Dişler; estetik ve fonksiyonel olarak kişinin hayat kalitesini etkileyen, bedenimizin önemli bir parçasıdır. Proestetik ekibi olarak dişlerin ve diş sağlığının öneminin bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her gün kliniğimizde pek çok hastayı güzel ve sağlıklı bir gülüşe kavuşturuyoruz. 

Siz de implant, ortodonti, zirkonyum kaplama ve diğer tüm tedaviler için kliniğimizi ziyaret edebilirsiniz! 

İmplant Tedavisi: Dişlerinizde Eksik Kalmasın!

Diş kökünü taklit eden özel titanyum vidalara implant adı verilir. İmplant tedavisi diş kayıpları için kullanılır. Kullanılan implant ve hekimin uygulama şekli bu tedavi için oldukça önemlidir. 

Kişinin eksik diş sayısına bağlı olarak farklı türde tedavi uygulamaları yapılır. Kliniğimizde tek diş implant, all in six veya all in four olmak üzere farklı implant tedavileri uygulanır. Tedavi planlaması detaylı muayene sonrası yapılır.  

Kliniğimizde ilk olarak son teknoloji cihazlar ve uzman hekimlerle hastanın muayenesi gerçekleştirilir. İmplantların sayısı ve çeşidi kişinin ağız ve diş yapısına uygun olacak şekilde seçilir. Ömürlük tedaviler için en kaliteli implantlar kullanılır. 

İmplant tedavisi cerrahi bir işlem olduğundan titizlikle gerçekleştirilir. Tedavi süresince önceliğimiz her daim hasta memnuniyetidir. Tedavi sonrası kontrollerle de tedavi pekiştirilir.

Siz de eksik dişleriniz nedeniyle problem yaşıyorsanız bir an önce bizimle iletişime geçin!

Dijital Bankacılık ve Fintech İnovasyonlarında Yaşam Ayavefe'nin Liderliği Dijital Bankacılık ve Fintech İnovasyonlarında Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

İmplant Fiyatları: Ücretsiz İlk Muayene ile Gelin Tedavinizi Planlayalım!

Izmir Dis Implant Fiyatlari 2

İzmir diş implant fiyatları pek çok etkene göre değişir. İmplant tedavisi fiyatları kullanılan implantın markasına, tedavi şekline, kullanılan malzemelere göre belirlenir. Uygulama yapılan klinik ve diş hekiminin deneyimi de fiyatlandırmada etkilidir. 

İmplant fiyatları hakkında genel bir bilgi verecek olursak 8.000 TL ile 10.000 TL arasında değişiklik gösterir. Detaylı fiyatlandırma ve bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca kliniğimize gelerek uzman hekimlerimizce verilen ücretsiz ilk muayene hizmetimizden de faydalanabilirsiniz. 

Kliniğimizde detaylı muayene işlemi sayesinde hastanın ne tür bir implanta ihtiyacı olduğu belirlenir. Kullanılacak implant sayısı, markası ve özellikleri planlanır. Bu sayede de net bir fiyatlandırma çıkarılabilir.  

Zirkonyum Diş Fiyatları: Doğal ve Estetik Bir Gülüş!

Izmir Dis Implant Fiyatlari 3

Dişlerinizde doğal ve estetik bir görünüm için Proestetik güvencesiyle zirkonyum diş tedavisi!

Zirkonyum; dişlerdeki çarpıklıklar, kırıklar ve çürükler nedeniyle meydana gelen bozuklukları gidermek için kullanılır. Bir çeşit kaplama malzemesidir. Gülüş estetiğinde sıkça tercih edilen bu madde kişiye doğal bir diş görünümü sunar.

Zirkonyum diş fiyatları tedavi sürecine, kullanılan materyale ve tedavi yapılan diş sayısına göre değişiklik gösterir. Tek diş zirkonyum kaplama 3000 TL – 5000 TL arasında değişir. Tüm diş kaplamalar ve gülüş tasarımlarında ise fiyatlandırma muayene sonrası belirlenir.

Zirkonyum diş hem görünüş hem de fonksiyon olarak kendi dişlerinizden ayırt edilemez. Kliniğimizde zirkonyum diş tedavisi uzman hekimlerimizce yapılır. Son kalite ürünler ve özel fırınlama teknikleri ile uzun ömürlü bir tedavi sunulur. 

Proestetik kalitesiyle yapılan kaplamalar çatlama, kırılma ve sararmaya karşı dayanıklıdır. Işığı geçiren yapısıyla da doğal dişlerden ayırt edilemez. Zirkonyum kaplama ile kişiye hem estetik hem de fonksiyonel olarak doğal diş hissiyatı sunulur. 

Siz de dişlerinizdeki problemlerden kurtulmak ve sağlıklı bir gülüş için bizi ziyaret edebilirsiniz. İzmir, Alsancak’taki Proestetik kliniğimizde uzman ekibimizle hizmet vermekteyiz. 

Editör: Ahmet Tanıtım