Haftalık Burç Yorumları (16 Eylül – 22 Eylül)

Bu haftanın en önemli olayı, 18 Eylül Çarşamba günü sabah 05:34 itibariyle gerçekleşecek Parçalı Ay Tutulması olacak. Bu tutulma Balık burcunda meydana gelecek ve aynı zamanda bir Süper Ay olarak dikkat çekiyor. Bu, Ay'ın normalden daha parlak ve yakın olacağı anlamına geliyor; Ay'ın uzaklığı 357.486 km olacak ve çapı 33.4 olacak. Süper Aylar, okyanuslar, dalgalar ve doğal afetler üzerinde daha belirgin etkiler yaratabilir; bu nedenle, gelgitler, depremler, volkanik patlamalar ve tsunami risklerinin yüksek olabileceği bir dönemde olacağız.

9 Eylül – 15 Eylül Haftalık Burç Yorumları (3)

Bu Parçalı Ay Tutulması, Avrupa, Asya'nın çoğu, Afrika, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Pasifik, Atlantik ve Hint Okyanusu, Arktik ve Antarktika'dan, özellikle İstanbul ve Türkiye’den izlenebilecek.

Bu tutulma, kendini adama, feda etme, idealizm, dünyevi gerçeklerden kaçış ve uzaklaşma temalarını öne çıkaracak. Aynı zamanda akışa bırakma ve şifalanma enerjilerini de tetikleyebilir. 

İlginizi çekebilecek diğer yazımız;

Günlük burç yorumları: 10 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 10 Eylül 2024

18 Eylül Ay Tutulması Saat Kaçta? Yılın İkinci Ay Tutulması 12 Burcu Nasıl Etkileyecek?

9 Eylül – 15 Eylül Haftalık Burç Yorumları (1)

Balık burcunun temsil ettiği alanlarda hastaneler, enstitüler, rehabilitasyon merkezleri, hapishaneler, ilaçlar, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı, film endüstrisi, sanat, dans, müzik, fotoğrafçılık, hayal gücünü geliştiren oyunlar, mistik konular, okyanuslar, denizler, deniz taşımacılığı, petrol, yağ, taşımacılık, büyükbaş hayvancılık ve ayak bölgeleri ön plana çıkacak. Ancak, olumsuz taraflarda paranoyalar, sömürüler, dengesizlikler ve hayallerle gerçekler arasındaki kaçış eğilimleri de belirginleşebilir.

16 Eylül – 22 Eylül haftalık burç yorumlarını burç burç sizler için derledik. Detaylar haberimizde…

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 16 – 22 Eylül

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları-3

Koç ve yükselen Koçlar için bu hafta sosyal çevre ve ilişkilerde güçlü etkiler ön planda olacak. Hafta sonundan gelen pozitif enerjiyle, iş hayatında yaşanan olumsuzlukları geride bırakıp, sizi destekleyen ve takdir eden insanların yanında olmanız size iyi gelecek. Eğer hayatınızda biri yoksa bile, çevrenizdeki insanlar yaptıklarınızı takdir ediyor olabilir. Bu hafta, işinizin ve çabalarınızın değer gördüğünü fark etme potansiyeliniz yüksek.

Çarşamba günü gerçekleşecek Ay tutulması, kadersel alanınızda yer alacak, bu yüzden bazı olayların arkasındaki nedenleri şu anda göremeyebilirsiniz. Önünüzdeki 6 aylık süreçte, beklenmedik gelişmeler, arkanızdan dönen olaylar ya da beklemediğiniz yerlerden gelecek hamleler olabilir. Bu dönemde dikkatli olmalı, özellikle hukuki ve ticari işlerinizde sağlam adımlar atmaya özen göstermelisiniz. Yanıltıcı durumlara karşı uyanık olun.

