2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları! Mayıs’ta 12 Burcu Neler Bekliyor?

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları! Mayıs’ta 12 Burcu Neler Bekliyor?

2024 Mayıs ayı burç yorumlarını astrolog Su Karakuş’un öngörüleri ile derledik! Mayıs'ta 12 burcu neler bekliyor, detaylar haberimizin devamında...

ABONE OL
30 Nisan 2024 10:43
2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları! Mayıs’ta 12 Burcu Neler Bekliyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yılın 5. ayına girerken astrolojik anlamda bizi nelerin beklediğini merak ediyoruz. Her yeni aya girişimizde burcumuz ve yükselen burcumuzun getirecekleri için astrologları dinliyoruz. 

2024’ün Mayıs ayına özel burç yorumları ise astrologlar tarafından paylaşılmaya başlandı. Biz de astrolog Su Karakuş’un 2024 yılı Mayıs ayı burç yorumlarını derledik. İşte, detaylar…

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Mayıs ayının potansiyeli çok yüksek! Özlediğimiz güzellikte bir ay ve dönem başlayacak.

Şans gezegeni Jüpiter, Boğa burcundaki 1 yıllık seyahatini tamamlıyor ve İkizler burcuna geçiyor!

Jüpiter’in İkizler burcuna geçişiyle hem ülkemiz hem de bireysel haritalarımız şenlenecek. Plüton-Jüpiter üçgeni şımarmayanlar için güzel olanaklar sunacak.

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

1 Mayıs’tan itibaren Mars, Koç burcuna yerleşecek. Mars’ın Koç burcuna yerleşmesiyle kendi doğal alanlarımıza çekiliyoruz. Daha enerjik, daha cesur, daha atak davranabileceğiz.

7 Mayıs’ta bol sürprizli bir yeni ay doğacak. 18 derece Boğa burcunda! Boğa burcu Uranüs’le kavuşumda olacak. Aynı zamanda Satürn’den de destek alacak.

Bu güzel yeni ay, özellikle mali konularda yenilik yapmamızı sağlayacak.

Kimilerimiz için de hayatımıza benimseyeceğimiz özel insanların dahil olacağı bir yeni ay olacak.

19 Mayıs’ta yılın en beklenen astroloji fenomeni gerçekleşecek. Güneş ve Jüpiter yine Boğa burcunda 28 derecede (zararlı bir derece) kavuşacak.

23 Mayıs’ta 2 derece Yay burcunda bir dolunay gerçekleşecek.

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Mayıs ayının yeni ayı da, dolunayı da şahane. İçimiz açılacak. Umarız her biriniz iyi değerlendirirsiniz.

Peki bu ayda burçları neler bekliyor? 2024 Mayıs ayı burç yorumları nelerdir sizler için derledik. 12 burcun Mayıs ayı boyunca karşılaşabileceği durumlara tek tek bakalım…

Mayıs 2024 Koç Burcu Yorumları

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koçlar 1 Mayıs’tan itibaren enerjiniz yükselişe geçmeye başlıyor.

Mars burcunuza yerleşiyor ve dolayısıyla daha atak, daha çevik, daha hareketli, daha cesur bir tavır içinde olacaksınız.

7 Mayıs + – 5 günde mali konularda yenilik yapabilirsiniz. Yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bunun anlamı da yeni bir gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Üstelik bu gelirin sürekli olacağını müjdeleyebiliriz. Sezgilerinize ve mantığınıza eşit derecede güvenebileceksiniz.

19 Mayıs’taki Jüpiter Güneş kavuşumu para alanınızda gerçekleşecek. 12 yıldır yaşamadığınız bir şeyi tekrar yaşıyor olacaksınız.

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

23 Mayıs’taki dolunay yine oldukça güzel. Bir eğitimi tamamlayabilirsiniz, sertifika alabilirsiniz veya yurt dışıyla ilgili beklediğiniz bir vize size ulaşabilir. Ayrıca iyi dostlarınızdan da yardım alacaksınız. İyi bir ekip oluşturabileceksiniz. Arzu ettiğiniz birçok şey yapabileceksiniz. Dileklerinizi de sadece düşünerek bile düşünerek bile gerçekleştiriyor olabileceksiniz.

