Haftalık Burç Yorumları (19 Ağustos – 25 Ağustos)

Bu hafta oldukça yoğun ve hareketli bir dönemden geçiyoruz. Pazartesi gecesi, Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, hak, özgürlük, adalet ve toplumsal konuları ön plana çıkaracak. Aynı zamanda bu Dolunay, Güneş’in Uranüs ile yaptığı dik açının etkisiyle beklenmedik olayları da beraberinde getirebilir.

19 Ağustos 25 Ağustos Haftalık Burç Yorumları (1)

2022 Kasım ayında yaşanan tutulmanın etkileri, bu hafta içinde yeniden hissedilebilir, özellikle de toplumsal konularda büyük bir hareketlilik görülebilir. Bu dönemde insanlar isyan etmeye ve başkaldırmaya daha meyilli olacak. Ayrıca doğal afetler, yer hareketlilikleri, yangınlar ve elektrik kesintileri gibi olumsuz durumlar yaşanabilir.

19 Ağustos 25 Ağustos Haftalık Burç Yorumları (3)

Dolunay, aynı zamanda süper ay olarak gerçekleşecek ve doğal afetlerde artışa neden olabilir. Finansal açıdan da zorlu bir dönem, Jüpiter ve Satürn arasındaki dik açı, ticaret ve borsada sorunlar getirebilir. Özellikle 20 Ağustos civarında bu etkiler belirgin olacak.

22 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçişi ile daha stabil bir döneme giriyoruz, ancak hafta boyunca dikkatli olmamız gereken birçok alan var. Özellikle finansal konularda ve toplumsal olaylarda daha bilinçli hareket etmemiz gerekecek.

19 Ağustos 25 Ağustos Haftalık Burç Yorumları (4)

19 Ağustos – 25 Ağustos haftalık burç yorumlarını burç burç sizler için derledik. Detaylar haberimizde…

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 19 – 25 Ağustos

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları-3

Koç ve Yükselen Koçlar, bu hafta sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, dernekler ve gruplarla ilgili konular ön planda olacak. Dolunay, bu alanlarda kendi sınırlarınızı koruma gerekliliğini ortaya koyuyor. Haftaya, arkadaşlarınızın kariyer veya ilişkilerindeki hızlı değişimlerle başlayabilirsiniz. Bu durum, sosyal çevrenizdeki hareketliliği artırabilir.

Güneş'in Uranüs ile oluşturduğu dik açı ve Dolunay'dan tetiklenen T-kare, finansal konularda dikkatli olmanız gerektiğini işaret ediyor. İşten elde edilen gelirlerde yaşanabilecek sorunlar, risk almamanız gerektiğini vurguluyor. Para ile ilgili konularda sabırsız tepkiler vermekten kaçının, özellikle riskli yatırımlar ve borsa konusunda dikkatli olun. Çalışma koşullarınızda zorluklar yaşanabilir ve bu, tanıdığınız veya birlikte çalıştığınız bir kadının yaşadığı problemlerden kaynaklanabilir.

Koc Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-3

Perşembe günü Güneş’in Başak burcuna geçişiyle iş hayatınızda bir canlanma başlayacak. Verimlilik ve üretkenlik açısından keyifli bir döneme gireceksiniz.

Hafta sonuna doğru, harekete geçme ve girişimcilik yönünüz öne çıkacak. İşlerinizi düzene koyduğunuzda bu sürecin olumlu etkilerini göreceksiniz. Parasal konularda da hafta sonuna doğru daha olumlu gelişmeler yaşanabilir. Sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın; bu hafta güzelleşmek için uygun bir dönem değil.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 19 – 25 Ağustos

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları-3

Boğa ve Yükselen Boğalar, bu hafta kariyeriniz ve toplum içindeki duruşunuz ön planda olacak. Dolunay, meslek hayatınızdaki önemli konuları vurguluyor. İş yerinizde bir haksızlık yaşanıyorsa ya da özgürlükleriniz kısıtlanmışsa, patronlarınızla fikir ayrılıkları yaşama olasılığınız yüksek. İş ortamındaki gerilimlerden uzak durmanız faydalı olabilir.

