Tüm Burçları Etkileyen Güçlü Bir Enerji Yayacak

19 Ağustos 2024'te Kova burcunda gerçekleşecek olan dolunay, tüm burçları etkileyen güçlü bir enerji yayacak. 

Baş Ağrıları ve Uykusuzluk Yaratabilir

Kova Dolunayi Saat Kacta-1

Burçlarda gerçekleşen her dolunay genellikle uyku problemlerinin arttığı ve baş ağrısı gibi yoğun etkilerin meydana geldiği akşamlar oluşturur. Hele ki Kova Dolunayı gibi güçlü enerjiler yayacak olan bir dolunay akşamı uykusuzluk ve bağ ağrıları yaşamanız muhtemel görünüyor.

Elektronik Eşyaların Bozulması, İnternet, Elektrik Kesintileri...

Kova, doğrudan teknoloji ile ilişkilendirilebilen bir burçtur. Dolunaylar, genellikle keskin bitiş ve başlangıçları temsil eder.

Şu an devam eden Merkür Retrosu da elektronik eşyaların bozulduğu bir dönem olarak anılırken üstüne bir de Kova Dolunayı büyük etkiler yaratabilir.

Kova Dolunayi Etkileri-1

  • İnternet ve/veya elektrik kesintileri, voltaj düzensizliği olabilir.
  • Kalp damar sistemi sorunları, tansiyon sorunları ve baş bölgesinde sıkıntılar gündeme gelebilir.
  • Hıza ve dikkatsizliğe ya da gerginlik ve çatışmalara bağlı kazalara çok dikkat etmek gerekir.
  • Aynı anda çok fazla şeyi yapmak isteyip, hiçbirine tam olarak odaklanamama sorunu olabilir.

Bunların hepsi elbette her zaman bir ihtimaldir. Sadece bu dönem dolunay enerji ile yoğunlaşabilir bu nedenle en azından mağdur olmamak adına bu konularda önlemler almak faydalı olacaktır.

19 Ağustos Kova Dolunayı Saat Kaçta Gerçekleşecek?

Kova Dolunayı 19 Ağustos 2024 Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21.25'te gerçekleşecek. Kova 27 derecede gerçekleşen dolunayda ay tüm çıplaklığı ile görülecek.

Kova Dolunayından En Çok Etkilenecek 4 Burç

19 Ağustos Kova Dolunayında en çok etkilenecek 4 burç şu şekilde;

  • Akrep
  • Boğa
  • Aslan
  • Kova

Bu dört burç bu dönemde özellikle fevri çıkışlar ve sinir patlamaları ile gündeme gelebilir. Bu nedenle öfke kontrolüne dikkat etmeliler.

Ve bir diğer önemli konu ise bu burçlar 23'üne kadar ve hatta ağustos bitimine kadar yeni başlangıçlardan uzak durmalıdır.

Kova Dolunayi Nedir-1

Farkındalıklar ve Toplumsal Değişimler Kapıda

Kova burcu özgürlük, yenilikçilik, toplumsal bilinç ve bireysellik temalarını barındırdığından bu dolunay da bu konularda hayatımıza önemli farkındalıklar ve değişimler getirebilir.

Günümüzde de ve özellikle ülkemizde maalesef sıklıkla yaşadağımız afet, toplumu etkileyen hastalık, finansal kriz gibi durumlara karşı kenetlenme ve toplum bilinci oluşturmaya dair büyük adımlar atılabilir.

İnsanlar daha fazla ketnetlenip birlik olarak toplumsal bilinçle hareket edebilirler.

Orman yangınlarıyla mücadele ettiğimiz bu dönemlerde özellikle yeşilay, ağaç ve çevre temizliği bilinci ana gündemi oluşturabilir. Toplu dikim, temizlik gibi aktiviteler artabilir vebireyler topluma katkı sağlamak arzusu içerisine girebilir. 

Tek Tek Tüm Buçlar İçin Kova Dolunayının Etkileri

Kova Dolunayı etkileri her burç için çok güçlü olacak. Yozlaşmış değerlerin büyük bir çöküntüyle karşılaşacağı, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı söyleniyor.

Kova burcu; bizden başka canlıların varlığını bilmek, kabullenmek ve onların da haklarını düşünmekle doğrudan ilgilidir. Maalesef toplumsal olaylar, afet, grev ve isyanları da gösterir.

Dünyanın bir yerlerinde kaotik etkiler söz konusu olabilir.

Kova Dolunayi Koc Burcu-1

KOÇ: Koçlar için bu dolunay daha çok sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerine üzerine etkiler gösterecek. Bu dönemde, sosyal hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Eski arkadaşlıkları canlandırabilir, sıkı bir dostunuzla küsebilir ya da yeni gruplara katılabilirsiniz.

Kova Dolunayi Boga Burcu-1

BOĞA: Boğalar için bu dolunay kariyer yönünden etkiler yaratacak. 19 Ağustos Kova dolunayı, iş hayatlarında önemli bir dönüm noktasını işaret edebilir. Yeni fırsatlar ortaya çıkabilir veya mevcut iş hayatlarında yeniden değerlendirme söz konusu olabilir. Dolunaydan en çok etki alacak burçlar arasında olduğu için fevri olunmamalı.

