Bade İşçil Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Sevgilisi Kim?

Bade İşçil Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Sevgilisi Kim?

ABONE OL
22 Nisan 2024 17:43
Bade İşçil Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Sevgilisi Kim?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile her zaman izleyicinin dikkatini çekmiş bir isim olarak Bade İşçil, magazin dünyasının yakından takip ettiği bir oyuncu olmuştur. 

Kariyer hayatına ilişkin soruların yanı sıra özel hayatı da merak edilen oyunculardan biri olan Bade İşçil özellikle evlilik hayatına dair oldukça fazla soru alıyor.

Buna göre, merak edenler için Bade İşçil kimdir sorusuna detaylı bir cevap verdik. Detaylar, haberimizde…

bade işçil kimdir

Bade İşçil Kimdir?

Bade İşçil uzun zamandır göz önünde olan bir isimdir. Dolayısıyla hayatı oldukça merak edilmiş ve araştırılmıştır. Peki, aslında Bade İşçil kimdir, hangi projelerde yer almıştır? 

Bade İşçil 8 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Türk oyuncudur. İşçil’in ailesi Bulgaristan ve Romanya’dan Türkiye’ye göç etmiş bir ailedir. Bade İşçil’in babasının ismi Levent İşçil annesinin ismi ise Kadriye Gündüz’dür ve çift 1999 yılında boşanmıştır. 

Eğitim hayatı boyunca İstanbul’da yaşayan Bade İşçil, Yeditepe Üniversitesinde Moda ve Tasarım Bölümünü okumuş ve mezun olmuştur. 

Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun olduktan sonra ise Bade İşçil, oyuncu olmaya karar vermiştir. Oyunculuğa ilk adımını ise “Gülpare” isimli dizi ile atmıştır. Fakat Bade İşçil ilk çıkışını “Ezel” adlı dizi ile yakalamış ve ismini geniş kitlelere duyurmuştur.

Başarılı bir kariyere sahip olan Bade İşçil, 2013 yılında iş insanı Malkoç Sualp ile evlenmiştir. 3 yıl süren beraberliğin ardından ise çift 2016 yılında boşanmıştır.

bade işçil kimdir

Bade İşçil Kaç Yaşında?

8 Ağustos 1983 yılında dünyaya gelen Bade İşçil 40 yaşındadır.

Bade İşçil Nereli?

Bade İşçil İstanbul’da dünyaya gelse de aslen Bulgaristan ve Romanya göçmeni bir ailenin çocuğudur.

Bade İşçil Boyu Ne Kadar?

Bade İşçil boyu 1.73 cm’dir.

Bade İşçil Göçmen mi?

Bade İşçil’in ailesinin Romanya ve Bulgaristan’dan göç ettiği bilinmektedir.

Bade İşçil kimdir sorusuna detaylı bir şekilde cevap verdik. Şimdi, Bade İşçil hakkında araştırılan ve merak edilen diğer konulara değinelim…

bade işçil kimdir

Bade İşçil Dizileri ve Filmleri

Bade İşçil kimdir sorusuna yanıt arayanlar, oyuncunun hangi projelerde yer aldığını da araştırıyor. Yaklaşık 18 yıldır ekranlara gelen bir yüz olarak Bade İşçil, birçok dizi ve filmde yer almıştır. Geçmişten günümüze Bade İşçil’in yer aldığı projeleri derledik…

İşçil, ilk olarak, 2006 yılında “Gülpare” adlı dizide Merve karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır. Ardından 2007 yılında “Metropol Cafe” adlı dizide Şebnem karakterine hayat vermiştir.

2009 yılına gelindiğinde ise Bade İşçil en iyi çıkışını yakaladığı dizi olan “Ezel” dizisinde rol almaya başlamıştır. Şebnem Sentura karakteri ile ön plana çıkan Bade İşçil 2011 yılına kadar diziye devam etmiştir. 

“Ezel” isimli diziden sonra Bade İşçil ismini geniş kitlelere duyurmuş ve hemen ardından bir projeye daha başlamıştır. İşçil, 2011 yılından 2013 yılına kadar ise “Kuzey Güney” adlı dizide yer almıştır. Dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan “Kuzey Güney” dizisinde yer alan Bade İşçil, Banu Sinaner karakterine hayat vermiştir. 

“Kuzey Güney” adlı diziden sonra 4 yıl dizilerde göremediğimiz Bade İşçil, 2017 yılında Star TV’de ekranlara gelen “Ufak Tefek Cinayetler” dizisi ile ekranlara geri dönmüştür. Yalnızca bir sezon süren dizide Bade İşçil, Pelin Kaner karakteri ile başrollerde yer almıştır. Ayrıca Bade İşçil 2017 yılında bir de “Eski Sevgili” isimli filmde Feride karakteri ile başrolde yer almıştır. 

Daha sonra ise internet dizilerinde yer almaya başlayan Bade İşçil, 2020 ve 2021 yılları arasında “Aşk 101” isimli Netflix dizisinde Işık karakterinin yetişkin haline hayat vermiştir.

2022 yılında ise Gain isimli platformda yayınlanan “Aslında Özgürsün” adlı dizide Belgin karakteri ile başrolde yer almıştır. Son olarak da Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı “Kimler Geldi, Kimler Geçti” adlı Netflix dizisinde Tuba karakterine hayat vermiştir.

Bade İşçil dizileri ve filmleri aşağıdaki gibidir:

  • Gülpare (2006)
  • Metropol Cafe (2007)
  • Ezel (2009-2011)
  • Kuzey Güney (2011-2013)
  • Eski Sevgili (2017)
  • Ufak Tefek Cinayetler (2017-2018)
  • Aşk 101 (2020-2021)
  • Aslında Özgürsün (2022)
  • Kimler Geldi, Kimler Geçti (2024)

Bade İşçil Nasıl Ünlü Oldu?

2006 yılından beri oyunculuk yapan Bade İşçil, 2009 yılında yer aldığı “Ezel” dizisi ile ünlenmiştir. 

bade işçil kimdir

Bade İşçil Evli mi? Aşk Hayatında Kim Var?

Bade İşçil aşk hayatı hep merak konusu olmuştur. İşte, oyuncunun özel hayatına dair merak edilenler…

Bade İşçil 31 Mayıs 20213 yılında iş insanı Malkoç Sualp ile dünya evine girmiştir. Çiftin Ulus 29’daki düğününe 300’den fazla davetli katılmıştır. Evlendikten bir süre sonra çiftin Azur isminde bir erkek çocukları olmuştur. 

Daha sonra ise 2016 yılında, Bade İşçil eşi ile boşanma kararı almıştır. Bade İşçil evliliği sırasında eşinden, psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü söyleyerek ayrılmıştır. 

En son 2023 yılında ise Londra’da yaşayan bir Türk ile beraber olduğu magazin dünyasında yer edinmiştir. Fakat, boşandıktan sonra aşk hayatını gözlerden uzak yaşamaya başlayan Bade İşçil sevgilisi kim olduğu net olarak bilinmiyor.

bade işçil kimdir

Bade İşçil Çocuğu Var mı?

Bade İşçil’in, Malkoç Sualp ile olan evliliğinden Azur isminde bir erkek çocuğu vardır.

Bade İşçil Çocuğu Kaç Yaşında?

Bade İşçil ve Malkoç Sualp’in oğlu Azur 10 yaşındadır.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.