Haftanın ikinci gününde burcunuzu neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

Yine yapıyorsunuz, Koç! İşe yaramayan şeylerin hikayesini tekrar tekrar anlatıyorsunuz. Korkularınıza hak ettiklerinden daha fazla güç veriyorsunuz. Peki ya tuttuğunuz o kinler? Sizi birden fazla şekilde aşağı çekiyorlar. Akıllıca bir söz: Aynaya uzun ve dikkatli bir şekilde bakmanızın zamanı geldi. Evrenin sizinle birlikte çalıştığını, size karşı çalışmadığını hatırlamanızın zamanı geldi; hak ettiğiniz sevgiyi, bolluğu ve bereketi çağırdığınızda.

Kozmik ipucu: Sıkı bir yumruk asla zarafete yer açamaz.

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

Bunu size söylemekten nefret ediyorum, Boğa, ama sizin sütlü içeceğiniz tüm duygusal olarak ulaşılamaz, bağlanma korkusu olan ve tutarsız kaçınanları bahçeye getiriyor. Bu yüzden, suçlama oyununu oynamak yerine, aynaya uzun ve dikkatli bir şekilde bakın. İlişkilerle olan ilişkinizi yeniden değerlendirme ve senaryoyu en derin arzularınızın gerçekleşmesini destekleyecek şekilde yeniden yazma davetini onurlandırın. Bununla birlikte, iş ortaklıklarınız ve girişimleriniz hakkında bazı gerçekler hafta boyunca ilerledikçe ortaya çıkabilir. Belki de birileri oyununu tuzağa düşürmeye veya bir şekilde işinizin itibarını çalmaya çalışıyordur. İyi olan şey, hepimiz OG'nin kim olduğunu biliyoruz! 

Evrensel ipucu: Onların şüpheli davranışlarının sizi üzmesine izin vermeyin.

İkizler Günlük Burç Yorumları

Biliyoruz, biliyoruz! Merkür'ün geri hareketi yanlış iletişimlere neden olduğu için kötü bir üne sahip. Ancak, hiçbir şey sebepsiz yere gerçekleşmez. Duruma bakmanın başka bir yolu da şu: Yaklaşan şey, bir süredir kaçındığınız sorunları ele almak için bir fırsat. Hararetli bir tartışmayı yönetmenin en iyi yolu? "Rakibinize" yaklaşmanın daha nazik bir yolunu bulmak. Bununla birlikte, önümüzdeki haftalarda meditasyona ve farkındalığa öncelik vermeniz teşvik ediliyor, özellikle de kendinizi kaybolmuş hissediyorsanız veya buradan nereye gideceğinizden emin değilseniz. Bize güvenin, aradığınız tüm cevaplar uyum sağladığınızda size açıklanacak.

Kozmik ipucu: “Rakibinize” nazik davranın.

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

Sevgiyi ve şefkati hak ediyorsunuz. Size sanki sihirli biriymişsiniz gibi bakan biriyle olmayı hak ediyorsunuz. Sizi tam olarak olduğunuz gibi görülen, duyulan ve kutlanan biri olarak hissettiren birini hak ediyorsunuz. Ne daha fazlası ne de daha azı. Sadece bir hatırlatma: Bu sezonda her şey mümkün, kadehinize dökülen Aşk Tanrısı'nın kutsamaları göz önüne alındığında. Uygulamanız gereken tek ritüel, hoşgörü alanına geçmek. Zaten özel biriyle hayat dansını mı yapıyorsunuz? Onlara varlıklarını ne kadar takdir ettiğinizi bildirmenin yüzlerce yolu olduğunu bilin. İki kelime: Yaratıcı olun!

Kozmik ipucu: Size sanki sihirli bir varlıkmışsınız gibi bakan biriyle birlikte olmayı hak ediyorsunuz.

