Haftanın üçüncü gününde burcunuzu neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

Kızgınlık hakkında önemli olan şey şudur: Zehir içip başkasının acı çekmesini beklemek gibidir. Kulağa tanıdık geliyor mu, Koç? Akıllıca bir söz: Hayatınızın hangi noktasında kin beslediğinize ve kaçırdığınız fırsatlara odaklandığınıza dikkat edin. Bu hafta, mesaj açıktır: Geçmişi bırakın ve şu anda size sunulanı kucaklayın. Tam olarak hayal ettiğiniz gibi görünmeyebilir, ancak şu anda tam olarak ihtiyacınız olan şeyin bu olduğuna güvenin. Bazen evren bizden daha iyi bilir! 

Kozmik ipucu: Kalbinizi açın, eski kızgınlıkları serbest bırakın ve lütfun içeri girmesi için yer açın.

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

Boğa, sizi ne tahrik ediyor? Eros'unu ne uyandırıyor ve sizi tekrar tekrar hayata aşık ediyor? Sizin için hafta tamamen neşe, güzellik ve zevkle ilgili. Hayatın sunduğu birçok lüksün tadını çıkarma iznini kendinize verin. Bu arada, belki de bir makyaj yapma havasındasınızdır. Elbette şu anda çok radikal veya sıra dışı bir şeye bakmıyorsunuz. Gardırop seçimlerinde her zaman başvurduğunuz şey 'farklı bir klasik' olmuştur. Bu bizi en önemli soruya getiriyor: Bugün oyunu yeniden icat etmeye nasıl çağrıldığınızı hissediyorsunuz?

Kozmik ipucu: Boğa Tapınağı'nda her şey neşe, güzellik ve zevkle ilgilidir.

İkizler Günlük Burç Yorumları

Daha önce söyledik ve tekrar söyleyeceğiz: Merkür'ün geri hareketinin yanlış iletişimi tetiklediği biliniyor, bu da her zaman kötü bir şey değil! Kendi bilinçaltınızın size ne gösterdiğine dikkat edin (şu anda ne kadar rahatsız edici görünse de). Bazı insanlar, yerler ve durumlar hakkındaki gerçekler önümüzdeki günlerde gün yüzüne çıkabilir. Kendiniz için senaryoyu tersine çevirmenin iyi bir yolu: Yüksek benliğinizin sizin adınıza büyük bir karmik temizlik düzenlediğini hatırlamak. Suçlama oyununu tekrar tekrar oynamak yerine şükran duygusunu uygulayın.

Kozmik ipucu: Yüksek benliğiniz sizin adınıza bir karmik temizlik düzenliyor.

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

Yengeç, her şey dharmanızı veya kutsal amacınızı yerine getirmekle ilgilidir. Özgünlük alanından hizmet etmek ve kutsal armağanlarınızı paylaşmakla ilgilidir. Bu yüzden iç sesinizi dinleyin ve tutkularınızı takip edin, bu daha az gidilen yolu seçmek anlamına gelse bile. Kalbinizin derinliklerinde yolunuzun benzersiz bir şekilde size ait olduğunu ve sapmaların da büyük vizyonun bir parçası olduğunu biliyorsunuz. Olumsuz tarafı, kişilerarası cephede işler şu anda ters gidiyor olabilir. Sevdiğiniz kişi tarafından yanlış anlaşılma hissi yüzeyin altında kalmış olabilir. Bilinçaltınızın size sessizlik anlarında açığa çıkardıklarını reddetmeyin. Aynı zamanda, gerçekçi olmayan beklentilerinizi serbest bırakmak için bilinçli bir çaba gösterin. 

Kozmik ipucu: Bardağınızı doldurmanın ve kendinize mutluluğunuzdan sizin sorumlu olduğunuzu hatırlatmanın zamanı geldi. 

