Yalan dizisi 2024 yılında tek yaz dizisi olarak ekranlara gelmeye devam ediyor. Dram dolu konusu, Melike’nin yaşadığı haksızlıklar, kızı Duru ve yıllardır kızı bildiği Hazal için verdiği adalet savaşı izleyiciler tarafından ilgi görüyor.

Yalan Dizisi Savcı Yaman Kimdir (3)

Yıllar önce kocasını öldürdüğü suçuyla hapse giren ve 20 yıl boyunca hapis yatan Melike kızları için adalet savaşına girdi. Bu adalet savaşında diziye 11. bölümde dahil olan ve ona bu süreçte destek olacağı görünen o isim dikkatleri üzerine çekti. Peki bu isim kim? Bu yazımızda “Yalan dizisi Savcı Yaman kimdir?”i cevaplayacağız. İşte Gökberk Demirci’nin hayatı…

İlginizi Çekebilir;

Yalan Dizisi Melike Kimdir? Aslıhan Güner Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Oynadı?

Yalan Dizisi Savcı Yaman Kimdir (5)

Yalan Dizisi Savcı Yaman Kimdir?

Hikayeye yeni bir dinamizm katan Yaman, Yalan dizisi Savcı Yaman kimdir sorularını beraberinde getirdi.

Yalan Dizisi Savcı Yaman Kimdir (1)-2

Gökberk Demirci'nin canlandırdığı Savcı Yaman Arıkan karakteri, diziye dahil olmasıyla birlikte hikayeye yeni bir enerji kattı. Pazartesi akşamları ekrana gelen "Yalan" dizisinin 11. bölümünde, Savcı Yaman’ın Melike karakteriyle olan karşılaşması, dizinin akışını önemli ölçüde değiştirdi. Melike’nin adalet arayışı sırasında savcıyla rastlaşması, hikayeye derinlik kazandırarak izleyicilerin ilgisini canlı tutmayı başardı.

Dizinin 11. bölümünde, Melike karakterinin adliyede yaşadıkları hikayenin merkezindeydi. Kocasının gerçek katilini bulma mücadelesinde bir adım daha atan Melike, Savcı Yaman Arıkan’la karşılaştığında önemli bir dönüm noktasına ulaştı.

Yalan Dizisi Savcı Yaman Kimdir (2)-1

Kocasının ölümüne dair gerçeği açığa çıkarmak için DNA testi yaptıran Melike, bu süreçte adliyede savcıyla karşılaştı ve bu karşılaşma onun için büyük bir umut oldu. Ancak, Melike’nin tüm çabalarına rağmen, hakimin onu dinlememesi ve odasından güvenlik görevlileri tarafından çıkarılması, dizinin gerilimini artırdı.

Melike’nin o anlarda “Ben suçsuzum!” diye haykırmasıyla Savcı Yaman ortaya çıktı. Savcı Yaman’ın Melike’ye destek olarak dosyanın yeniden inceleneceğini söylemesi, hikayede yeni bir yönün kapılarını açtı. İzleyiciler, Savcı Yaman’ın dizinin ilerleyen bölümlerinde cinayeti kimin işlediğini ortaya çıkarıp çıkaramayacağını merak ediyor.

Yalan Dizisi Savcı Yaman Kimdir (4)

Yalan dizisi Savcı Yaman kimdir sorusuna cevap bulduktan sonra karaktere hayat veren Gökberk Demirci’nin hayatına değinelim. İşte Gökberk Demirci kimdir sorusunun cevabı…

Yalan Dizisi Savcı Yaman Kimdir (1)-1

Gökberk Demirci Kimdir?

Türk sinema ve dizi oyuncusu olan Gökberk Demirci, 20 Ekim 1989 yılında İzmit'te doğdu. Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu'nda oyunculuk dersleri aldı. Oyunculuk kariyerine Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (2012) adlı dizide küçük bir rolle başlayan Gökberk Demirci, Yemin (2019), Hayatımın Aşkı (2016) ve Arka Sokaklar (2018), Üç Kız Kardeş (2023) gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak, Yalan dizisine Savcı Yaman karakteriyle dahil oldu.

Gökberk Demirci Kimdir (2)

Gökberk Demirci ayrıca sporcu bir geçmişe sahip. Dövüş sporlarında çalıştı ve yıllarca ringlere çıktı. Cross, fitness, basketbol, masa tenisi de dahil olmak üzere uzun yıllar karma ring sporları yaptı. Asıl branşı Muay thai. 2009 yılında Marmara Bölgesi’nde yapılan bölgeler arası Kick Box müsabakalarında 3. oldu.

Gökberk Demirci Kimdir (1)

Gökberk Demirci Kaç Yaşında?

2012 yılında oyunculuğa adım atan ve 20 Ekim 1989 yılında doğan yakışıklı oyuncu Gökberk Demirci 2024 yılı itibarıyla 35 yaşındadır. Ayrıca Gökberk Demirci Terazi burcudur.

Yalan Dizisi Savcı Yaman Kimdir (2)

Gökberk Demirci Nereli?

Yalan dizisi kadrosuna dahil olarak izleyiciler tarafından dikkat çeken Gökberk Demirci nereli merak ediliyor. Gökberk Demirci aslen Adanalı olup 20 Ekim 1989 yılında İzmit'te dünyaya gelmiştir.

