Bim Sucuk Fiyatları 2024: Emin, Tombik ve Diğer Markalar

Bim Sucuk Fiyatları 2024: Emin, Tombik ve Diğer Markalar

Sucuk, ülkemizde en çok tüketilen et ürünlerinin başında geliyor. Günümüzde fiyatlarının enflasyon nedeniyle artması, vatandaşların dana sucuk çeşitlerinden piliç sucuk çeşitlerine yönelmesini sağlıyor. Bim sucuk fiyatları 2024 yılında her iki çeşit için de en uygun seçenekleri sağlamaktadır.

ABONE OL
25 Haziran 2024 18:01
Bim Sucuk Fiyatları 2024: Emin, Tombik ve Diğer Markalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bim’de sucuk fiyatları, diğer marketlerin aksine indirim ve kampanyalarla tüketiciler açısından cazip bir fırsat sunuyor. Özellikle Bim piliç sucuk fiyatları, çeşitli markalarla en fazla avantajın yer aldığı kategorilerden birisidir. Tombik markasıyla ön plana çıkan sucuk fiyatı için aynı zamanda Emin, Namet, Beşler gibi markalar da geçerlidir. Bim sucuk fiyatı 2024 yılında ne kadar? İşte yanıtı…

Bim’de Sucuk Fiyatları Ne Kadar?

Bim sucuk fiyatı, daha çok markaların çeşitlerine göre belirlenmektedir. Emin ve Tombik markaları, Bim’in sucuk markası olarak faaliyetlerini sürdürürken, güncel fiyat listesini ise vatandaşlar sürekli olarak araştırıyor. Bim piliç sucuk fiyatı için Tombik markası geçerlidir. Bim dana sucuk fiyatları için ise Emin markasının ürünleri yer alıyor.

Bim sucuk fiyatları bu markaların çeşitlerine göre düzenli olarak raflardaki etiketlere yansıtılıyor. Peki, son ekonomik gelişmeler sonrasında Bim’de sucuk fiyatları ne kadar oldu? Detaylı tablomuzu inceleyin…

Bim Sucuk Fiyatları 2024: Tüm Çeşitler

Bim sucuk fiyatı, A-101 ve Şok Market gibi alternatif zincir marketlere göre en uygun seçeneği oluşturmaktadır. Bununla birlikte Tombik markasının piliç sucuk ürünlerinin yoğun olarak tercih edildiğini söyleyebiliriz. İşte güncel fiyat listesi…

Bim sucuk fiyatları 2024 yılında aşağıdaki gibidir:

Bim Tombik Sucuk Fiyatı (400 GR Dilimli)59,50 TL
Bim Baton Sucuk Fiyatları (300 GR Tombik)42,50 TL
Bim Emin Dana Sucuk Fiyatları (250 GR)109 TL
Bim Namet Sucuk Fiyatı (Dana Kangal 500 GR)189 TL
Bim Beşler Sucuk Fiyatı (Dana 450 GR)215 TL
Bim Aytaç Sucuk Fiyatları (Dana Kasap Fermente 400 GR)215 TL
Bim Tombik Piliç Kangal Sucuk Fiyatı (250 GR)37,50 TL
Torku 500 GR Dana Sucuk Fiyatları175 TL
Polonez Hindi Dilimli Sucuk 500 GR99,50 TL
Polonez 350 GR Dana Kangal Sucuk145 TL

NOT: Bim sucuk fiyatı 2024 yılı için bu şekilde belirlenmiştir. Ancak kampanya ve indirimlere ek olarak zam uygulamalarına göre de fiyatlar değişebilecektir. Bu nedenle fiyatların düzenli olarak bu sayfadan ya da mağazalardan teyit edilmesi tavsiye edilmektedir.

