2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları! Haziran’da 12 Burcu Neler Bekliyor?

2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları! Haziran’da 12 Burcu Neler Bekliyor?

2024 Temmuz ayı burç yorumlarını Hande Kazanova'nın öngörüleri ile derledik! Temmuz’da 12 burcu neler bekliyor, detaylar haberimizin devamında...

ABONE OL
21 Haziran 2024 17:54
2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları! Haziran’da 12 Burcu Neler Bekliyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yılın 7. ayına girerken astrolojik anlamda bizi nelerin beklediğini merak ediyoruz. Her yeni aya girişimizde burcumuz ve yükselen burcumuzun getirecekleri için astrologları dinliyoruz. 


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

2024’ün Temmuz ayına özel burç yorumları ise astrologlar tarafından paylaşılmaya başlandı. Biz de Hande Kazanova’nın 2024 Temmuz ayı burç yorumlarını derledik. İşte, detaylar…

2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Temmuz ayına giriş yaparken, burçlarınızı bekleyen fırsatları ve zorlukları derinlemesine inceleyeceğiz. Hande Kazanova’nın değerli bilgileri ve astrolojik gözlemlemeleriyle, ay boyunca sizleri nelerin beklediğini öğrenecek ve bu bilgileri hayatınıza nasıl entegre edebileceğinizi keşfedeceksiniz.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Temmuz ayı size büyük değişimler ve başlangıçlar getirebilir. Bu eşsiz astroloji rehberini kaçırmayın ve burcunuzun yol haritasını belirlemeye başlayın!

Peki bu ay burçları neler bekliyor? 2024 Temmuz ayı burç yorumları nelerdir sizler için derledik. 12 burcun Temmuz ayı boyunca karşılaşabileceği durumlara tek tek bakalım…


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları: Koç ve Yükselen Koçlar


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koçlar, bu ay ağırlıklı olarak parayla ilgili konular gündeminizde olacak. Parasal konularda nasıl hareket etmeniz gerektiğine dair önemli bazı bilgileri de hayatınıza geçireceksiniz.

2 Temmuz’dan sonra aşk eviniz hareketlenecek. Hem 2 Temmuz’dan sonra aşkı daha fazla konuşabilir, hayatınıza almak isteyebilirsiniz hem de hobilerinize hayatınızda daha fazla yer verebilirsiniz. Ancak 11 Temmuz’dan sonra hayatınızda bir insan yoksa muhakkak hayatınıza bir insanı almanız gerektiğini fark edeceksiniz. Eğer evliyseniz eşiniz ya da partnerinizin sosyal çevresiyle bir araya gelebilirsiniz. Güzel planlar devreye girebilir.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

6 Temmuz’da Yengeç burcunda bir Yeni Ay var. Bu Yeni Ay ailevi konularda verilmesi gereken önemli kararları karşınıza getirecek. Aile ortamınızda (babanız, anneniz) onların hayatında verilmesi gereken önemli kararlar alabilirsiniz. Uzun vadede evinizle ilgili vermeniz gereken önemli kararlar olabilir. İşte bu Yeni Ay bu yeni kararları harekete geçireceğiniz bir Yeni Ay olacak.

Burası aynı zamanda alışkanlıklar ve davranışlar evidir. O yüzden alışkanlıklarınızla ilgili değiştirmek istediğiniz konular varsa bu Yeni Ay’la beraber hareketlendirebilirsiniz.

Her Yeni Ay’ın 15 gün sonrasında bir de Dolunay devreye giriyor. 21 Temmuz’daki Dolunay önemli Dolunaylardan bir tanesi. Çünkü Haziran sonunda almış olduğunuz kararların karşılığını alacağınız bir Dolunay sizi bekliyor. Hem de bu sizin kariyer, meslek alanlarınızda gerçekleşecek. Hayat amacınız ve hedeflerinizle ilgili konularda bir sonuca varacaksınız.

Sonrasında ise daha keyifli, aşk dolu biraz daha yazın ritmine ayak uyduracağınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları: Boğa ve Yükselen Boğalar


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Boğa ve yükselen Boğalar, bu ay sizin ayınız. Neden mi? Çünkü 1 Temmuz itibarıyla ay Boğa burcundayken aya giriş yapıyoruz. Maddi konular ve sağlama almak istediğiniz durum ve koşullar önem kazanacak. İş değişiklikleri, yer değişiklikleri gibi durumlar yine bu aya denk düşebilir.

