Kara Ağaç Dizisi Konusu Nedir? Kara Ağaç Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Kara Ağaç Dizisi Konusu Nedir? Kara Ağaç Dizisi Oyuncuları Kimdir?

ABONE OL
22 Nisan 2024 17:59
Kara Ağaç Dizisi Konusu Nedir? Kara Ağaç Dizisi Oyuncuları Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

23 Şubat Cuma günü TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kara Ağaç dizisi şimdiden izleyicilerin beğenisini kazanarak sosyal medyada gündem olmaya başladı. Bunun üzerine diziyi henüz izlememiş olanlar da Kara Ağaç dizisi konusu nedir sorusuna cevap arıyor.

kara ağaç dizisi konusu

Kara Ağaç Dizisi Konusu Nedir?

Son yıllarda birçok başarılı yapıma imza atan TRT 1 izleyicilerin beğenisine yeni bir dizi daha sundu. Her hafta cuma günü yayınlanan Kara Ağaç dizisi konusu dizi severler arasında merak konusu oldu. 

Aşk, ihanet, intikam ve aile bağları gibi temaların işlendiği dizi 1970’li yıllarda Anadolu’da geçiyor. Dizide oldukça hırslı ve gözü kara Celal Ağa ve ailesinin hikayesi anlatılıyor. Celal Ağa’nın topraklarına sahip olmak için Osman Ağa’yı öldürmesi ve iki ailenin çocuklarının aynı gün doğmasıyla olaylar gelişiyor.

Kara Ağaç Destanı Oyuncuları

Kara Ağaç dizisi konusu nedir sorusunu cevapladıktan sonra dizinin oyuncularına bakalım. Oldukça ses getiren Kara Ağaç dizisinin kadrosunda birçok başarılı isim var. Dizinin başrollerinde ise Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım ve Meltem Akçöl gibi isimler yer alıyor.

Oyuncu kadrosu şu şekilde:        

  • Olgun Şimşek (Celal Ağa)
  • Emre Kıvılcım (Ömer)
  • Özlem Conker (Asiye)
  • Merih Öztürk (Gülnaz)
  • Meltem Akçöl (Sultan)
  • Kenan Ciniviz (Feyzo)
  • Deniz Altan (Sevim)
  • Ayten Uncuoğlu (Paşa Kadın)
  • Oğulcan Arman Uslu (Merdo)

Kara Ağaç dizisi konusu nedir sorusunu cevaplayıp oyuncu kadrosuna listeledikten sonra dizinin başrol oyuncularına göz atalım.

kara ağaç dizisi konusu

Olgun Şimşek

1971’de Bursa’da Olgun Şimşek İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Mezun olduktan sonra birçok tiyatro oyununda oynayan başarılı oyuncu Bir Demet Tiyatro’da Kudret karakteriyle tanınmaya başladı. Dizide Celal Ağa karakterini canlandırıyor.

Emre Kıvılcım

Oyunculuk eğitimini Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde alan Emre Kıvılcım televizyon ekranlarına ilk kez “Zeytinyağlı Yiyemem Aman” dizisiyle izleyicilerin karşısına çıktı. Elif dizisindeki performansıyla Latin Amerika ve Asya’da büyük hayran kitlesine ulaştı. Dizide Celal Ağa’nın oğlu Ömer karakterini canlandırıyor.

kara ağaç dizisi konusu

Meltem Akçöl

Sosyal medya fenomenliğiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu, Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde eğitim alıyor. Kariyerine Kırık Hayatlar dizisiyle başladı.

Duy Beni dizisinde canlandırdığı Hazal Demir karakteriyle adını duyurdu. Kara Ağaç’ta baba topraklarına geri dönüp intikam peşine düşmek isteyen Sultan’ı canlandırıyor.

Özlem Conker

1973 yılında doğan başarılı oyuncu üniversite eğitimini Hollanda’da tamamladı. Çeşitli dizilerde oynadıktan sonra 2001’de Vasiyet dizisinde başrol oynayarak asıl çıkışını yaptı. Dizide Celal Ağa’nın erkek çocuk doğurmasını beklediği eşi Asiye karakterine hayat veriyor.

kara ağaç dizisi konusu

Kara Ağaç Destanı Nerede Çekiliyor?

Hikayesi 1970’li yıllarda Anadolu’da geçen dizinin çekimleri Kayseri’deki Soğanlı Vadisi’nde yapılıyor. Tarihi dokuları ve doğal güzellikleriyle Soğanlı Vadisi diziye gerçekçi bir atmosfer katıyor.

Kara Ağaç Destanı Gerçek Mi?


Sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Kara Ağaç destanı gerçek bir hikayeye dayanmıyor. Dizinin yapımcılığını Motto Yapım; senaryosunu ise Mustafa Becit ve Selman Kılıçaslan üstleniyor.

kara ağaç dizisi konusu


Kara Ağaç Dizisi Hangi Gün Yayınlanıyor?

Kara Ağaç dizisi konusu nedir sorusuna cevap bulan izleyiciler diziyi cuma günleri TRT 1 ekranlarında veya TRT 1’in dijital yayın platformu Tabii’de izleyebilir.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.