Çalışmayan Boğalar da kalabalık ortamlarda tartışmalara girmemeye özen göstermelidir. Annenizle olan ilişkiniz de önem kazanıyor ve onun hayatında yaşanabilecek sorunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda, sevdiklerinizin size yeterince destek vermediğini hissedebilirsiniz. Bu nedenle, ev ve hayatınıza dair alacağınız kararlarda bu hafta dikkatli olmalısınız.

Boga Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-3

Jüpiter ve Satürn etkisiyle, para ile ilgili konularda dikkatli olmanız gerekiyor. Bu dönemde bütçenizde daralma yaşanabilir. İşlerinizde veya daha önce konuştuğunuz planlarda duraklamalar veya değişiklikler olabilir. Bu geçici bir süreç, bu yüzden kendinizi başkalarıyla kıyaslamaktan ve başarısızlık hislerinden kaçının. Olumsuzluklardan uzak durmaya çalışın.

Perşembe gününden itibaren, aşka, keyfe ve mutluluğa daha fazla odaklanacaksınız. Çocuğunuzla vakit geçirmek, yaratıcı ve sanatsal işlerde adımlar atmak, ve verimli olmak ön planda olacak. Risklerden kaçınacak ve işlerinizi sağlamlaştırmak isteyeceksiniz. Ev ve ailede geçmişte yaşadığınız sorunları çözme fırsatınız olacak ve hafta sonu daha rahat bir atmosferde bulunacaksınız.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları | 19 – 25 Ağustos

Haftalık Burç Yorumları İkizler Burcu-3

Günlük burç yorumları: 17 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 17 Eylül 2024

İkizler ve Yükselen İkizler, haftanın başında yaşanacak Dolunay, dış ortamlardan gelecek haberlerin önem kazanmasına yol açacak. Seyahatler, turizm ve yabancı insanlarla yapılacak işlerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Vize almanız gereken bir durum varsa, vize alamama veya yolculuk sırasında gümrük sorunları gibi sıkıntılar ortaya çıkabilir.

Eğitim hayatınızda beklediğiniz haberlerin gelmemesi veya bu durumlara vereceğiniz tepkiler önemli olacak. Uzak ve yakın çevrenizle yaşanabilecek çekişmeler sizi yorabilir. Sosyal medyada bazı tartışmalar ve özgürlüklerin önemini vurgulamak isteyebilirsiniz. Konuşmalarınıza ve yazışmalarınıza dikkat etmelisiniz.

Ikizler Burcu Haftalik Burc Yorumlari-3

Perşembe gününden itibaren Güneş, ev, aile ve yuvanızla ilgili alanlara geçiş yapacak. Bu dönem, evinizde, ailenizde daha huzurlu ve verimli bir atmosfer yaratmanızı sağlayacak. Evinizin güvenliği, ev için yapılacak harcamalar veya evdeki değişikliklerle ilgili aktif bir döneme gireceksiniz.

Salı günü Jüpiter ve Satürn arasındaki dik açı, kişisel girişimleriniz ve iş hayatınızda bazı engellerle karşılaşmanıza neden olabilir. Beklenmedik olaylar iş hayatınızı etkileyebilir ve anne tarafınızdaki konular önem kazanabilir. İşle ilgili bazı sıkıntılar yaşanabilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ancak, bu yıl sizin için şanslı bir yıl ve bu şansın iki kez test edilme potansiyeli var: Ağustos ve Aralık ayında. Bu nedenle, Ağustos ayında şartları fazla zorlamamaya özen gösterin.

Hafta sonu, eski konular yeniden gündeme gelebilir ve bu konuda yakın çevrenizle konuşmak gerekebilir. Cumartesi günü, isteklerinizi dile getirip beklediğiniz cevabı almanız önemli olacak. Hafta sonu daha rahat etkiler altında olacaksınız.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 19 – 25 Ağustos

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları-3

Yengeç ve Yükselen Yengeçler, haftanın başında gerçekleşecek Dolunay, finansal konuları ön plana çıkaracak. Ödemeler, borçlar, banka işlemleri, vergiler ve kredilerle ilgili konulara odaklanmanız gerekecek. Bu alanlarda önemli kararlar almanız gerekebilir.