Yine parayla ilgili konular gündeminizde olacak. Ama diğer taraftan hemen 2 Temmuz itibarıyla evinize, ailenize, yuvanıza vaktinizi ayırmak isteyebilirsiniz. Ya da evinizde daha çok insanları ağırlayacak ve evinizde sosyalleşmek, iletişiminizi hızlandırmak isteyebilirsiniz. Eğer çalışıyorsanız belki de işinizi evinizden yürütebileceğiniz bir döngü içerisinde olduğunuzu da gösterebilir.

Emlak alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa bu işlerinizle ilgili önemli konuşma ve görüşmeler 2 Temmuz sonrası 15 gün boyunca gündeminize yerleşecek.

11 Temmuz’da Venüs bu alanlarınıza geçecek. Evinizde rahatlama, keyif yapma, insanları ağırlama, tadilat işleriyle uğraşma gibi konular gündeme gelebilir. Kendinizle olmaktan, yuvanızda sevdiklerinizle vakit geçirmekten mutluluk duyabilirsiniz.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Diğer taraftan 6 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Yeni Ay’la beraber iletişimsel işleriniz hız kazanacak. Yine iletişime dayalı, ticarete dayalı ya da ulaşım, haberleşme, medyaya dayalı işleriniz varsa bu alanda hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Hızlı kararlar almak isteyebilirsiniz. İşte bu tarih sonrası girişimleriniz konusunda desteklendiğiniz bir süreç olacak. Yakın çevre, akraba ve kardeşlerle olan bağlantılarınız da kuvvetlenecek.

21 Temmuz’da gerçekleşecek olan Dolunay sizin hem seyahatlerinizi hızlandırabilir, hem de medya alanında, ticari faaliyetlerde daha önce vermiş olduğunuz kararların sonuçlarıyla sizi yüzleştirebilir. 21 Temmuz civarı önemli bazı haberler alabilirsiniz. Aynı zamanda kafanızdaki planları gerçekleştirdiğinizi görme potansiyeliniz yüksek olacak.

26 Temmuz’dan sonra ise aşkı, keyfi, mutluluğu, hobilerle ilgili her tür girişimi, spor faaliyetlerini hayatınıza daha fazla almak isteyeceksiniz.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları: İkizler ve Yükselen İkizler


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

İkizler ve yükselen İkizler, bu ay geri planda durma isteğiniz yüksek olacak. Yurt dışı planlarınız hız kazanabilir, uzak yerlerden gelecek haberler ya da çalışma koşullarınızda bazı konular kafanızda fazlalık yaratacak. Bazı konuların sonuçlarını almaktan uzak olduğunuz için ya da tamamlayamadığınız için kafanızı meşgul bulacaksınız. Ama merak etmeyin. Jüpiter sizin alanınızda ve yine çeşitli fırsatların, şansların geldiği bir dönem içinde olacaksınız.

6 Temmuz’da bir Yeni Ay var. Bu Yeni Ay’la beraber maddi konularda atmanız gereken önemli adımlar devreye girebilir. Mesela elinize bir para geçebilir. Bu parayı evinize, yuvanıza, sevdiklerinize harcamak istiyor olabilirsiniz. Ama diğer taraftan ödemeler dengesini iyi korumanız gereken bir ay içerisinde olduğunuzu unutmamalısınız.

Ailenize yapacağınız harcamalar, alışverişler bu ay genelinde fazla olacak. Yine de yiyecek, içecek, gıda alanlarına daha fazla harcamalar yapacaksınız. Güzel haber de şu: Bir yandan cebinize para da girecek.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

2 Temmuz’la beraber Merkür Aslan burcuna geçiyor. Akraba ve kardeşlerinizle, yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz insanlarla bağlantılarınız hız kazanıyor. Uzun zamandır görmediğiniz ihmal ettiğiniz akraba, kardeşler, kuzenler, komşularla bir araya gelebilir, iletişimi daha çok onlar üzerinden sağlayabilir ya da yakın çevrenizden duyduklarınızla hayatınızın hareketlendiğini fark edebilirsiniz.

11 Temmuz’dan sonra Venüs’ün de bu alanlarınıza geçmesiyle beraber iletişim, satış, tanıtım, medya, eğitim alanlarında birtakım işleriniz varsa bu işlerde de güzel sonuçlar ve güzel bağlantılar devreye girecek.

