Haftanın altıncı gününde burcunuzu neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

Tutulma sezonuna giriş yaptık ve gerçekler birer birer ortaya çıkıyor! Evrenin kaçındığınız ya da henüz görmeye hazır olmadığınız şeylerin üzerine bir spot ışığı tuttuğu zaman olacak. Direnmek yerine, kabullenin. Ortaya çıkan her şeyle cesur ve açık bir yürekle yüzleşin. Evet, yoğun hissettirebilir, ama unutmayın ki büyüme her zaman sorunsuz olmaz. Artık size hizmet etmeyen şeyleri bırakın ve gelenin hayal ettiğinizden bile daha iyi olduğuna güvenin.
 

Kozmik ipucu: Konfor alanınızdan çıkmanın büyümenin bir parçası olduğunu unutmayın.

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

Boğalar, her şey altüst olmuş gibi görünüyor ve nereye yönelmeniz gerektiğinizi bilemiyorsunuz. Böyle anlarda, bakışlarınızı içe çevirmek önemlidir. Farkındalık merceğinizden, bilinçaltınızın şu an neyi ortaya çıkarmaya çalıştığını gözlemleyin. Büyük ihtimalle, amacını çoktan yerine getirmiş bir şeye tutunuyorsunuz. Bu dolunayda size artık hizmet etmeyen, eskimiş inançları bırakın. Bu bir şeyi değiştirmek ya da köklü bir değişiklik yapmanızı gerektiriyor olabilir. 
 

Kozmik ipucu: Artık hayrınıza hizmet etmeyen şeyleri bırakarak hayatınıza daha fazla hafiflik ve ferahlık getirme zamanı.

İkizler Günlük Burç Yorumları

Seçtiğiniz yol kolay bir yol değil, İkizler. Başarı ve kazanımların hızlı zaferlerden değil, sürekli çabadan ve uzun vadeli vizyondan doğduğunu en iyi siz biliyorsunuz. Bu yüzden, disiplin kelimesini mantranız olarak benimseyebilrsiniz. Bir yandan da ruhsal yanınızla bağlantı kurma ya da seçtiğiniz kutsal bir yeri ziyaret etme isteği duyabilirsiniz. Günlük hayatınıza daha fazla meditasyon ve farkındalığı nasıl katabileceğinizi düşünün.  
 

Kozmik ipucu: “Disiplin”i mantranız olarak benimseyin.

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

Tutulmalar genellikle önemli değişiklikler, bitişler, başlangıçlar, aydınlanmalar ve farkındalıklar getiren güçlü kozmik olaylardır. Olayları hızlandırır ya da yollarımızı tahmin edemeyeceğimiz şekillerde değiştirirler. Tanıdık geliyor mu, Yengeçler? Gerçeğe uyanmaya ve amacınızı yerine getirmiş olanı bırakmaya davet ediliyorsunuz. Kolay olacağını söylemiyoruz. Size bu dönemde ihtiyacınız olan güç, cesaret ve dayanıklılık verilecektir.
 

Kozmik ipucu: Kozmik bir değişime hazır mısınız?

Aslan Günlük Burç Yorumları

Aslan

Hiçbir şeyi değiştirmezseniz, hiçbir şey değişmez. Neden bahsettiğimizi biliyorsunuz, Aslanlar. Tutunma ve biriktirme ihtiyacınızı ve bunun nereden kaynaklandığını düşünüyorsunuz. Para ve kaynaklar hakkındaki inançlarınızı değiştirmeye çalışıyor musunuz? Tüm güzel olan şeyleri kabul ederek başlayın ve evren tarafından ne kadar desteklendiğinizi fark edin. Ayrıca, profesyonel olarak nerede olduğunuzu düşünmeniz isteniyor. Belki de yeterli kaynağınız olmayacağından korktuğunuz için ertelediğiniz bir proje ya da fikir var. Küçük bir hatırlatma: İş birliği ve cömertlik, hayal ettiğinizden çok daha büyük bir başarıya yol açabilir.

Kozmik ipucu: Şükretmenin ve güzellikleri hayatına davet etmenin zamanı geldi.

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Tutulma mevsimlerinin kaosla eş anlamlı olması sizin için yeni bir haber değil, Başaklar. Sizin için bu tutulma mevsimleri, zevk ve eğlence enerjilerinizi harekete geçiriyor. Sevgilinizle yeni yollarla bağlantı kurma fırsatını getiriyor. Son zamanlarda enerji aldığınız biriyle mi tanıştınız? Niyetlerinzii netleştirin ve ihtiyaçlarınız ile istekleriniz hakkında onlarla bir konuşma yapın. Etrafınızdaki güzel enerji düşünüldüğünde, her şey mümkün!
 

