Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili dün akşam nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden annesi Yüksel, ağabeyi Enes ve amcası Fuat Güran ile 2 kuzeni ve yengesinin de bulunduğu 8'i tutuklandı, 4'ü adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Narin Güran soruşturmasında 1 kişi daha gözaltına alındı - 2. Resim

10 KİŞİ TUTUKLANDI

Geçtiğimiz hafta ise amca Salim Güran ve amcanın cesedi kendisine verdiğini itiraf eden Nevzat Bahtiyar tutuklanmıştı. Böylece soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 10'a yükseldi.

625 bin liralık ziynet eşyası çalan hırsızlar polise yakalandı 625 bin liralık ziynet eşyası çalan hırsızlar polise yakalandı

Narin Güran soruşturmasında 1 kişi daha gözaltına alındı - 3. Resim

BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Gelişmelerin ardından tutuklu amca Salim Güran öğleden sonra adliyeye getirildi. Güran'ın savcılıkta yeniden ifadesi alınacak. Sabah'ın haberine göre ise Narin'in tutuklanan amcası Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltına alındı. 

SALİM GÜRAN'IN YENİDEN İFADESİ ALINACAK

Tüm Türkiye süreçle ilgili gelişmeleri yakından takip ederken tutuklu amca Salim Güran, tekrar ifadesi alınmak üzere savcılığa getirildi. 

Kaynak: İHA