21 Temmuz’daki Dolunay, maddi konulara dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aylarda bir borcun altına girdiyseniz, parayla ilgili önemli bazı kararlar aldıysanız ve bu kararları uygulamakta ısrar ettiyseniz bu Dolunay’la beraber almış olduğunuz kararların sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Bu da sizi rahatlatacak. Belki bir borcunuzun bittiğini, çok rahat kapandığını ya da parayla ilgili konuların istediğiniz gibi bir sonuca ulaştığını göreceksiniz.

22 Temmuz’dan sonra Güneş, Aslan burcuna geçecek. Sizin için çok hareketli bir dönem başlayacak. Ama 26 Temmuz’dan sonra ise evinize, yuvanıza ve burada yapılması gerekenlere daha fazla vakit harcayabilirsiniz.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları: Yengeç ve Yükselen Yengeçler


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Yengeç ve yükselen Yengeçler, iletişiminizin yüksek olduğu aylardan bir tanesi başlıyor. Sosyal çevrenizdeki insanlarla bolca vakit geçirecek, değişik yerlere gideceksiniz. Arkadaşlarınızla yeri gelecek kavga edeceksiniz yeri gelecek bazı noktalarda aynı fikirde olamadığınızda inatlaşmalar yaşayacaksınız. Ama bir taraftan da bir ay boyunca gündeminiz oldukça hareketli olacak. Farklı yerlerde olmaktan, farklı organizasyonların içerisinde olmaktan çekinmemelisiniz.

6 Temmuz’daki Yeni Ay sizin Yeni Ay’ınız… 1 yıl boyunca hayatınızı gözden geçirdiyseniz, nerede hata yaptığınızı bulduysanız, yeni planlarınız varsa, yeni dönemde neler yapmanız gerektiğine dair birtakım planlarınız varsa 6 Temmuz’la beraber bu konuları hızlandırabilirsiniz.

Bu dönemi tohum atma dönemi olarak görebilirsiniz. O yüzden ufacık da olsa bir adım atmak bu dönemi çok verimli geçirmenize neden olacaktır. Eviniz, aileniz, sevdikleriniz, kendiniz, görüntünüz, sağlığınızla ilgili önemli kararları 6 Temmuz’da oluşacak bu Yeni Ay’la beraber hayatınıza almalısınız.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

2 Temmuz’da Merkür’ün Aslan burcuna geçişi maddi konulara daha fazla dikkatinizi vermenize sebep olacak. Parayla ilgili konuşmalar, anlaşmalar, sözleşmeler ya da parasal konularda neler yapabileceğinizi görme; sıkıntı ve sorunlarınızı çözüme ulaştırma etkisi devreye girebilir.  11 Temmuz’da Venüs de bu alanlarınızı ziyaret ettiğinde maddi konularda elinizin rahatlayacağını söylemek yanlış olamayacaktır.

21 Temmuz’da Oğlak burcunun son derecelerinde bir Dolunay var. Bu Dolunay ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat çekiyor. 22 Haziran sonunda yine Oğlak burcunda bir Dolunay vardı. İlişkilere dair, taşınmaya, ortaklıklara, işbirliklerine dair önemli kararlar almış olmalısınız. Ya da bazı kararlar vermiş olmalısınız. Şimdi ise bu kararlarınızın işleyip işlemediğini ya da bu kararlarınızda bir şeylerin değişip değişmediğini 21 Temmuz’daki Dolunay’la beraber göreceksiniz ve o işin sonucuna göre bazı önemli kararlar alacaksınız. Ya tamam ya devam!

26 Temmuz’la beraber Merkür iletişim alanlarınızı hızlandıracak. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız kısa vadeli plan ve programlar bu tarihten sonra hayatınızı güzelleştirebilir.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları: Aslan ve Yükselen Aslanlar


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Aslan ve yükselen Aslanlar, kariyer fırsatlarıyla dolu bir ay! Ya da çalışmıyor olsanız veya tatildeyseniz bile göz önünde olacağınız ortamlarda, kalabalık yerlerde olacağınız, ailenizle daha fazla vaktinizi harcayacağınız aylardan bir tanesi başlıyor.

Bu ay ağırlıklı olarak göz önünde olacağınız ortamlarda, kalabalık yerlerde bazı mücadeleci koşullara da sahip olacaksınız. Mesela bazı çekişmeler, inatlaşmalar yine göz önünde olduğunuz ortamlarda devreye girebilir. Pasif agresif davranışlardan mümkün olduğunca uzak durmanızda fayda var.