Parasal konularda daha özgürlükçü davranmak, başkalarını da düşünerek hareket etmek isteyebilirsiniz. Ancak, en çok baskıyı bu finansal meselelerde hissedecek ve bu durumlara tepki gösterebilirsiniz. Beklediğiniz bir para varsa, ya da ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili sorunlar nedeniyle paranızı alamama ihtimaliniz yüksek. Finansal konularda risk almaktan kaçının ve plansız harcamalardan uzak durun. Ayrıca, çevrenizdeki insanların hayatında da önemli gelişmeler yaşanabilir.

Yengec Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-3

Salı günü, Jüpiter ve Satürn arasında oluşacak dik açı, seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler veya bir projenin sonlandırılması gibi alanlarda sıkıntı ve sorunlarla karşılaşma riskinizi artırıyor. Bu süreçte engelleyici, kısıtlayıcı veya sizi durduran bazı etkiler devreye girebilir. Seyahatlerde dikkatli adımlar atmaya özen gösterin ve eğitim hayatınızda başkalarıyla kendinizi kıyaslamaktan kaçının.

Perşembe günü Güneş’in Başak burcuna geçişiyle birlikte iletişim alanında hareketlilik başlıyor. Yakın çevrenizle daha fazla temas halinde olacak, akrabalarınız veya komşularınızla görüşme arzunuz artacak. Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanabilirsiniz. Radyo, televizyon, yayıncılık, internet, bilişim, satış, tanıtım ve reklam gibi alanlarda kendinizi göstermeniz mümkün. Hafta sonu, finansal konuları daha rahat bir şekilde ele alabileceksiniz. Bu hafta ayrıca sağlığınıza da gereken özeni göstermeyi unutmayın.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları | 19 – 25 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları-3

Aslan ve Yükselen Aslanlar, haftaya ikili ilişkiler ve özel hayatınızda etkili olacak bir Dolunay ile başlıyorsunuz. Bu dönemde, sevdiğiniz kişinin huzursuz tavırları ve size, çevrenize ya da ailenize vereceği tepkiler öne çıkacak. Karşı tarafla anlaşmak bu süreçte zor olabilir. Belki de, kontrolü karşı tarafa bırakmışsınız ancak onların beklediğiniz gibi davranmadığını fark edebilirsiniz. Bu durum, ciddi sıkışmalar veya bazı konuların yeniden gündeme gelmesine neden olabilir ve gerilimler ile kırılganlıklar yaşanabilir.

Aynı şey, iş birlikleri için de geçerli. Daha özgür ve rahat hareket etmek isteyebilirsiniz, ancak bunu başkaları yaptığında rahatsız olabilirsiniz. Eğer özel hayatınızda biri varsa veya evlilik düşünüyorsanız, bu hafta gergin etkiler altında olacaksınız. Aksiliklere açık olacağınız için, söz, nişan veya tanışma gibi durumlarda dikkatli olmalısınız. Ayrıca, parasal konularda da dikkatli olun; bütçenizde daralmalar yaşanabilir. Harcamalar yapmak isteseniz de planlarınız beklediğiniz gibi gitmeyebilir. Hafta başında bu etkilerle karşılaşabilirsiniz.

Aslan Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-3

Jüpiter ve Satürn’ün döngüsü, para konularında sizi etkileyebilir. Bu süreçte, bazı işlerinizin test edilmesi ve bu işlerden elde edeceğiniz gelirlerde zorlanmalar yaşanabilir. Evliyseniz, eşinizin finansal sorunlar yaşadığını görebilirsiniz. Perşembe günü Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle birlikte maddi konular ön planda olacak. Önümüzdeki bir ay boyunca, parayla ilgili konulara odaklanacak, nasıl daha verimli ve üretken olabileceğinizi düşüneceksiniz. Yatırımlar da gündeminizde olabilir. Kendi değerinizi, sahip olduklarınızla ölçmek isteyebilirsiniz.

