Salihlili Nöroloji Doktoru Tolgahan Sönmez, “Geriye Aşk Kaldı” kitabının ardından  “Gerçeğin Dokunuşu” ismini verdiği ikinci kitabını çıkardı. Okur severlerin yoğun ilgi ve talep gösterdiği Doktor Sönmez’in kitap gelirinin ise öğrencilere burs olacağı öğrenildi.

Nuri Paşa anısına Turgutlu'da iki komutana plaket Nuri Paşa anısına Turgutlu'da iki komutana plaket

Af17131C Ce92 4376 9Bc9 77A28E40B2Ba

 Kitabın çok kısa önce çıktığını, okur severlerden ise olumlu geribildirim aldığını ifade eden genç Doktor Tolgahan Sönmez, polisiye kitaplarını uzun yıllardır okuyan ve takip eden bir edebiyatsever olduğunu söyledi.  Okumaların ardından bu alanda yazarlığa başladığını anlatan Sönmez “İlk kitabım “Geriye Aşk Kaldı” polisiye türünde bir kitap olmuştu. İkinci kitabım “Gerçeğin Dokunuşu” yine aynı şekilde polisiye tarzında oldu. Kitabın ortaya çıkışı ve gelişimi yaklaşık iki yıl içerisinde gerçekleşti” diye konuştu.

“Türk Dünyası ödüllerine Salihli’den aday”

Geliri öğrencilere burs olacak olan Salihlili genç Doktor Sönmez’in polisiye kitabı ‘Gerçeğin Dokunuşu’nun, 12 Temmuz’da Azerbaycan’ın Bakü kentinde düzenlenmesi planlanan Türk Dünyası Edebiyat Ödüllerine aday gösterildiği öğrenildi.

Muhabir: BEHZAT AKCAN