‘Yaşadığımız çağ, birçok güncel sorunun yanı sıra çevresel sorunlarla da şekilleniyor. Eğitim, bilim, sanat ve kültür, bir ülkenin kalkınması ve gelişmesi için vazgeçilmez unsurları oluşturuyor’ diyen Demir, “Bu bağlamda, toplumumuzun karşılaştığı sorunları ele alarak çözüm yolları aramak son derece önemli” dedi.

Demir, sözlerine şöyle devam etti:

“Günümüzde çevre kirliliği, iklim değişikliği, su ve hava kirliliği gibi sorunlar, insanların ve tüm canlıların yaşamını doğrudan tehdit ediyor. Temiz bir çevrede yaşamak, sağlıklı bireyler yetiştirmek ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Gazete yazıları Aktüel / 3 kitabımdaki yazılarımda, içinde yaşadığımız toplumu ve karşılaştığımız sorunları ele alırken, eğitim, kültür ve sanatın bu süreçteki önemini vurgulamak istiyorum. Ayrıntılı analizler, yaratıcı çözümler ve toplumsal katkı sağlama yolları ile hem farkındalık yaratmayı hem de daha iyi bir gelecek için adımlar atmayı hedefliyorum. Gelin, birlikte bir değişimin parçası olalım ve yaşadığımız dünyayı daha iyi bir yer haline getirelim.” dedi.

Turgutlu Belediyesi yeni dönem kültür kursları kayıtları başlıyor Turgutlu Belediyesi yeni dönem kültür kursları kayıtları başlıyor

Yazar (2)-1

Muhabir: FATMA UYSAL