Hafta sonu ise oldukça keyifli geçecek. Eğer iletişim kurmakta zorlandığınız veya problem yaşadığınız kişiler varsa, hafta sonu onlarla konuşmaya özen gösterin. Özellikle cumartesi günü, karşı tarafı ikna edebileceğiniz güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 19 – 25 Ağustos

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları-3

Başak ve Yükselen Başaklar, bu hafta iş, hizmet ve sağlık konuları ön planda olacak, ve Dolunay da bu alanlarda etkisini gösterecek. İş yerinizde özgürlük ve adalet gibi konular öne çıkarken, işinizde ne kadar yenilikçi olduğunuzu ya da ne kadar özgür hissettiğinizi bu Dolunay’da fark edebilirsiniz.

Günlük hayatınızda ve iş ortamınızda karşılaştığınız durumlara vereceğiniz tepkiler önem kazanacak. Eğer size yardımcı olan biri varsa, onlarla olan ilişkinizde dikkatli olmalısınız; birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz ve herkes kendi bakış açısıyla hareket ettiği için hızlı tepkiler verebilir. İş yerinde meydana gelebilecek bir grev veya hak talebi gibi bir durumda pozisyonunuzu doğru bir şekilde belirlemeye çalışmalısınız, aksi takdirde zorluklar yaşanabilir. İnsanlar arasında arabuluculuk yapma arzunuz yüksek olabilir, ancak bu esnada olumsuzlukların size yansıma riski bulunuyor.

Basak Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-3

Jüpiter ve Satürn’ün kare açısı, özel hayatınızda zorluklar, engeller ve gecikmeler getirebilir. Özellikle işle ilgili konularda 2020’den bu yana aldığınız kararların maddi sonuçları test edilecek. Aile ilişkileri, özel hayat ve kariyerinizi ilgilendiren önemli meseleler de bu hafta gündeminizde olacak. Patronunuzun kariyerinde yaşanabilecek bir olumsuzluk sizi de etkileyebilir.

Perşembe günü Güneş sizin burcunuza geçiyor ve bu durum size büyük bir rahatlama getirecek. Geri planda kalmak, mümkünse yurt dışında olup diğer insanlarla temastan kaçınmak istediğiniz bir dönemden çıkıyorsunuz. Güneş’in Başak burcuna geçişiyle birlikte, kendinize olan güveniniz artacak ve sahalara dönmeye hazır hissedeceksiniz. Sağlığınız güçlenecek ve kendinizi öne çıkarmaktan mutluluk duyacaksınız. Geçmişten gelen bazı meseleler hayatınızda hala etkili olabilir ve kafanızda çözemediğiniz birçok konu bulunabilir. Hafta sonu, bu konuları ele almak, iş ortamınızdaki sıkıntıları en aza indirmek ya da düzeltmek için fırsatlar sunacak.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları | 19 – 25 Ağustos

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları-3

Terazi ve Yükselen Teraziler, bu hafta Dolunay’ı aşk hayatınızda ve yaratıcı alanlarınızda hissedeceksiniz. Aşk hayatınızda yenilikçi adımlar atmak isteyebilir, eğer çocuğunuz varsa onunla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Çocuğunuzun hakları ve özgürlükleri bu Dolunay’ın odak noktası olabilir, ancak aranızda bazı gerilimler yaşanabilir. Sanatsal çalışmalar, eğitimle ilgili meseleler ve hobileriniz de bu dönemde önem kazanacak.

Dolunay sizi destekliyor, ancak aynı zamanda dikkatli olmanız gereken sert etkiler de mevcut. Parasal konular, spekülatif yatırımlar ve riskli işler inişli çıkışlı olabilir. Çocuğunuz veya aşk hayatınızla ilgili yapacağınız harcamaların bütçenizi zorladığını fark edebilirsiniz. Sosyal çevrenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz, ancak maddi durumunuz nedeniyle planlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Riskli işlerden uzak durmakta fayda var. Bir kursa yazılmayı düşünüyorsanız, bunun için uygun bir zaman olmayabilir.

