Haftalık Burç Yorumları (26 Ağustos – 1 Eylül)

Bu hafta Pazartesi günü Ay, İkizler burcuna geçiş yaparak iletişim ve haberleşmenin ön planda olduğu bir haftaya giriş yapmamıza neden oluyor. Özellikle ticaret ve ulaşımla ilgili konular önem kazanırken, yakın çevremizle olan ilişkiler de dikkat çekiyor. Pazartesi günü yanıltıcı etkilerden kaçınmak ve piyasadaki hareketliliğe dikkat etmek gerekiyor.

26 Ağustos – 1 Eylül Haftalık Burç Yorumları (1)

Pazartesiden itibaren Cumartesi’ye kadar Ay, sınır dışında hareket edecek, bu da toplumsal konulara daha fazla odaklanmamıza ve duygusal tepkilerimizin artmasına neden olabilir. Duygusal dalgalanmalar, uykusuzluk, gerginlik ve anksiyete gibi durumlar artabilir.

Bu haftanın ana teması ise ilişkiler olacak. Salı günü, Venüs ve Uranüs arasında olumlu bir açı meydana geliyor; bu da ilişkilerde rahatlama, anlayış ve özgürleşme getirebilir. Ancak Çarşamba günü Venüs ve Neptün arasındaki karşıt açı, hayal kırıklıkları, sosyal skandallar ve aile içi anlaşmazlıklar gibi olumsuz etkiler getirebilir. İlişkilerde gerçeklerle yüzleşme zamanı olabilir.

26 Ağustos – 1 Eylül Haftalık Burç Yorumları (3)

Perşembe günü, Venüs Terazi burcuna geçiyor, bu da ilişkilerde kibarlık, zarafet ve dengeyi ön plana çıkaracak. Sanat, güzellik, moda ve diplomasi gibi alanlarda olumlu gelişmeler beklenebilir. Venüs’ün bu geçişi ile birlikte, ilişkilerde daha doğru ve adaletli kararlar alabiliriz.

29 Ağustos’ta Merkür’ün düzelmesiyle birlikte, son dönemde yaşanan iletişim sıkıntıları ve gecikmeler geride kalmaya başlayacak. Bu süreçte yaşanan sorunları düzeltmek için önümüzdeki 10-11 gün önemli olacak.

26 Ağustos – 1 Eylül Haftalık Burç Yorumları (4)

26 Ağustos – 1 Eylül haftalık burç yorumlarını burç burç sizler için derledik. Detaylar haberimizde…

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 26 Ağustos – 1 Eylül

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları-4

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya güçlü bir iletişimle başlıyorsunuz. Yakın çevrenizden alacağınız önemli haberler gündeminizde olacak ve kısa vadeli işler için odaklanmanız gerekecek. Yakın çevrenizdeki insanların yardımlarına açık olmayı unutmayın, iş ilişkileri önem kazanacak.

Salı günü, Venüs’ün Uranüs ile olumlu bir açısı mevcut. İş ve günlük rutininizde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz haberler bu günlerde gelebilir. İş birliği yapmak istediğiniz kişilerle para konularını görüşmek ve iş hayatınızı düzenlemek açısından Salı günü kritik bir gün olabilir.

Beraber çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde bazı hayal kırıklıkları yaşanabilir. Beklentilerinizi yüksek tutmanız ve herkesin sizin gibi mükemmel olmasını istemeniz, insanların size uyum sağlayamamasına veya birlikte çalıştığınız kişilerin yaşamındaki olumsuzlukların sizi etkilemesine yol açabilir. Hayatınızdaki bir kişi, bu dönemde çeşitli sorunlarla uğraşıyor olabilir ve bu durum sizi ondan uzaklaştırabilir, kendinizi onunla bir bütün gibi hissetmemenize neden olabilir.

Koc Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-4

Perşembe günü, Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle özel hayatınızda dengeyi sağlama fırsatınız olacak. Önümüzdeki üç hafta boyunca, sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirebilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir veya evlilik ve nişanlanma gibi konulara odaklanabilirsiniz. Ayrıca, ortaklı işler, anlaşmalar ve sözleşmelere daha fazla önem verebilirsiniz.

