Özlem Gürses Kimdir? Evli Mi? Eşi Kim? Kaç Çocuğu Var?

Özlem Gürses Kimdir? Evli Mi? Eşi Kim? Kaç Çocuğu Var?

ABONE OL
17 Nisan 2024 14:08
Özlem Gürses Kimdir? Evli Mi? Eşi Kim? Kaç Çocuğu Var?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaptığı televizyon programları, sosyal medya içerikleri ve açıklamalarıyla gündem olan Samiye Özlem Gürses kimdir? İş yaşamı ve özel hayatı oldukça merak ediliyor.

Biz de haberimizde Özlem Gürses’e dair en çok sorulan soruların cevaplarını derledik. İşte gazeteci Özlem Gürses’in yaşamına dair detaylar…

özlem gürses kimdir

Özlem Gürses Kimdir?

18 Ağustos 1970’de Ankara’da doğan Özlem Gürses, aslan burcudur. Türk gazeteci, haber sunucusu ve halkla ilişkiler uzmanı olarak tanınmaktadır.

Gazeteci Özlem Gürses, Ankara’da doğup büyüse de aslen Gürcü bir anne ve Kırşehirli bir babanın kızıdır.

Gürses, lise eğitimini Ankara Ted Koleji’nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise ODTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Planlama Bölümü’nde kazanmıştır ve burada bölüm birincisi olarak ODTÜ Mimarlık Bölümü’ne geçiş yapmıştır.

Özlem Gürses, lisans eğitimi sonrası mimarlık tarihinde yüksek lisans yaparken geçirdiği bir kaza sonrası İstanbul’a taşınmıştır ve böylece medya sektörüne giriş yapmıştır.

İlgili İçerik: Tarihçi Erhan Afyoncu Kimdir? Nereli? Hangi Üniversitenin Rektörü? Kaç Dil Biliyor?

özlem gürses kimdir

Özlem Gürses Kariyeri

Özlem Gürses, ilk olarak ATV Haber Merkezi’nde muhabir olarak çalışmaya başlamıştır. Ardından Star TV’de Gece Hattı ve Kırmızı Koltuk programlarında çalışmaya devam etmiştir. Gürses bu çalışma sürecinde birçok Bakan, Başbakan ve Cumhurbaşkanı ile özel röportajlar yapmıştır.

Özlem Gürses, muhabirlik yıllarından sonra 20. Saat, 13 Ajansı, Burası Haftasonu, Bildiğin Gibi Değil ve Habertürk Gündem gibi programları hazırlayıp sunmuştur. Ardından Kanal 1 Ana Haber’in sunuculuğunu ve haber müdür yardımcılığını yapmıştır.

Bu dönemde Kanal 1 reytingleri ciddi oranda artış göstermiştir. Gürses, aynı yıllarda Kanal 1’de Şahane çocuklar ve Özlem Gürses’le Bakış programlarının yapımcılığını ve editörlüğünü yapmıştır.

Özlem Gürses, Skyturk kanalında da Çizgi Dışı isimli bir program yapmıştır. TV8 ve Habertürk’te yayınlanan 3Yüz programının hem format yaratıcılığını hem de editörlüğünü yapmıştır. Ek olarak TV8’de Her Pazar Açıkca isimli bir program da yapmıştır. NTV’de Mimarlık ve Yaşam programını da hazırlayıp sunmuştur.

Haberci Özlem Gürses ekran önü dışında DİALOG Anlatım ve İletişim Okulu’nda “Haber Yazımı ve Spikerlik” ile “TV Program Yapımcılığı” derslerini vermeye devam etmektedir. Gürses, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde de “Röportaj Teknikleri” dersi vermiştir.

Özlem Gürses Kaç Yaşında?

Özlem Gürses kimdir, kaç yaşındadır merak edenler için işte ünlü haberci 1970 yılında doğmuştur. 2014 yılı itibariyle 54 yaşındadır.

özlem gürses kimdir

Özlem Gürses Nerede Çalışıyor?

Özlem Gürses kimdir merak edilirken ünlü gazetecinin şu anda nerede çalıştığı da sıklıkla sorulmaktadır.

Özlem Gürses, 2024 itibariyle DİALOG Anlatım ve İletişim Okulu’nda “Haber Yazımı ve Spikerlik” ile “TV Program Yapımcılığı” derslerini vermeye devam etmektedir.

Aynı zamanda Halk TV’den ayrıldıktan sonra Youtube kanalı üzerinden yayınlar yapmaya devam etmektedir. Gürses, Sözcü Gazetesi’nde de köşe yazarlığı yapmaktadır.

özlem gürses kimdir

Özlem Gürses Evli Mi?

Özlem Gürses kimdir, evli mi, kaç evlilik yaptı merak edilen konular arasında yer alıyor. Gazeteci Özlem Gürses, tek evliliğini Mustafa Türkay Tatar ile yapmıştır ve ikilinin bir erkek çocuğu bulunmaktadır. Özlem Gürses’in bu evliliğinden sonra bilinen bir ilişkisi olmamıştır.

Özlem Gürses Kiminle Evli?

Ünlü haber sunucusu ve gazeteci Özlem Gürses’in ilk eşi Mustafa Türkay Tatar’dır. Çiftin bir çocukları vardır.

Özlem Gürses kim, ilk eşi kim sorularını cevaplandırdık. Mustafa Türkay Tatar, 1969 doğumludur. Tatar, 2024 yılı itibariyle 55 yaşındadır. Mustafa Türkay Tatar da eşi Özlem Gürses gibi ODTÜ mezunudur. Aynı zamanda Bilgi Üniversitesi’nde İş Hukuku alanında yüksek lisans yapmıştır.

Özlem Gürses’in Eşi Ne İş Yapıyor?

Özlem Gürses eşi kimdir ve ne iş yapıyor en çok aratılan konulardan biridir. Gürses’in eski eşi Mustafa Türkay Tatar, tanınmış bir iş insanı ve işletmecidir. Tatar, bir süre bankacılık yapmış ve Demirbank Genel Müdür Yardımcısı iken bankacılık kariyerini bırakmıştır.

Mustafa Türkay Tatar, 2011 yılında Arçelik firmasında finans direktörlüğü yapmıştır. 2012 yılında Arçelik’te başkan yardımcısı ve CFO olarak Boyner’e geçmiştir.

Özlem Gürses eski eşi Mustafa Türkay Tatar ile geçirdiği bir trafik kazası sonrasında ayrılma kararı almıştır. Gürses, uzun bir süre sağlığını toparlayamadığını ve iyileştiğinde de ikinci hayatına başladığını belirtmektedir.

özlem gürses kimdir

Özlem Gürses Kaç Çocuğu Var?

Özlem Gürses’in Mustafa Türkay Tatar ile olan evliliğinden Uzay isimli bir oğlu bulunmaktadır. Özlem Gürses’in oğlu kaç yaşında olduğu da merak edilmektedir fakat bu konuda net bir bilgi bulunmamaktadır.

Haberimizde Özlem Gürses kimdir, hayatına dair tüm detayları paylaştık.

    En az 10 karakter gerekli