Aslan Günlük Burç Yorumları

Aslan

Ama Leo, hissettikleriniz konusunda dürüst oldunuz mu? Onlara içsel manzarada neler olup bittiğine dair bir bakış açısı verdiniz mi? Şimdi sakin davranmanın veya onların sizin sinyallerini 'telepatik' olarak almalarını ummanızın zamanı değil. Kalbinizle liderlik etmenizin ve net bir şekilde iletişim kurmanızın zamanı. Eğer hayatınızda olmaları gerekiyorsa sizinle yarı yolda buluşmanın bir yolunu bulacaklarına güvenin. Aşk Tanrısı'nın lütfu göz önüne alındığınızda, şu anda her şey mümkün! Ancak bu ay döngüsünün büyüsü altında sadece romantik ilişkileriniz güçlenmiyor. Hayatınıza yeni arkadaşlıklar da girdiğini görüyoruz. Görüldüğünüzü, duyulduğunuzu ve kutlandığınızı hissettiren tek boynuzlu atlardan bahsediyoruz!

Kozmik ipucu: Kalbinizin sesini dinleyin.

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Odaklandınız, kendinizi adadınız ve hedeflerinizi tamamlamak için yorulmadan çalıştınız ve şimdi evren sizi en derin arzularınızın gerçekleşmesiyle ödüllendiriyor. Kişisel hedefler, profesyonel başarılar veya en yakın ilişkiler olsun, her şey sizin için mükemmel bir şekilde hizalanıyor gibi görünüyor. Bu yüzden, kutsanmış ve güzel olan her şeyi onaylamaya devam ederken ne kadar yol kat ettiğinizi takdir etmek için bir an ayırın. Bu nedenle, dolunaydaki ay, hem eylemleriniz hem de sözcüklerinizle sevdiklerinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu ifade etmek için duyusal yanınızla yeniden bağlantı kurmanız için alan açıyor!

Kozmik ipucu: Duyusal arzularınızla temasa geçin!

Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Şimdi "pratik" olmanızın zamanı değil, Terazi. Şimdi hayatınızın akışına geri dönmenin ve imkansıza inanmanın zamanı. Kalbinizle liderlik etmek sizin için sevgi, bolluk ve büyünün kapısını açacak! Bir süredir birlikte olan Venüslüler kendilerini savunmasız hale getirmeye teşvik ediliyor. Savunmanızı düşürmek nadiren kolaydır, ancak sevgilinizle birlik duygusu hissetmenin tek yolu budur. Gerileme mevsiminin ortasında olduğumuz göz önüne alındığında, bazılarınız amacınız söz konusu olduğunda netlik eksikliği hissedebilirsiniz. Akıntıya karşı yüzmek yerine, arkanıza yaslanın, rahatlayın ve nefes alın. Kendinize sormanız gereken iyi bir soru: "Kolektife nasıl hizmet edebilirim?" Aradığınız rehberliğin size sessizlik anlarında gösterileceğine güvenin.

Kozmik ipucu : Sevdiğinizle birlik duygusunu hissedin.

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep

Oyun oynama fikri artık size çekici gelmiyor. Özellikle biriyle bir hayat kurma isteğiniz güçlü olduğunda, daireler çizerek koşma fikri de çekici gelmiyor. İstikrar istiyorsunuz, hesap verebilirlik istiyorsunuz, sadakat istiyorsunuz. Sizinle istediklerinizi isteyen ve duygularını belli etmekten korkmayan biriyle olmak istiyorsunuz. Akıllıca bir söz: Çağırmak istediğiniz ortaklık türü için net niyetler belirlemek üzere dolunayın enerjisinden yararlanın. Zaten büyük bir potansiyel hissettiğiniz biriyle hayat dansını mı yapıyorsunuz? Bu üç sihirli kelimeyi söylemekten ve bu ilişkiden ne istediğinizi ifade etmekten korkmayın.

Kozmik ipucu: Tezahür büyüsünün zamanı geldi!

