Cihan Kamer Kimdir? Eşiyle Nasıl Tanıştı? Nereli? Cihan Kamer Serveti Ne Kadar?
  • Sektör Gazetesi
  • Genel
  • Cihan Kamer Kimdir? Eşiyle Nasıl Tanıştı? Nereli? Cihan Kamer Serveti Ne Kadar?

Cihan Kamer Kimdir? Eşiyle Nasıl Tanıştı? Nereli? Cihan Kamer Serveti Ne Kadar?

ABONE OL
19 Nisan 2024 17:59
Cihan Kamer Kimdir? Eşiyle Nasıl Tanıştı? Nereli? Cihan Kamer Serveti Ne Kadar?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Reyting rekortmeni Yalı çapkını dizisinin gerçekte hangi aile olduğu gündemde sık sık tartışılıyor. Atasay ailesinin, ortaya atılan yeni iddialara göre dizinin gerçek sahibi olduğu düşünülüyor. Peki gündemden düşmeyen Atasay ailesinin ferdi Cihan Kamer kimdir? Eşiyle nasıl tanıştı, nereli? İşte detaylar…

Gündemden düşmeyen adını sıkça duyduğumuz ünlü iş adamı ‘’Cihan Kamer kimdir?’’ vatandaşların merak ettiği konular arasında. Bu yazımızda Cihan Kamer hakkında merak edilen tüm soruları yanıtladık. 

cihan kamer kimdir

Cihan Kamer Kimdir?

1965 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cihan Kamer aslen Denizlilidir. Babası Atasay Kamer tarafından kurulan Atasay Mücevherat’ın Genel Müdürlüğünü ve İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği Başkanlığı’nı üstlenmiştir. 

Cihan Kamer babasının adını koyduğu oğlu Atasay Kamer’e 2015 yılında  Atasay Mücevherat CEO’luk görevini devretmiştir. Aynı zamanda Cihan Kamer, Fenerbahçe Kulübü’nde Asbaşkan olarak görev yapmaktadır. İş dünyasındaki başarısının yanı sıra Kamer, Kuruçeşme’de açılan “Huqqa” ve ”The Market Bosphorus”un da sahibidir.

Cihan Kamer babası Atasay Kamer adına Denizli’nin Çivril ilçesinde Pamukkale Üniversitesi’ne bağlı Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu’nu yaptırmıştır.

Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlıkları ile tanınan Atasaylar Rize’de yaptırdıkları bir sağlık merkezine Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’ın adını vermişlerdir.

Hatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Cihan Kamer ve eşinin nikâh şahitliğini yapmıştır.

cihan kamer kimdir

Cihan Kamer Nereli? Atasay Ailesi Antepli Mi?

Okuyucular Cihan Kamer kimdir sorusunun yanı sıra nereli olduğu konusunda da bilgi sahibi olmak istiyor. Cihan Kamer nereli sorusuna şu şekilde yanıt verebiliriz: Aslen Denizlili olan Cihan Kamer İstanbul doğumludur. 

Ayrıca Yalı Çapkını dizisinde ailenin Antepli oluşu akıllara Atasay ailesi Antepli mi sorusunu getiriyor. 3 kuşaktır sektörde yer alan Atasay Kuyumculuk Antep merkezli olmayıp Denizli’nin Çivril ilçesinde kurulmuştur ve Cihan Kamer’in dedesi ‘’Hacı Mustafa Efendi’’ Çivril’in ilk sarraflarındandır.

Cihan Kamer Kaç Yaşında?

 Ülkenin önde gelen iş adamlarından Cihan Kamer 1965 doğumlu olup 2024 yılı itibariyle 59 yaşındadır.

Cihan Kamer kimdir yazımıza devam edelim. İşte Cihan Kamer hakkında diğer merak edilenler…

cihan kamer kimdir

Cihan Kamer Ne İş Yapar? Neyin Sahibi?

3 kuşaktır sektörde yer alan Atasay Kuyumculuk Denizli’nin ilk sarraflarından olan ‘’Hacı Mustafa Efendi’’ tarafından kurulmuştur. 

