Yılın 9. ayına girerken astrolojik anlamda bizi nelerin beklediğini merak ediyoruz. Her yeni aya girişimizde burcumuz ve yükselen burcumuzun getirecekleri için astrologları dinliyoruz. 

2024’ün Eylül ayına özel burç yorumları ise astrologlar tarafından paylaşılmaya başlandı. Biz de Hande Kazanova’nın 2024 Eylül ayı burç yorumlarını derledik. İşte, detaylar…

2024 Eylül Ayı Burç Yorumları (1)

2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları

Eylül ayına giriş yaparken, burçlarınızı bekleyen fırsatları ve zorlukları derinlemesine inceleyeceğiz. Hande Kazanova'nın değerli bilgileri ve astrolojik gözlemlemeleriyle, ay boyunca sizleri nelerin beklediğini öğrenecek ve bu bilgileri hayatınıza nasıl entegre edebileceğinizi keşfedeceksiniz.

2024 Eylül Ayı Burç Yorumları (2)

Eylül ayında hepimizi, ülkemizi ve tüm dünyayı ilgilendirecek bir Ay tutulması olacak. Ve bu Ay tutulmasıyla beraber insanların, olayların ritmi değişecek.

3 Eylül’de bir Yeni Ay yaşanacak, hemen arkasından 18 Eylül’de bir Ay tutulması var. O yüzden de Eylül ayında girişimlerimiz konusuna dikkatli olmak durumundayız.

Eylül Ayı Burç Yorumları

Peki bu ay burçları neler bekliyor? 2024 Eylül ayı burç yorumları nelerdir sizler için derledik. 12 burcun Eylül ayı boyunca karşılaşabileceği durumlara tek tek bakalım…

2024 Eylül Ayı Burç Yorumları: Koç ve Yükselen Koçlar

Koç Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-3

Koç ve yükselen Koçlar; Eylül ayı iş konularının daha fazla aktif olduğu, “Ne kadar çok çalışma, o kadar çok verim” diyeceğiniz aylardan bir tanesi olacak.

Eylül başında iş hayatınızı ilgilendirecek önemli kararlar alma arifesinde olabilirsiniz. 3 Eylül’deki Yeni Ay’la beraber iş değiştirme, işle ilgili değişiklikler yapma, yeni bir projeye başlama gibi konularınız hareketlenecek. Ya da sağlığınızla ilgili önemli kararlar varsa bu Yeni Ay’da vereceğiniz kararlar hızlanabilir.

Diğer taraftan girişimleriniz konusunda, özellikle yakın çevrenizdeki insanların ya da daha az tanıdığınız insanların sizi yanlış yönlendirmesine de müsaade etmeyin. Kafa karışıklıkları, belirsizlikler, önünüzdeki dönemi okuyamama, ne olacağını bilememe, birilerine kurban olma etkisi de söz konusu olabilir. O yüzden Eylül başında dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.

Koç Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-3

18 Eylül’de bir Ay tutulması var. Bu Ay tutulması beklenmeyeni karşınıza getirecek. Kadersel bir alanda yaşıyorsunuz. Bu da kendinizi, sizin dışınızda gelişecek bir olayın içinde bulabileceğiniz anlamına geliyor. Birilerine yardım etmek, hastanede birilerine refakatçi olmak ya da daha zor durumda olan insanların dertleriyle uğraşmak bir yana önemli bir olayın iç yüzüyle karşılaşma potansiyeliniz de yüksek duruyor.

Kendinizi ve ruhunuzu yıpratmamınız gereken bir Ay tutulması yaşayacaksınız. Ve bu tutulma zamanı büyük risk içeren işlerden mümkün olduğunca kaçınmanız faydanıza olacak.

4 Eylül’de Mars Yengeç burcuna geçecek. Eviniz, aileniz, yuvanız önemli olmaya başlıyor. Eviniz, yuvanız için yapacağınız her tür hareketlilik, her tür girişim konusunda kendinizi ön plana atabilirsiniz. Ama en ufak bir sıkıntıyla karşılaştığınızda da kendi kabuğunuza çekilme riskiniz yüksek görünüyor.

Genel anlamda sağlıkla ilgili konuları gözden geçireceksiniz, kontrollerinizi yaptırmanız için uygun bir ay olacak. Ayrıca ne kadar çok çalışırsanız o kadar çok karşılığını da alabileceğiniz bir ayda olacaksınız. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Koçlar.

2024 Eylül Ayı Burç Yorumları: Boğa ve Yükselen Boğalar

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-3

Boğa ve yükselen Boğalar; Eylül başında aşk hayatınız ya da sizi heyecanlandıracak konu ve olaylara daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Çocuğunuz varsa, çocuğunuzun eğitim hayatı ya da onun hayatıyla alakalı alacağınız önemli kararlar devrede olacak.  Ayrıca zamanı daha verimli kullanma, üretken olma, sanatsal ve kreatif işlerinizde kendinizi ön plana çıkartma gibi etkiler de devrede olacak.