Ayrıca, bu süreçte manevi konulara veya spiritüel yönleri kuvvetli kişilere ilginiz artabilir. 2012'den beri zaman zaman etkisinde olduğunuz bu ruhsal çekim, son bir yıldır sizi daha derinden etkiliyor olabilir. Ay tutulmasıyla birlikte çevrenizden sevgi ve saygı gördüğünüzü hissetmek, sizi bir yere çekebilir, ancak dikkatli olun; hayal dünyası yoğunlaşsa da yanlış yönlendirilmemek önemli. Yaratıcı yönlerinize odaklanmak ve müzik, sanat, yazı gibi alanlarda kendinizi geliştirmek size fayda sağlayacak. İş hayatınızdaki sıkıntılar bu haftadan itibaren hafiflemeye başlayacak, özellikle sağlığınıza dikkat ederseniz bu durum daha kolay aşılabilir.

Son olarak, Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle sosyal popülerliğiniz artacak ve ilişkiler ön plana çıkacak. Bu dönemde ilişkilerinize sıkıca tutunmalı, ancak gerçeklerden de uzaklaşmamalısınız.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 16 – 22 Eylül

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları-6

Boğa ve yükselen Boğalar için bu hafta kariyer ve iş planları ön planda olacak. Göz önünde olacağınız ortamlarda yapmanız gerekenlere odaklanarak ilerleyeceksiniz. Pazartesi öğleden sonra ise gündeminizde bir değişim olacak; birkaç gün boyunca arkadaşlarınızla bir araya gelme planları yapabilirsiniz. Hafta sonundan gelen olumlu etkilerle, iş hayatınızda güzel haberler ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Eğer bir iş yapıyor ya da üretimle uğraşıyorsanız, bu çabalarınızın parasal karşılığını alma şansınız yüksek.

Çarşamba günü gerçekleşecek Ay tutulması, sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde olacak. Bu dönemde arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Özellikle iş hayatında beraber çalıştığınız insanların işe yaklaşımları ve onlarla olan iş birlikleri bu tutulma ile ön plana çıkabilir. Sezgileriniz bu dönemde çok kuvvetli olacak, bir ortama girdiğinizde insanların ne düşündüğünü rahatlıkla hissedebilirsiniz, ancak gözden kaçırdığınız detaylar da olabilir. Özellikle çok sevdiğiniz bir arkadaşınıza yardım ederken aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Katıldığınız organizasyonlar ve etkinliklerde fark edemediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. 

Eğer yükseleniniz Boğa ise, bu dönemde insanların sizi yönlendirmesine, suistimal etmesine veya kandırmasına karşı dikkatli olun. Ay tutulması bu etkiyi hızlandırabilir, bu yüzden güvenli bir duruş sergilemeye özen gösterin. Ancak sanatsal veya organizasyonel işlerle uğraşıyorsanız, bu alanlarda başarınızın ön plana çıkacağını bilmelisiniz.

Hafta sonu enerjiniz yüksek olacak. Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle birlikte, iş hayatınızda dengeyi sağlamaya çalışacağınız ve yoğun bir çalışma dönemine giriş yapacaksınız. Bu süreçte abartılı harcamalardan ve tutulamayacak sözler vermekten kaçınmak önemli olacak.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları | 16 – 22 Eylül

Haftalık Burç Yorumları İkizler Burcu-6

İkizler ve yükselen İkizler için bu hafta, dış ortamlardan gelen önemli haberler ön planda olacak. Hafta sonunuzu da etkileyen bu haberler, haftaya adapte olmanızı zorlaştırsa da sonrasında işle ilgili konular önem kazanmaya başlayacak. Hafta sonundan aldığınız etkiler, özel hayatınız ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde şanslı bir dönemi temsil ediyor. Ayrıca, beklediğiniz spekülatif bir işten kazanç elde etme durumu hafta başına yansıyabilir.

