D S C 0868Her yıl olduğu gibi bu yılda Almila Mobilya Salihli Mağazası gerçekleştirdiği etkinliklerle kendinden söz ettiriyor. Almila Mobilya Salihli Mağazası, ‘Okula dönüş festivali’ kapsamında Luna AVM içerisinde birbirinden özel sürprizlerle tüm çocuk genç ve kendini çocuk hisseden aileleri stantlarına davet ediyor.

D S C 0870

ÖNCÜ MARKA- SEVİLEN MODELLER

Bebek-çocuk genç odası öncü markası Almila Mobilya Salihli mağazası olarak en sevilen modelleri ile sıra dışı bir stant ve konsept ile Luna AVM giriş kat Starbucks yanında olacak.  Salihli ve bölgesine 1 ay boyunca özel indirimleri, sürpriz etkinliklerleri okula dönüş festivalinde bulabileceksiniz.

D S C 0874

ÖZEL HEDİYELER KAZANMA FIRSATI

Almila Mobilya Salihli Mağazası, her hafta sonu yapılacak yüz boyama, sihirbaz, balon Show, popcorn, palyaço etkinlikleriyle tüm çocuk genç ve kendini çocuk hisseden aileleri stantta davet ediyor. Ayrıca hafta sonuna özel birbirinden özel hediye ve yarışma fırsatları sizleri bekliyor.

D S C 0875

LUNA AVM MÜŞTERİLERİNE ÖZEL YÜZDE 30 İNDİRİM

Festival etkinliğine Luna AVM misafirlerine özel %30 indirim, sürpriz hediyeler ve peşin fiyatı da 9 taksit imkanı da yer alacak. Mağaza tarafından yapılan bilgilendirmede, “Standımızı gelin, gezin görün ayrıcalıklar dolu Almila dünyasını keşfedin.” İfadeleri yer aldı.

Salihli’de fuhuş için ofis kiralamışlar Salihli’de fuhuş için ofis kiralamışlar

D S C 0871

15 EYLÜL’E KADAR SİZLERLE

Okula dönüş festivali kapsamında yapılan etkinliler, 19 Ağustos / 15 Eylül tarihleri arasında sabah 10:00 akşam 10:00 haftanın 7 günü, 1 ay boyunca Manisa Luna AVM giriş kat Starbucks yanında sizleri bekliyor olacak.

D S C 0886

D S C 0881-1

D S C 0878

D S C 0877

D S C 0876

Muhabir: ONAY OZAN