Aslan Günlük Burç Yorumları

Aslan

Kimya inkar edilemez ve kimya keşfedilmeyi hak ediyor. Ancak, burada sadece fiziksel çekimden bahsetmiyoruz! Hissettiğiniz o yaratıcı kıvılcımdan bahsediyoruz. Tezahür eden dünyaya daha fazla neşe, güzellik ve ışıltı getirmeyi vaat eden yaratıcı bağlantıdan. Bu ruh kapsamını harekete geçmeniz ve inisiyatif almanız için bir hatırlatıcı olarak düşünün, Leo! Bu nedenle, bu hafta bir tür eşikte durduğunuzu göreceksiniz. İsterseniz yorgun ve test edilmiş olana sadık kalabilirsiniz ve bunda hiçbir zarar yok. Ancak, oyunu yeniden icat etmek istiyorsanız, şimdi radikal değişiklikleri harekete geçirme zamanı. Çılgın bir yolculuk olacak, ancak önünüzde sizi bekleyenlere tamamen hazırsınız!

Kozmik ipucu: Kimyanızın keşfedilmeye değer olduğunu düşünüyorum.

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Zaten bildiğiniz bir şeyi size söylüyoruz: Çekim yasası gerçektir ve her zaman sizin lehinize çalışır. Başka bir deyişle, odaklandığınız şey çektiğiniz şeydir. Bu yüzden niyetlerinizi netleştirin ve enerjinizi istediğiniz şeye (istemediğiniz şeye değil) yönlendirin. Vizyon panonuzu güncelleyin, olumlamanızı tekrarlayın veya sadece hayallerinizi varlığa dönüştürün. Başak mevsimine girerken yüksek benliğinizin hatırlamanızı istediği şey: Aktif bir hayal gücünün gücüyle kutsanmışsınız! Yaratıcı görselleştirme, arzuladığınız ve hak ettiğiniz hayatla uyum sağlamanın harika bir yoludur.

Kozmik ipucu: Tezahür büyüsüyle çalışmanın zamanı geldi!

Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Her gün yeni bir gündür, tekrar tekrar tekrar başlama fırsatı. Bu bizi en önemli soruya getiriyor, Terazi: Kendinize ve büyük vizyona yatırım yapmaya nasıl çağrılıyorsunuz? Sizin için her şey, dharma'nızla uyum sağlamak, hesaplanmış riskler almak ve kolektifin ilahi olarak belirlenmiş şekillerde hizmet etmesiyle ilgilidir. Yolunuzun benzersiz bir şekilde size ait olduğunu ve dolambaçlı yolların da maceranın bir parçası olduğunu anlıyorsunuz. Sosyal medya oyununuzu yeniden icat etmek düşündüğünüz bir şeyse, bireyselliğinizi ve tuhaflıklarınızı kucaklayın. Özenle seçilmiş sosyal medya kişiliklerinin çağında, gerçek olmak bir süper güçtür, harika! 

Kozmik ipucu: Sosyal medya oyununuzu yeniden icat etmeye nasıl çağrılıyorsunuz?

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep

Hiçbir şey rastgele değildir ve her şey sizin şu anda olduğunuz yerde olmanız ve yaşadığınız deneyimleri yaşamanız için mükemmel bir şekilde hizalanmıştır. Bugün, her şey için şükrediyorsunuz. İyi, kötü ve aradaki her şey için çünkü bunlar bugün olduğunuz yere gelmenizi sağladı. Dahası, kişilerarası bağlantılarınız da ilgi odağı altında. Zamanın ve gelgitin testine dayanmış bağlantıları, tüm bunlar boyunca yanınızda duran arkadaşlarınızı ve aile üyelerinizi tanıyabiliyorsunuz, Akrep. Artık insanlarınızın kim olduğunu bildiğinize göre, onları kutlamak için nasıl bir çağrı hissediyorsunuz? Not: Sadece 5 sevgi dili olduğunu söyleyenlere inanmayın!

Kozmik ipucu: Bu ruhsal kapsam, zamanın ve gelgitin testine dayanan bağlantıları kutlamanız için bir hatırlatıcıdır.