Çarşamba günü Ay tutulması, kariyer alanlarınızda gerçekleşecek ve iş hayatınızda önemli bir konu gündeme gelebilir. Bu süreçte bazı fedakarlıklar yapmanız gerekebilir ya da daha önce fark edemediğiniz bir gerçeği görmeniz mümkün olabilir. Bununla birlikte, kariyerinizde yeni şanslar ve fırsatlar da karşınıza çıkabilir. Ancak, uzun zamandır beklediğiniz haberler gerçekçi olmayabilir veya işin arka planında başka nedenler olduğunu fark edebilirsiniz. Bu dönemde sezgileriniz güçlü olacak, ancak sizi yönlendirmeye çalışan kişilere karşı dikkatli olmalısınız. 

Annenizle aranızda derin bir bağ kurabilir ve onun sağlığı ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ayrıca, eşinizin ailesi ve sağlığıyla ilgili durumlar da gündeme gelebilir. Toplumsal ortamlarda düşünceleriniz ve duygularınız önem kazanacak, ancak hayaller ve gerçekler arasında ayırım yapmanız gerekecek. Yönetici gezegeniniz Merkür, Başak burcunda bulunuyor, bu da gerçeklerle yüzleşmenizi sağlayabilir, ancak bu süreç sizi zorlayabilir ve kaçma isteği uyandırabilir. Bu tutulma, bir yandan sizi bu konularla yüzleştirirken, diğer yandan güzel bir iş fırsatını da karşınıza çıkarabilir.

Güneş’in Uranüs ile olumlu açısı, ev ve aile konularında güzel gelişmeler getiriyor. Eğer evinize elektronik veya elektrikli bir eşya almayı düşünüyorsanız, Perşembe günü ya da Ay tutulmasından bir gün sonra harekete geçebilirsiniz. Ancak hafta sonuna doğru tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmalısınız. Ailenize bir söz verdiyseniz, bunu yerine getirmek önemli olacak, ancak zorlanabileceğiniz durumlar da olabilir. Cumartesi günü bağışıklık sisteminize dikkat etmeniz gerekecek. Pazar günü ise Güneş’in Terazi burcuna geçişi ile birlikte daha keyifli, hareketli, aşk ve mutluluğa önem vereceğiniz dengeli bir sürece adım atacaksınız.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 16 – 22 Eylül

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları-3

Yengeç ve yükselen Yengeçler, hafta başında parayla ilgili mevzular önem kazanıyor. Hafta sonunda bu etkiler vardı bu etkilerin devamı niteliğinde tamamlanması gerekenler gündemimizde olabilir. Sonrasındaysa geleceğinizi planlayacağınız ve dış ortamlardan önemli haberler alacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Ay tutulmasını da burada yaşayacaksınız. Bu ay tutulması seyahat, eğitim, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızı çalıştıracak. Tanımadığınız insanlara karşı daha hoşgörülü olabilir o insanların fikir ve düşüncelerine çok çabuk kapılıp gidebilirsiniz, suistimale açık bir dönem olacak.

Bu dönem uzaklardan alacağınız haberler önemli. Uzaktaki akrabalar uzaktan gelecek haberlerle maneviyat dolu olabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda gerçekçi olmadığınız, kendinizi kaptırdığınız konular olabilir. Sanatla bağlantılı işleriniz varsa edebiyat, resim, şiir, telif hakları, medya bu alanda işi olanlar bu dönem daha fazla ön plana çıkabilir, fikir ve düşünceleri çok daha yaratıcı ve farklı bir şekilde sunabilirler. Mahkemeler konusunda elinizi sağlam tutun bu dönem görmediğiniz, gözden kaçırdığınız bir detay olabilir en çok buna dikkat edin. Evliyseniz eşinizin ailesi, eşinizin akraba ve kardeşleri onlara karşı gözünüzü arada bir açmayı ve yaşanan olaylara farklı bir gözle bakmayı da unutmayın. Gelen haberler karşısında tek bir noktaya takılı kalmış gibi takıntılı, depresif davranmaya da meyilli olabilirsiniz. Etrafınızda olup bitenler sizi bu kadar etkiliyor ama yine de bu duygulardan sıyrılmaya özen gösterin. Sosyal çevrenizi iyi kullanın çünkü arkadaş ortamlarınızdan güzel haberler alabilir kendinizi yenileme gücünü burada bulabilirsiniz.