26 Mayıs’tan itibaren Jüpiter farklı bir alana geçiyor. Bu alanda da kısa yolculukları daha sık yapmanızı sağlayacak. Kısa yolculuklardan da para kazanmanızı sağlayacak.

26 Mayıs’tan itibaren ruh eşinizi tanıyabilirsiniz sevgili Koçlar.

Mayıs 2024 Boğa Burcu Yorumları

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Boğa ve yükselen Boğalar 1 Mayıs’tan itibaren içe döneceksiniz.

Bu ay suçluluk duygularına kapılmamaya dikkat etmelisiniz. Bununla birlikte 7 Mayıs’tan itibaren kendinizi yenileceksiniz. Görünüşünüzü değiştireceksiniz. Belki sürpriz bir şekilde kilo verebilirsiniz, belki estetik bir takım işlemler yaptırabilirsiniz.

Bu işlemler iyi dostlarınızın, eski dostlarınızın, köklü arkadaşlarınızın teşviği ile yapacaksınız.

19 Mayıs’ta burcunuzda Jüpiter Güneş kavuşumu var. Dolayısıyla her anlamda bolluk bereket yaşıyor olacaksınız. Maddi manevi, her türlü dileğinize ulaşacaksınız.

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

23 Mayıs dolunayı; bir takım borçlarınız varsa, kapatmanızı sağlayacak. Ekstra gelir beklentiniz varsa bunlara da ulaşabilmenizi sağlayacak. Aynı zamanda kariyer anlamında, yöneticilerinizden müthiş bir teşvik göreceksiniz.

26 Mayıs itibariyle Jüpiter artık para alanınıza girecek. Bir yıl boyunca para kazanma konusunda müthiş şanslı hissedeceksiniz. Ve bu bir yılın en güzel günü de 26 Mayıs. Çünkü Jüpiter, İkizler burcuna geçer geçmez Venüs’le ve Güneşle bir kucaklaşma yaratacak. Direkt olarak Plüton’a da bir üçgen açıyla bağlanıyor olacak.

Kariyerinizde yeni bir boyut yakalayabilirsiniz. Güçlü yöneticileriniz, sözü geçen, sizin üstünüzde etkili olan kişiler sizi, para kazanmanız için ekstra teşvik edecekler.

Mayıs 2024 İkizler Burcu Yorumları

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

İkizler ve yükselen İkizler 1 Mayıs’tan itibaren dostlarınızla biraz daha tartışmacı bir yol izleyeceksiniz.

Bunun sebebi; fark edeceksiniz ki gelecek 2 ay boyunca tartışarak öğreniyor olacaksınız. Yeni bilgilere tartışarak ulaşıyor olacaksınız.

7 Mayıs yeni ayında, kişisel gelişiminizle ilgili önemli bir adım atıyorsunuz. Önemli bir basamak daha çıkıyor olacaksınız ve bu çıkış size yeni bir kariyer kazandıracak. Uzun zamandır üstünde çalıştığınız konuda yeni bir kapı açılacak.

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

19 Mayıs’ta Güneş Jüpiter kavuşumu, yine kişisel gelişim alanınızda doğacak. Müthiş sezgisel olacaksınız. O günlerde mümkünse önemli kararlarınızı sezgilerinizle almaya çalışın. Bunun dışında hastanelerle ilişkilerinizde kolaylıklar yaşayacaksınız. Kendinizi kısıtlanmış hissettiğiniz konularda özgürleşme yaşayacaksınız.

23 Mayıs dolunayı Yay burcunda gerçekleşiyor. Bu alan sizin evlilik ve ortaklık alanınız. Bir evlilik beklentiniz varsa teklif alabilirsiniz, teklif edebilirsiniz, hatta o gün evlenebilirsiniz.

Uzak bir yola, tatile ya da sürekli yaşamaya gidebilirsiniz. Gittiğiniz yolda da çok mutlu olacaksınız ve çok büyük destek alıyor olacaksınız.