6 Temmuz’da Yengeç burcunda bir Yeni Ay var. Bu Yeni Ay sizin Yeni Ay’ınız değil. 6 Temmuz ve sonrasında 2 hafta boyunca büyük girişimlerden, yenilenmelerden, kararlarınızı uygulamaktan mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. Bu Yeni Ay yurt dışıyla bağlantılı bazı işleriniz varsa bu işlerinizi hızlandırabilir ya da kötü bir alışkanlığınız varsa bu alışkanlıktan kurtulabilirsiniz. Onun dışında her tür kişisel girişim, işle bağlantılı konularda destekli olamayacaksınız.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

12 Temmuz’da Merkür sizin burcunuza geçecek. İletişimde rahatladığınız bir dönem olacak. Uzun zamandan beri bazı konuları kafanızda sürekli düşündüyseniz, geçmişle hesaplaşmalarınız olduysa 2 Temmuz’dan sonra kendi yönünüzü çok daha rahat görebilirsiniz. Hayatınızı çok daha rahat konuşabilir, planlarınızı, hayallerinizi, gerçeklerinizi etrafınızdaki insanlara aktarabilirsiniz.

11 Temmuz’dan sonra Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle beraber güzelleşme dönemi başlıyor. Görüntünüze, kılığınıza, kıyafetinize daha fazla önem vereceksiniz. Alışveriş yapacak, sosyalleşecek ve etrafınızdaki insanlara “bakın ben döndüm” diyeceksiniz.

21 Temmuz’daki Dolunay, sağlıkla ilgili önemli bir konuyu karşınıza getirecek. 21 Temmuz itibarıyla (+ – 3 gün) sağlığınızla ilgili önemli bir karar alabilirsiniz.

22 Temmuz’dan sonra Güneş sizin tarafınıza geçiyor ve rahatlıyorsunuz. Kendinize olan güveniniz yerine gelecek, güçlü, sağlıklı, iyimser etkilerle hayatınızın daha da güzelleştiğini göreceksiniz.

Parasal mevzuları ay sonuna bırakın. Ay sonu çok daha rahat aktığını göreceksiniz.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları: Başak ve Yükselen Başaklar


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Başak ve yükselen Başaklar, uzak yerlerden gelecek haberler ve yapacağınız seyahatlerle bu ayınız başlıyor. Bolca seyahat edebilirsiniz. Ya da bir eğitim veya seminere katılma potansiyelinizde yüksek olabilir.

2 Temmuz’da Merkür’ün Aslan burcuna geçişiyle beraber biraz elinizi ayağınızı önemli işlerden çekmeniz gerekecek. Bu dönem sırlarınızı, planlarınızı etrafınızdaki insanlarla paylaşmamak çok daha doğru olacak. Çünkü arkanızdan dedikodu yapılması, arkanızdan iş dönmesi gibi potansiyellere de açık olabilirsiniz.

Ailenizde, annenizin kardeşleri veya akrabalarıyla olan iletişiminiz hız kazanabilir. Yurt dışı bağlantılı bir işiniz varsa burada konuşmaların, görüşmelerin hızlanacağı görebilirsiniz.

11 Temmuz’dan sonra kendi içinize çekileceğiniz bir döngü başlıyor. 2-3 hafta boyunca dinlenmeye, ruhunuza vakit ayırmaya özen göstermeniz gerekecek. Çünkü aslında yeni bir döneme doğru gidiyorsunuz. Ağustos ayında, özellikle Ağustos’un 2. yarısı itibarıyla hayat sizin tarafa dönmeye başlayacak.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

21 Temmuz’daki Dolunay, aşk hayatınız, çocuğunuzla ilgili konular ya da sanatsal ve kreatif işlerinizde, hobilerinizde önemli bazı kararları karşınıza getirecek. Eğer Haziran sonunda bir karar aldıysanız, bu kararları uygulamaya koyduysanız, bu kararların sonuçlarını 21 Temmuz’daki Dolunay’la beraber alabilirsiniz. Burada bazı gerçekliklerle yüzleşebilirsiniz. Sonlanması gereken, bitirilmesi gereken işleri ele almanız gerektiğini de fark edebilirsiniz.

