Türkiye'de genelinde birçok sektörde yapılan zamlara  Açık Öğretim Ücretleri de eklendi. Geçen yıl 1180 lirayla 2 bin 80 lira arasında değişen dönemlik kayıt ücretlerine yapılan zamla birlikte, geçen yıl dönemlik ücreti 1180 lira olan bölümlerin dönemlik ücreti yüzde 69 artışla 1995 liraya çıktı.

Geçen yıl dönemlik ücreti 1565 lira olan bölümlerin ücretleri ise yüzde 55 zamla 2 bin 430 liraya ulaştı. Önceki dönem 2 bin 80 lira olan yabancı dil eğitimli programların ücretleri ise yüzde 63 zamla 3 bin 400 lira oldu.

Bir Yaşam Gerçeği: Sınav Döneminde Öğrenci Olmak - Deha Koleji

2024- 2025 YILI AÇIK ÖĞRETİM KAYIT ÜCRETLERİ BELLİ OLDU

Yeni ücret tarifeleri, sınavsız ikinci üniversite programlarına ilgi duyan adayları etkileyecek. Bu zamlar, öğrencilerin eğitim masraflarını artırırken, kayıt yaptırmayı düşünenlerin bütçelerini yeniden gözden geçirmelerine neden olabilir.

Sınav döneminde öğrenci psikolojisi: “Başarısızlık gibi başarmak da  öğrenilebilir” - Fırat Haber

59 yıl aradan sonra mezun olduğu okulda şiir okuyan öğrenci, duygusal anlar yaşattı! 59 yıl aradan sonra mezun olduğu okulda şiir okuyan öğrenci, duygusal anlar yaşattı!

İşte Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi güncel kayıt ücretleri

Sınavsız ikinci üniversiteye kayıt yaptırmak isteyen veya eğitimini Açık Öğretim Fakültelerinde tamamlamak isteyen öğrenci adayları, bu yıl da artan ücretlerle karşı karşıya kaldı. Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi güncel kayıt ücretlerini, materyal ücretlerini ve bilgilendirme duyurularını incelemek istediğiniz üniversite görseline tıklayarak ulaşabilirsiniz.

  • Anadolu Üniversitesi

Anadolu Üniversitesi Aöf Kayıt Ücreti Ne Kadar 2024

  • Atatürk Üniversitesi

Atatürk Üniversitesi Aöf Kayıt Ücreti Ne Kadar 2024

  • İstanbul Üniversitesi

Istanbul Üniversitesi Aöf Kayıt Ücreti Ne Kadar 2024-1

Kaynak: Haber Merkezi