Yeni Pazar alanında kurulan fuara alanında Velibey Energy, gelişen teknolojiyi çiftçinin ayağına getirdi.

Fuara ve yaptıkları çalışmalarla alakalı bilgiler veren Salihli Şoförler Odası Başkanı aynı zamanda Velibey Energy firmasının kurucusu Samat Balgönül,“Öncelikle fuarımız Salihli’mize, Manisa’mıza, tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Velibey Energy, Yenilikçi enerji çözümleri sunan lider bir şirkettir. Manisa Salihli ilçesinde faaliyet gösteren firmamız, kuyruk milli jeneratör ve seyyar güneş paneli üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Müşterilerimize güvenilir, sürdürülebilir ve çevre dostu enerji seçenekleri sunarak, enerji ihtiyaçlarını en verimli şekilde karşılamayı hedeflemekteyiz. Yenilikçi teknoloji ve mükemmel mühendislikle bir araya getirdiğimiz enerji çözümleri ile geleceğin enerji ihtiyaçlarını şekillendiriyoruz. Çevreye duyarlı, ekonomik ve güvenilir enerji sistemleri tasarlayarak, sürdürülebilir bir dünya için çalışıyoruz.” dedi.

TEŞEKKÜR

Salihli’de 32 yaşındaki genç amansız hastalığa yenik düştü Salihli’de 32 yaşındaki genç amansız hastalığa yenik düştü

D S C 0318-2

Fuar için teşekkürlerini ileten Balgönül, “Fuarın ilki olmasına rağmen yoğun bir fuar geçiyor. Bu fuarın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Buradaki ana amaç çiftçimizi üst teknolojiye ulaştırıp gelir refahını yükseltmek, daha verimli mahsuller almasını sağlamak. İnşallah fuarımız hayırlara vesile olur.” İfadelerine yer verdi.

 ZİYARETÇİLERİN DURAĞI OLDU

Fuar alanında bulunan Velibey Energy standı ise ziyaretçilerin durağı oldu. Ziyaretçiler katkılarından dolayı Velibey Energy'e teşekkürlerini iletirken, Fuar 20-22 Eylül tarihleri arası 10.00 -19.00 saatleri arasında açık olacak.

D S C 0343-1

D S C 0339

D S C 0314-1

Muhabir: ONAY OZAN