Taze ve arıtılmış su imkanını tek bir sistemde toplayan temiz su noktasını ‘Su Matik’i ilk olarak geçtiğimiz yıl Avar Caddesi’ndeki Meydan Market’in önüne yerleştiren ANL Su Arıtma Sistemleri, şimdi de Şehitler Mahallesi’ndeki Ailem Market önüne Su Matik yerleştirdi. Her 2 noktada da 24 Saat Salihli halkına hizmet verecek olan Su Matik’lerde vatandaşlar, 19 litrelik damacanayı 20, 5 litrelik pet şişeyi ise 5 liradan dolduruyor.

A N L1

“Vatandaşımızdan tam not aldı”

Korkutan virüs Türkiye'de | İstanbul'da maymun çiçeği paniği! Bir kişi karantinaya alındı Korkutan virüs Türkiye'de | İstanbul'da maymun çiçeği paniği! Bir kişi karantinaya alındı

Salihli’de vatandaşların sağlıklı ve temiz içme suyunu Avar Caddesi ve Şehitler Mahallesine kurdukları Su Matikler sayesinde kavuştuğunu anlatan ANL Su Arıtma Sistemleri sahibi Anılcan Üzmez “Susuzluğun ve kuraklığın her geçen gün yaşamımızı tehdit ettiği bu dönemde, hem su israfının önüne geçmek hem de kullanılan su ambalaj ürünlerinin sürdürebilirliğini sağlayarak çevre kirliliğinin bir nebze önüne geçmek adına kurduğumuz Su Matikler vatandaşımızdan tam not aldı. Avar Caddesi’ndeki Meydan Market’ten sonra Şehitler Mahallesi’ndeki Ailem Market önüne yerleştirdiğimiz su otomatları vatandaşların ekonomisine de büyük katkı sağladı. 24 saat boyunca vatandaşların hizmetinde olan su otomatlarında 5 litre su 5 TL, 19 litre su fiyatını ise 20 TL olarak belirledik” diye konuştu.

A N L2

Muhabir: BEHZAT AKCAN