Bülent Şakrak Sevgilisi Kimdir? Esra Akpınar Kim? Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı?
  • Sektör Gazetesi
  • Genel
  • Bülent Şakrak Sevgilisi Kimdir? Esra Akpınar Kim? Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı?

Bülent Şakrak Sevgilisi Kimdir? Esra Akpınar Kim? Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı?

ABONE OL
8 Nisan 2024 17:16
Bülent Şakrak Sevgilisi Kimdir? Esra Akpınar Kim? Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Magazin dünyasını birkaç gündür meşgul eden ve herkesi şaşırtan bir aşk dedikodusu ortaya çıktı. Bu dedikoduya ismi karışanlar ise, Bülent Şakrak ve Esra Akpınar oldu.

Çıkan bu aşk iddialarının üzerine herkesin merak ettiği tek bir isim oldu, o da Esra Akpınar’dır. 

Peki, Esra Akpınar kim ve hangi dizilerde yer almış? Detaylar haberimizde…

esra akpınar kim

Esra Akpınar Kim?

Son zamanların en çok araştırılan sorusu, Esra Akpınar kim sorusu oldu. İsmi ünlü oyuncu Bülent Şakrak ile anılan Esra Akpınar oldukça ön plana çıktı. Bizler de merak edenler için Esra Akpınar ve Bülent Şakrak aşkı hakkında merak edilenleri derledik… 

Esra Akpınar 29 Kasım 1987 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık Fakültesinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra oyuncu olmak istediğine karar veren Esra Akpınar Müjdat Gezen sanat merkezinden oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. 

Esra Akpınar oyuncu olduktan sonra birkaç projede yer almıştır ve tanınmaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Esra Akpınar Muhteşem Yüzyıl adlı dizide ekran karşısında çıkmıştır. 4 sezon süren Muhteşem Yüzyıl dizisinin son sezonunda kadroya dahil olan Esra Akpınar ardından çeşitli projelerde de yer almaya devam etmiştir.

Daha sonra ise Esra Akpınar, Rıza Kocaoğlu’nun başrolünde yer aldığı Dünyanın En Güzel Kokusu isimli filmde yer almıştır. Bu projenin ardından, kısa bir süre Güldür Güldür adlı televizyon programında da kendini göstermiştir.

Son olarak, Esra Akpınar Maviye Sürgün isimli dizide de ön plana çıkmayı başarmıştır. Akpınar, bu dizide Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak ve Bülent Şakrak gibi ünlü isimlerle bir arada çalışma fırsatı bulmuştur. 

Sonuç olarak, Esra Akpınar kim diye arattığımızda onun çeşitli dizilerde yer alan bir Türk oyuncu olduğunu görebiliyoruz.

esra akpınar kim

Esra Akpınar Kaç Yaşında?

Ankara’da 1987 yılında dünyaya gelen oyuncu Esra Akpınar 37 yaşındadır. 

Esra Akpınar kimdir, ne iş yapar gibi sorulan pek çok soruya detaylı bir şekilde yanıt verdik. Şimdi değineceğimiz diğer konulara geçelim…

esra akpınar kim

Bülent Şakrak ve Esra Akpınar Aşkı

Esra Akpınar kim diye bir arama yapıldığında karşımıza Bülent Şakrak ismi de çıkıyor. Bunun üzerine, Bülent Şakrak ile adı aşk dedikodularına karışan Esra Akpınar daha fazla merak edilir hale gelmiştir. 

Bülent Şakrak sevgilisi olduğu iddia edilen Esra Akpınar ile Maviye Sürgün isimli dizi setinde tanıştığı söyleniyor. Bülent Şakrak Ceyda Düvenci ile olan evliliğini geçtiğimiz yaz sonlandırması da ihanet iddialarını güçlendiriyor.

Kısa bir süre önce biten bu evliliğin ardından başlayan Esra Akpınar Bülent Şakrak ilişkisi akıllara bazı soru işaretleri getirmiş ve magazin dünyasını çalkalanmıştır.

Bülent Şakrak, güzel oyuncu Ceyda Düvenci ile 2015 yılında büyük bir aşkla nikah masasına oturmuştur. Mutlu bir evlilik süren çiftin bir de oğulları dünyaya gelmiştir. Fakat Şakrak ve Düvenci evliliği sadece 8 yıl sürmüş ve geçtiğimiz yaz anlaşmalı bir şekilde boşanmışlardır.

Daha sonra, 2023 yılında Bülent Şakrak Maviye Sürgün isimli dizide rol almaya başlamıştır. Bu dizinin setinde Esra Akpınar ile tanışmıştır. Sette tanışan Esra Akpınar ve Bülent Şakrak’ın şimdilerde beraber olduğu bilinmektedir.

esra akpınar kim

    En az 10 karakter gerekli