Bir davanız varsa, Perşembe’den itibaren destek alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz veya yurt dışından beklediğiniz haberler konusunda da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Merkür’ün düzelmesiyle, aşk evinizdeki gerilemenin ardından, eski aşklardaki kibir ve ego sorunlarını, mevcut ilişkilerdeki problemleri aşabilir, çocuklarınızla ilgili meselelerde daha sağlıklı adımlar atabilirsiniz. Ayrıca, sanatsal ve yaratıcı işlerinizde aklınızın daha doğru çalışacağı bir döneme giriyorsunuz.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları |26 Ağustos – 1 Eylül

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları-4

Boğa ve yükselen Boğalar için bu hafta para konuları ön planda olacak. Bu alandaki hızlı gelişmeleri etkili bir şekilde yönetmeniz önemli. Pazartesi ve Salı günleri, bu konuda gerekli desteği alabilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuğunuzla olan ilişkiniz de dikkat çeken konular arasında. Hayata daha esnek ve geniş bir açıdan bakmak isteyeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle bir bütün olma arzusu, onunla bazı konuları ele alma ve rahatlama isteği yüksek. Ayrıca, spor yapmayı düşünüyorsanız, sanatsal işlerde veya eğitime dayalı projelerde güzel gelişmeler yaşanabilir.

Çarşamba günü özel hayatınızda ve arkadaşlarınızla olan ortamlarda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ilişkiniz hakkında sizi yanıltmış olabileceğini fark edebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin arkadaşlarınızla ilişkilerinizde sıkıntılara neden olduğunu görebilirsiniz. Özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasında kalabilir ve hayal kırıklıkları yaşamanız olasıdır. Olayları gözünüzde fazla büyütmemeye çalışın, özellikle de çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın gerçek yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Ancak yaşananlar, aslında sizin yararınıza olabilir ve bu durumu göz önünde bulundurarak ne yapacağınıza karar vermelisiniz.

Boga Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-4

Perşembe günü Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle iş hayatınızda denge ve adalet ön planda olacak. Estetik, güzelleşme ve sağlık konuları da dikkat çekecek. Önümüzdeki üç hafta boyunca, iş arkadaşlarınızla bağlarınız güçlenebilir ve iş ortamında dengeli, zarif bir şekilde tanınabilirsiniz. Tatlı yeme isteğiniz artabilir.

Merkür, 15 Ağustos’tan bu yana ev, aile ve yuva konularında gerilemekteydi. Eski meseleler yeniden gündeme gelmiş olabilir, babanızla bazı problemler yaşamış olabilirsiniz. Perşembe günü Merkür’ün düzelmesiyle emlak alım-satımı, kiralama, yer değişikliği veya evle ilgili önemli kararları rahatlıkla alabilir ve ilerleyebilirsiniz.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları | 26 Ağustos – 1 Eylül

Haftalık Burç Yorumları İkizler Burcu-4

İkizler ve yükselen İkizler için bu hafta oldukça önemli. Kendi isteklerinize ve beklentilerinize odaklanarak planladığınız projeleri hayata geçirmek için harekete geçeceksiniz. Salı günü, Venüs’ün Uranüs ile olumlu açısı, ev, aile ve yuva konularında size destek verecek. Bu alanlarda önemli girişimlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilir, evde huzuru bulabilirsiniz. Boya, badana, tadilat gibi işlere başlamak için uygun zamanlar Salı ve Perşembe günlerinde olacak.

Çarşamba günü ise aile ilişkilerinde dikkatli olmanız gerekecek. Anne tarafınızın ailevi konularda sizi yeterince desteklememesi, evliyseniz eşinizin ailesi ile kendi aileniz arasında bir çekişmenin yaşanması söz konusu olabilir. Venüs’ün Neptün ile olan karşıt açısı, esnek bir yapıyı karşınıza getirebilir ancak beklentileriniz yüksekse bu beklentiler karşılanmayabilir. Emlak alım-satım veya kiralama gibi işlerinizi Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerine denk getirmemeye çalışın; bu günlerde yanılgılar yaşama veya beklenmedik sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var.

Ikizler Burcu Haftalik Burc Yorumlari-4

Perşembe günü Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle aşk hayatınız hareketlenmeye başlayacak. Bu dönemde hayata daha keyifli bir şekilde bakabilir, babanızın parasal konuları veya çocuğunuzla ilgili meseleler ön plana çıkabilir. Çocuğunuzla daha güçlü bir bağ kurabilirsiniz. Bekarsanız, aşk hayatınızda yeni tanışmalar ve flörtler sizi heyecanlandırabilir.

