Salihli Ticaret Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencileri, Sağlık hizmetleri Öğretmeni Nurten Kavlak Koordinesinde Avusturya'nın Viyana şehrinde Erasmus+  Manisa il Milli Eğitim müdürlüğü ortaklığında akreditasyon projesi  Erasmus+ Sağlık Hizmetleri Alanında Kaleidoscope of Healty adlı öğrenci projesi kapsamında 17 Haziran -7 temmuz tarihleri arasında 21 gün staj programı kapsamında eğitime gitti. 

Sağlık alanı 11 sınıf öğrencilerinden 21 günlüğüne Viyana’ya staj eğitimine giden Hazal Karaçam, Kübra Kösem, Melisa Yağcıköse ve Şengül Akça’yı başarılarından dolayı tebrik eden okul müdürü Sunay Türe, “Öğrencilerimiz staj yaparak bilgi ve becerilerini artıracaklar. Projenin gerçekleşmesinde görev alan il Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü projeden sorumlu Sinem Erdem hanıma, idarecilerimize öğretmen ve öğrencilerini kutluyor verimli bir staj çalışması yapmalarını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Salihli Kaymakamı Güldoğan, Şehit Anıl Eruluç’u unutmadı Salihli Kaymakamı Güldoğan, Şehit Anıl Eruluç’u unutmadı

 Öğrenciler Viyana için uğurlanırken, programa büyük katkıları olan Okul öğretmenlerinden Filiz Bilgin Aslan’da öğrencilerin bu mutlu günlerinde yanında oldu ve onları Staj yerlerine yolcu etti.

Muhabir: ONAY OZAN