Mayıs’ın en şanslı burçlarından birisiniz Sevgili İkizler:)

Mayıs 2024 Yengeç Burcu Yorumları

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Yengeç ve yükselen Yengeçler 1 Mayıs’tan itibaren kariyeriniz için yapacağınız çok şey var.

Hemen planlama yapmaya başlayın. Çünkü yeni ayda bütün bu planları gerçekleştirecek enerjiyi bulacaksınız.

7 Mayıs’ta yeni dostlar, yeni ekip arkadaşları hayatınıza katılıyor. Yepyeni bir dileğiniz olacak ve bu dileği kısa bir süre içinde gerçekleştirebileceksiniz. Çok uzak yollardan gelen sıkı dostlar, iyi tanıdıklar sayesinde veya aldığınız eğitimler sayesinde nihayet aradığınız ekibi oluşturmanıza yardımcı olacak.

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

19 Mayıs’ta yine dostluk alanından büyük faydalar görebilirsiniz. Zenginleşme sebebiniz olacak. Bir anda çok büyük bir kalabalık içinde de kendinizi bulabilirsiniz. Bir anda çok yetenekli insanlardan oluşan yeni bir ekip de oluşturabilirsiniz.

23 Mayıs dolunayı iş ve sağlık alanınızı etkileyecek. Bir ameliyat olmanız gerekiyorsa olun. Daha da iyiye gideceksiniz. İş hayatınızla ilgili bir takım borçlar var ve çalışmak zorundaysanız, bir işe başvurun, işinize sarılın.

26 Mayıs’ta İkizler burcuna yerleşen Jüpiter, sezgilerinizi kuvvetlendirecek. Sadece sezgilerinizi de değil! Düşündüğünüz anda birçok şeyi gerçekleştiriyor olacaksınız. Bu anlamda da bu ayın en şanslı burcusunuz.

Mayıs 2024 Aslan Burcu Yorumları

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Aslan ve yükselen Aslanlar 1 Mayıs’tan itibaren daha cesur, daha enerjik, daha aktif hissedeceksiniz.

Enerjinizin yükseleceği bir ay olacak.

7 Mayıs’ta güzel bir teklif alabilirsiniz. Bu kariyerinizle bağlantılı bir teklif veya yönetici olma teklifi olabilir. Bu teklifi değerlendirmenizi öneririz, oldukça huşunuza gidecek. Çalışıp kazandığınız paranın dışında size ekstra bir gelir sağlayacak.

19 Mayıs’ta kariyer alanınızda Jüpiter ve Güneş kavuşuyor. Her sene bir kere yaşanan bu kavuşum bizim için çok önemli. Çünkü bütün bir yıl şanslı olacağımız durumu belirliyor. Bu kavuşum kariyer alanından geliyor. Dolayısıyla ödüller veya takdirler size ulaşabilir. Buradaki önemli nokta egonuzun fazla yükselmemesine dikkat etmekte fayda var.

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

23 Mayıs’ta aşk alanınızda bir dolunay gerçekleşiyor. Evliliğe gidebilecek bir aşkın başlangıcı olabilir. Halihazırda bir ilişkiniz varsa evlilik yolunda bir adım atabilirsiniz. Bu isteme olabilir, nişan olabilir veya o günlerde evliliğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

26 Mayıs’ta arkadaşlık alanınıza nihayet Jüpiter bir geçiş yapacak, Venüs’le kavuşacak. İyi dostlar hayatınıza giriyor. Ama bu kez bu dostlar iyi bir ekip olmanızı da sağlayacak, zenginleşmenizi de sağlayacak, aradığınız bilgiye ulaşmanızı da sağlayacak.

Not: Mars, Koç burcuna geçtiğinde uzun yolculuklarınızda sıkıntı yaşayabilirsiniz, kazaya uğrama ihtimaliniz var.

Mayıs 2024 Başak Burcu Yorumları

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Başak ve Yükselen Başaklar 1 Mayıs’tan itibaren harcama eğiliminiz artıyor.

