Diş Sağlığında Enfeksiyon Kontrolünün Anahtarı: Dental Dezenfektanlar Diş Sağlığında Enfeksiyon Kontrolünün Anahtarı: Dental Dezenfektanlar

H100 gençlik aşısı İstanbul ve diğer metropollerimizde giderek artan popülaritesiyle öne çıkan medikal estetik prosedürlerden biridir. Çünkü; zaman içinde ciltte ortaya çıkan nem ve elastikiyet kaybı, sarkma ve cansız görünüm gibi yaşlanma belirtilerini giderme amacıyla uygulanabilecek etkili bir anti-aging tedavisidir. H100 gençlik aşısı son derece pratik ve konforlu bir medikal estetik prosedürdür. Ayrıca doğal ve etkili sonuçlar alınmasını sağlar. Op. Dr. Evren İşçi alanının önde gelen isimlerinden biri olarak H100 gençlik aşısı ve diğer medikal estetik prosedürler için başvuracağınız ilk adrestir.

H100 gençlik aşısının içeriğinde yoğun miktarda hyaluronik asite ek olarak çeşitli mineraller, vitaminler, amino asitler ve mannitol bulunur. Hyaluronik asit çeşitli nedenlerle deforme olan, sarkma, kırışıklık ve nem kaybı meydana gelen cildin nem tutma kapasitesini artırır. Hyaluronik cilde nem, canlılık ve esneklik kazandırır. Hyaluronik asitin diğer bir özelliği ise ciltte zaman içerisinde azalan kolajenin yapı taşı olmasıdır. Bu özelliği sayesinde ciltteki kolajen üretimini tetikler. Cildin sağlıklı ve sıkı bir görünüme kavuşmasını destekler. H100 aşısı, ciltte sağladığı yenilenme ve dokularda yarattığı geri dönüşüm etkisi dolayısıyla gençlik aşısı olarak adlandırılır.

Cilde H100 aşısı enjekte edilerek cilt sağlığı için gereksinim duyulan vitamin, mineral, peptit   ve aminoasit gibi yapı taşları cilt altına hazır olarak verilir. Böylece cildin tüm ihtiyaçları eksiksiz bir şekilde karşılanır. Bunun sonucunda cilt daha canlı, elastik ve genç bir görünüm elde eder.

H100 Gençlik Aşısının Faydaları Neler?

H 100 Genclik Asisi

H100 gençlik aşırı gerek yaş alma gerek genetik faktörlere bağlı olarak ciltte ortaya çıkan kırışıklık ve sarkmaları gidermeye yardımcı olur. Cilde nem, parlaklık, canlılık ve esneklik kazandırır. Ciltte yeni kolajen üretimi sürecini tetikler. Cilde enjekte edildikten sonra hyaluronik asitin aktivasyonunu devam ettirir ve dokudaki ömrünü uzatır. Yaş almaya bağlı olarak ciltte meydana gelen kırışıklıkların ve aşırı mimik kullanımının neden olduğu çizgilerin açılmasına katkıda bulunur. Derinin sıkılaşmasını ve daha diri bir görünüm kazanmasını destekler. Ayrıca deri altındaki kas dokusunu da destekler.

Sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz. https://evrenisci.com/

Editör: Ahmet Tanıtım