Merhaba Sektör Medya Grubu’nun değerli okurları. 2024-2025 Eğitim ve öğretim yılına merhaba edik. İlk ders zili başladı ve öğrenciler okula dönüş yaptı.

Eğitim ve öğretim tüm toplumların temel taşıdır. Çocukluktan başlayan ve ölene kadar devam eden bu süreçte Okullar ve eğitimciler seni hayata hazırlayan bu taşların bir parçasıdır

Öğretmenlerimiz, sevgili öğretmenlerimiz... Bizleri hayata hazırlayan kişiler. Yaptıkları iş çok kutsal bir iştir Anne ve Babanın bir yarısı gibidir öğretmenlerimiz. Ne yazık ki, öğretmenlere verilen değerin azaldığını düşünenlerdenim. Şöyle ki, buna bende birçok defa şahit olduğum için anlatıyorum, bir öğretmen bir öğrencisine biraz sesini yükseltse karşısında bir veli buluyor. Öğrencini kendi çocuğundan ayırmadığı bildiğimiz öğretmenler, bir bakıyorsun CİMER’e şikayet edilmiş ve soruşturma geçiriyor.

Çevremde tanıdığım böyle çok eğitimci var. Onlarla ara sıra sohbetim olur ve dertleşiriz. Bu nedenle sorunları az çok biliyor ve bu nedenle bunları yazma gereğini kendime bir borç olarak görüyorum.

Okullar eğitim öğretime kapılarını yeniden açtı ve öğrenciler ders başı yaptı. Buradan öğrencilere seslenmek istiyorum, Öncelikle yeni eğitim, öğretim yılınız hayırlı olsun. Başarının sırrı ilk olarak saygıdır. Öğretmenlerinize saygıda kusur etmeyin onlar zaten sizleri çok seviyor. Gelecekte devlete ve millete yararlı bir evlat olmanız için çaba harcıyor. Onlar tuğlaları size getiriyor, tuğlaları dizmek ise sizlerin görevi. Tuğlaları iyi dizerseniz geleceğiniz  o kadar sağlam olur.

İyi dersler sevgili öğrenciler…