2 ay boyunca harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Yeni ay dostunuz bir burçta, Boğa burcunda doğacak ve uzun bir yolculuğa çıkma ihtimali sağlayacak. Sürekliliği de olabilir ama bir evlilik ya da ortaklık için bu yolu gidiyor olmanız da ihtimal dahilinde. Ayrıca akrabalarınız için de bu yolu gidiyor olabilirsiniz. Ama her ne olursa olsun sürpriz bir seyahat olacak ve hoşunuza gidecek.

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

19 Mayıs’ta yılın en güzel olayı gerçekleşiyor. Güneş ve Jüpiter dostunuz Boğa burcunda kavuşacak. Bu da size yeni bir yere seyahat ihtimali verecek. Onun dışında eğitim alabilirsiniz veya çok uzak bir ülkeye gidebilirsiniz ya da başka bir kente taşınma ihtimali ortaya çıkabilir. Bütün bu olasılıkları iyi değerlendirin.

23 Mayıs’ta bir dolunay gerçekleşecek, ev ve yuva alanınızda. Evle ilgili bir takım tadilatları tamamlayabilirsiniz, taşınmak istiyorsanız taşınabilirsiniz. Ev alım satımı yapmak istiyorsanız aradığınız evi bulabilirsiniz ya da satıcıyı bulabilirsiniz. Kısacası evle ilgili arzu ettiğiniz değişikliği yapabilirsiniz. 26 Mayıs’ta Jüpiter İkizler burcuna yani kariyer alanınıza yerleşecek. Sizi maddi olarak çok tatmin edecek yeni bir teklif alabilirsiniz. Manevi olarak da size huzur verecek bir ortamda çalışıyor olabilirsiniz. Yükselişinizi de bu şekilde garantileyeceksiniz sevgili Başaklar.

Mayıs 2024 Terazi Burcu Yorumları

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Terazi ve yükselen Teraziler 1 Mayıs’tan itibaren Mars, evlilik ve kariyer alanınıza yerleşecek.

Dolayısıyla yakınlarınızla ya da eşinizle atışırken sık sık tartışırken kendinizi bulabilirsiniz. Buna dikkat etmeniz gerekecek. Burada hem tartışmaktan korkmamanızı hem de yangına körükle gitmemenizi öneririz.

Yeni ay ekstra gelirler alanınızda doğuyor. İkinci bir gelir ya da üçünü bir gelir kazanabilirsiniz. Bir takım krediler alabilirsiniz ve bu teklifler sürpriz bir şekilde karşınıza çıkabilir. Kısacası planlamadığınız şeyler yaşayacaksınız gibi görünüyor sevgili Teraziler. Aynı zamanda iş hayatınızda bir süreklilik sağlayacaksınız, bir güven duygusu da oluşturacaksınız.

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

19 Mayıs’ta Güneş ve Jüpiter kavuşumu yine ekstra gelirler alanınızda olacak. Beklentiniz nafakaysa, mirassa veya sigorta alacakları, telif, ikramiye ya da ikinci bir harçlık bile olabilir… Çalışmadan kazanacağınız her türlü para size akıyor olacak. 19 Mayıs civarında yatırım da yapmayı unutmayın, bu yatırımdan da kazanabilirsiniz.

23 Mayıs’ta dolunay Yay burcunda doğacak. Dolayısıyla yakın çevrenizde büyük bir değişiklik gerçekleşecek. Belki yeni bir komşu gelebilir belki kimi komşularınız taşınıp gidebilir. Yalnızsanız aşk yaşama ihtimaliniz bu tarihte yükselebilir.

26 Mayıs’ta Jüpiter dostunuz İkizler burcuna geçecek. Dolayısıyla siz de daha sık seyahat etmeye başlıyorsunuz. Bu seyahatlerde eğer yalnızsanız ve 23 Mayıs’ı değerlendirmediyseniz ruh eşinize rastlayabilirsiniz.

Mayıs 2024 Akrep Burcu Yorumları

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Akrep ve yükselen Akrepler 1 Mayıs’tan itibaren Mars, iş alanınıza geçiş yapacak.

İş alanınızda bir miktar tehlike başlayacak. Kesici aletlere, patlama ihtimali olan şeylere dikkat etmenizi öneririz. Ayrıca iş arkadaşlarınızla da kolayca polemik yaşayabilirsiniz, bu konuda da dikkatli olmalısınız.