3 Eylül’deki Yeni Ay bu alanlarınızda oluşacak. Bu da şu anlama geliyor; eğer bekarsanız bu Yeni Ay’la beraber hayatınıza bir insanı alma potansiyeliniz yüksek olacak. Birine aşık olabilirsiniz, ya da var olan bir ilişki içerisindeyseniz, artık karşı tarafın size kendini ispat etmesiyle beraber önemli adımlar da devreye girebilir.

Onun dışında söylediğimiz gibi çocuğunuz varsa, çocuğunuzla ilgili konular, sanatsal faaliyetler, hobilerin hızlanması, hobilerle ilgili bir işi devreye sokmak ya da sporla alakalı girişimlerinizi başlatmak anlamında verimli bir Yeni Ay içerisinde olacaksınız.

Ancak bu Yeni Ay, hatta Eylül boyunca tek bir şeye dikkat etmeniz gerekiyor. Parayla ilgili konularda çabuk kandırılabilirsiniz, kanabilirsiniz, birilerinin kurbanı olabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmayı aklınızdan çıkarmamanız gerekiyor.

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-3

4 Eylül’de Mars Yengeç burcuna geçecek. Enerjinizi yakın çevrenize kaydıracaksınız. Akrabalar, kardeşler, komşular, yakınınızda kim varsa, kiminle irtibat halindeyseniz onlara karşı biraz pasif agresif ve savunmacı tavırlar içerisine girme potansiyeliniz de yüksek. Ayrıca trafikte kimseyle kavga etmeyin.

Eylül ayı boyunca, aslında en ufak karşınıza gelecek bir olumsuzluk ya da sıkıntıda şunu söyleme ihtimaliniz çok yüksek, “Niye ben, neden hep ben bunu yaşıyorum, yine mi bu benim başıma geldi?” diyebilirsiniz. Ama bütün bu duygu yoğunlukları içerisinde ne kadar takılıp kalırsanız, o kadar bu konularla daha fazla uğraşmanız gerekecek. O yüzden hemen oradan sıyrılıp çıkın ve her şey sizinle alakalı değil bunu aklınızdan çıkarmayın.

18 Eylül’deki Ay tutulmasında çevre değişiklikleri karşınıza gelebilir. Sadece Ay tutulması zamanı değil, tutulmalar 6 ay boyunca hayatımızda etkilidir. Yer değişiklikleri yapmak, yeni çevrelere girmek, yeni insanlarla tanışmak ya da arkadaşlarınızla bir mevzudan kaynaklı olarak arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde önemli kararlar almak bu ayın konularından olacak. Çevresel faktörlerde gözünüzü dört açmanız bu Ay tutulmasının en önemli konularından olacak.

22 Eylül’den sonra hayatı daha fazla keyiflendireceksiniz. Ve 26 Eylül’le beraber çalışma koşullarınız ön plana geçecek. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Boğalar.

2024 Eylül Ayı Burç Yorumları: İkizler ve Yükselen İkizler

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumla (1)-3

İkizler ve yükselen İkizler; bu ay, eviniz, aileniz, yuvanız, yerleşimle ilgili planlarınız, alışkanlıklarınız ve tavırlarınız bütün bu konulara odaklı olacaksınız. Ama her şeyden öte mahreminiz önemli olacak. Evinizle, yuvanızla, ailenizle bolca vakit geçirmek hayatınızda daha önemli olabilir. Aynı zamanda iş koşulları, çalışma hayatınız ya da gündelik hayatınızın düzeninde de bazı değişimlere açık olmanız gerekebilir.

Evle ilgili vereceğiniz önemli kararlar varsa; bir yere taşınmak, evinizi kentsel dönüşüme vermek ya da farklı bir yerde yaşamak, evinizle ilgili yapılması gereken boya/badana, tadilat/tamirat veya evinizi kiralamak gibi birtakım planlarınız varsa 3 Eylül’de bir Yeni Ay var bu Yeni Ay sonrası harekete geçmeniz çok daha mantıklı ve doğru olacaktır. Ancak bütün bunları yaparken iş ortamlarınızda ya da ailede tanıdığınız sözü geçen insanların sizi yanlış yönlendirmelerine karşı da dikkat etmeniz gerekebilir. Hatta karşınıza çeşitli iş fırsatları geldiğinde bu iş fırsatlarının arkasındaki nedenleri iyi araştırmayı da ihmal etmeyin.

4 Eylül’de Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle enerjinizi parayla ilgili konulara harcayacaksınız. Maddi konular önem kazanırken evinize, ailenize, yuvanıza yapacağınız harcamalar bu dönem artacak. Sağlıkla ilgili konularda; özellikle mide ya da cilt sıkıntılarıyla uğraşma potansiyelleriniz de devreye girebilir. Bir yandan paranızı kazanacak ama bir yandan da bu konulara paranızın aktığını göreceksiniz.