Haftalik Burc Yorumlari Terazi Burcu-3

Jüpiter ve Satürn arasındaki dik açı, iş koşulları ve sağlık konularında zorluklarla karşılaşabileceğinizi gösteriyor. Size destek olan kişilerin yaşadığı olumsuzluklar, sizin işlerinizi de etkileyebilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz; bu süreç, sağlığınıza ne kadar önem verdiğinizi test edebilir. Sakin kalmak ve olaylara aceleci tepki vermemek bu dönemde önem kazanacak.

Perşembe günü Güneş Başak burcuna geçiyor ve bu durum, önemli işlerden geri çekilip daha fazla huzur ve sakinlik arayacağınız bir dönemi başlatıyor. Enerjinizi yenilemek, spiritüel konularla ilgilenmek, yurt dışına çıkmak veya sizi tanımayan insanların olduğu yerlerde bulunmak öne çıkabilir. Eğitimle ilgili bir konu gündeminize gelebilir, ancak insanlarla çok içli dışlı olmayı istemeyebilirsiniz. Eski meseleler yeniden gündeme gelebilir, fakat hafta sonu bu problemleri ele alıp çözmek için fırsatlar sunacak.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları | 19 – 25 Ağustos

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları-3

Akrep ve Yükselen Akrepler için bu hafta ev, aile ve yuva konuları öne çıkıyor. Dolunay, evle ilgili çözülmesi gereken meseleleri gündeme taşıyabilir. Aile büyükleriyle aranızda yaşanan gerginlikler veya sorunlar bu dönemde su yüzüne çıkabilir, bu da öfke patlamalarına neden olabilir.

Dolunay zamanında dikkatli olmanızda fayda var. Taşınma, eve alınacak eşyalar ya da aile büyükleriyle yaşanacak sorunlar bu dönemin ana temaları olacak. Kariyerinize odaklanmak isteseniz de, ailevi meselelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Anne ve babanız arasında ya da sevdiğiniz kişinin ailesi ile kendi aileniz arasında arabuluculuk yapmanız gerekebilir. Uranüs’ün sert etkisiyle, özellikle ailevi konularda sevdiğiniz kişiyle aynı fikirde olamayabilirsiniz. Evinizde destek beklerken, ihtiyacınız olan yardımı alamadığınızı fark edebilirsiniz, bu da sizi sinirlendirebilir.

Akrep Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-3

Jüpiter ve Satürn’ün dik açısı etkili olacak, bu nedenle borsada yatırım yapıyorsanız ya da riskli girişimlerde bulunuyorsanız, parasal konularda dikkatli olmanız gerekecek. Bu hafta boyunca adımlarınızı özenle atmalısınız. Çocuğunuz, keyif veya aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar bütçenizi zorlayabilir.

Perşembe günü Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle sosyal çevreniz canlanacak. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirecek ve sosyal ortamlarda bulunmaktan keyif alacaksınız. Önemli organizasyonlara katılabilir ya da bu tür etkinliklerde görev alarak sosyal çevrenizi genişletmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde para konuları da gündeminizde olacak, çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz, bu da sizi gerse de, hafta sonuna doğru işler yoluna girmeye başlayacak. Yaşadığınız sıkıntıları ve sorunları konuşmak için hafta sonunu iyi değerlendirin.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları | 19 – 25 Ağustos

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları-3

Yay ve Yükselen Yaylar, bu Dolunay döneminde iletişim ve yakın çevrenizle ilgili konular öne çıkacak. Akrabalarla yaşayabileceğiniz olaylar veya iletişimle ilgili işlerde dikkatli olmanız ve özgürlüğünüzü savunurken insanlara karşı aşırı tepkilerden kaçınmanız önemli olacak.