Merkür’ün Jüpiter’le açısı, yakın çevrenizdeki insanları tutamayacağınız sözler vermemeniz gerektiğini söylüyor. Hafta sonu gücünüz yerine geliyor. Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle evinize, yuvanıza, ailenize daha fazla vaktinizi ayıracağınız ya da daha çok yerleşimle ilgili konulara odaklanacağız bir döneme merhaba diyeceksiniz.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları | 16 – 22 Eylül

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları-6

Aslan ve yükselen Aslanlar, bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınıza odaklanarak başlayacaksınız. Hafta sonu yakın çevrenizle yaptığınız güzel planlar, sosyal hayatınızı canlandırmış ve sevdiklerinizle bir arada olmanın keyfini çıkarmış olabilirsiniz. Bu olumlu enerjilerle yeni haftaya başlıyorsunuz.

Çarşamba günü gerçekleşecek Ay tutulması, müşterek para alanlarınızı etkileyecek. Parayla ilgili konularda daha yardımsever olduğunuzu fark edebilir, başkalarına yardım etmeyi daha fazla isteyebilirsiniz. Aynı şekilde, partnerinizin ya da eşinizin bu tür bir tutum sergilediğini de gözlemleme potansiyeliniz var. Sevdiğiniz kişinin parasal konularda sizin kadar planlı ve dikkatli olmadığını, elindekini paylaşma konusunda cömert olabileceğini fark edebilirsiniz. Bu dönem, manevi tarafınızın da güçlendiği bir süreç olabilir. Önemli mesajlar ya da anlamlı rüyalar devrede olabilir. Bu rüyalar, size ilham verebilir veya geleceğe dair öncü mesajlar taşıyabilir. Ancak, bu süreçte biraz dalgın, belirsiz ve hangi yöne gitmeniz gerektiği konusunda kararsız olabilirsiniz. Ay tutulması bu dağınıklığı artırabilir.

Eğer miras, nafaka veya vergi gibi parasal meseleleriniz varsa dikkatli olmalısınız. Görünmeyen bazı detaylar yüzünden yanlış adımlar atma riski olabilir. Vergiyle ilgili işleri ertelememek, uzman birinden yardım almak ve bu konuları birkaç kez gözden geçirmek bu dönemde faydalı olacaktır. Aynı şekilde, acil bir ameliyat ya da operasyon söz konusuysa, bu dönemi göz önünde bulundurarak planlamanızda yarar var. Uzun süredir tahsil edemediğiniz paralar varsa, bu Ay tutulmasıyla birlikte bu konuda hızlanmalar olabilir.

Güneş’in Uranüs ile olumlu açısı, para ile ilgili konularda şanslı bir dönemde olduğunuzu gösteriyor. Esnek olmanız size birçok fırsat kazandırabilir, ancak hayata bazen olumsuz bir perspektiften bakma eğiliminde olabilirsiniz. Olaylara fazla tepki vermemeye çalışın. Merkür ile Jüpiter arasındaki olumlu açı, sevdiğiniz insanlara verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda kararsız kalmanıza neden olabilir. Eğer bir söz verdiyseniz, bunu yerine getirmeniz önemli olacak.

Hafta sonu Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle iletişiminiz hızlanacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla daha fazla vakit geçirecek, onların desteğini ve enerjisini hayatınıza katacaksınız.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 16 – 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları-5

Başak ve yükselen Başaklar, bu hafta çalışma hayatınız ve sağlıkla ilgili konular ön planda olacak. Hafta sonu çok çalıştıysanız ve her şeye görev bilinciyle yaklaştıysanız, bunun etkileri yeni haftaya da yansıyabilir. Ancak, para ile ilgili konularda güzel gelişmeler ve fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Çarşamba günü gerçekleşecek Ay tutulması, ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili önemli kararlar getiriyor. Sevdiğiniz insanla ilişkinizi derinlemesine değerlendirme ihtiyacı duyabilir, bu kişi için nelerden fedakarlık edebileceğinize karar verebilirsiniz. Bu dönemde partnerinizi romantik bir bakış açısıyla gözünüzde büyütme eğilimi olabilir. Ancak, mevcut ilişkilerinizde gerçeklikten kaçmamaya dikkat edin. Kendinizi kandırma enerjiniz yüksek olabilir ve ilişkilerde olumsuzluklara odaklanarak yanlış kararlar verme riski taşıyorsunuz. İlişkilerde ne istediğinizi daha net biliyorsunuz, fakat karşı taraftan beklediğiniz şeyi bulamadığınızı düşünebilirsiniz. Bu süreçte, partnerinize aşırı bir anlam yüklemekten kaçının ve olumsuzlukları görmezden gelmemeye çalışın. Aynı durum ortaklı işleriniz için de geçerli; bu alanlarda da kendinizi kandırabilirsiniz.

Eğer hayatınızda bir insan yoksa, bu Ay tutulması size yeni bir ilişki getirebilir. Para ile ilgili konular da bu dönemde önem kazanacak. Başta Balık, Başak, İkizler ve Yay burçları olmak üzere, bu tutulmadan etkilenen burçlardan biri olduğunuz için, dikkatli olmanızda fayda var. Zekanız, mükemmeliyetçi yapınız ve iletişim becerileriniz sayesinde ilişkilerde daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz.

Güneş’in Uranüs ile olumlu açısı, seyahat ve ticari faaliyetlerle ilgili konularda esnek ve rahat bir dönemi müjdeliyor. Özellikle uzaktan beklenen haberlerde pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak hafta sonuna doğru Merkür’ün Jüpiter ile yaptığı dik açı, patronlarınıza ya da etrafınızdaki insanlara verdiğiniz sözleri tutmakta zorlanmanıza neden olabilir. Bu dönemde söylediklerinize dikkat edin ve küçük sorunları büyütmeyin. Ayrıca, ilişkiler, aile ve yerleşimle ilgili konularda da önemli kararlar gündeme gelebilir.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları | 16 – 22 Eylül

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları-5

Terazi ve yükselen Teraziler, haftaya Pazar gününden gelen rahat ve hülyalı etkilerle başlıyorsunuz. Bu hafta, etrafınızdaki önemli insanlardan geleceğinizi ilgilendiren güzel haberler alma potansiyeliniz var. Ancak Pazartesi öğleden sonra ve birkaç gün boyunca yoğun bir koşturma içerisinde olabilirsiniz.

Çarşamba günü gerçekleşecek Ay tutulması, içsel korkularınızı, anksiyetenizi ve telaşınızı tetikleyebilir. Kendinize fazla yükleniyor olabilirsiniz. Bu tutulma, iş hayatınızdaki önemli değişimler veya yeni projeler ve iş koşullarını gündeme getirebilir. İş ortamınızda bir durumu idare etmeniz gerekiyorsa, bu tutulma sırasında bunun zor olabileceğini fark edebilirsiniz. Bu süreçte, iş yerinde sizi neyin mutlu edip etmediğini net bir şekilde anlamanız önemlidir.

Beraber çalıştığınız insanlara karşı fedakarlık yapma arzunuz yüksek olacak, onlara yardım etme isteği artabilir. Ancak bu yardımları yaparken kendi değerinizi korumaya dikkat edin, çünkü karşı taraftan beklediğiniz takdiri görmeyebilirsiniz. Sağlık açısından ise solunum yolu problemleri, grip, soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Ayrıca, Ay ve Neptün kavuşumu sağlık sorunlarını ön plana çıkarabilir; özellikle ayak bölgesi, şeker intoleransları, salgı sistemi ve bel bölgesine dikkat etmelisiniz. Bu dönemde aşırı yemekten kaynaklanan problemler de yaşayabilirsiniz.

