Haftanın ilk gününde burcunuzu neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

Bu para, güç veya politika ile ilgili değil, Koç. Bu, etkinizi en yüce ve en büyük iyilik için nasıl kullanabileceğiniz ile ilgili. Bu yüzden, bakış açınızı değiştirin ve en yüce ve en büyük iyiliğe hizmet edecek şekilde hareket edin. Sadece bir hatırlatma: buraya bir sebepten dolayı geldiniz. Bununla birlikte, küçük anlayışlar sizi kişisel cephede aşağı çekebilir. Hatırlanması gereken önemli şey, yaşananların sizin hatanız olmadığıdır. Onların da hatası değil. Altta yatan sorunları açık ve dürüst bir şekilde konuşmak, ilerlemenin en iyi yoludur.

Kozmik ipucu: Etkinizi en büyük iyilik için kullanın.

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

Ama, siz tezahür ettirdiğiniz fırsata inanıyor musunuz, Boğa? Şu anda, kozmik rulet sizin lehinize dönüyor. Değişime "evet" diyerek üzerine yağdırılan nimetlere açık olun! Bununla birlikte, kartlar aynı zamanda özellikle finansal manzaranızda önemli bir dönüşümü de gösteriyor. Dürtüsel kararlar almaktansa, olan bitene ayak uydurmak iyi bir fikirdir. Ha, bir de küçük bir not, evinizi yükseltme veya posta kodunu değiştirme fırsatı çıkarsa, bunu düşünmeye değer. Kartlarda olanlar kendiniz için aklınızda olan plandan farklı olsa bile.

Kozmik ipucu: Kozmik rulet sizin lehinize dönüyor.

İkizler Günlük Burç Yorumları

Bugün, kaynaklarınızı değerlendirmeniz için yönlendiriliyorsunuz. Zamanınız, paranız veya enerjiniz olsun, bunları nasıl kullandığınıza dikkat edin. Fazla temkinli olmadan tasarruf etmek ve gelecek için plan yapmak iyi bir fikirdir. Kendinize ve kararlarınıza güvenin ve kaynaklarınızı akıllıca yönetebileceğinizi bilin. Aynı zamanda, nerede çok sıkı tutunduğunuza dikkat edin. Güvensizliklerinizin sizi ele geçirdiği ve biriktirmenize neden olduğu yer. Ruhun bu hafta zaman ayırmanız için sizi teşvik ettiği şey: Dağınıklığı giderme çılgınlığı.

Kozmik ipucu: Hayatınızda Marie Kondo'yu denemenin zamanı geldi.

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

Bugün, gözlem moduna geçmeniz isteniyor. Endişelerinizin, korkularınızın, kaygılarınızın kaynağını iç gözlemlemeniz. Sizi burada gerçekten aşağı çeken şeyin ne olduğunu incelemeniz, Yengeç. Kendi beklentilerinizin ağında o kadar sıkışmış olabilirsiniz ki, hayatı hayatın şartlarına göre kabul edemiyorsunuz? Sadece bugün için, bakış açınızı değiştirin. 'Talihsizlikler' içindeki 'talihleri' fark edin. Kılık değiştirmiş nimetler için minnettarlığınızı ifade edin. Minnettarlık hakkında ne dediklerini biliyorsunuz! İçte ve dışta muhteşem bir değişim yaratacak gizli bileşen olduğu bilinmektedir.

Evrensel ipucu: Zihniyetinizi eksiklikten bolluğa kaydırın.

Aslan Günlük Burç Yorumları

Aslan

Ah merhaba, Destiny'nin en sevdiği çocuğu! Evren sizin yanınızdayken, ufkunuzu genişletmenin, hırslarınızı yükseltmenin ve gerçekten durdurulamaz olduğunuz gerçeğini benimsemenin zamanı geldi! Şu anki yetenekleriniz: Kendi gücünüze olan sarsılmaz inancınız + ekibinizi büyüklüğe doğru yönlendirmek için doğuştan gelen yeteneğiniz. Bu ruh kapsamını, o güç, bilgelik ve dayanıklılık rezervuarına erişmeniz için bir hatırlatıcı olarak düşünün. Buraya dağları yerinden oynatmaya geldiniz, Leo! Romantik cephede, kafanızdan çıkıp kalbinize yönelmeniz için teşvik ediliyorsunuz. İnisiyatif almanız ve onlara tam olarak ne istediğinizi söylemeniz için. Not: Cesaretiniz çok işe yarayacak, buna güvenin.

Kozmik ipucu: Ufkunuzu genişletmek istiyorsunuz.

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Kaybolmuş ve kafası karışmış hissetmeniz normaldir. Hepimiz zaman zaman hissederiz! Ancak, analiz felci tuzağına düşmek size hiçbir fayda sağlamayacaktır. Kendinizi kararsızlık diyarında bulursanız, artıları ve eksileri listeleyin ve aradığınız cevapların size ulaşmasını bekleyin. Bununla birlikte, bazılarınız terk edilme yaralarınızı tetikleyen biriyle kuantum dolanıklığı yaşıyor olabilirsiniz. Şüphe duyduğunuzda, bundan daha iyi olduğunuzu ve bundan daha iyisini hak ettiğinizi unutmayın. Saçmalıkları kesmenin zamanı geldi.

Kozmik ipucu: Saçmalıkları bırakmanın zamanı geldi.

Haftalık Burç Yorumları (9 – 15 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor? Haftalık Burç Yorumları (9 – 15 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor?

Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Yapın bunu, Terazi! Evrene değişim rüzgarlarını kucaklamaya hazır olduğunuzu teyit edin. Farklı hareket etmeye, farklı şekilde eğlenmeye hazır olduğunuzu, eğer durum bunu gerektiriyorsa. Kozmik konferansta duyulanlar: Çılgın bir yolculuğa hazırlanıyorsunuz! İletişim sorunları sürekli olduysa, şimdi egonuzu bir kenara bırakıp olayları onların bakış açısından anlamanın zamanı. Bu süreçte ihtiyaçlarınızı azaltmanızı mı istiyoruz? Hayır! Sadece zaten bildiğiniz şeyi size hatırlatıyoruz: Dostça çözümler bulmak her zaman sizin süper gücünüz olmuştur.

Kozmik ipucu: Açık ve dürüst bir sohbete yer açın.

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep

Dinleyin Akrep! Bir sarkaç gibi sallanmak bir çözüm bulmanıza yardımcı olmayacak. Size ne olduğunu söyleyelim: Tek fikirli bir alandan hareket etmek ve ileriye doğru en iyi yolu seçmek. Artıları ve eksileri listeleyerek başlayın, ancak analiz felci vakasında sıkışıp kalmayın. İçgüdülerinize güvenmeyi öğrenmek de aynı derecede önemlidir! Şimdi, bir süredir kaçındığınız o zorlu konuşmalar hakkında konuşalım. Şimdi onlara doğrudan hitap etmek için mükemmel bir an. Açılın, gerçeğinizi konuşun ve her şeyi masaya koymaktan korkmayın. Dürüstlük ve şeffaflık tam da bu zamanda en iyi müttefikleriniz olacak. 

Kozmik ipucu: Karmaşıklıktan netliğe geçmenin zamanı geldi.

Yay Günlük Burç Yorumları

Yay

Önünüzde dinamik bir hafta var! Her şey başkalarıyla yapıcı bir şekilde etkileşim kurmak ve farklı bakış açılarında değer bulmakla ilgili. İşbirliğinin zorlukları olabilirken, yaratıcı sürtüşme şimdiye kadarki en iyi fikirlerinizin bazılarını ateşleyebilir, Yay. Elbette şu anda her şey hamster tekerleğiyle ilgili değil. Hobileriniz ve ilgi alanlarınız hakkında meraklı olmanız ve onları çağrıldığınızı hissettiğiniz şekilde keşfetmeniz için teşvik ediliyorsunuz. Ah, ve bir şey daha! Düşündüğünüz kitap kulübüne katılın. 

Kozmik ipucu: Hobileriniz ve ilgi alanlarınız konusunda meraklı olun.

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

Size hizmet ediyor mu, Oğlak? Ego alanınızdan hareket etmek ve eski hikayeyi tekrar tekrar tekrarlamak size hizmet ediyor mu? Şunu hatırlayın: Kötü adam yok, kurban yok. Şeyler, sizi kendiniz ve kozmos hakkında belirli gerçeklere uyandırmak için belirli bir şekilde gerçekleşti. Şimdi enerjik bir şekilde teşekkür ederim demenizin ve bu zehirli yerden/durumdan uzaklaşmanızın zamanı. Bunun yerine telafi etme havasında mısınız? Hikayenin kendi tarafını paylaşın ama söylediklerinizle aynı fikirde olabilecekleri veya olmayabilecekleri gerçeğine açık olun.

Evrensel ipucu: Zehirli bir yerden veya durumdan uzaklaşmanın zamanı geldi. 

Kova Günlük Burç Yorumları

Kova

Matrix'te yaşamak sizin için hiç de kolay olmadı. Siz her zaman mistik, büyülü, zaman ve uzayda zahmetsizce seyahat eden kişi oldunuz. Bu ruh kapsamını zihninizi ve ufkunuzu genişletmeniz, perdenin ötesine bakmanız ve aslında coşkulu hareket halindeki evren olduğunuzu hatırlamanız için bir hatırlatıcı olarak düşünün. Bununla birlikte, kelimenin her anlamıyla yeniden başlama isteği hissediyor olabilirsiniz. Ruh rehberlerinizin yol boyunca her adımda sizin için alan tuttuğunu hatırladığınızda, bu yeni bölüme ihtiyatlı bir iyimserlikle başlama iznini kendinize verin.

Kozmik ipucu: Yeniden başlamanın zamanı geldi.

Balık Günlük Burç Yorumları

Balık

Sizin için Başak mevsimi, hayatın zenginliğine kapılmak ve etrafınızdaki bolluğun tadını çıkarmakla ilgilidir. Cömert ziyafetler, en yakın ekibinizle bir araya gelmeler ve kutsal alanınızın her köşesinde yankılanan kahkahalar düşünün. Dahası, bu aynı zamanda tüm zaferlerinizi kutlamak için de bir zamandır. Hem büyük kilometre taşlarını hem de hayatınıza neşe ve tatlılık getiren küçük anları, kendinize bir övgüde bulunurken. Bu arada, işler sizinle ve belirli biriyle "ciddileşiyor" olabilir, bu iyi bir şey! Onları ekibinizle tanıştırmaktan korkmayın. Eğer kalbiniz bunu istiyorsa.

Evrensel ipucu: Şu anda sizinle ve belirli biriyle aranızdaki ilişki "ciddi" hale geliyor olabilir. 

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat
Kaynak: Ayşenur Yılmaz