Kibarlığınız ve zarafetiniz çevrenizde dikkat çekecek ve sosyal ilişkileriniz güçlenecek. Aynı gün Merkür de düz hareketine geçiyor. Merkür’ün gerileme süreci sırasında iletişim sorunları yaşamış olabilirsiniz; ancak Perşembe gününden itibaren bu sorunlar geride kalacak. Yakın çevre, akrabalar, iletişim ve ulaşım konularında daha rahat bir kontrol sağlama imkanı bulacaksınız.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 26 Ağustos – 1 Eylül

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları-4

Yengeç ve yükselen Yengeçler, bu hafta enerjiniz düşük olabilir ve geri planda kalmak isteyebilirsiniz. Yurt dışından beklediğiniz haberler varsa, bu hafta bu haberleri alabilir ve buna göre hareket edebilirsiniz. Eğer bir şirkette çalışıyorsanız, yalnız başınıza çalışmayı ve üretmeyi tercih edebilirsiniz. Bu durumu Çarşamba öğle saatlerine kadar hissedeceksiniz. Ancak, Çarşamba öğleden sonra başlayarak Cuma akşamına kadar oldukça hareketli bir döneme gireceksiniz. Bu süreçte kendinizi daha ön planda tutabilir ve bencil davranabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerde yaşadığınız sorunlar da bu süreçte geride kalacak.

Salı günü, sosyal çevrenizden alacağınız destekle önemli bir işi halledebilirsiniz. Çarşamba günü ise yakın ve uzak çevreniz arasında bir gerginlik yaşanabilir. Yakın çevrenizdeki insanlardan beklentileriniz konusunda hayal kırıklıkları yaşanabilir veya bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sosyal medyada bu dönemde yanıltıcı etkiler altında kalabilirsiniz. Birilerinin size saldırması veya hakkınızda dedikodu çıkması gibi durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ayrıca, yakın çevrenizden birinin ilişkilerle ilgili bir hayal kırıklığı veya sorun yaşaması da olası.

Yengec Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-4

Perşembe günü Venüs Terazi burcuna geçiyor ve ev, aile, yuva konuları ön plana çıkıyor. Aile içinde daha adil, dengeli ve uyumlu davranma ihtiyacı duyabilirsiniz. Emlak alım-satımı, kiralama gibi işlerde arabulucu rolü üstlenebilirsiniz. Ayrıca, evde boya badana, tadilat, tamirat gibi güzelleştirme işleriyle uğraşmak bu dönemde size iyi gelecektir. Bu üç haftalık dönemi iyi değerlendirin.

Perşembe günü ayrıca Merkür de düz hareketine geçiyor. 15 Ağustos’tan bu yana para alanında yaşadığınız sıkıntılar ve iletişim problemleri geride kalıyor. Perşembe gününden itibaren para ile ilgili konularda daha rahat kararlar alabilecek ve ilerleyebileceksiniz.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları | 26 Ağustos – 1 Eylül

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları-4

Günlük burç yorumları: 10 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 10 Eylül 2024

Aslan ve yükselen Aslanlar, bu hafta iletişim yoğunluğuyla karşılaşacaksınız. Bazı arkadaşlarınızla buluşmak, önemli planlar yapmak ve verdiğiniz sözleri yerine getirmek ön planda olacak. Haftanın başında, kariyerinizle ilgili finansal konularla uğraşmanız gerekebilir, ancak bu durumu olumsuz bir şekilde değerlendirmeyin. Bu zorlukların ardından sizi memnun edecek somut gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle Salı günü, bu anlamda oldukça olumlu geçecek ve parasal işlerinizde daha esnek davranabileceksiniz.

Çarşamba günü, Venüs’ün Neptün ile karşıt açısı etkili olacak. Bu etki, kazançlarınızı artırırken harcamalarınızda dengesizlik yaratabilir. Elde ettiğiniz parayı farklı bir alana yönlendirebilir veya gereksiz alışverişlere yönelebilirsiniz. Bu hafta çevrenizdeki insanların etkisine açık olabilirsiniz, bu yüzden her duyduğunuza inanmamaya ve risklerden kaçınmaya özen göstermelisiniz. Özellikle Çarşamba günü bu anlamda dikkatli olmalısınız.