Sanatla uğraşıyorsanız, bu dönemde başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Ancak yeni biriyle çalışmayı planlıyorsanız, özellikle bir asistan almayı düşünüyorsanız, yanıltıcı etkiler altında olabileceğinizi unutmayın. Gerçekçilikten uzaklaşmamakta fayda var. Güneş şu an sizi tam olarak desteklemese de, kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlarda güzel açılımlar yaşayabilirsiniz.

Hafta sonuna doğru, uzun zamandır gitmek istediğiniz yerlere gitmek için harekete geçebilirsiniz. Pazar günü, Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle birlikte oldukça keyifli bir sürece giriyorsunuz, özellikle de yükseleniniz Terazi ise. Uzun zamandan sonra üzerinizdeki sıkıntılı ruh halinden kurtulacaksınız ve kendinize olan güveniniz artacak. Bu dönemde her türlü işi yapmaya hazır hissedeceksiniz.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları | 16 – 22 Eylül

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları-6

Akrep ve yükselen Akrepler, bu hafta ev, aile ve yuvanızla ilgili konularla başlıyorsunuz. Hafta sonunu evinizde geçirme isteğinizin ardından, Pazartesi öğleden sonra itibariyle dışarı çıkma ve aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar alma gündeme gelecek. Hafta sonundan aldığınız güzel etkilerle korunuyorsunuz; geri planda kaldığınız işlerde güzel haberler almış olabilir, özellikle yurt dışından iyi haberler duymuş olabilirsiniz.

Çarşamba günü, Ay tutulmasını aşk evinizde yaşayacaksınız. Bu tutulma, aşk hayatınızda yoğun duygular hissetmenize ve karşı tarafa fazla anlam yüklemenize neden olabilir. Ay ve Neptün kavuşumu sezgilerinizin güçlü çalışacağını gösteriyor. Sevdiğiniz kişi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olabilirsiniz, ancak bazı gerçeklerle de yüzleşme olasılığınız var. Eğer sizden saklanan bir durum varsa, bu dönemde ortaya çıkabilir. Uzun zamandır merak ettiğiniz bir konu netleşebilir ve aşkla, ilişkilerle ilgili önemli bilgiler edinebilirsiniz. Olumsuzluklardan uzak durmaya çalışın ve kendinize fazla yüklenmeyin.

Çocuk sahibi olan Akrepler, bu dönemde çocukları için ekstra harcamalarda bulunabilir veya çocuklarıyla ilgili önemli gerçeklerle yüzleşebilirler. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar için de bu dönem önemli haberler getirebilir. Ay tutulması, su burçları olan Akrepleri ve Yengeçleri destekleyecek. Güneş’in Uranüs’le olan olumlu açısı, özel hayatınızda esnek ve rahat koşulların ön plana çıkmasına yardımcı olacak.

Hafta sonu, Merkür’ün Jüpiter’le olan dik açısı, arkadaş ortamlarınızda daha önce verdiğiniz sözleri hatırlatacak ve uzun zamandır görmediğiniz insanlarla karşılaşma potansiyeliniz olacak.

Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle birlikte, önemli işlerden elinizi ayağınızı çekeceğiniz bir dönem başlıyor. İş hayatınızda biraz yavaşlama zamanı geldi. Bu 3-4 haftalık süreci planlama ve düşünme dönemi olarak değerlendirin. Yurt dışına gitme imkânınız varsa değerlendirin. Daha fazla çalışabilir ve spiritüel konulara ilgi duyabilirsiniz. Kendi halinizde olmak bu dönemde size iyi gelecek.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları | 16 – 22 Eylül

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları-5

Yay ve yükselen Yaylar, bu hafta iletişim ve sosyal çevre konularına odaklanıyor. Haftaya, hafta sonundan aldığınız etkilerle başlıyorsunuz; iletişim, planlama ve söz verdiğiniz insanlarla olan ilişkiler ön planda olabilir. Ancak, ay boşlukta olduğu için bu planların yönünü seçmekte zorlanabilirsiniz.

