımla bu tutulmayı değerlendirirseniz, geleceğinize yönelik her tür konuda çok hızlı gelişmeler kaydedeceksiniz. Hayatınızın güzelleştiğini ve sizi bir sonraki aşamaya taşıdığını göreceksiniz.

Kova Aylık Burç Yorumları

13 Ekim’de Merkür’ün Akrep burcuna geçişi kariyer fırsatlarınızı hızlandıracak. İş hayatınızda görüşme ve konuşmalar hız kazanırken yine patronlarınızla konuşmak, beklediğiniz bir terfi varsa ya da bir promosyon varsa bunları ele almak anlamında gayet güzel gelişmeler olabilir. Annenizle olan ilişkinizin de güzelleşeceği ve onun hayatının güzelleşmesi için elinizden geleni yapacağınız bir dönem olacak. Ekim ayı sizin için keyifli geçecek gibi görüyor.

17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, iletişim alanınızı tetikleyecek. Bu da yakın çevrenizdeki olaylarla dolu olacağınızı gösteriyor. Bir plan yaparken, uzak bir yerlere gitme arzunuzun yüksek olduğu bu dönem yakın çevrenizdeki olup bitenlerle uğraşmak durumunda kalacaksınız. Ya da güzel bir proje karşınıza gelecek ama bu projeyi yaparken size yardımcı olan insanların ve elemanların aslında sizi yüzüstü bıraktığını, bazı konularda sinirli ve agresif davrandığını, içlerinde tuttukları birçok konuyu gündeme getirdiklerini ve bir gerginliğin oluştuğunu da görme potansiyeliniz var. Bu etkilere dikkat edin. Savaştan, gerginlikten, agresyondan mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin.

Genel itibarıyla Ekim ayı sizi destekleyen bir ay olacak. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Kovalar.

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları: Balık ve Yükselen Balıklar

Balık Aylık Burç Yorumları1

Balık ve yükselen Balıklar; müşterek para alanlarınızda önemli bir tutulmayla Ekim ayına giriş yapıyorsunuz. Bu para eşinizin olabilir, ailenizin olabilir… Ortak birikimlerinizin önem kazanacağı bir tutulma yaşayacaksınız.

Önünüzdeki dönemde bir yerden para bekliyorsanız, bir paranın tahsilatıyla ilgileniyorsanız, miras ve nafakayla ilgili işlemleriniz varsa, eşinizin ya da partnerinizin para kazançlarından beklentileri varsa bu tutulmada bu konular hızlanacak. Bankadan kredi çekmek, vergiyle ilgili bir konuyu halletmek ya da verasetle ilgili konuların önem kazanması bu tutulmanın ana konularından olacak. 6 ay boyunca bu konularla ilgili olacaksınız. Geçmişten ders çıkararak ilerlemeniz gerekiyor.

Balık Aylık Burç Yorumları

14 Ekim’de Merkür’ün Akrep burcuna geçişiyle beraber seyahatleriniz hızlanıyor. Medya, ticari faaliyetler, hukuk ve eğitimle ilgili işleriniz varsa bu işlerde önemli konuşmaların devreye girdiği anlaşmaların, çalışmaların yapıldığı bir süreç içerisine gireceksiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber gelebilir. Bu haber doğrultusunda hayatınızı şekillendirmek ve daha derin konularla işleri ele almak isteyebilirsiniz. Eğitimle ilgili konular da önemli olacak.

17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, parasal meselelerinizi hızlandıracak. Tutulma zamanı parayla ilgili yaşanan gelişmelerin sonuçlarını Dolunay zamanı alacaksınız. Cebinize bir para girebilir. Uzun zamandır halletmeye çalıştığınız işlerin karşılığını bu Dolunay zamanı alabilirsiniz. Ama bu gelen para çocuğunuza ya da özel hayatınıza yapacağınız harcamalarla çok çabuk gidebilir. Bu dönem mücadeleci tarafınız riskli işlerden yana olacak. O yüzden risk içeren birtakım işleriniz veya girişimleriniz varsa bu Dolunay zamanı dikkatli olmanızı öneririz.

23 Ekim’den sonra seyahatleriz çok hızlanacak ve önünüzdeki dönemi daha da güzel planlanmak adına önemli insanlarla bir araya geleceksiniz. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Balıklar.

2024 Ekim Ayı Burç Yorumları (3)

12 burcun Ekim ayında yaşayacağı olayları sizlere sunduk. Burcunuzun Ekim ayında kavuşumlarda, yeni aydan ve dolunaydan etkilenerek yaşayacağı gelişmeleri aktardık. Umarız Ekim ayı fırsatlarla geçirdiğiniz, güzel etkilerin hayatınızda görünür olduğu bir ay olur.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz