NTV'de yer alan habere göre; Koç burcunda hayli hareketli bir dolunay yaşanacak. Tamam olanı, artık zamanı dolmuş olanı bırakmanın zamanıdır.

Günlük burç yorumları (29 Eylül 2023) - 2

KOÇ 

İpucu ayrıntılarda saklı olabilir. İş hayatında sağladığınız başarılar maddiyatınıza da yansıyabilir.

Günlük burç yorumları (29 Eylül 2023) - 3

BOĞA 

Bugün, arkadaşlarınız veya partneriniz gibi en çok sevdiğiniz şeylere ayıracak daha fazla zamanınız olacak. Eğlenmek için büyük bir arzunuz var, eğlenin sonuna kadar.

Günlük burç yorumları (29 Eylül 2023) - 4

İKİZLER 

Evden çalışmak gibi rutinlere çocukları dahil edeceğiniz yenilikler gelebilir. Sorumluluklarınız daha iyi hissetmenizi sağlayacak nitelik taşıyabilir.

Günlük burç yorumları (29 Eylül 2023) - 5

YENGEÇ 

Kendinizi, olmadı koltukları değiştirmeyi deneyin. Kısacası kendiniz için statik kalmayın, iyiyi veya kötüyü hemen algılayan alıcı insansınız, kendinize neden bir şans vermiyorsunuz?

Günlük burç yorumları (29 Eylül 2023) - 6

ASLAN 

Düşünmeyi düşünecek kadar aktif bir zihin sizi yorabilir. Eylemlerinizi kendi derinliğinize yöneltmek isteyebilirsiniz.

Günlük burç yorumları (29 Eylül 2023) - 7

BAŞAK

Bugün beklemediğiniz olumsuz hiçbir şey başınıza gelmeyecek, bu nedenle iyi bildiğiniz bu karmaşık durumlardan bile kaçınabilirsiniz. Tek gereken, biraz çaba ve öngörü.

Günlük burç yorumları (29 Eylül 2023) - 8

TERAZİ 

Riske girmeden en iyi yolun hangisi olduğunu söylemek çok kolay olurdu, ama bu sefer kendi başınıza idare etmeyi öğrenmelisiniz, çünkü bir gün size ne yapmanız gerektiğini söyleyen kimse olmayacak.

Günlük burç yorumları (29 Eylül 2023) - 9

Haftalık Burç Yorumları (16 – 22 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor? Haftalık Burç Yorumları (16 – 22 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor?

AKREP 

Zayıf noktalarını bilir ve dokunursanız, iki dakika içinde size hükmetmeye çalışanların pençelerinden kurtulacaksınız! Yine de onları sersemletecek aklınızın dokunuşuyla hareket edin.

Günlük burç yorumları (29 Eylül 2023) - 10

YAY 

Sizin için doğru olanı yapmak daha çok önem kazanabilir, geriye dönük düzeltmelerde bulunabilirsiniz.

Günlük burç yorumları (29 Eylül 2023) - 11

OĞLAK 

İlhamınızı bekleyen işler var, bu yüzden neler yapabileceğinizi bir kez daha gösterme fırsatını kaçırmayın. Bunu son zamanlarda özgüven eksikliği nedeniyle biraz zedelemiş olabilirsiniz.

Günlük burç yorumları (29 Eylül 2023) - 12

KOVA

Kardeşler, yakın çevre ile toplantılar düzenlenebilir, sevineceğiniz haberler alabilirsiniz.

Günlük burç yorumları (29 Eylül 2023) - 13

BALIK 

Bugün kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin, mutluluğunuz için kararlarınıza odaklanmalı ve bazı dış müdahalelere rağmen onları gerçekleştirmeye çalışmalısınız.

Kaynak: ntv.com.tr