Çarşamba günü, ev ve aile alanındaki Ay tutulması önemli gerçekliklerle yüzleşmenize neden olabilir. Aile büyüklerinizin sağlığı ve evle ilgili kararlarınız bu dönemde önem kazanıyor. Gerçekçi olmaya özen gösterin ve sağlığınıza dikkat edin. Ev değişiklikleri veya kiralama süreçlerinde dikkatli olun; bazı durumları gözden kaçırabilirsiniz ve kendinizi kandırılma riskiniz olabilir.

Hafta sonuna doğru Güneş’in Uranüs’le olumlu açısı, iş ortamınızdaki beklenen haberleri getirebilir. İş konularında daha rahatlayabilirsiniz ve olumsuz bakış açınızda bir değişiklik olabilir. Sevdiğiniz insana verdiğiniz sözleri tutmaya çalışın ve tanışma aşamasında ailelerin işin içine girmesi durumunda abartıdan kaçının. Küçük olayları gözünüzde büyütmeyin ve iş birliği yaptığınız kişilerle ilişkilerinize dikkat edin.

Pazar günü Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle birlikte, sosyal çevreniz hareketlenecek. Önümüzdeki bir ay boyunca gelirlerinize odaklanacak organizasyonlar, aktiviteler ve davetler hayatınızda daha fazla yer alacak. Arkadaşlık ilişkilerindeki dengeyi korumanın önemini bu süreçte fark edebilirsiniz. Ayrıca, çevre değişikliklerine açık bir dönemdesiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 16 – 22 Eylül

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları-6

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, bu hafta parasal konularla başlıyorsunuz ve hesap kitap işlerine odaklanıyorsunuz. Hafta sonundan aldığınız etkiler, kariyeriniz ve göz önündeki ortamlarda size güzel enerjiler getirebilir. Pazartesi günü, bu konulara yönelik adımlar atabilirsiniz.

Çarşamba günkü ay tutulması, iletişim evinizde ve yakın çevrenizde gerçekleşecek. Bu, iletişimde bulunduğunuz insanlarla ilişkilerinizin önem kazanacağı bir dönem olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlara yardım etme arzunuz yüksek olabilir, ancak kendinizden fazla taviz vermemeye dikkat edin. Seyahat ve eğitimle ilgili masraflar, hayatınızdaki insanlara yük olabilir. Dijital platformlarda yazma, çizme, iletişim ve pazarlama gibi alanlarda güzel gelişmeler yaşanabilir, ancak bazı gerçekleri gözden kaçırabilirsiniz.

Güneş ve Uranüs’ün olumlu açısı, aşk hayatınızda ve gelecekle ilgili planlarınızda keyifli gelişmeler getirebilir. Merkür’ün Jüpiter’le olan dik açısı ise iş ortamında verdiğiniz sözleri yerine getirmekte zorlanmanıza neden olabilir. Yanılgılara karşı dikkatli olun; yönlendirilme ve hayal kırıklıkları yaşama riski yüksek olabilir.

Pazar günü Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle birlikte, kariyer ve işle ilgili konular önem kazanacak. İş hayatınızdaki denge, eşitlik ve adalet konularını daha fazla düşünmeye başlayabilirsiniz. Sanatsal ve diğer insanların içinde olduğu işlerde öne çıkma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları | 16 – 22 Eylül

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları-6

Kova ve yükselen Kovalar, haftaya kişisel isteklerinize ve geleceğe yönelik umutlarınıza odaklanarak başlayacaksınız. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler ve beklenen güzel haberler mevcut. Çarşamba günü gerçekleşecek ay tutulması, maddi konular üzerinde önemli etkiler yaratabilir. İş hayatınız ya da sanatsal projelerden elde edebileceğiniz kazançlar olabilir. Ancak, çevrenizdeki ekonomik durumlara ve alışverişlere karşı daha dikkatli olmalısınız. Para ile ilgili konularda gerçekçi ve temkinli olmanız önemli. Ay tutulması sırasında maddi sonuçlarla karşılaşabilirsiniz; ancak beklediğiniz gelir gelmiyorsa, gerçekçi davranmamış olabilirsiniz.