Yay Günlük Burç Yorumları

Yay

Yay, biraz gerçek konuşmanın zamanı geldi: Son zamanlarda kendi yolunuza nasıl engel olduğunuzu fark ettiniz mi? Bu kendini sabote eden kalıplar. İster erteleme, ister olumsuz iç konuşma, ister değerinizden şüphe duyma olsun, sizi bir döngüde sıkıştırıyor. İyi olan şey, özgürleşme gücüne sahip olmanız. Kendi hikayenizi yeniden yazma gücüne sahipsiniz. Kendi saçmalıklarınızla kendinizi suçlayarak başlayın. İlişkiler alanında dürüstlük uygulayın, gerçeğinizi özür dilemeden iletin. Bu, bir süredir sizi aşağı çeken belirli bir konu hakkında gerçekleri ortaya çıkarmanızı sağlayacaktır.

Kozmik ipucu: Gerçeğinizi çekinmeden iletin.

Günlük burç yorumları: 9 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 9 Eylül 2024

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

Kızgınlıklara tutunmanın olayı şu: Fazla yüklerle dolaşmak gibi hissettirebilir. Sizi aşağı çeker, enerjinizi emer ve sizi olumsuz bir döngüde tutar. Geçmişteki şikayetlere odaklandığınızda, esasen o eski yaraların bugününüzü ve geleceğinizi belirlemesine izin vermiş olursunuz. Hak ettiğiniz kraliyet muamelesi tam olarak bu değil, değil mi? Akıllıca bir söz: Duygularınızı kabul ederek başlayın. Kırgın, öfkeli veya hayal kırıklığına uğramış hissetmeniz normaldir. Doğru olmayan şey: Bu duyguların direksiyona geçmesine izin vermek. Şüphe duyduğunuzda, kendinize affetmenin sadece diğer kişiyle ilgili olmadığını hatırlatın; bu, kendinizi eski hikayeden kurtarmak ve hayatınıza daha fazla huzur ve özgürlük davet etmekle ilgilidir.

Kozmik ipucu: Kızgınlıklarınızı serbest bırakın ve kalbinizi gelen nimetlere açın.

Kova Günlük Burç Yorumları

Kova

Kova, resmen bu ay kendinizi hissediyorsunuz! Hiç mümkün olduğunu düşünmediğiniz şekillerde büyüyor ve manyetik alanını güçlendiriyorsunuz! Bunu evrenin size birçok girişiminde tam olarak desteklendiğinizi hatırlatan bir hatırlatması olarak düşünün. Bu yüzden ışığınızı hiçbir şekilde söndürmeyi. Zarifçe öne çık ve dünyanın eşsiz yeteneklerinin güzelliğine tanık olmasına izin verin. Yeteneklerine olan güvenin, doğal olarak başkalarına da sizi takip etmeleri için ilham verecektir. Elbette herkes sizin yapman gereken seçimleri anlamayacak! İyi olan şey, anlamaları gerekmemesi. Kalbinizin derinliklerinde içsel ve dışsal bir devrimin zamanının geldiğini biliyorsunuz.

Kozmik ipucu: Eşsiz yeteneklerinizi dünyayla paylaşın.

Balık Günlük Burç Yorumları

Direndiğiniz şey devam eder. Tekrar ediyoruz: Direndiğiniz şey devam eder. Ancak bu ruh kapsamını yaklaşan bir felaket ve kasvet işareti olarak düşünmeyin. Bunu, duygusal iniş çıkışların insan deneyiminin bir parçası olduğunu kabul etmeniz için bir hatırlatma olarak düşünün. Bu zamanda sizin için ortaya çıkan her şeyi hissetmenize izin vermeniz önemlidir. İster üzüntü, hayal kırıklığı veya hüsran olsun. Bu duygular arasında gezinirken, bunların yalnızca ziyaretçiler olduğunun farkında olun. Bunlar öz değerinizi, kim olduğunuzu veya bu hayatta ne yapmak için buraya geldiğinizi tanımlamaz. Not: Krizalitten çıkarken kendinize karşı nazik olun, Balık.

Kozmik ipucu: Nazik olun.

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat
Kaynak: Ayşenur Yılmaz