Kova Dolunayi Ikizler Burcu-1

İKİZLER: İkizler için bu dolunay eğitim, seyahat ve genişleme alanlarında etkiler gösterecek. Yeni bilgiler öğrenmeye, yeni yerler gezmeye, farklı kültürlere açılmaya yönelik bir arzu yaratabilir. Bu arzuya kulak vermek faydalı gibi görünüyor.

Kova Dolunayi Yengec Burcu-1

Son Dakika... Narin cinayetinde yenge tutuklandı! İşte Hediye Güran'ın çelişkili ifadesi... Son Dakika... Narin cinayetinde yenge tutuklandı! İşte Hediye Güran'ın çelişkili ifadesi...

YENGEÇ: Yengeçler için Kova dolunayı, finansal konulara dikkat çekiyor. Borçlar, yatırımlar veya miras gibi maddi meselelerle ilgili önemli gelişmeler olabilir. Bu dönemde finansal geleceği güvence altına alma isteği artabilir. Rahatlatıcı bir ani para akışı oluşabilir. Yengeçler için parayı mıknatıs gibi çekecekleri bir dönem olacak diyebiliriz.

Kova Dolunayi Aslan Burcu-1

ASLAN: Aslanlar için bu dolunay, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili önemli farkındalıklar yaratabilir. Partner ile dinamikleri gözden geçirme ve ilişkiyi ileriye taşıma isteği duyulabilir. İş birlikleri veya ortaklıklar hakkında da önemli kararlar alınabilir. Dolunaydan en çok etki alacak burçlar arasında olduğu için ani kararlar almamak çok öenmli.

Kova Dolunayi Basak Burcu-1

BAŞAK: Başaklar için 19 Ağustos Kova Dolunayı sağlık, günlük rutinler ve iş ortamlarıyla ilgili etkiler hissettirecek. Bu dolunay, sağlıklarına dikkat edip yaşam tarzlarında mükemmel iyileştirmeler yapmalarına teşvik olacak. Aynı zamanda, iş yerlerinde düzen ve verimlilik konusunda yeni adımlar atabilirler.

Kova Dolunayi Terazi Burcu-1

TERAZİ: Teraziler için Kova Dolunayı, yaratıcılık, romantizm ve çocuklarla ilgili konuları öne çıkarabilir. Sanatsal projelere yönelme, hobilerle daha fazla ilgilenme veya romantik ilişkilerde önemli gelişmeler yaşanabilir. 

Kova Dolunayi Akrep Burcu-1

AKREP: Akrepler için bu dolunay, ev ve aile hayatlarına yönelmeyi artıracak. Ailevi sorumluluklar, evde yapılacak değişiklikler veya taşınma gibi konuları gündeme getirebilir. Acı verici veya sorunlu bir ilişki içerisinde olanlar için net bir bitiş yaşanabilir. Dolunaydan en çok etki alacak burçlar arasında olduğu için fevri olunmamalı ve Ağustos sonuna kadar büyük başlangıçlardan uzak durulmalı.

Kova Dolunayi Yay Burcu-1

YAY: Yaylar için bu dolunay, iletişim, kardeşler ve yakın çevre ile ilgili konuları vurgulayacak. Kısa seyahatler, eğitimler veya yakın ilişkilerde önemli gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca, kendini ifade etme ve yeni fikirlerii paylaşma konusunda daha cesur adımlar görünüyor.

Kova Dolunayi Oglak Burcu-1

OĞLAK: Oğlaklar için Kova Dolunayı finansal güvenlik ve maddi değerler konularında etkiler hissettirecek. Kova dolunayı, geliri artırma, bütçe planlaması yapma veya maddi kaynaklarıı değerlendirme konularında önemli farkındalıklar getirebilir. Bu dönemde harcamalara dikkat edilmeli.

Kova Dolunayi Kova Burcu-1

KOVA: Kova burcunda gerçekleşen dolunay, Kova burçları için kişisel hedefler ve benlik algısı üzerinde etkili olacak. Bu dönemde yeniden değerlendirme, kişisel projeleri tamamlama ve kendini daha net bir şekilde ifade etme arzusu duyulabilir. Fiziksel görünümde veya yaşam tarzında değişiklikler yapmak iisteği ortaya çıkabilir. Arkadaş çevresinde  birinin yalanını veya yanlışını yakalanabilir. Dolunaydan en çok etki alacak burçlar arasında olduğu için sakin olmak ve karşı tarafı dikkatlice dinlemek önemli. Dolunayın gerçekleştiği burçta yer alan Kova için özellikle içe dönme ve sakinliği korumaya özen gösterilebilir.

Kova Dolunayi Balik Burcu-1

BALIK: Balıklar için bu dolunay, içsel dünyaları ve ruhsal gelişimleri ile ilgili konuları öne çıkaracak.  Bu dönemde, geçmişle yüzleşme, meditasyon ve ruhsal çalışmalar yapma isteği artabilir. Bilinçaltının derinlerinde yatan korku veya endişeleri fark etme ve bunlarla başa çıkma fırsatı bulunabilir.

Kaynak: ÖZLEM SUCU