26 Temmuz’dan sonra Merkür sizin tarafınıza geçince üzerinizden büyük bir yük kalkmış gibi hissedeceksiniz. Merkür sizin yönetici gezegeniniz olduğu için, özellikle Temmuz ayında sağlığınızla ilgili yaşadığınız zorlanmalar da geride kalmaya başlayacak. İşte şimdi planlarınızdan herkese bahsedebilirsiniz, şimdi kafanızdaki fikirleri hayata geçirmek için adım atabilirsiniz. Ama onun öncesinde bunu yapmaktan kaçının.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları: Terazi ve Yükselen Teraziler


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Terazi ve yükselen Teraziler, bu aya parayla ilgili konular önde olarak giriş yapıyorsunuz. Uzun zamandır beklediğiniz bir para varsa, sizin için para alacak verecek dengesi bu ay önemli olacak. Kısacası verimli aylardan bir tanesi. Bu verimi; para tahsilatı yapmak, beklediğiniz paranın gelmesi için harcayabilirsiniz.

6 Temmuz’da Yengeç burcunda bir Yeni Ay var. Bu Yeni Ay kariyer ve meslek alanlarınızda önemli başlangıç ve kararları karşınıza getirebilir. Bazı anlaşmalar yapabilirsiniz, iş değişikliği yapabilirsiniz, kariyerinizde yenilenmelere gidebilirsiniz. Önemli bazı projeleriniz varsa, bu projelerimi ne zaman başlatayım diye düşünüyorsanız, 6 Temmuz ve sonrası, 15 gün boyunca önemli hareketlilikler görülebilir.

Yine yuva kurmak, statü değişikliği yapmak, annenizle ilgili önemli kararlar almak ya da eğer evliyseniz partnerinizin ailesiyle ilgili verilecek önemli kararlar gündeminizde olabilir.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

2 Temmuz itibarıyla Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle sosyal çevreniz hareketlenecek. Arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizdeki insanlarla daha sık görüşecek ve 11 Temmuz’dan sonra grubunuzun aranılan ismi olacaksınız. Değişik yerlere gitmek, arkadaşlarınızla aranızdaki uzun zamandan beri süregelen o soğukluğu gidermek, daha samimi olmak, işbirlikleri içerisine girmek, eğer bir ürün çıkarıyorsanız onun lansmanını yapmak ya da organizasyonlar, davetler, aktiviteler içinde bulunmak hayatınızı güzelleştirecek gibi görünüyor.

21 Temmuz’daki Dolunay, aile ve evle ilgili konularda önemli kararları karşınıza getirecek. Taşınmayı, yer değişikliği yapmayı düşünüyorsanız, bununla ilgili önemli girişimlerde bulunduysanız, harekete geçtiyseniz; işte burada bu konuları tamamlayacak bir Dolunay devreye giriyor. Belki de Haziran sonunda oluşan Dolunay’da tembellik ettiniz “boş ver sonra yaparız” dediniz. Şimdi bu Dolunay diyecek ki “yapmak zorundasınız” diyecek.

26 Temmuz’da Merkür’ün Başak burcuna geçişi ile Temmuz sonuyla beraber biraz daha dikkatli olmaya özen gösterin. Her ortamda konuşmamaya dikkat edin. İnsanlara planlarınızdan, düşüncelerinizden çok bahsetmeyin. Arkanızdan bir sürü iş dönebilir bu iki hafta içerisinde.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları: Akrep ve Yükselen Akrepler


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Akrep ve yükselen Akrepler, Temmuz ayı ilişkiler ayı olacak. Uzun zamandan beri “artık bir ilişkim olsun ya da şu ilişkilerimde bir şeyleri rayına oturtayım” dediğinizi duyar gibiyiz. Ve artık bu ay ilişkiler bazında oldukça hareketli geçebilir.

Hayatınıza yeni bir insan almış olabilirsiniz, yeni bir insanla tanışmış olabilirsiniz, bu aralar karşı cinse karşı ayak direyen tavırlarınız da olabilir. “Büyük aşklar, kavgayla başlar” gibi… O yüzden karşı tarafı düşünerek adım atmaktan kaçınmayın. Çünkü bu ay gerçekten bu konularda şanslı olacağınız bir ay.

2 Temmuz itibarıyla Merkür Aslan burcuna geçiyor. Göz önünde olunan ortamlarda çok konuşulacaksınız. Birden fazla işle uğraşacaksınız. Kariyeriniz ve meslek hayatınızda önemli konuşmalar, görüşmeler devreye girebilir. Annenizle olan bağlantılarınız ve iletişimiziniz bu dönemde hızlanabilir.