Aslan Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-4

Perşembe günü Venüs, Terazi burcuna geçiyor ve bu, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi güçlendirecek. Yakın çevrenizle daha dengeli ve uyumlu ilişkiler kurmak önem kazanacak. Ayrıca, eğer satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlar, radyo, televizyon, iletişim veya ulaşım gibi alanlarda çalışıyorsanız, bu dönemde gelirlerinizde artış yaşayabilirsiniz. Doğru insanlarla bir araya gelerek onların hayatınıza olumlu katkılar sağladığını göreceksiniz. Eğitim alanında da keyif alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Ayrıca, yakın çevrenizle olan küslükleri ortadan kaldırmak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

Merkür, 15 Ağustos’tan beri kişisel alanınızda geri hareketteydi. Bu süreçte moraliniz bozulmuş, her şeyi fazlasıyla sorgulamış ve hayatınızda birçok aksilikle, iletişim sorunlarıyla karşılaşmış olabilirsiniz. Ancak, Perşembe gününden itibaren Merkür’ün düzelmesiyle birlikte, kendinizi ifade etme, konuşma ve iş görüşmeleri yapma konusunda daha rahat hissedeceğiniz bir döneme gireceksiniz.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 26 Ağustos – 1 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları-4

Başak ve yükselen Başaklar, bu hafta kariyer ve iş fırsatları açısından oldukça yoğun geçecek. Patronlarınızla iletişim kurmak ve iş hayatınızda kendinizi göstermek önem kazanacak. Zaman zaman çatışmalar, fikir ayrılıkları ve gerginlikler yaşansa da, bu hafta verdiğiniz çabaların sonuçlarını almaya başlayacaksınız. Pazartesi ve Salı günleri beklediğiniz haberler, iş hayatınızdaki yeni fırsatları önünüze getirebilir.

Salı günü Venüs’ün Uranüs ile yaptığı olumlu açı, deneyimlerinizi ve birikimlerinizi farklı alanlara yönlendirmeniz gerektiğini vurguluyor. Bir eğitim fırsatı, yurt dışına açılan bir kapı veya uzun süredir hayalini kurduğunuz geleceğe dair planlarınızla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Bu haberlerle birlikte planlarınızı hayata geçirme isteğiniz artacak.

Basak Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-4

Ancak, Çarşamba günü Venüs’ün Neptün ile yapacağı karşıt açı, özel hayatınızda hayal kırıklıkları yaşama riskini artırıyor. Aldanmalara, kendinizi yanıltmalara dikkat etmelisiniz. Neptün’ün etkisi altında, ilişkilerinizde beklediğiniz dengeyi sağlayamayabilirsiniz. Bu nedenle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri, özellikle özel hayatınız ve ortaklı işlerinizde dikkatli olmalısınız. İş hayatınızda ise olumlu gelişmeler var.

Perşembe günü Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle, önümüzdeki üç hafta boyunca keyif, güzellik, estetik, moda ve alışveriş konularına daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mimarlık, hukuk, estetik, dekorasyon ve moda ile ilgili işleriniz varsa, bu dönem para kazançlarınız hızlanabilir. Ancak, kazandığınız parayı güzel bulduğunuz şeylere harcama eğiliminiz de artacak. Güzelleşme isteğiniz yükselebilir ve estetik müdahalelere yönelebilirsiniz, fakat bu tür işlemler için Perşembe günü Merkür’ün düzelmesini beklemeniz faydalı olur.

Merkür, geçmişte yaşanan sorunları gündeme getirmişti. Bu dönemde annenizin akrabaları veya işle ilgili konularda yaşanan problemler sizi içe kapanmaya itmiş olabilir. Perşembe gününden itibaren kendinizi daha rahat hissedecek, geçmişteki sorunların çözüme kavuştuğunu ve bu deneyimlerden ders aldığınızı fark edeceksiniz.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları | 26 Ağustos – 1 Eylül

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları-4

Terazi ve yükselen Teraziler, bu hafta uzak yerlerden gelecek önemli haberlerle karşılaşacaksınız. Medya, seyahat, turizm, hukuk ve eğitim gibi konular ön plana çıkıyor. Bu alanlarda bir işle meşgulseniz, güzel haberler alabilirsiniz. Haftanın başında dış ortamlardan gelen haberler ve çevresel faktörler önemli olurken, hafta ortasından itibaren işinize daha fazla odaklanacaksınız.

