Bahçeşehir Koleji Salihli Kampüsü müdürü Derya Dinçsoy , "Bu yıl, eğitimde mükemmeliyeti hedefleyen ve öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlayacak bir kadro ile yola çıkıyoruz. Her biri alanında uzman ve deneyimli öğretmenlerimizle, öğrencilerimize en kaliteli eğitimi sunmayı amaçlıyoruz." Dedi

Db4Fd3Cb 8Ca9 4A1B 87C7 6357Eb020Bbf

59 yıl aradan sonra mezun olduğu okulda şiir okuyan öğrenci, duygusal anlar yaşattı! 59 yıl aradan sonra mezun olduğu okulda şiir okuyan öğrenci, duygusal anlar yaşattı!

Bahçeşehir Koleji Salihli Kampüsü Kurucusu Buket Elmacı ise, "Eğitimde başarının anahtarı, donanımlı ve motivasyonu yüksek bir eğitim kadrosudur. Bu yıl da öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini keşfetmek ve onların potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak için var gücüyle çalışacaklar. Yenilikçi eğitim anlayışımız ve modern öğretim yöntemlerimizle, öğrencilerimize sadece akademik anlamda değil, aynı zamanda kişisel gelişimlerinde de rehberlik edeceğiz." Şeklinde konuştu.

D5B96Afd 2Ec0 4797 9E54 622782Ab682D

Bahçeşehir Koleji, bu kapsamda öğretmenlerin sürekli mesleki gelişimini desteklemek amacıyla düzenlenen hizmet içi eğitimlerle, eğitim kalitesini daha da yukarı taşımayı hedefliyor. Bu eğitimler, öğretmenlerin en güncel öğretim teknikleri ve pedagojik yaklaşımlar konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlarken, aynı zamanda teknolojiyi eğitimde etkili bir şekilde kullanma becerilerini de geliştirmeye odaklanıyor.

77116390 A175 4Dfa 86Bd Fbbed982E75D

Editör: Ayşenur Yılmaz