Diğer taraftan 6 Temmuz’da Yengeç burcunda bir Yeni Ay var. Bu Yeni Ay seyahat ve eğitimle ilgili konuları hızlandıracak. Ticari faaliyetler, hukukla ilgili konular, yurt dışı bağlantılı işler, tanımadığınız ya da daha az samimi olduğunuz insanlarla yapılacak olan işler bu Yeni Ay’ın konularından olacak. Medyayla ilgili harekete geçmek istediğiniz konular varsa ya da eğitimle ilgili vermek istediğiniz bir karar varsa tam da bu Yeni Ay’ı kullanabilirsiniz.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

11 Temmuz’dan sonra Venüs Aslan burcuna geçer geçmez parlayacak ve hareketli olacaksınız. Hayatınızdaki insanla uzun zamandır ilişkinizi doğrulayan güzel adımlar devreye girebilir. Kalıcı bir ilişkiniz varsa burada ailelerin tanışması ya da ilişkiyi bir üst seviyeye taşıma gibi etkiler devreye girebilir.

21 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay var. İletişime dair, yakın çevrenize dair önemli kararlar bu Oğlak burcundaki Dolunay’la beraber devrede olacak. Yine yakın çevrenizdeki insanlarla aranızdaki ilişkide de bazı kararlar almaya yatkın olabilirsiniz.

27 Temmuz’la beraber Merkür’ün Başak burcuna geçişi gireceğiniz çıkacağınız ortamları hızlandıracak.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları: Yay ve Yükselen Yaylar


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Yay ve yükselen Yaylar, çalışma koşulları, gündelik hayatın ritmi, angarya işler ve sağlıkla ilgili konular bu aya damgasını vurabilir. Sağlıkla ilgili konulara ekstra dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü 1 Temmuz civarı ateşli ve salgın hastalıklara yakalanma potansiyeliniz yüksek olacak.

Diğer taraftan 2 Temmuz’da, Merkür’ün Aslan burcuna geçişi seyahatlerinizi hızlandıracak. Değişik yerlere gitmek isteyecek, farklı insanlarla bir arada olmak isteyeceksiniz. Uzun zamandır kafanızdaki bazı planların hareketlenmesi de söz konusu olabilir.

6 Temmuz’daki Yeni Ay, müşterek para alanlarınızı çalıştıracak. Bu da şu anlama geliyor: Bu Yeni Ay’la beraber alacak verecek konuları, banka işlemleri ya da paramı daha güzel nasıl değerlendirebilirim düşüncenizin karşılığını alabilirsiniz. Yine sponsor çalışmaları, anlaşmaları ya da bir paranın tahsilatının devreye girmesi, mirasla ilgili konular ya da nafakayla ilgili çalışmalar hız kazanıyor.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

11 Temmuz’dan itibaren keyfinize diyecek yok! Uzun zamandan sonra kendi gücünüzü üzerinizde çok rahat bir şekilde hissedeceksiniz.

21 Temmuz’da Oğlak burcunun son derecesinde bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay parayla ilgili konularda önemli kararlarınızı hareketlendirecek. Daha öncesinde elinize bir para geçmiş olabilir, bu paranın bir kısmını almış olabilirsiniz; bu paranın tamamlanması, ikinci gelecek olan bir para ya da parayla ilgili bir mevzunun artık nihayete ermesi ve bu konuda da yapılacakların yapılması gibi etkiler devrede olacak.

Temmuz ayı boyunca sağlığınıza dikkat ettiğiniz müddetçe, 26 Temmuz’dan sonraki dönemde durdurulamayacaksınız!


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları: Oğlak ve Yükselen Oğlaklar


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, oldukça keyifli, oldukça sıcak ama bir yandan da çocuğunuz varsa, çocuğunuzla ilgili konuların aktif olduğu bir Temmuz ayı sizin için başlıyor.

Çok büyük mutluluk duyabilirsiniz, keyif alabilirsiniz. Burada halledilmesi gereken işleri çok rahat bir şekilde ele alabilirsiniz. Ama zaman zaman bazı mücadeleler de devrede olacak. O yüzden Temmuz ayını bir yandan keyifli geçirecek bir yandan da işinizle ilgili konularda bazı düşünceleri geriye atmayı da ihmal etmeyin. Yoksa en çok bu noktada zorlanabilirsiniz.

