15 Mayıs 2006 tarihinde Kula Belediyesi İlan Servisi'nde çalışmaya başlayan Zeliha Özman aradan geçen 18 yıllık süre zarfında Kula Halkı'nın en çok duyduğu seslerden oldu.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor: Danıştay'dan yemek kartı için önemli karar Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor: Danıştay'dan yemek kartı için önemli karar

İlçedeki vefat, kayıp, etkinlikler, önemli duyurular ve gelişmeleri belediye anons sistemi aracılığıyla halka duyuran Özman, 16 Eylül 2024 itibariyle emekliye ayrıldı. Kula Belediyesi İlan Servisi'ndeki görev süresi boyunca sokakta gördüğü ilginin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Özman, "22 Eylül 1980 Kula doğumluyum. İlkokulu Esenyazı'da, ortaokulu Selendi'de ve liseyi Kula'da tamamladım. 18 yıldır Kula Belediyesinde ilan yapıyorum. Kula Halkı benden çok memnun, bir gün izin alsam neredesin diye sordular. Çalışma arkadaşlarımdan, herkesten bende çok memnundum. Herkesten Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

Kula (1)-6

Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz, Zeliha Özman'a emekliye ayrılması nedeniyle teşekkür ederek emeklilik hayatında sağlık, huzur ve mutluluklar diledi.

Muhabir: ONAY OZAN