1- Bim Tombik Sucuk Fiyatı

Bim tombik sucuk fiyatları
Bim tombik sucuk fiyatları

Bim sucuk fiyatları güncel listesini araştıran birçok kişi, Tombik markasının piliç sucuk çeşitleriyle karşılaşmaktadır. Bim’in sucuk markası olan Tombik, dilimli, kangal ve baton sucuk çeşitleriyle tüketicilerle buluşuyor. Bim sucuk fiyatı Tombik markası için ne kadar? İşte yanıtı…

Bim Tombik sucuk fiyatları 2024 yılında aşağıdaki gibidir:

  • Tombik 250 GR Piliç Kangal Sucuk: 37,50 TL
  • Tombik 300 GR Baton Piliç Sucuk: 42,50 TL
  • Tombik 400 GR Dilimli Piliç Sucuk: 59,50 TL

Bim’de Tombik sucuk fiyatları, piyasa içerisindeki en uygun seçeneklerden birisi olarak raflardaki yerini alıyor. Ancak ürünlerin kalitesi ve lezzetiyle birlikte içerik bilgisini de kontrol etmeniz önerilir.

2- Bim Emin Sucuk Fiyatları

Bim emin sucuk fiyatları
Bim emin sucuk fiyatları

Bim dana sucuk fiyatları denildiğinde akıllara ilk gelen marka Emin olacaktır. Bim’in et ürünleri markası olan Emin, acılı ve acısız dana sucuk çeşitleriyle de tüketicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Bim Emin sucuk fiyatları, benzeri ürünlere göre oldukça uygundur.

Bim sucuk fiyatları 2024 listesinde Emin markasına ait bilgiler şu şekildedir:

  • Emin 250 GR Acılı Dana Sucuk Fiyatı: 109 TL
  • Emin 250 GR Acısız Dana Sucuk Fiyatları: 109 TL

3- Bim Sucuk Fiyatları: Diğer Çeşitler

Bim sucuk fiyatları
Bim sucuk fiyatları

Bim sucuk fiyatı 2024 araştırmasında Tombik ve Emin markaları haricinde Namet, Polonez, Beşler, Aytaç gibi bilinen markalar da karşımıza çıkıyor. Bu markaların sucuk fiyatları da diğer marketlere göre Bim’de en uygun haliyle yer almaktadır.

Bim sucuk fiyatları 2024 yılında diğer marka ve çeşitler için şu şekildedir:

  • Namet Dana Kangal Sucuk 500 GR: 189 TL
  • Beşler Dana Kangal Sucuk 450 GR: 215 TL
  • Aytaç Dana Kasap Fermente Sucuk 400 GR: 215 TL
  • Torku Dana Sucuk Fiyatı 500 GR: 175 TL
  • Polonez Hindi Dilimli Sucuk 500 GR: 99,50 TL
  • Polonez Dana Kangal Sucuk 350 GR: 145 TL

Bim’de sucuk fiyatları, geçtiğimiz yıla göre ciddi oranda zam almıştır. Ancak günümüzde benzeri marketlere göre en uygun seçenek olarak Bim ön plana çıkmaktadır.

İlginizi Çekebilir: Bim Tavuk Fiyatları

Bim Sucuk Fiyatı 2024: Ucuz Mu? Avantajlı Mı?

Bim sucuk fiyatları ile ilgili yapılan araştırmalar, daha çok diğer marketlerle kıyaslamaları içermektedir. Bim sucuk fiyatı, muadili A-101 ve Şok Marketlere göre oldukça uygundur. Özellikle Bim aktüel dönemlerinde ciddi oranda indirimler yapılmaktadır. Bu dönemlere denk gelmeniz halinde en uygun avantajları bulabilir, ciddi bir bütçe tasarrufu yaratabilirsiniz.

Bim’de sucuk fiyatı açısından Tombik ve Emin markaları, uygun fiyatıyla ön plana çıkmaktadır. Ancak bu markalar, sadece Bim’de yer aldığından dolayı, ürün içerik bilgisinin ve kalite – lezzet yorumlarının araştırılması, daha doğru bir tercih yapmanızı sağlayacaktır. Bu nedenle ürünlerin fiyatını kontrol ederken aynı zamanda tüketim tarihi, kalite ve lezzet yorumları, ürün içerik bilgisi gibi verileri de incelemeniz önerilmektedir.

    En az 10 karakter gerekli