7 Mayıs’ta Boğa burcunda bir yeni ay doğacak. Dolayısıyla evlilik ve ortaklık kurma ihtimaliniz oluşacak. Eğer ben henüz o yaşlarda değilim diyorsanız, ailenizle yeni bir iletişim türü benimseyeceksiniz. Para ilişkiniz de değişmeye başlıyor ailenizle ve buradan edineceğiniz deneyimlerle daha yaratıcı olacağınız bir alana doğru sıçrayacaksınız.

Eğer uzun zamandı bir aşk yaşıyorsanız ve evlilik beklentiniz de yok ise, bu yeni ayda evlilik konuşmaya başlayacaksınız.

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

19 Mayıs’ta Güneş ve Jüpiter kavuşumu tam da evlilik alnınızda gerçekleşecek. Mayıs ortalarında bir evlilik kararı alırsanız çok süper olur:) Mayıs’ın sonunda da bunu gerçekleştirme ihtimali de bulabilirsiniz. Ya da bir iş ortaklığı kurabilirsiniz.

23 Mayıs dolunayında bu sefer para alanınız hareketleniyor. Ve yine evinizle, yuvanızla bağlantılı yani bir ev satışı gerçekleşebilir veya aileden gelen bir destekle para kazanmaya başlayabilirsiniz. Onlar sizin için çok güzel bir iş olanağı sağlayabilir. Mayıs sonlarına doğru hoş bir gelişme sizi bekliyor olacak.

26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçtiğinde ekstra ikinci bir gelir kazanıyor olacaksınız. Ya da bir gelirden pay alıyor olacaksınız. Görünen o ki iş ve para alanlarınız Mayıs boyunca hareketli olacak.

Mayıs 2024 Yay Burcu Yorumları

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Yay ve yükselen Yaylar 1 Mayıs’tan itibaren Mars aşk alanınıza geçiş yapacak.

Bur durum çok değerli çünkü aşık olmanızı kuvvetlendirecek bir etki sağlayacak. Veya çekici görünmenizi kuvvetlendirecek bir etki sağlayacak. Dolayısıyla hayatınızda özel bir dönem başlayacak. Ama aynı zamanda kışkırtıcı da bir etkisi olacak. Partneriniz varsa daha tartışmaya dönük bir iletişim kurabilirsiniz. Bu durum iki taraf için de yorucu olabilir, dikkat etmenizi öneririz.

7 Mayıs’ta yeni ay, iş alanınızda doğacak. Yani işle ilgili yeni bir başlangıç, bir yenilik gerçekleşebilir. İş adresiniz değişebilir. Yeni elemanlar alınabilir. Ofis eşyaları değişebilir veya kendinizi güncelleyebileceğiniz bir iş aracı size verilebilir.

Aynı zamanda evinizle de bağlantılı. Dolayısıyla ev içinde bir iş alanı da yaratıyor olabilirsiniz. İş ve ev alanını birleştiriyor, home ofice çalışıyor olabilirsiniz.

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

19 Mayıs’ta Güneş ve Jüpiter iş ve sağlık alanınızda kavuşacak. Eğer sağlık problemleriniz varsa, doktora veya tedaviye çok daha rahat ulaşabiliriz. Ya da bir iş arayışınız varsa birçok hoşunuza gidecek teklifle karşılaşabilirsiniz. Mutlaka değerlendirin.

23 Mayıs’ta burcunuzun başlangıcında bir dolunay gerçekleşecek. Fiziğinizi değiştirmekle ilgili bir arzunuz varsa bu dolunaydan yararlanabilirsiniz. Yakın çevrenizde bulunan güçlü insanlar destek veriyor olacaklar. Onların önerileriyle hareket edin sevgili Yaylar.

26 Mayıs’ta Jüpiter evlilik ve ortaklık alanınıza geçiş yapacak. Eğer evliyseniz son 12 yılın en romantik dönemini yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız birkaç kişiden evlilik teklifi alabilirsiniz. Bunların içinde mutlaka kalbinize uygun birisi var. Her koşulda çok romantik, çok zenginleştirici (ruhen ve madden) bir döneme giriyor olacaksınız. İyi değerlendirin.