Salı günü Venüs'ün Uranüs ile yaptığı olumlu açı, geri planda kaldığınız işlerde size destek olacak. Araştırmayı, yazmayı veya çizim yapmayı seviyorsanız ve bir yerde çalışıyorsanız, parasal yönden olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ancak, iş ortamınızda bazı sorunlar da gündeme gelebilir, özellikle Çarşamba günü bu duruma dikkat etmelisiniz. İş arkadaşlarınızdan biri size yanlış bilgi verebilir veya bazı davranışları hayal kırıklığına yol açabilir. Bu dönemde sağlığınıza özen göstermelisiniz; Çarşamba günü bulaşıcı hastalıklara yakalanma riskiniz yüksek olabilir. İşlerinize odaklanmakta zorlandığınız bir dönemden geçiyor olabilirsiniz.

Haftalik Burc Yorumlari Terazi Burcu-4

Perşembe günü Venüs, Terazi burcuna geçiyor, bu da sosyalliğinizi artıracak ve kendinize, dış görünüşünüze ve hedeflerinize daha fazla odaklanmanıza olanak tanıyacak. Bağlantılarınız güçlenecek, dış görünümünüzde değişiklikler yapmak, alışveriş yapmak ve güzel eşyalar almak ön planda olacak. Uzun süredir ilişkinizde dengeyi sağlamakta zorlanıyorsanız, bu dönemde dengenin yerine geldiğini ve kendinizi daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz.

Merkür, sosyal çevre alanınızda gerilemekteydi, bu dönemde eski arkadaşlarınızla daha sık görüşmüş olabilir veya bazı arkadaşlarınızla iletişim sorunları yaşamış olabilirsiniz. Perşembe günü Merkür’ün düzelmesiyle bu sorunlar geride kalacak, işlerinizi daha rahat organize edecek ve arkadaşlık ilişkilerinizde daha sorunsuz ilerleyeceksiniz.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları | 26 Ağustos – 1 Eylül

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları-4

Akrep ve yükselen Akrepler için bu hafta, ortak finansal konular, alacak-verecek dengesi ve ödemelerle başlıyor. Pazartesi ve Salı günleri, parasal meseleleri kolayca halledebilmenin yollarını bulacaksınız. Miras, nafaka veya vergi gibi konularda mücadele ediyorsanız, haftanın başında istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Salı günü, Venüs'ün Uranüs ile olumlu açısı, özel hayatınızda güzel gelişmeleri karşınıza getirebilir. İlişkilere esnek bakış açınız, hayatınızda biri yoksa yeni bir kişiyle tanışmanıza veya sizi heyecanlandıracak biriyle tanışmanıza vesile olabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, sevdiğiniz kişiyle sosyalleşmek ilişkinize keyif katabilir. Ancak, Çarşamba günü karşı taraftan ciddi bir beklentiniz varsa, bir hayal kırıklığı yaşama ihtimaliniz olabilir ya da yaptığınız bir planın ertelenmesi sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bu hafta, ilişkilerde olumlu etkiler olduğunu unutmayın ve sezgilerinize güvenmekten korkmayın.

Akrep Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-4

Perşembe günü, Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte, ilişkilerde biraz daha geri planda durmak sizin için önemli olacak. Sevdiğiniz kişinin işe yoğunlaştığını veya sağlık konularına daha fazla önem verdiğini fark edebilir ve bu nedenle daha az görüşebilirsiniz. Karşı tarafın işi veya sağlığı ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Yurt dışına gitmek veya farklı yerlerde bulunmak bu dönemde önem kazanabilir, ancak enerjinizi toplamak için kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

Önümüzdeki üç hafta, hazırlık yapmak için önemli olacak. Eski aşklar veya platonik duygular bu dönemde gündeme gelebilir. Olayları ve kişileri fazla büyütmemeye özen gösterin. Merkür, 15 Ağustos’tan bu yana iş alanlarınızda geri hareket etmekteydi ve bu süreçte yaşadığınız iletişim sorunları, Perşembe günü Merkür’ün düzelmesiyle geride kalacak, iş ortamlarınızda daha rahat iletişim kurabileceksiniz.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları | 26 Ağustos – 1 Eylül

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları-4

Yay ve yükselen Yaylar için bu hafta, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda önemli gelişmeler öne çıkacak. Bu dönemde, sevdiğiniz kişiyle ilgili hırslandığınız ancak güzel haberler beklediğiniz bir hafta olabilir. Bu hafta boyunca koşullar ve kararlar, partnerinizin hayatıyla yakından bağlantılı olabilir.