Gökberk Demirci Kimdir (4)

Gökberk Demirci Boyu ve Kilosu Kaçtır?

Spor geçmişiyle bilinen başarılı oyuncu Gökberk Demirci, 1.81 metre boyunda ve 77 kilo ağırlığındadır.

Gökberk Demirci Kimdir (3)

Gökberk Demirci Hangi Dizilerde Oynadı?

  • Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam – Konuk Oyuncu (2012)
  • Osmanlı’da Derin Devlet (2013)
  • Hayatımın Aşkı – Adil (2016)
  • Adını Sen Koy – Kılıç (2018)
  • Arka Sokaklar – Konuk Oyuncu: Cüneyt (2018)
  • Yemin – Emir Tarhun (2019-2022)
  • Üç Kız Kardeş – Kartal Köksal (2023-2024)
  • Yalan – Yaman Arıkan (2024)

Gökberk Demirci Nereli

Gökberk Demirci Hangi Filmlerde Oynadı?

  • Yıldızlar da Kayar: Das Borak – Şoför (2016)
  • Demir Atlı Gringo (2015)
  • Köy Düğünü – Emre (2023)

Gökberk Demirci Kaç Yaşında

Gökberk Demirci Sevgilisi Kim?

Gökberk Demirci, “Yemin” dizisinde tanıştığı kendisi gibi oyuncu Özge Yağız ile aşk yaşamıştı. İlişkileri doludizgin devam eden çift, bir dönem nikah hazırlığı da yapıyordu. Ancak evlilik beklerken ayrılık haber gelmişti. Birliktelikleriyle göz dolduran çift, evlilik yolundayken yollarını ayırma kararı almıştı.

Gökberk Demirci Sevilisi Var Mı

Özge Yağız, o dönem Instagram hesabından Gökberk Demirci ile olan tüm fotoğraflarını kaldırarak sessiz bir şekilde ayrılığı gözler önüne sermişti. Kısa süreli ayrılığın ardından Özge Yağız ile Gökberk Demirci, ilişkilerine bir şans daha vermiş ve yakın çevresini sevindirmişti. Ancak bu barışma da uzun sürmedi. İlişkilerine ikinci kez şans veren iki başarılı oyuncu, bir kez daha ayrılık kararı aldı.

Gökberk Demirci Özge Yağız Neden Ayrıldı

Güncelde Gökberk Demirci’nin sevgilisi var mı sorusuna herhangi bir cevap bulunmamakta.

Gökberk Demirci Instagram Hesabı Nedir?

1.3 milyon takipçisi olan Gökberk Demirci’nin Instagram hesabı @gokberkdemirci’dir.

Gökberk Demirci Kimdir (5)

Yalan dizisi Savcı Yaman kimdir, Gökberk Demirci kimdir sorularına cevap bulduktan sonra Yalan dizisi konusu ve oyuncularına göz gezdirelim.

İlginizi Çekebilir;

Yalan Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Yalan Dizisi Konusu

Masum olduğu halde kocasını öldürmekten hüküm giyen Melike, yirmi yıl sonra dışarı çıkar. Tek hayali, daha kundaktayken ablasına emanet ettiği kızı Hazal’a kavuşmaktır. Ancak Melike’yi dışarıda yalnız kızı değil yalanlarla örülü yeni bir hapishane bekler. Bu yalanlar hapishanesini yerle bir edecek olan, Melike’nin anne yüreğindeki o büyük güçtür.

Yalan Dizisi Konusu (1)

Leyla Dizisi Tufan (Tufo) Kim? Halil İbrahim Ceyhan Kimdir? Nereli? Leyla Dizisi Tufan (Tufo) Kim? Halil İbrahim Ceyhan Kimdir? Nereli?

Melike kendisine söylenen yalanları bir bir ortaya çıkarırken, nasıl bir oyunun içine düştüğünü de anlayacaktır. Yıllardır başkasına anne demiş olan kızına adım adım yaklaşırken, kocasının gerçek katilini ortaya çıkartmak için de elinden geleni yapacaktır. Yalanlardan örülü bu hikâyede en vicdanlı görünenler en merhametsizler, en sadıklarsa gerçek hainler olacaktır.

Yalan Dizisi Konusu (2)

Yalan Dizisi Oyuncuları

  • Aslıhan Güner - Melike Karaca
  • Eylül Tumbar - Duru Aksoy
  • Serra Pirinç - Hazal Yıldız
  • Feyyaz Duman - Kadir Karaca
  • Atakan Hoşgören - Kerim Kaleli
  • Yeşim Ceren Bozoğlu - Hülya Yıldız
  • Emir Benderlioğlu - Cengiz Yıldız
  • Özge Borak - Berrin Aksoy
  • Kubilay Tunçer - Haluk Aksoy
  • Zeynep Eronat - Zehra Karaca
  • Renan Bilek - Emin Kaleli
  • Gökberk Demirci - Yaman Arıkan

Yalan Dizisi Oyuncuları (3)

Yalan Dizisi Oyuncuları (1)

Yalan Dizisi Oyuncuları (2)

Yalan Dizisi Konusu (1)-1

Kaynak: Ayşenur Yılmaz