Güneş’in Uranüs’le yaptığı olumlu açı, parasal konularda şanslı bir dönemi işaret ediyor. Evle ilgili hızlı ve esnek kararlar almanız için uygun bir dönemdesiniz. Ancak, para konularında hayal kırıklığı yaşamamak için dikkatli olmalısınız. Merkür ve Jüpiter arasındaki dik açı, çocuğunuza ya da sevdiğinize verdiğiniz sözleri yerine getirmekte zorlanabileceğinizi gösteriyor. Bu dönem, bol keseden atılacak sözler ve yanlış anlaşılmalar açısından dikkatli olmanız gereken bir zaman olabilir.

Pazar günü Güneş’in Terazi burcuna geçişi, seyahat, eğitim, yurt dışı işleri, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarında olumlu gelişmeler yaşamanızı sağlayabilir. Hak ettiğiniz başarıları elde etme şansınız artabilir ve genel olarak işlerinizi dengede tutma fırsatı bulabilirsiniz.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları | 16 – 22 Eylül

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları-6

Balık ve yükselen Balıklar, haftaya biraz geri planda kalarak başlıyorsunuz, ancak Pazartesi öğleden sonra ve birkaç gün boyunca önemli gelişmeler yaşanacak. Çarşamba günü burcunuzda gerçekleşecek ay tutulması, özel hayatınızda aldığınız kararların sonuçlarını getirecek. İkili ilişkiler ve ortaklı işlerde bazı beklentileriniz karşılanmayabilir ve olumsuzluklar yaşanabilir. Bu dönemde bardağın boş tarafını görmek yerine, mevcut durumu daha gerçekçi bir şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Çocuğunuzla ilgili de önemli kararlar almanız gerekebilir.

Bu ay tutulması, yönünüzü belirlemekte zorlanabileceğiniz ve harekete geçmekte gecikebileceğiniz bir dönemi işaret ediyor. Ayrıca, Ay ve Neptün kavuşumu nedeniyle sağlığınıza dikkat etmeniz önem kazanıyor. Soğuk algınlıkları, şeker intoleransı gibi sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Beslenmenize dikkat etmeli ve genel olarak kendinizi fazla yormamalısınız. Sezgileriniz güçlü olacak, bu yüzden rüyalar ve karşılaştığınız insanlar önemli bilgiler sunabilir. Ancak, hayal gücünüzün ötesinde gerçekçi kalmak önemli.

Güneş’in Uranüs ile olan olumlu açısı, özel hayatınızda ve ilişkilerde yaşadığınız sıkıntılarda yakın çevrenizden destek alabileceğinizi gösteriyor. Bu dönemde, hayatınıza yeni bir insan girmesi olasıdır. Eğer halihazırda bir partneriniz yoksa, bu dönem yalnızlık sona erebilir.

Hafta sonuna doğru, Merkür ve Jüpiter arasındaki dik açı, aile büyüklerinize karşı verdiğiniz sözleri yerine getirmekte zorluk çekebileceğinizi işaret ediyor. Bu dönemde, hayatınızdaki kişinin kariyerinde bazı kararlar alması gerekebilir ve bu fırsatları değerlendirmek için farklı bir bakış açısına sahip olması önemlidir. Ayrıca, taşınma gibi konularda da zorluklar yaşanabilir.

Pazar günü Güneş’in Terazi burcuna geçişi ile ortak para konuları, ödemeler, vergiler, krediler gibi finansal alanlar aydınlanacak. Bu dönemde para işlerine odaklanacak, vergi konularını düzenleyecek ve cinsellik gibi ilişkilerdeki dinamikleri ele alacaksınız. Ayrıca, hayatınızı değiştirebilecek yeni insanlarla tanışma potansiyeliniz yüksek olabilir.

12 burcun, 16 Eylül – 22 Eylül haftalık burç yorumlarını sizlere sunduk. Umarız yeni hafta sizler için güzel ve keyifli geçer. İyi bir hafta geçirmeniz ümidiyle…

Kaynak: ÖZLEM SUCU