Mayıs 2024 Oğlak Burcu Yorumları

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Oğlak ve yükselen Oğlaklar 1 Mayıs’tan itibaren Mars, Koç burcuna yerleşiyor yani ev ve yuva alanınıza.

Yuvanızda bir takım ev kazaları olma ihtimali artacak. İkinci olarak aile bireyleriyle kavga ve tartışma ortamı da oluşmaya başlayacak. Huzur ve güvenlikten hoşlanan siz Oğlaklar için pek uygun bir durum olmayacak. Dolayısıyla sakinliğinizi korumak zorundasınız.

7 Mayıs’ta yeni ay Boğa burcunda doğacak. Bu alan aşk alanınız. Bir bebek sahibi olabilirsiniz. Yeni bir yaratıcı projeye başlayabilirsiniz. Yalnızsanız bir aşka da başlayabilirsiniz sevgili Oğlaklar. Bu tanıdığınız ve güvendiğiniz bir insan olacak. Yani proje yapacağınız kişi, aşk yaşayacağınız kişi her kimse bunlar tanıdığınız, bildiğiniz, yakın çevrenizde güveninizi kazanan insanlar olacak.

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

19 Mayıs’ta yine aşk alanınızda Güneş ve Jüpiter kavuşumu olacak. Hem romantik, hem verici, hem alıcı hissedeceksiniz. Bu bir ilişkinin size katacağı iyimserlik, pozitif duygular ve aynı zamanda maddi zenginlikler anlamına geliyor. Doya doya değerlendirin.

23 Mayıs dolunayına baktığımız zaman kişisel gelişiminiz adına önemli bir adım atacağınızı söyleyebiliriz. Bu aynı zamanda size para kazandıracak. Eğer yoga, meditasyon ya da şifa tekniklerini öğrenirseniz zaman içinde bunlardan para kazanmayı da öğrenebilirsiniz.

İş alanınızda Jüpiter ve Venüs’ün kavuşumu, Güneş’in kavuşumu, Jüpiter’in İkizler burcuna geçişi, bunların Plüton’a üçgen yapması hepsi bu alanda 26 Mayıs’a denk geliyor. Jüpiter bu durumda bir yıl kalacak. Bu sizin için önemli bir durum. Çünkü bu alan iş alanınız. Aynı zamanda daha sağlıklı hissedeceksiniz, sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşacaksınız, sorunsuz bir yıl geçireceksiniz. Ama o bir yılın en değerli dönemi 26 Mayıs’ta başlayacak.

Bu biraz hızlı bir geçiş olacak. Venüs ve Güneş markajdan çıkacak. Onun için özellikle 26 Mayıs’ı iyi değerlendirin.

Mayıs 2024 Kova Burcu Yorumları

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Kova ve yükselen Kovalar 1 Mayıs’tan itibaren yakın çevrenizle biraz tartışmacı, biraz iddiacı bir tutum içine gireceksiniz.

Bu durum 2 ay sürecek görünüyor. O nedenle dikkatli olmanızı öneririz. Komşularla ve kardeşlerle bir takım polemikler yaşayabilirsiniz.

7 Mayıs yeni ayı ev ve yuva alanınızda gerçekleşecek. Yani evinizle ilgili bir takım yenilikler yapabilirsiniz. Taşınmak istiyorsanız taşınabilirsiniz. Ev almak istiyorsanız ev alabilirsiniz. Eşya değiştirmek istiyorsanız değiştirebilirsiniz. Ve bu yapacağınız yeniliğin maddi bir katkısı olacak. Üstelik bir günlük değil çok uzun yıllar sürecek bir katkısı olacak.

19 Mayıs’ta Jüpiter Mars kavuşumu yine ev ve yuva alanınızda gerçekleşecek. Bir şans daha verecek size. Dolayısıyla o şansı da yine ev alarak, ev satarak veya evle ilgili bir yenilik yaparak değerlendirmeniz gerecek. Çünkü bolluk bereketi bu evdeki yenilik sağlayacak.