2 Temmuz itibarıyla Merkür Aslan burcuna geçiyor. Parayla ilgili konular önem kazanıyor. Alacak verecek dengesi önemli olacak. 11 Temmuz’da Venüs’ün de bu alanlarınıza geçmesiyle beraber maddi konularda çok daha eliniz rahatlamaya başlayacak. Parayla ilgili konularda rahat olacak, paranızı iyi organize edecek, neler yapılması gerektiğine karar vereceksiniz.

Yine 2 Temmuz’la beraber ve 11 Temmuz sonrası karşı cinsle olan bağlantılar önem kazanıyor. Cinselliğe olan eğiliminiz artabilir ya da hayatı anlamlandırmak üzere daha anlamlı konuşmalar, bir araya gelmeler, farklı insanları hayatınıza alma gibi etikler devrede olacak.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

6 Temmuz’daki Yeni Ay, ilişkilere dair önemli kararlar içeriyor. 6 Temmuz’la beraber eşinizin, partnerinizin hayatına dair verilecek önemli kararları devreye koyacaksınız. Mesela bir taşınma gündeme gelebilir. Parteriniz ya da eşiniz ne istiyorsa ona göre hareket etmek de ön planda olabilir. Hayatınızda bir insan yoksa hayatınıza yeni bir insanı almanız gerektiğini de fark edebilirsiniz. Ortaklıklar, işbirlikleri, eşle bağlantılı konu ve olaylar bu Yeni Ay’ın önemli konularından olacak.

21 Temmuz’daki Dolunay, sizin daha çok kişisel alanınızda olacak. Bu da şu anlama geliyor: İlişkiye dair verilen kararlarda bazı konular nihayete erecek. Haziran sonu başlattığınız bazı işlerinizin sonuçlarını alma, yine sağlığınızla ilgili başlattığınız bazı konular varsa bu konuların da sonuçlarını görme potansiyeliniz yüksek olabilir. Ayrıca bu dönem inatlaşmalardan olduğunca kaçınmak önemli olacak.

26 Temmuz’dan sonra Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle beraber seyahatler, medya alanları, iletişimle ilgili konular hayatınızda daha da önem kazanacak. Tatile gitmeyi düşünüyorsanız 26 Temmuz’dan sonraki dönem oldukça keyifli ve sizi mutlu eden bir dönem olabilir.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları: Kova ve Yükselen Kovalar


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Kova ve yükselen Kovalar, ailevi konular ön planda olarak Temmuz ayına giriş yapıyorsunuz. Eviniz, yuvanız önemli olacak. Ebeveyninizin sağlığıyla ilgili konu ve olaylar Temmuz başında gündeminize yerleşecek.

Ev ortamınızda halledilmesi gereken boya, badana, tadilat, tamirat gibi işleriniz varsa bu işlerin de devreye girmesi söz konusu olabilir. Ya da Temmuz başında bir yerden bir yere taşınma etkisi de devrede olabilir. Bugünlerde sert ve agresif etkilerden mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin.

2 Temmuz’la beraber Merkür Aslan burcuna geçecek. Şartlar ve koşullar karşı tarafın elinde olacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz kişi kimse, bu insanın konuşmaları, onun fikirleri, onun vereceği kararlar hayatınızda daha da önemli olabilir. İlk başta bir sıkıntınız, bir sorununuz varsa sıkıntı ve sorunları halletmek üzere masaya yatırabilirsiniz. Ama 11 Temmuz’dan sonra Venüs’ün bu alanlarınıza geçmesiyle sevdiğiniz insanla aranızdaki bağlantıların çok kuvvetlendiği, birbirinize aşkı ilan ettiğinizi ya da aşkınızın kuvvetlendiğini fark edebilirsiniz.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

6 Temmuz’da Yengeç burcunda bir Yeni Ay var ki, işle ilgili verilecek önemli kararlar bu Yeni Ay’ın konusu olacak. Sadece iş değil; çalışma koşulları, hizmet alanı ve sağlıkla ilgili konularda önemli açılımlar bu Yeni Ay’la beraber girecek. Sağlıkla ilgili yediğinize, içtiğinize dikkat etmeniz gereken bir dönem. Burada vermiş olduğunuz kararların sonuçlarını da önümüzdeki dönemde çok rahat alabilirsiniz.

