Esra Erol Eşi Kim? Ali Özbir Kimdir? Nereli? Babası Ne İş Yapıyor?

Esra Erol Eşi Kim? Ali Özbir Kimdir? Nereli? Babası Ne İş Yapıyor?

ABONE OL
24 Nisan 2024 17:47
Esra Erol Eşi Kim? Ali Özbir Kimdir? Nereli? Babası Ne İş Yapıyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekranların sevilen ismi Esra Erol yıllardır sunduğu her yapımla gündem olmaya devam ediyor. Ünlü sunucu bu aralar Esra Erol’da programıyla her bölümde farklı bir gizemi açıklığa kavuşturuyor. Eşi Ali Özbir ise özel hayatının bir parçası olarak karşımıza çıkıyor.

Başarılı sunucunun programlarının yıllardır yapımcılığını yapan eşi Ali Özbir de izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bunun sonucunda izleyiciler Ali Özbir kimdir sorusunun cevabını merak ediyor. Bu sorunun cevabını sizler için hazırladık.

ali özbir kimdir

Esra Erol Eşi Kim? Ali Özbir Kimdir?

Tüm Türkiye’nin programlarını keyifle seyrettiği Esra Erol’un eşini merak eden izleyiciler “Ali Özbir kimdir?” sorusuna cevap arıyor. Ünlü sunucu Esra Erol’un eşi Ali Özbir 1968’de İstanbul’da doğdu.

Medya sektörüne geçip Esra Erol’un programlarının yapımcılığını yapmaya başlamadan önce uzun yıllar turizm sektöründe çalıştı. Esra Erol’da Evlen Benimle programında canlı yayındayken başarılı sunucuyla evlenmesinin ardından Özbir’in tüm ülkede tanınırlığı artmaya başladı.

Esral Erol’la 14 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren ve ünlü bir kabadayının oğlu olarak da bilinen Ali Özbir’in Esra Erol’la evliliğinden iki erkek çocuğu var. İkili sosyal medyada sık sık paylaşım yaparak huzurlu aile hayatlarından kareler paylaşıyor.

ali özbir kimdir

Ali Özbir’in Babası Kim?

Ali Özbir kimdir sorusuna cevap bulan izleyicilerin merak ettiği diğer bir konu ise başarılı yapımcının babasının kim olduğu…

Ali Özbir’in babası kamuoyunda Kürt İdris olarak bilinen mafya babası İdris Özbir’dir. İdris Özbir 1938’de Kars’ın Kayadibi köyünde doğdu. Ailesinin İstanbul’a göç etmesinin ardından yaşamını orada sürdürdü.

40 yaşına geldiğinde İstanbul’un ünlü kabadayıları arasına girdi. Yunan asıllı Marika Özbir’le olan evliliğinden Esra Erol’un eşi olan Ali Özbir ile Şafak Özbir adında iki çocuğu oldu. 2002 yılında uzun zamandır tedavi gördüğü akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Çukur dizisindeki İdris Koçovalı karakteri kendisinden esinlenilerek oluşturulmuştur.

ali özbir kimdir

Ali Özbir ile Esra Erol Nasıl Tanıştı?

Mutlu evliliklerinden kareleri sık sık paylaşan ikilinin nasıl tanıştıkları da merak ediliyor. Esra Erol ve Ali Özbir 2005 yılında ortak bir arkadaşları vasıtasıyla tanışıyorlar. Dönemin popüler sohbet uygulaması MSN’de konuşmaya başlayan ikili uzun süre flört ediyor.

2010 yılında evlilik kararı alan çift canlı yayında evlenmeye karar veriyor. Bunun üzerine Ali Özbir, Esra Erol’un o dönem sunuculuğunu yaptığı evlilik programına damat adayı olarak konuk oluyor.

Canlı yayına telefonla bağlanan Esra Erol da Ali Bey’e talip oluyor. İlk kez yayında tanışmış gibi yapan çift birbirlerini tanımak için sorular sorup kriterlerini listeliyor. Birbirlerini beğendiklerine karar verdikten sonra ise canlı yayında nikahlarını kıyıyorlar.

Polis kızı Esra Erol’un ünlü bir kabadayının oğlu Ali Özbir’le evlenmesi gündeme bomba gibi düşüyor. Bunun üzerine herkes Ali Özbir kimdir sorusunu sormaya başlıyor.

ali özbir kimdir

Ali Özbir’in Kardeşleri

Müge Anlı’nın eşi Ali Özbir’in Şafak Özbir adında bir kız kardeşi var. 1982 yılında doğan Şafak Özbir 2016 yılında ünlü oyuncu Mesut Akusta ile evlendi.

İkilinin bu evlilikten Berfin Cano adında bir kız çocukları oldu. 7 yıllık evliliklerinin ardından karşılıklı anlaşarak Anadolu Adliyesinde görülen dava ile boşandılar. Kızları Berfin Cano’nun velayeti annesi Şafak Özbir’de kaldı.

Ali Özbir kimdir sorusunu ve hakkında merak edilenleri cevapladık!

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.