Salı günü, Venüs’ün Uranüs ile yaptığı olumlu açı, iş hayatınızda beklediğiniz esnek ve rahatlatıcı haberlerin gelme olasılığını artırıyor. İş ortamlarında hızlı değişen durumlara kolayca uyum sağlayarak, bulunduğunuz grubun ya da ortamın yıldızı olabilirsiniz.

Yay Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-4

Çarşamba günü, ev ve aile yaşamınızda bazı hayal kırıklıkları yaşanabilir. Planlarınızın istediğiniz gibi gitmediğini fark edebilir veya aile büyüklerinden birinin beklediğiniz desteği sağlayamadığını görebilirsiniz. Anne babanız arasında bazı çekişmeler de gündeme gelebilir.

Perşembe günü, Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle sosyal çevreniz canlanacak. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçireceğiniz bir dönem başlıyor. Organizasyonlara katılabilir, davetlerde bulunabilir ve işinizle ilgili projeleri sunarak adımlar atabilirsiniz. Bu süreçte, işten elde edilen gelirlerinizin arttığını ve genişleyen sosyal çevreniz sayesinde iş fırsatlarınızın çoğaldığını göreceksiniz. Ayrıca, Merkür'ün geri hareketinin sonlanmasıyla Perşembe günü itibarıyla seyahat, eğitim, ticaret ve hukuk gibi alanlarda yaşadığınız iletişim problemleri azalacak. Daha rahat seyahat planları yapabilir, geleceğinizle ilgili adımlar atabilirsiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 26 Ağustos – 1 Eylül

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları-4

Oğlak ve yükselen Oğlaklar için bu hafta iş ortamınız ve sağlık konuları ön planda olacak. Ancak, artan sosyal bağlantılarınız sayesinde tüm işlerin üstesinden gelebileceğinizi düşünebilirsiniz. Pazartesi ve Salı günleri, özellikle iş yerinde eleman alımı yapmayı planlıyorsanız veya birilerine yardımcı olacaksanız, beklediğiniz haberlerin gelmesi olası.

Sağlığınıza özen gösterin; alerjiler ve solunum yolu problemleriyle ilgili hassasiyetiniz olabilir. Omuzlar ve kollar da bu hafta ekstra dikkat gerektirebilir. Venüs'ün Uranüs ile yaptığı olumlu açı, sevdiğiniz kişiyle güzel planlar yapma fırsatını karşınıza çıkaracak ve geleceğe dair daha umutlu ve istekli olmanızı sağlayacak. Eğitimle ilgili beklediğiniz haberler de bu hafta gelebilir ve çocuğunuzla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Oglak Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-4

Çarşamba günü seyahat planlarınız varsa dikkatli olmanızda fayda var; beklentilerinizin karşılanmaması durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Sosyal medyada karşılaştığınız bilgilere hemen tepki vermemeye özen göstermelisiniz. Özellikle, yakın çevrenizden güvendiğiniz bir kişinin sizi yanlış yönlendirmesi durumunda güzel giden bir işi bozabilir veya bu kişiye haksızlık yapabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmanız gereken bir gün olacak.

Perşembe günü, Venüs Terazi burcuna geçiyor ve bu durum, kariyerinizde güçlü bağlantılar kurmanız için üç haftalık harika bir dönemi başlatıyor. Önemli kişilerle bir araya gelebilir, işinizle ilgili öne çıkabilirsiniz. Zam veya terfi gibi konuları patronunuzla konuşmak için uygun bir zaman olacak. Ayrıca, Perşembe günü Merkür de Aslan burcunda ileri hareketine başlayacak.

15 Ağustos’tan beri müşterek para alanlarınızda yaşadığınız sorunlar ve ödemelerle ilgili sıkıntılar geride kalmaya başlayacak. Parayla ilgili konuları daha rahat bir şekilde ele alabileceksiniz.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları | 26 Ağustos – 1 Eylül

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları-4

Kova ve yükselen Kovalar için bu hafta oldukça keyifli geçecek. Hayvanlara, çevrenize ve çocuklarınıza gösterdiğiniz sevgi önem kazanacak, hobileriniz veya sanatsal çalışmalarınızla ilgili aradığınız fırsatları net bir şekilde bulacaksınız.

