Başrollerini Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı Leyla dizisi yayınlandığı günden itibaren büyük bir ses getirdi. Sosyal medyada hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle beğenilen Leyla dizisindeki karakterler de merak edildi.

Dizide özellikle de kilit bir öneme sahip olan Tufo’nun hikayesi ve gizemi oldukça sürükleyici ilerliyor. Tufan karakterine hayat veren Halil İbrahim Ceyhan kimdir sorusu da beraberinde geliyor. İşte, Leyla dizisinin Tufo’su hakkında bilgiler…

Halil Ibrahim Ceyhan Kimdir 3

Ünlü oyuncu İrem Sak'ın acı günü Ünlü oyuncu İrem Sak'ın acı günü

Halil İbrahim Ceyhan Kimdir?

Halil İbrahim Ceyhan İstanbul doğumludur. Oyunculuk kariyerine 2019 yılında başlamış olan Halil İbrahim Ceyhan, dizinin daha henüz başlamasına karşın canlandırdığı Tufo karakteriyle şimdiden büyük bir çıkış yakalamıştır.

İzleyiciler Tufo’un hikayesini merak ederken, Halil İbrahim Ceyhan kimdir sorusunu sormayı da ihmal etmiyor. Ceyhan’ın hem müzik hem de sinema sektöründe aktif olarak rol aldığını söylemek mümkün. Çok yönlü ilgileri bulunan Halil İbrahim Ceyhan; fotomodel, söz yazarı, şarkıcı, besteci ve aktör olarak tanımlanıyor.

2007 yılında katıldığı Best of Model yarışmasında derece yaptığı da bilinenler arasında yerini alıyor. Kameralar karşısına geçerek ilk oyunculuk deneyimini yaşamadan önce, 2019 yılının Eylül ayında ‘Kendini Bana Bırak’ adlı bir single çalışması yapmıştır. Bu şarkısı o dönemde 1 milyona yakın izlenme elde etmiştir.

Şarkıcılığa ‘Kaybettim’ ve ‘Derin Özledim’ gibi şarkılarla devam ederken, 2019 yılında Hemen Döneriz adlı filmde yer alarak oyunculuk kariyerine profesyonel anlamda adım atmıştır.

Halil İbrahim Ceyhan’ın geniş bir hayran kitlesine ulaşmasını sağlayan en önemli projesi ise 2020 yılında Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet’tir. Bu dizide Yaman karakterini canlandırmıştır. Ayrıca günümüzde Kızılcık Şerbeti ile yıldızı parlayan Sıla Türkoğlu ile de bu dizide partnerlik yapmıştır.

Emanet dizisinin ardından NOW TV’de yayınlanan ve Ceren Moray, Cansu Tosun, Ayça Bingöl gibi ünlü isimlerin yer aldığı ‘Kirli Sepeti’nde Murat karakterine hayat vermiştir.

Halil Ibrahim Ceyhan Kimdir 5

Halil İbrahim Ceyhan Kaç Yaşında?

Halil İbrahim Ceyhan kimdir sorusuyla birlikte kendisine dair kişisel detaylar da merak ediliyor. Bunların başında ise yaşı ve nereli olduğu geliyor.

Halil İbrahim Ceyhan’a dair internette iki farklı doğum yılı bilgisi bulunmaktadır. 1982 ve 1986 bilgileri yer alsa da Ceyhan’ın 13 Aralık 1982 yılında doğduğu bilinmektedir.

Halil İbrahim Ceyhan Nereli?

Halil İbrahim Ceyhan İstanbul doğumlu olsa da aslen Sivaslı olduğu da edinilen bilgiler arasındadır.

Halil İbrahim Ceyhan Boyu Kilosu

Son yıllarda ekranlarda sık sık gördüğümüz bir isim olan Halil İbrahim Ceyhan, dış görünüş olarak da dikkatleri çekiyor. Kendisinin 1.80 m ve 76 kilogram odluğu biliniyor.

Halil İbrahim Ceyhan Burcu

Halil İbrahim Ceyhan kimdir sorusunu aratan pek çok hayran kendisinin burcunu da merak ediyor. 13 Aralık’ta doğan Ceyhan’ın burcu Yay’dır. Yükseleni ise bilinmiyor.

Halil Ibrahim Ceyhan Kimdir 6

Halil İbrahim Ceyhan’ın Oynadığı Diziler ve Filmler

Halil İbrahim Ceyhan henüz 5 yıllık bir oyunculuk kariyerine sahip olsa da bu 5 yılda çeşitli rollerde kendini göstermiş ve yükselmeye devam etmiştir.

İlk projesi olan Hemen Döneriz filminin ardından televizyon dizilerinde iyi bir ivme yakalayan oyuncu, şimdilerde Leyla: Aşk…Hayat…Adalet adlı dizide Tufo rolünde oynuyor.

Halil İbrahim Ceyhan’ın dizileri ve filmleri aşağıdaki gibidir:

  • Hemen Döneriz (Film, 2019)
  • Emanet (Dizi, 2020)
  • Kirli Sepeti (Dizi, 2023)
  • Leyla: Hayat… Aşk… Adalet (Dizi, 2024)

Halil Ibrahim Ceyhan Kimdir 7

Halil İbrahim Ceyhan Sevgilisi

Sevenleri Halil İbrahim Ceyhan’ın hayatında biri olup olmadığını da öğrenmek istiyor. Ceyhan ise özel hayatını gizli tutan ünlülerden. Bir dönem adı Emanet dizisindeki partneri Sıla Türkoğlu, ardından da Kirli Sepeti’ndeki rol arkadaşı olan Melisa Döngel ile anılsa da Halil İbrahim Ceyhan tarafından bu iddialar onaylanmamıştır.

Günümüzde Halil İbrahim Ceyhan’ın evli olmadığı bilinmekte, fakat hayatında birinin olup olmadığına dair ise herhangi bir yer almamaktadır.

Halil Ibrahim Ceyhan Kimdir 4

Leyla Dizisi Tufan (Tufo) Kimdir?

Halil İbrahim Ceyhan kimdir sorusu, Leyla dizisindeki Tufo karakteriyle ön plana çıkıyor. Dizideki hikayede kilit öneme sahip olan Tufo/Tufan, genç yaşta yeteneği keşfedilmiş olan bir futbolcudur. Evlenmek üzere olduğu bir de sevgilisi vardır. Tam da kariyeri için çok önemli olan bir anda ise kendini istemeden kazaya karışmış bulur.

Yanlışlıkla çarptığı Hilmi’nin ölmesinin ardından vicdan azabıyla ne yapacağını bilemeyen Tufo, Nur’un manipülasyonlarına açık hale gelir ve tüm dediklerine inanır. Tufo’nun tek isteği Nur’a maddi ve manevi yardım etmek iken, kendisini Nur ile evli ve çocuklu bir şekilde bulur.

Kaynak: AYŞENUR YILMAZ