Dolunay zamanı, yakın çevrenizden önemli haberler alabilir ve çevrenizdeki olaylar ön plana çıkabilir. Çalışma arkadaşlarınızın hayatında beklenmedik değişiklikler yaşanabilir, bu durumlara vereceğiniz tepkiler önem taşıyacak. Yazılı veya sözlü bir iletişim mecrasında yer alıyorsanız, bu dönemde kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir, aksi halde istemediğiniz şeyler söyleyip zor durumda kalabilirsiniz.

Yay Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-3

Jüpiter ve Satürn’ün dik açısı, özel hayatınızda zorluklar getirebilir. Hayatınızdaki kişinin kariyerinde yaşanabilecek sorunlar veya ailevi bir haber gündeminize düşebilir. Bu yıl özel hayatınızda şanslı bir dönemdesiniz, ancak aceleci davranmaktan kaçınarak adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Kariyerinizde önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz, ancak ailevi meseleler bu başarılarınızı gölgeleyebilir.

Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle birlikte kariyerinizde fırsat dolu bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki bir ay boyunca iş hayatınızda kendinizi göstermek ve verimli olmak isteyeceksiniz. Bu süreçte, önemli kişilerle bir araya gelerek yeni projelere adım atmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca, eski konular ve meseleler yeniden gündeme gelebilir.

Hafta sonuna doğru, geçmişte çalıştığınız kişilerden güzel bir iş teklifi alabilir ve bu teklif sayesinde keyifli bir tatil planı yapabilirsiniz. Hafta sonu, bu fırsatları daha net bir şekilde göreceksiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 19 – 25 Ağustos

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları-3

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar, bu hafta maddi konuların ön planda olduğu bir süreçle karşı karşıyasınız. Dolunay, para alanlarınızı etkileyerek, mali konularda adalet, hak ve hukuk gibi değerlere önem vermenizi gerektirebilir. Sevdiğiniz kişinin harcamalarını aşırı bulabilir ve onun adil olmadığını düşünebilirsiniz. Eğer bir ortağınız varsa, maddi konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatınız, keyif aldığınız aktiviteler ve çocuklarınızla ilgili harcamalar da bu hafta artabilir. Sizi gerçekten seven ve değer veren insanlara karşı dikkatli olmanızda fayda var; istemeden de olsa onları incitebilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını almak istediğiniz bu dönemde, Dolunay nedeniyle bu beklentilerinizde bazı gecikmeler yaşanabilir, tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. Yine de elinize geçecek bir para olasılığı yüksek görünüyor.

Oglak Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-3

 Jüpiter ve Satürn’ün dik açısı, iş ortamında dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Pazartesi ve Salı günleri iş hayatınızda gecikmeler, engeller veya ertelemeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta, olumsuzluklardan kaçınmaya özen gösterin. Ayrıca, yakın çevrenizden birinin maddi zorluklarla karşı karşıya kaldığını fark edebilirsiniz.

Perşembe günü Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle birlikte, daha hareketli bir döneme adım atıyorsunuz. Seyahatler hızlanabilir, yurtdışı bağlantılı işler ve konular ön planda olabilir. İşten biraz uzaklaşmak ve farklı yerlerde bulunmak size iyi gelebilir. Parayla ilgili konuları hafta sonu daha rahat ele alabilirsiniz. Ailenizle veya sevdiğiniz kişiyle maddi konularda gelecek planlarınızı konuşmak için hafta sonu cesaret bulabilirsiniz.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları | 19 – 25 Ağustos

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları-3

Kova ve Yükselen Kovalara, burcunuzda gerçekleşen Dolunay ile haftaya başlıyorsunuz. Bu Dolunay, fiziki alanınıza odaklanmanızı gerektirecek ve sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bir dönem olacak. Hem ilişkileriniz, hem sağlığınız, hem de kişisel kararlarınız bu süreçte önemli hale gelecek.

Ev, aile ve yuva konularında sevdiğiniz kişiyle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Eğer şimdiye kadar fazla ödün verdiyseniz, bu Dolunay zamanı kendi özgürlüğünüz ve yapmak istedikleriniz ön plana çıkacak. Aile içindeki değişiklikler ve bunlara vereceğiniz tepkiler de güçlü olabilir. Evinizde meydana gelebilecek değişikliklere nasıl tepki vereceğiniz, ilişkilerinizi etkileyebilir. Çevrenizdekiler sizin düşüncelerinize dikkat ederken, adımlarınızı dikkatli atmanız önemli.

