Bitkiniz, iklim düzeniniz, toprak tipiniz veya topografiniz ne olursa olsun, akıllı sulama ile her mevsim daha fazla, daha yüksek kalitede verim elde etmek için Güven Sulama sistemlerini ziyaret edin.

D S C 0324-1

Damla sulama ve damla sulamanın önemi hakkında bilgiler paylaşan Güven sulama sistemleri sahibi Esat Göldeli,  “Biz tarımsal sulama üzerine Netafim tarımsal sulama bayisiyiz. Damlama sulamanın yeni teknolojileri ile çiftçimizi buluşturuyoruz.  Nasıl mı?  Bitkiniz, iklim düzeniniz, toprak tipiniz veya topografiniz ne olursa olsun, akıllı sulama ile her mevsim daha fazla, daha yüksek kalitede verim elde edebileceksiniz. Akıllı sulama, toprağı değil, bitkiyi besler. Bu sayede çok şey fark eder! . Çünkü su ve besinleri doğrudan köklere teslim ettiğinizde, maliyetlerinizi düşürürsünüz. Daha da önemlisi, hem bitkiniz daha sağlıklı olur, hem de veriminizi arttırırsınız.  Dünyadaki çiftçiler, su kullanım verimliliğini optimize etmek için baskı altındadır. Kuraklık, buharlaşma, tuzlanma, yeraltı sularının tükenmesi ve su rezervlerine erişim eksikliği gibi sorunlarla karşı karşıyadırlar. Akıllı sulama, su kullanma şeklinizi değiştirerek bu zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olur - daha az su kullanarak, bugüne kadar elde ettiğinizden daha yüksek ve daha iyi kalitede verim sağlar.” İfadelerine yer verdi.”

Ekran Görüntüsü 2024 09 21 102413

ÇİFTÇİYE ÖZEL İNDİRİM

 Fuar süresince çiftçiye özel indirim olacağını ifade eden Glödeli, “Sezonun yorgunluğu bitmiş yeni sezon başlarken, arazisine sulama yapacak kişilere ulaşmaya çalışıyoruz amacımız bu. Çiftçilerimize ve fuara özel yüzde 10-15 bir indirim başlattık. Çiftçiye bu anlamda indirimlerimiz olacak.” dedi.

Güven Sulama Sistemlerine Altıeylül Mahallesi Demirciler Caddesi No: 20/A Ahmetli’de ulaşabilirsiniz. İrtibat için telefon numarası 0533 655 90 45

Ayçiçeği yağı ithalatında yol haritası belirlendi! Ayçiçeği yağı ithalatında yol haritası belirlendi!

Sulama-1

Muhabir: ONAY OZAN