Yay Günlük Burç Yorumları

Yay

Etrafınızdaki enerji heyecanla dolu, Yay burcu ve sizi her zamanki rutininizden çıkmaya zorluyor! İster yeni bir hobi denemek, ister sosyal medya oyununuzu yeniden icat etmek, bir sanat sergisine gitmek veya sadece dışarı çıkıp frekansınıza uyan yeni insanlarla tanışmak olsun, keşfedilmemişi keşfetmenin zamanı geldi. Zihninizi ve bilincinizi genişletmenize yardımcı olan her şey şu anda evrenden büyük bir "evet"tir! Dünyanızda olayların baş döndürücü bir hızda geliştiği göz önüne alındığında, enerjilerinizi topraklamanız gerekecek. Hem dinginlik hem de hareket yoluyla meditasyon yapmayı unutmayın. Mama Gaia'nın şifa enerjisiyle bağlantı kurun bu da şu anda önerilir! 

Kozmik ipucu: Sürdürülebilir eylemde bulunmamıza yardımcı olduğu için kristal akik taşının gücünden yararlanın.

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

Oğlak, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için mükemmel bir yerdesiniz. İster sağlık, ister zenginlik, ister kariyerinizde bir üst seviyeye çıkmak olsun. Ama mesele şu: her şey çalışmakla ilgili. Azminiz ve kararlılığınız var, bu yüzden odağı güçlü tutun ve hedeflerinize bağlı kalın. Bu, hızlı kazanımlar değil, istikrarlı ilerleme zamanıdır. Niyetleriniz konusunda net olun. Daha fazla başarı mı istiyorsunuz? Kendinizi kariyerinizde başarılı ve yeni zirvelere ulaşırken hayal edin. Bolluk mu hayal ediyorsunuz? Temelinizi oluşturmaya devam ederken bu fırsatların birer birer aktığını hayal edin. Ah, ve bir şey daha! Hikayenizin nasıl ortaya çıkacağından siz sorumlusunuz. Senaryoyu en yüksek ve en büyük iyiliğinizi destekleyecek şekilde yeniden yazın.

Günlük burç yorumları: 12 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 12 Eylül 2024

Kozmik ipucu: Çalışmaya devam edin, Oğlak! Evren, adanmışlığınıza karşılık veriyor.

Kova Günlük Burç Yorumları

Kova

Kalbinizin derinliklerinde, kendinizden daha büyük, daha görkemli bir şey tarafından yönlendirildiğinizi biliyorsunuz. Bir ışık kaynağı, bir bilgelik sesi. Şu anda size ifşa edilenlere güvenin. Görünmez alemlerden gelen içgörülere güvenin. Aynı zamanda, gizemler dünyasına daha derin dalmak ve sihir hakkında bilgi edinmek için çağrıya cevap verin (eğer şu anda yapmanız gereken bir şeyse). Unutmayın, ruhsal yolculuğunuz tamamen size aittir. Seçimleriniz için kimseye bir açıklama borçlu değilsiniz.

Kozmik ipucu: Görünmeyen alemlerden aldığınız içgörülere güvenin.

Balık Günlük Burç Yorumları

Balık

Balık burcu, siz doğal olarak bir takım oyuncususunuz ve başkalarıyla çalışmak sizin için kolay. Ancak, şu anda mürettebatla işleriniz uyumsuz olduğunu hissetmekten kendinizi alamıyorsunuz. Belki de iletişimsizlik veya destek eksikliği var. Belki de herkesin işlerin nasıl ilerlemesi gerektiği konusunda farklı fikirleri var. Bu durumu idare etmenin doğru veya yanlış bir yolu yok. Sonuçlara varmak yerine sabırlı olun ve diğerlerinin söylediklerini dinleyin. Öte yandan, verilen işbirliğinin amacına ulaştığını düşünüyorsanız, zarafetle bırakın. 

Kozmik ipucu: İş cephesinde işler şu anda senkronize olmayabilir.

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat
Kaynak: Ayşenur Yılmaz