30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Hükümet Konağı önünde başlayan Fener Alayı yürüyüşü Devlet Bahçeli Kent Meydanı’nda tamamlandı. Yürüyüşe, Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Doğukan Karaaslan, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran ile ilçe protokolü, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fener (20)

Yürüyüş sonrası Devlet Bahçeli Kent Meydanı’nda vatandaşlara hitap Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, 'Bugün tarihi şanlı zaferlerle dolu bir ulusun evladı olarak tarihte altın harflerle yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 102. yıl dönümü. Hepimize kutlu olsun. Bu toprakları bize vatan kılan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Başkomutanı, bu ülkenin Baş Öğretmeni, Ebedi Başkomutanı, bu ülkenin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygıyla anıyorum.' dedi.

Fener (19)

Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan ise , '30 Ağustos Zafer Bayramımızı yürekten tebrik ediyorum. 30 Ağustos bir milletin bağımsızlığından, özgürlüğünden hangi şarttan hangi koşullar geçerli olursa olsun asla vazgeçmeyeceğini ilan edildiği bir tarihtir. Bu mübarek toprakların sonsuza denk milletimizin ana yurdu olduğunun ilan edildiği bir tarihtir. Cumhuriyetin ilanına giden yolların kapılarının açıldığı tarihtir. Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin sonsuza denk bütün dünyaya ilan edildiği, pekiştirildiği simge bir gündür. Cennet vatanımızı ve Cumhuriyetimizi bizlere armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, bizlerin gelecekleri için kendi geleceklerinden vazgeçen aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bir kez daha şükranla, minnetle yad ediyorum." diye konuştu.

Fener (18)

Program Lidya Sanat Okulu'nun hazırladığı halk oyunu gösterisi sonrası program son buldu.  

Salihli’de fuhuş için ofis kiralamışlar Salihli’de fuhuş için ofis kiralamışlar

Fener (20)

Fener (17)

Fener (16)

Fener (15)

Fener (14)

Fener (13)

Fener (12)

Fener (11)

Fener (10)

Fener (9)

Fener (8)

Fener (7)

Fener (6)-1

Fener (5)

Fener (4)-1

Fener (3)-1

Fener (1)-3

Ek Kutlama (5)

Ek Kutlama (4)

Ek Kutlama (3)

Ek Kutlama (2)

Ek Kutlama (1)

Muhabir: Fatma Uysal