21 Temmuz’daki Dolunay, sizin için çok önemli bir Dolunay! Bir önceki Dolunay da kadersel alanınızda oluşmuştu. Arkanızdan iş çevrilme potansiyeli yüksek olacak. Eğer burada başlayan bazı olaylar, konular varsa bu konu ve olayların sonuçlarıyla yüzleşmek, bir konunun sonucuna varmak önemli olacak.

Bu dönem sağlığınıza ve ruh sağlığınıza mümkün olduğunca yatırım yapmayı da ihmal etmeyin. Beklenmedik bazı olayların içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Yine kemik ağrıları, iskelet sistemi sıkıntıları ve problemleri, dizler, dişler… Buralar da dikkat edilmesi gereken konulardan.

26 Temmuz’dan sonra Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber parayla ilgili konularda kafanız zehir gibi çalışacak ve sorunlarınız varsa sorularınıza çözüm üretmekten geri kalmayacaksınız.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları: Balık ve Yükselen Balıklar


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

Balık ve yükselen Balıklar, Temmuz ayı iletişimi kuvvetli aylardan bir tanesi. Çevrenizdeki insanlarla bağlantılar önemli olacak. Birçok insanla bir araya gelmeyi arzu edeceksiniz. Aslında yakın çevrenizdeki insanlarda devamlı bir değişiklikler var ve bu Temmuz ayında da bu değişiklikleri çok net göreceksiniz gibi görünüyor.

Temmuz’un başında özellikle araba kullanırken dikkatli olmakta fayda olabilir. Ayrıca ağzımızdan çıkacaklara, söylediklerimize, inatçılığa dikkat etmeniz gerekecek.

2 Temmuz’da Merkür’ün Aslan burcuna geçişiyle beraber çalışma hızı, temposu hız kazanabilir. Çalışmıyor olsanız bile her gün kalktığınızda yaptığınız birtakım normal işler, gündelik hayatın akışında olan işlerde önemli bazı konuları organize edebilirsiniz. Gün içerisinde çok daha verimli olabilirsiniz. Yine sağlıkla ilgili konuları ele almak önem kazanabilir.

11 Temmuz’da Venüs’ün bu alanlarınıza geçmesiyle beraber sağlığınızda gözle görünür sıkıntı ve problemlerin yavaş yavaş azaldığını da görme potansiyeline sahip olacaksınız. Yanınızda çalıştırdığınız birileri varsa, birinin yanında çalışıyorsanız bu dönem beraber çalıştığınız insanlara faydanız da 11 Temmuz’dan sonra yüksek olabilir.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

6 Temmuz’da aşk evinizde bir Yeni Ay var. Bu da aşka dair verilecek önemli kararları karşınıza getirecek. Bir aşka başlamak, flörtleşmek, bir ilişkinin içerisinde kendinizi bulmak, sevdiğiniz insanla planlar yapmak, aktivitelerde bulunmak gibi konular önemli olacak. Eğer çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili verilecek önemli kararları bu Yeni Ay’la beraber devreye koyabilirsiniz.

21 Temmuz’daki Dolunay, sosyal çevrenize ve arkadaşlık ilişkilerinize sair verilecek önemli kararları içerecek. Bazı arkadaşlarınızla aranızdaki bir meseleyi 22 Haziran zamanı konuştuysanız, bir meseleyi çözüme ulaştırdıysanız bu meselenin sonucunu şimdiki Dolunay’da alma potansiyeliniz olacak. Aynı zamanda yer değişikliği yapma, sosyal çevreyi değiştirmeyle ilgili konularda da bazı sonuçlar karşınıza gelebilir.

26 Temmuz’da Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle beraber Temmuz sonunda aktif olan aşk hayatınızda aşkı, ilişkiye dönüştürmek ve ilişkiler daha farklı bir bakış açısıyla ele almak anlamında hareketli görünüyor. Bu yazı ilişkilerle dolu dolu geçirecek olan burç sizsiniz.


2024 Temmuz Ayı Burç Yorumları

12 burcun Temmuz ayında yaşayacağı olayları sizlere sunduk. Burcunuzun Temmuz ayında kavuşumlarda, yeni aydan ve dolunaydan etkilenerek yaşayacağı gelişmeleri aktardık. Umarız Temmuz ayı fırsatlarla geçirdiğiniz, güzel etkilerin hayatınızda görünür olduğu bir ay olur.

    En az 10 karakter gerekli