Cihan Kamer de 80 senedir mücevherat sektöründe yer alan Atasay Mücevherat Gıda, Turizm, Enerji, Taşımacılık ve Gayrimenkul alanlarında faaliyet gösteren Atasay Grup mücevherat sektörü Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütmektedir. 

cihan kamer kimdir

Cihan Kamer Serveti

Cihan Kamer kimdir sorusunu yanıtladık. Ama asıl merak edilenlerden biri de Cihan Kamer’in serveti… Cihan Kamer’in net serveti bilinmemekle beraber Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Atasay Kuyumculuk’un Türkiye çapında 127 mağazası, yurt dışında (Dubai, Erbil, Kıbrıs) 7 mağazası, 15 bin metrekare üretim alanı, 500 kişinin üzerinde personeli, 308 milyon TL cirosu vardır.

Cihan Kamer şahsi servetinden 6 Şubat 2023 Maraş depreminde yaşanan kayıp sonrası 15 Şubat Çarşamba akşamı düzenlenen bağış gecesinde Acun Ilıcalı ve Nazlı Çelik’in sunuculuk yaptığı esnada yayına bağlanarak 250 milyon TL bağışladığını belirtmişti. Daha sonra miktarı 300 milyon TL’ye çıkarmıştı.

Cihan Kamer ayrıca Türkiye zenginleri listesinde 53.sırada yerini alıyor.

cihan kamer kimdir

Cihan Kamer Eşi Kimdir? Eşiyle Nasıl Tanıştı?

Cihan Kamer’in eşi Çiğdem Kamer Ankaralı olup Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Coğrafya bölümünden mezundur. 

Cihan Kamer eşi Çiğdem Kamer’le 1984 yılında evlenmiştir. Mutlu aile hayatıyla ön plana çıkması Cihan Kamer eşiyle nasıl tanıştı sorusunu akıllara getirmektedir. Cihan Kamer ve Çiğdem Kamer’in Atasay Kamer aracılığıyla tanıştığı ve ikilinin genç yaşta evlendiği bilinmektedir.

Çiğdem Kamer 1996 yılından itibaren markanın tüm süreçlerinde görev alarak başarıyla yürüttüğü CEO’luk görevini 2015 Ocak itibariyle oğlu Atasay Kamer’e devrederek şu anda Atasay Mücevherat İcra Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir. 

Cihan Kamer’in Kaç Çocuğu Var?

Cihan Kamer ve Çiğdem Kamer’in evliliğinden olan Atasay Kamer adında bir oğlu ve Simay Kamer adında bir kızı vardır. 

2016 senesinde kızı Simay Kamer, Prof. Dr. Cihan Uras’ın oğlu Ahmet Uras ile hayatını birleştirdi. Çift evliliklerinde yaşadıkları problemlerden dolayı anlaşmalı olarak 2020 yılında tek celsede boşandı.

cihan kamer kimdir

Atasay Kamer Kimdir?

 Atasay Kuyumculuk’un mevcut CEO’su Atasay Kamer, 1986 doğumlu London School of Economics and Political Science’ta Yönetim Ekonomisi, New York Pace Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi lisans eğitiminin ardından Goldman Sachs’ta staj yapmıştır. 

Stajın ardından Türkiye’ye dönerek dedesi Atasay Kamer’in ilk oluşturduğu Asgold markasının yeniden canlandırma ve pazarlama sürecinde görev almıştır. Kurduğu sistem ve geliştirdiği projeler ile hızlıca Atasay bünyesinde de çalışmalarını faaliyete geçirerek Atasay’ın Pırlanta Markaları Direktörlüğü’ne geçmiştir. 

2015 Ocak ayından itibaren ise CEO’luk görevine atanan Atasay Kamer, aile şirketi olan Atasay Kuyumculuk ve markalarını uluslararası birer marka haline getirmeyi hedefliyor.

Cihan Kamer Ferit Mi? 

Medyada yer alan iddialara göre Yalı Çapkını dizisinde Korhan Ailesi’nin gerçekte Atasay Ailesi’ni temsil ettiği iddia ediliyor. Ortaya atılan iddialar üzerine Cihan Kamer Ferit mi sorusu merak edildi. 

Korhan Ailesi Antepli olup Atasay Ailesi’nin de Denizlili olmasından dolayı iddiaların çürüdüğü görülüyor. Ayrıca Atasay ailesi dizinin kendi hayatlarını anlattığına dair resmi bir açıklama yapmamıştır.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.