Avlu’nun Deniz’i, 1 Erkek 1 Kadın’ın Zeynep’i şimdi de Bahar’ın yıldızı Demet Evgar, televizyon ekranlarına damga vurmaya devam ediyor. Bahar dizisi ile ekranlara geri dönen Demet Evgar eşi kimdir oldukça merak ediliyor.

2022 yılında evlenip Mavi adını verdikleri kızını kucağına alan Demet Evgar yeni dizisindeki oyunculuğu ile büyüledi. Geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan dizi Demet Evgar hakkında birçok merak edilen soruyu doğurdu.

Biz de sizler için en merak ettiğiniz Demet Evgar eşi ne iş yapıyor gibi sorulara değindik. İşte, detaylar…

Demet Evgar Esi Kimdir

Demet Evgar Eşi Kimdir?

Ünlü oyuncu Demet Evgar, 1 Kadın 1 Erkek ile kariyerinin zirvesine yerleşti. Başarılı birçok projede başrol olarak gördüğümüz oyuncu hamileliği nedeniyle kariyerine mola vermişti. Geçtiğimiz günlerde ilk bölümü ile yayınlanan ‘Bahar’ dizisi ile setlere geri döndü.

Bahar dizisi ile gündeme gelen ve oyunculuğu ile her seferinde mest eden Demet Evgar eşi kimdir merak edildi. Demet Evgar günümüzde Levent Babataş ile evlidir.

6 yıl sevgili kaldıktan sonra evlenip dünyalar güzeli kızı Mavi’yi dünyaya getiren Demet Evgar ve eşi Levent Babataş hakkında detaylar yazımızda…

Demet Evgar Esi Kimdir-1

Levent Babataş Kimdir?

İstanbul’da dünyaya gelen ve aslen Erzincan’lı olan Levent Babataş, Demet Evgar’ın eşidir. İstek Semiha Şakir Lisesi’nde okuyan Babataş, lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde tamamlamıştır.

Levent Babataş sosyal medya ve magazinden uzak durmaktadır. Babataş’ın yaşı ve mesleği gibi özel konular hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak bazı kaynaklara göre Levent Babataş gıda üzerine bir firmada işletmeci olarak kariyerini sürdürmektedir. 

Demet Evgar'ın eşinin 40'lı yaşlarda olduğu tahmin edilmektedir.

Demet Evgar ve Levent Babataş Ne Zaman Evlendi?

Demet Evgar ve Levent Babataş ilişkisinin ne zaman başlayıp evliliğe ulaştığı merak edilimektedir. İkilinin 2016 yılından beri ilişkisi olduğu bilinmektedir.

Eyüp Sabri Tuncer Sahibi Kim? Neden Gündem Oldu? Eyüp Sabri Tuncer Sahibi Kim? Neden Gündem Oldu?

Demet Evgar ve eşi Levent Babataş Mart 2022 tarihinde evlenmişlerdir. 2022 yazında Mavi adında bir kızları olmuştur.

Demet Evgar Esi Kimdir 4

Levent Babataş Ne İş Yapıyor?

Demet Evgar eşi kimdir sorularına yanıt verdiğimize göre Levent Babataş hakkında detay vermeye geçelim.

 Demet Evgar’ın eşi Levent Babataş ne iş yapıyor da takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Çünkü ikili kameralardan ve sosyal medyadan uzak bir evlilik sürdürüyor.

Demet Evgar’ın eşi Levent Babataş işletmecidir. Gıda sektöründe faaliyet gösteren Babataş, aynı zamanda ünlü bir giyim markasının bayiliğini yapmaktadır.

Levent Babataş İlk Eşi Kim?

Demet Evgar eşi kimdir sorusuna Levent Babataş cevabını vermiştik. Levent Babataş’ın Demet Evgar ile tanışmadan önce bir evlilik yaşadığı biliniyor. Levent Babataş’ın ilk eşi kim olduğu bilinmiyor. Fakat Babataş’ın ilk evliliğinden bir oğlu var.

Demet Evgar Esi Kimdir 9

Demet Evgar Levent Babataş Nasıl Tanıştı?

Magazincilerden ve sosyal medyadan ilişkisini evlenene kadar sır gibi saklayan Demet Evgar ve Levet Babataş nasıl tanıştı sorusuna dair bir bilgi bulunmamaktadır. Çiftin 2016 yılından beri sevgili olduğu ve 2022 yılında evlendiği biliniyor.

Demet Evgar Esi Kimdir 5

Demet Evgar Hiç Evlendi Mi?

Demet Evgar eşi kimdir sorusuna vereceğimiz tek yanıt Levent Babataş’tır. Evgar, Babataş’tan önce herhangi bir evlilik yapmamıştır. Evgar’ın yalnızca Babataş’tan bir kızı vardır.

Demet Evgar ve Emre Kareyel Evli Mi?

1 Kadın 1 Erkek dizisi ile kariyerinin zirvesini yaşayan Demet Evgar ve Emre Karayel o zamanlar evli zannediliyordu. Başrolü paylaşan ünlü oyuncular o kadar iyi rol yapıyorlardı ki herkes onları sevgili sanıyordu. Ailelerini bile inandıramayan ikiliden Emre Karayel bu konu hakkında bir açıklama da yapmış.

İşte Emre Karayel’in Demet Evgar hakkında yaptığı açıklama aşağıdaki gibidir:

“Bırakın arkadaşlarımı, ailem bile beni Demet ile sevgili zannetti. Uzun süre başımın etini yediler. ‘Birbirinize çok yakışıyorsunuz’, ‘Getir sevgilini tanışalım’ diye beni çıldırttılar. Ne söylesem anlatamadım. Yeminler ettim. İnanmadılar. Sonunda magazin sayfalarında Demet ile sevgilisinin fotoğrafı çıktı da rahatladım. Hemen gazeteyi kapıp bizimkilere gösterdim ve dillerinden kurtuldum.” yorumunu yaptı.

Demet Evgar Kimdir?

Demet Evgar günümüzde Bahar dizisiyle gündemde olan Türk kadın oyuncudur. Manisa'da doğduğu bilinen oyuncunun Arnavut kökenli olduğu bilinmektedir. Demet Evgar 17 yaşından bu yana çok sayıda tiyatro oyunu, dizi ve filmde yer almıştır. 1 Erkek 1 Kadın ve Avlu dizileriyle adından sıklıkla söz ettirmiştir.

Demet Evgar aynı zamanda "En İyi Kadın Oyuncu" ve "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" gibi çok sayıda ödül almıştır. Aynı zamanda "Farketmeden" ve "Rüyamda Buluttum" gibi şarkıları da seslendirmiştir.

Demet Evgar eşi kimdir yazımızda oyunculuğu ile Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdıran Demet Evgar’ın özel hayatından bahsettik.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz