Merhaba Sektör Medya Grubu’nun siz değerli okurları. Son birkaç aya Türkiye olarak birçok olayı sığdırdık. Her biri acı verici olaylar ama en acı verici olay ise Diyarbakır’da canice öldürülen Narin Güran’dı. O minicik bedene neden kıydınız, nasıl öldürdünüz, kim öldürdü? Bu soruların cevabı henüz belli değil.

Narin cinayeti ile ilgili haberleri takip ettikçe hem tüylerim ürperiyor, hem sinirimden içim içimi yiyor. Nasıl bir aile bu? Diyerek kendi kendime dövünüyorum. İnşallah bu suça kim karışmışsa en ağır şekilde cezalanır. Devletimiz, yargımız konuyu hassasiyetle takip ediyor. 


Edirne'de babasını tabancayla öldürdükten sonra evin banyosunda baltayla parçalara bölen, ardından cesedi ormanda yakıp dere kenarına atan cani evlat, birde ekiplerle birlikte babasını aramaya çıkıyor. 


Yüreğimizi yakan başka bir olay ise son olarak 26 suçtan sabıkası olan bir suç makinesi, İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı yaparken, kendisini yakalamaya çalışan polis memuru Şeyda Yılmaz’ı canice katlediyor. 


 Bir baba 4 çocuğunu alıyor ve dağlık alana götürüyor 3’ünü öldürüyor birini ağır yaralıyor ve kendisi de hastanede ölüyor.
Görüyorsunuz  bunlar aklıma gelenler, aslında buna benzer o kadar çok olay var ki, hangi birini sayayım. 
İnsanlar neden merhametini kaybetti? Neden bu kadar canileşti. Artık şiddetin, katliamın bitmesini istiyoruz. Toplum olarak gerecekten böyle caniliklerden yıprandık. Artık yasalar mı ağırlaştırılır, cezaları mı? Artık cinayet olması, katliam yaşanmasın, artık yüreklerimiz yanmasın istiyoruz…