Gaddar Nilüfer Kim? Afra Karagöz Kimdir? Kaç Yaşında?

Gaddar Nilüfer Kim? Afra Karagöz Kimdir? Kaç Yaşında?

ABONE OL
24 Nisan 2024 17:58
Gaddar Nilüfer Kim? Afra Karagöz Kimdir? Kaç Yaşında?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadrosunda Afra Karagöz, Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Nilüfer karakterini canlandıran Afra Karagöz ise sosyal medyada merak konusu oldu.

İzleyiciler Afra Karagöz kimdir, Gaddar Nilüfer kimdir gibi soruların cevaplarını merak ediyor. Biz de sizler için bu soruların cevaplarını araştırdık.

afra karagöz kimdir

Afra Karagöz Kimdir?

2002 yılında İzmir’de doğan güzel oyuncu, oyunculuğa başlamadan önce İzmir’de birçok defilede podyuma çıktı. İlk oyunculuk deneyimini No:309 dizisiyle yapan başarılı oyuncu Doğu, Kraliçe ve Dilek Taşı dizilerinde de yer aldı.

Şu anda ise izleyicilere Afra Karagöz kimdir sorusunu sordurmaya başladığı Gaddar dizisinde Nilüfer karakterine hayat veriyor. Eğitimine de oldukça önem veren genç yıldız Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde lisans eğitimine devam ediyor.

Afra Karagöz kimdir sorusunu cevapladıktan sonra güzel oyuncunun canlandırdığı Nilüfer karakterine göz atalım.

afra karagöz kimdir

Gaddar Dizsi Nilüfer Kimdir?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar gibi usta isimlerin yer aldığı dizide Nilüfer karakterini güzel oyuncu Afra Karagöz canlandırıyor. Nilüfer, dizide bir dövmeci dükkanında çalışıyor.

İzleyiciler, Müdür Kerem’in dükkanı sık sık ziyaret etmesi sebebiyle aralarında bir bağlantı olduğu düşünüyordu. Son bölümlerde ise bu bağlantı doğrulanmış ve Nilüfer’in Müdür Kerem’in kızı olduğu ortaya çıkmıştı.

Onur Saylak’ın hayat verdiği Müdür Kerem dizinin en önemli karakterlerinden biri. Dışarıdan saygın bir iş adamına benzeyen Müdür Kerem aslında kendi çıkarları için her şeyi göze alabilecek karanlık bir karakter.

İkilinin gelecek bölümlerde neler yaşayacağı şimdiden izleyiciler arasında merak konusu oldu. Afra Karagöz kimdir ve Gaddar dizisi Nilüfer kimdir sorularının ardından izleyiciler genç oyuncunun yaşını merak ediyor.

Afra Karagöz Kaç Yaşında?

Gaddar dizisinde Müdür Kerem’in dövmecide çalışan kızını canlandıran güzel oyuncu 2002 yılında İzmir’de doğmuş olup 2024 yılı itibariyle 22 yaşındadır.

afra karagöz kimdir

Afra Karagöz’ün Daha Önce Oynadığı Diziler

Nilüfer karakteriyle adını duyuran Afra Karagöz kameraların karşısına ilk kez 2017 yılında model olarak çıktı. Aynı yıl içinde oyunculuğa adım atan güzel oyuncu ekranlara ilk kez No:309 dizisiyle geldi.

2021 yılında Doğu dizisinde Esma karakteri olarak yer aldı. Kanal D’de yayınlanan Kraliçe dizisinde Duygu’yu canlandıran Afra Karagöz bu rolüyle ününü artırdı. Ardından yine Kanal D’de yayınlanan Dilek Taşı dizisinde Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Perihan Savaş gibi ünlü oyunculara eşlik etti.

Şu anda ise Gaddar dizisinde Dağhan’ı karanlık işlere bulaştıran Müdür Kerem’in kızı Nilüfer karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanarak Afra Karagöz kimdir sorusunun sorulmasına sebep oluyor.

Afra Karagöz’ün Sevgilisi Kim?

Afra Karagöz kimdir sorusunun ardından görenleri güzelliğiyle hayran bırakan güzel oyuncunun sevgilisinin kim olduğu da merak edilenler arasında.

Sevgilisi olup olmadığıyla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmamış olan başarılı oyuncu sosyal medya hesaplarında da bu yönde herhangi bir paylaşım yapmıyor.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.