Flörtleşme, yeni insanlarla tanışma veya özel hayatınızın canlanması açısından da olumlu etkiler devrede. Venüs'ün Uranüs ile olumlu açısı, para konularında beklediğiniz haberlerin gelme ihtimalini artıracak. Evde mutluluk, huzur ve bolluğu kolaylıkla hissedeceksiniz. Evle ilgili planlarınızı hayata geçirmek için Salı günü uygun bir zaman.

Çarşamba günü para konularında dikkatli olmanız gerekebilir. Gerçekçi olmayan beklentiler, gelir-gider dengesizliklerine yol açabilir. Beklediğiniz bir ödemenin gecikmesi veya eşinizle/partnerinizle parasal bir konuda anlaşmazlık yaşama ihtimali söz konusu. Ayrıca, internet üzerinden yapacağınız alışverişlerde de dikkatli olmalısınız.

Kova Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-4

Perşembe günü Venüs Terazi burcuna geçiyor ve sizin için hareketli bir dönem başlıyor. Seyahat etmek, yeni kültürler keşfetmek, farklı insanlarla bir araya gelmek, ticari faaliyetlerde hızlanma ve hukuki konularda şanslı olacağınız bir süreç sizi bekliyor. Ayrıca, uzun zamandır beklediğiniz haberler gelebilir.

Perşembe günü Merkür'ün düzelmesiyle birlikte, 15 Ağustos’tan bu yana ilişkilerde yaşadığınız sorunlar geride kalmaya başlayacak. İletişim daha rahat olacak ve aşka, ilişkilere, seyahatlere odaklanacaksınız. Bu hafta sevgi ve ilişkiler ön planda olacak.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları |26 Ağustos – 1 Eylül

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları-4

Bu hafta Balık ve yükselen Balıklar için ev ve aile ile ilgili konular öne çıkıyor. Evdeki işleri halletmek için harekete geçeceksiniz, ancak hırsınızın sizi kazalara karşı dikkatli olmaya itmesi önemli. Aile büyüklerinizle daha fazla vakit geçirmeniz de gerekebilir.

Salı günü Venüs'ün Uranüs ile olumlu açısı, ikili ilişkilerde ve özel hayatınızda esnek ve çözüm odaklı adımlar atmanıza yardımcı olacak. İlişkilerde konuşulması gereken meseleleri ele almak ya da bu konulara mesafe koymak için uygun bir zaman.

Çarşamba günü, sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinizde belirsizlikler ve hayal kırıklıkları yaşanabilir. Bu durum, sizin kararsızlığınızdan kaynaklanabilir; ne yapmanız gerektiğini bilemiyor olabilirsiniz ve partnerinizin beklentileri yüksek olabilir. Para konularında da adım atmak isteyip kararsızlık yaşayabilirsiniz. Ancak bu sorunları konuşarak ve yakın çevrenizden destek alarak aşabilirsiniz.

Balik Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-4

Perşembe günü Venüs, Terazi burcuna geçerek ortak para alanlarınızda etkili olmaya başlayacak. Bu dönemde nafaka, miras gibi gelirlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir, kredi veya vergi gibi finansal konularda şanslı olabilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak ya da yeni yatırımlar yapmak için uygun bir dönemdesiniz.

Gizemli konulara ve cinselliğe olan ilginiz artabilir, sevdiğiniz kişinin parasal durumuyla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca, 15 Ağustos’tan bu yana Merkür gerilemesi nedeniyle sağlık alanında yaşadığınız sırt, omuz ağrıları veya kalp, tansiyon problemleri gibi sıkıntılar Perşembe günü Merkür’ün düzelmesiyle birlikte geride kalmaya başlayacak. Bu dönemde check-up yaptırmak ya da yeni bir beslenme düzeni oluşturmak faydalı olabilir.

26 Ağustos – 1 Eylül Haftalık Burç Yorumları (2)

12 burcun, 26 Ağustos – 1 Eylül haftalık burç yorumlarını sizlere sunduk. Umarız yeni hafta sizler için güzel ve keyifli geçer. İyi bir hafta geçirmeniz ümidiyle…

Kaynak: Ayşenur Yılmaz