Mynet Özel Haberi'ne göre, Narin Güran, resmi kayıtlara göre 21 Ağustos'ta kayboldu. Otopsi raporu dün akşam sonuçlandı. Adli Tıp'ın paylaştığı rapora göre Narin, kaybolduğu gün yani 21 Ağustos'ta katledilmiş. Narin'in cenazesini teslim alan, tutuklu olmayan aile üyelerinden biri olan ağabey Baran Güran'ın cinayetten 3 gün önce yaptığı paylaşıma ulaşıldı.!

NARİN'İN AĞABEYİ CİNAYETTEN 3 GÜN ÖNCE PAYLAŞTI! 'SANKİ SON GÜNLERMİŞ GİBİ'

Baran Güran, TikTok'tan paylaştığı videoya düştüğü notla kafaları karıştırdı! Mynet'in ulaştığı videoda Narin'in ağabeyi Baran Güran, 'İÇİMDE BİR HİS VAR SANKİ SON GÜNLERMİŞ GİBİ' diyerek Narin'in ortadan kaybolmadan 3 gün öncesinde yaşanacakların sinyalini veriyor.

haber.00_00_03_12.still051

SEÇTİĞİ ŞARKI DA ÇOK MANİDAR: SÖYLE NERDESİN?

Baran Güran ayrıca paylaşımında Ferhat Tunç'un 'Söyle Nerdesin' şarkısını da kullanıyor. Diyarbakır'ın Tavşantepe köyü bir aydır Türkiye'nin en fazla merak ettiği yerler arasında ilk sırada! 8 yaşındaki Narin, ortak bir çıkar doğrultusunda akrabaları ya da kendisine en yakın olan kişiler tarafından öldürüldü.

ters

Son Dakika... ‘Başı açık öğrenciye karışırız’ diyen okul müdürü hakkında karar! Son Dakika... ‘Başı açık öğrenciye karışırız’ diyen okul müdürü hakkında karar!

Narin cinayetiyle ilgili arama çalışmaları günlerce devam etti katiller arama çalışmalarına katılıp kolluk kuvvetlerini de sabote etti.

Akrabaları, annesi, kuzenleri televizyon programlarına çıkarak toplumu yanlış bilgilendirdiler. Nitekim Narin'in amcası Salim Güran, ağabey Enes Güran, anne Yüksel Güran ve yenge Hediye Güran tutuklandı.

hfdfgjfjk

BARAN GÜRAN'IN TİKTOK'UNDAKİ 'YANGIN' DETAYI!

Daha önce Güran ailesinin sosyal medya paylaşımlarını incelemiştik. Tutuklu olmayan ve Narin'in cenazesinin teslim edildiği ağabeyi Baran Güran'ın TikTok paylaşımlarındaki 'yangın' detayı köy içerisindeki çatışmaların Narin cinayetinden önce de yaşandığı anlamını taşıyabilir!

amca

TikTok'ta küfürlü ve hakaretli paylaşımlarıyla dikkat çeken Baran Güran, 'Ben çevrem genişlesin diye o... çocuklarına yüz vermem' ifadelerini de kullanmıştı.

fgjfgjk

Yine aynı şekilde bazı paylaşımlarda da benzer hakaretlerin yer aldığı görüldü.

Kaynak: mynet.com