Manisa’nın Gördes ilçesinde başlayarak Salihli’ye sıçrayan yangında evleri zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için CHP Manisa İl Başkanlığı tarafından kampanya başlatıldı.

Kampnya (2)

İl Başkanı İlksen Özalper, Gördes’in Karayakup Mahallesi’nde evleri yanan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için dayanışma çağrısı yaptı.

Kampnya (3)

“HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, “Gördes’te başlayan yangın büyük bir alanı etkiledi. Yetkililerden aldığımız bilgilere göre 4 bin hektarın üzerinde bir alan yangından etkilendi. Gördes ilçemizin Karayakup Mahallesi maalesef alevlere teslim oldu. 20 haneli, 40 vatandaşımızın yaşadığı köy yok oldu. Mahallemizdeki evlerde ve tüm bölgede hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Aldığımız bilgilere göre Salihli ilçemizdeki bazı mahallelerimizde bağ evlerinde hasar var. Gün, yangından etkilenen vatandaşlarımızla dayanışma günüdür” dedi.

Türkiye’nin dört bir yanından ziyarete geliyorlar Türkiye’nin dört bir yanından ziyarete geliyorlar

Kampnya (1)

“SIFIR VE TEMİZ İKİNCİ EL EV EŞYALARINI TOPLAYIP BÖLGEYE ULAŞTIRACAĞIZ”

Başkan Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, “Devlet kurumlarımız ve belediyelerimiz işbirliği içerisinde çalışıyor. Yangından zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılanacak. CHP Manisa İl Başkanlığı olarak bizler de bir yardım kampanyası başlatıyoruz. Yangından zarar gören vatandaşlarımızın evlerde kullanacağı temel ihtiyaçlarını topluyoruz. Manisalıların Giysiden nevresim takımına, züccaciye eşyalarından beyaz eşyalara kadar sıfır ya da temiz 2. el olarak bağışlayacağı ürünleri İl Başkanlığı’nda toplayarak bölgeye ulaştıracağız. Maddi yardım kampanyasına ilişkin Manisa Valiliği ile görüşmeler gerçekleştireceğiz. Bağış yapmak isteyen iş insanlarıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Yardım kampanyamıza katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızın, evlerde kullanılabilecek eşyaları İl Başkanlığımıza ulaştırmasını bekliyoruz. Taşınması zor olan eşyalara ilişkin vatandaşlarımızın araması durumunda gerekli nakliyatı sağlayacağız. Haydi Manisa, gelin yangının yaralarını hep birlikte saralım”

Whatsapp Görsel 2024 08 19 Saat 16.54.19 7B7Db694

Muhabir: Fatma Uysal