Haftalık Burç Yorumları (9 – 15 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor? Haftalık Burç Yorumları (9 – 15 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor?

Kozmik ipucu: İlişki durumunuzda bir gelişme gözüküyor.

Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Size zaten bildiğiniz bir şeyi söylüyoruz: Her ihtiyacınızın doyumu evrende var. Hem ihtiyaçlarınız hem de istekleriniz karşılanacak. Bu yüzden, sonsuz endişelenmeyi ya da olumsuz düşüncelerinize hak ettiklerinden daha fazla güç vermeyi bırakın Teraziler. Bunun yerine, sevgi alanınıza geri dönmek istiyorsunuz. Parayla ilgili kaygılarınıza gelince, bu konuya olumlamalarla bir değişim yaratın: “Para bana kolayca ve zahmetsizce akar. Her şekilde almaya açığım.” “Tüm korkularımı bırakıyor ve bolluk dolu bir geleceğin olasılıklarını kucaklıyorum.” gibi olumlamalar olumsuz düşüncelerinizle baş etmenize de yardımcı olacaktır.
 

Kozmik ipucu: Evren, en görkemli hayatınızı yaşamanızı istiyor.

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep

Etrafınızı saran kaosa rağmen, huzur içinde bir durumdasınız. Her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu ve her şeyin sizin lehinize döndüğünü bilerek hayatı geçiriyorsunuz. Bu dönem kendi hayatınızdan başka bir yere bakmayın Akrepler. Niyetlerinizi gerçekleştirmenizin zamanı. “Eğer” ve “ama”lar her zaman olduğu gibi ortaya çıkacaktır kulak asmayın.

Kozmik ipucu: Siz bir niyet yaratma ustasısınız.

Yay Günlük Burç Yorumları

Yay

Bu ay, kişisel zaferlerinizi ve dönüm noktalarınızı kutlamakla ilgili. Çok çalıştınız ve şimdi başarılarınızın ışığında parlamanızın zamanı geldi. Daha iyi alışkanlıklar geliştirmek de dolunay ve tutulma etkisi altında önemli bir tema olacak. Küçük, ulaşılabilir sağlık hedefleri belirleyerek başlayabilirsiniz. Belki daha fazla su içmek, sekiz saat uyumak ya da günlük rutininize biraz egzersiz eklemek gibi. Süreçte kendinize nazik olmayı unutmayın, çünkü köklü değişiklikler bir gecede gerçekleşmez.

Kozmik ipucu: Daha sağlıklı alışkanlıklar geliştirmekle ilgilenin.

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

Sizin için bu dolunay, hayatınızın her alanında “dengeyi” bulmakla ilgili. Profesyonel hayatınız yolunda, bu artık endişelenmeniz gereken bir konu değil. İlerlemeye devam ederken odaklanmanız gereken şey, yavaş, istikrarlı ve bilinçli bir şekilde yaşamak. Hareketin iyileştirici gücüyle çalışmanız önemli. Vücudunuzun evrenin ritmine uyum sağlamasına izin verin ve sürecin sizi iyileştireceğine güvenin.

Kozmik ipucu: Yavaş, isikrarlı ve bilinçli hareket etmeniz önemli.

Kova Günlük Burç Yorumları

Kova

Tutulma mevsimi büyük ve dramatik değişiklikler getirmesiyle bilinir ve Kovalar için romantik hayatlarında büyük bir yükseliş geliyor. Kapınızda aşk var. Bunu, hayatı açık bir kalple yaşama daveti olarak düşünüp evrenin sizi bilinmeyene yönlendirmesine izin verin.  Kuralları yeniden yazmanızın iyi olacağı bir dönem ve sizin için uygun bir hayat temposu belirleme zamanı.

Kozmik ipucu: Aşk ve romantizm tanrıları ve tanrıçaları yanınızdalar.

Balık Günlük Burç Yorumları

Balık

Balıklar, şimdi bakışınızı içe çevirme ve “size ait değil gibi” hissettiren yanlarınızı kabul etme zamanı. Stres yaratan veya rahatsızlık uyandıran geçmiş sorunlarınızı gözden geçirin. Aynı zamanda, iletişiminin anahtar olduğunu unutmayın. İlgili kişilerle iletişime geçin ve dürüst, açık konuşmalar yapın. Yanlış anlamaları ve şikayetleri ele almanın çözüm yolunu açabileceğini unutmayın. Ortak bir zemin bulmak ve herkesin iyiliğini destekleyen şekilde hareket etmekle ilgili güzel adımlar atabilirsiniz.

Kozmik ipucu: Kaçındığınız o konuşmayı yapmak için zaman yaratın. Çözüm bulma zamanı.

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat

Kaynak: ÖZLEM SUCU