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

23 Mayıs’ta arkadaşlıklarınızı gözden geçirmeniz gerekecek. Biraz daha güçleneceksiniz. Biraz daha bir başınalığınızı seveceksiniz. Daha doğru insanlar hayatınızda kalsın, daha entelektüel insanlar hayatınızda kalsın isteyeceksiniz. “Neden?” Çünkü dolunay Yay burcunda gerçekleşecek. Belki bir takım uzaktaki arkadaşlarınızı, ticaret yapabileceğiniz ya da sizin yurt dışına gitmenizi sağlayacak arkadaşlarınızı da tekrar bu dolunayda gözden geçireceksiniz.

26 Mayıs’ta Jüpiter Mars burcuna yani aşk alanınıza yerleşecek. Nihayet uzun yıllar sonra artık aşka kalbinizi açacaksınız. Belki 12 yıl belki de 10 yıl geçti üstünden. Dolayısıyla bu dönemi iyi değerlendirin. Doğru, iyimser, pozitif ve sizin kalbinize uygun bir insana rastlayacaksınız. Yeterince bilgili, entelektüel, güçlü bir partnerle tanışacaksınız. Siz de ona kendi gücünüzden veriyor olacaksınız.

Mayıs’ın en şanslı burçlarından biri de sizsiniz sevgili Kovalar.

Mayıs 2024 Balık Burcu Yorumları

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Balık ve yükselen Balıklar 1 Mayıs’tan itibaren Mars’ın Koç burcuna yerleşmesiyle para alanınız hareketlenecek.

Bir yandan daha çok kazanmak isteyeceksiniz, bir yandan daha çok harcama eğiliminde olacaksınız. Bu ikisini dengelemeniz gerekecek.

7 Mayıs’ta doğacak yeni ay, yakın çevrenizde yeni insanların oluşmasını sağlayacak. Bir yandan yeni komşular hayatınıza dahil olabilir, bir yandan yeni sosyal medya alanında var olmaya karar verebilirsiniz.

Daha fazla tanınmak isteyebilirsiniz. Daha çok sunum yapmak isteyebilirsiniz. Ya da elektronik araçlarınızdan bir kısmını yenilemek isteyebilirsiniz. Tam da kalbinize göre bir şey bulacaksınız ve uzun süre hayatınızda olacak.

2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Yılın en beklenen zamanı 19 Mayıs’ta Güneş Jüpiter kavuşumu, yakın çevre alanınızda oluşacak. Yani çevrenizden bir insan size şans ve bolluk bereketi taşıyor olacak. Kardeşlerinizden birisi de olabilir ya da açacağınız o sosyal medya bir anda size doğru bolluk bereketi getirebilir.

23 Mayıs’ta Yay burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Kariyerinizi tekrar gözden geçireceksiniz, işe yaramayan şeyleri elimine etmeye karar vereceksiniz; yarayanlar sizinle kalacak ve sezgileriniz güçlenecek. Ama bu sefer ki farklı bir güç. Gerçekten arzu ettiğiniz şeyi yaratabilme potansiyelinde olduğunuzu fark edeceksiniz. Ve kariyerle ilgili bu şeyi düşünce gücünüzle de yaratacaksınız sevgili Balıklar.

26 Mayıs’ta ev ve yuva alanınıza Jüpiter yerleşecek. Ev almak, mülk edinmekle ilgili çok güzel bir yıl başlayacak. Yuva kurmak istiyorsanız 26 Mayıs civarını değerlendirin. Çünkü orada hem Plüton, hem Güneş, hem Jüpiter neredeyse kucaklaşıyor olacaklar. Eğer bir evlilik teklifi alırsanız, düşünün. Ama aynı zamanda sezgilerinize de güvenin.

12 burcun Mayıs ayında yaşayacağı olayları sizlere sunduk. Burcunuzun Mayıs ayında kavuşumlardan ve dolunaydan etkilenerek yaşayacağı gelişmeleri aktardık. Umarız 2024 yılının bu önemli ayı; fırsatlarla geçirdiğiniz, güzel etkilerin hayatınızda görünür olduğu bir ay olur.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.