Kova Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-3

Jüpiter ve Satürn’ün dik açısı, parayla ilgili beklediğiniz haberlerde gecikmelere neden olabilir. 2020’nin sonlarında aldığınız önemli kararların maddi karşılığını almak istiyorsunuz, ancak bu dönem bunun için uygun bir zaman değil. Büyük harcamalardan kaçınmalı ve bütçenizi daraltmanız gerekebilir.

Perşembe günü Güneş Başak burcuna geçiyor ve bu bir ay boyunca para ile ilgili konular ön planda olacak. Başkalarının kaynaklarını kullanma, vergi, kredi, miras gibi konulara odaklanacaksınız. Para ile ilgili konularda verimli ve üretken olma, tanışacağınız insanların hayatınızı etkilemesi gibi durumlar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde ve özel hayatınızda geçmişten gelen sorunları çözmek için uygun bir döneme giriyorsunuz. Fikir ayrılıklarına dikkat ederek, konuları ele almak ve konuşmak için hafta sonunu değerlendirebilirsiniz.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları |19 – 25 Ağustos

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları-3

Balık ve Yükselen Balıklar, bu hafta biraz isteksiz enerjilerle başlıyor çünkü kadersel etkilerle dolu bir Dolunay yaşayacaksınız. Olayların perde arkasını görme olasılığınız yüksek ve bu durum sizi dışarıdan gelişen olaylara karşı daha tepkisel bir hale getirebilir. Hatta hiç tanımadığınız insanların haklarını savunma eğiliminde olabilirsiniz.

Yakın çevrenizden birini hastanede ziyaret etme veya birine refakat etme gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bu Dolunay döneminde fazla destekli olmadığınız için tehlikeli durumlardan ve insanlardan kaçınmaya özen göstermelisiniz. Bilinçaltınızda biriken haksızlıklar ve özgürlükle ilgili meseleler su yüzüne çıkabilir, bu da sizi yorabilir ve tepkilerinizi artırabilir. Kısa yolculuklarda dikkatli olmalı ve kimseyle tartışmaktan kaçınmalısınız. İş ortamınızda yaşanabilecek bir gerginlik ruhsal olarak sizi yorabilir.

Balik Burcu Haftalik Burc Yorumlari 1-3

Salı günü, Jüpiter ve Satürn'ün dik açısı sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini işaret ediyor. Ev ve aile meselelerine gösterdiğiniz çaba bu dönemde sizi zorlayabilir, ebeveynlerinizin sağlığıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Evle ilgili önemli gelişmelerde bazı engellerle karşılaşabilirsiniz, ancak bu engeller Ağustos sonuna doğru olumlu bir şekilde sonuçlanabilir.

Perşembe günü Güneş'in Başak burcuna geçmesiyle, ilişkilerinizi düzeltmek için uygun bir döneme giriyorsunuz. Eğer sevdiğinizle anlaşmazlık yaşadıysanız, bu dönemde ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Karşı tarafı daha fazla önemseyecek ve işbirliklerinde, ortak projelerde öne çıkmak isteyeceksiniz. Bu dönem, işbirlikleri ve yeni anlaşmalar için oldukça uygun olacak.

29 Ağustos’ta Merkür’ün düzelmesiyle birlikte, tüm bu konuları rahatça halledebilirsiniz. Hafta sonu, iş ortamınızda eski meseleler yeniden gündeme gelebilir ve bunları çözmek için güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Düşüncelerinizle insanları etkileme konusunda oldukça başarılı olacaksınız.

19 Ağustos 25 Ağustos Haftalık Burç Yorumları (2)

12 burcun, 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumlarını sizlere sunduk. Umarız yeni hafta sizler için güzel ve keyifli geçer. İyi bir hafta geçirmeniz ümidiyle…

Kaynak: Ayşenur Yılmaz