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumla (2)-3

18 Eylül’de yaşanacak olan Ay tutulması, kariyerinizde önemli konu ve olayları karşınıza getirecek. İş hayatınızda, mesleğinizde, kariyerinizde ne kadar fedakar olduğunuzu ne gibi konularda fedakarlıklarda bulunduğunuzu bu tutulmayla beraber göreceksiniz.

Annenize faydalı olmak, annenizle olan ilişkiniz çözülmesi ya da farklı bir noktaya taşınması yine ailevi konularda alınması gereken önemli kararlar ve tabii ki iş ortamlarınızda yaşayacağınız bazı çözülen olaylar devrede olabilir. Yani bu Ay tutulması sizi biraz etkileyecek. Hem toplum önünde duruşunuzu etkileyecek hem de işle ilgili konularınızı etkileyecek gibi görünüyor. Diğer taraftan hayatınızda birçok konuda çözüm üretmek de kolay olacak.

9 Eylül’le beraber Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle ev ortamlarınızda yaşadığınız bazı sıkıntı ve sorunlar varsa bu sorunların çözümleri de karşınıza gelecek.

26 Eylül’den sonra daha fazla keyfinize, yapacaklarınıza, çocuklarınızla ilgili konulara kendinizi kaptırabilirsiniz. Güzel bir ay diliyoruz sevgili İkizler.

2024 Eylül Ayı Burç Yorumları: Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-3

Yengeç ve yükselen Yengeçler; bu ay ağırlıklı olarak iletişiminizi kuvvetli tuttuğunuz, parayla ilgili konulara da odaklandığınız aylardan bir tanesi olabilir.

3 Eylül’de iletişim alanlarınızı ilgilendirecek, girişimci yönünüzü kuvvetlendirecek ve kafanızdaki planları tıkır tıkır işleteceğiniz bir Yeni Ay oluşacak. Her tür satış, tanıtım, reklam, pazarlama, iletişim, haberleşme, ulaşım, ticari faaliyetler konusunda adımlarınız varsa işte bu konularda bu Yeni Ay’ı iyi bir şekilde kullanmaya özen gösterin. Ama uzak yerlerle ticaret yapacaksanız ya da tanımadığınız insanlarla gireceğiniz işbirlikleri varsa buralarda yanıltıcı etkiler de devrede olacak. O yüzden gözünüzü açık tutmanızı öneririz.

4 Eylül’de Mars sizin burcunuza geçiyor. 1.5 aydan beri enerjinizi doğru kullanamıyordunuz. İş hayatınızda bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşmış olabilirsiniz. Şimdi ise enerjiniz yerine gelmeye başlıyor. Ama bir taraftan da alınganlıklarınız da artacak. Pasif agresif davranışlardan uzak durun. Korumacı ve kollayıcı tavırlarınızla etrafınızdaki insanları bu dönem yıpratma ihtimaliniz de söz konusu olabilir. Enerjinizi kendinize çevirmeyin. Bu dönem sizi rahat hissettirecek ve size huzur verecek bir spor dalına kendinizi vermeniz çok daha doğru olabilir.

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-3

18 Eylül’de yaşanacak olan Ay tutulması, seyahat ve eğitim konularını karşınıza getirecek. Hızlı bir seyahat gündeme gelebilir, iş hayatınızla ilgili bazı fedakarlıklarda bulunmanız gerektiğini fark edebilirsiniz, hukuki yönden kafa karışıklıkları ve belirsizlikler de devreye girebilir. Tanımadığınız insanlara karşı daha fazla kendinizden verebilirsiniz, onları daha fazla önemsediğiniz fark edebilirsiniz. Bu da bazı noktalarda kafa karışıklıklarını karşınıza getirebilir.

9 Eylül’den sonra Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle birlikte iletişimsel işleriniz artacak. 23 Eylül’le beraber daha çok akraba ve kardeşlerinizle vaktinizi geçireceksiniz. 26 Eylül’den sonraki dönemde ise evinize, yuvanıza daha fazla yatırım yapmanız gerekecek. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Yengeçler.

2024 Eylül Ayı Burç Yorumları: Aslan ve Yükselen Aslanlar

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-3

Aslan ve yükselen Aslanlar; Eylül ayı daha çok parayla ilgili konulara odaklandığınız aylardan bir tanesi olacak. Maddi konularda yapacaklarınız ve gelirlerinizi arttırma yönündeki birtakım görüşmeler, konuşmalar, anlaşmalar Eylül ayında devreye girebilir.

3 Eylül’deki Yeni Ay’ı bu anlamda kullanabilirsiniz. Paranızı çoğaltmak, geliştirmek, yatırımlarınıza yöneltmek ya da daha fazla nereden ne yapabilirimi düşünmek anlamında 3 Eylül’ü iyi bir şekilde kullanabilirsiniz. Yalnız bu dönemde parayla ilgili konularda kolay yanılma potansiyeliniz de var. Özellikle arkadaş ve sosyal çevrenizden insanların size bir teklifte bulunması; ikinci bir iş arıyorsanız, ekstra bir şeye yönelecekseniz, o insanların sizi yanlış yönlendirmesi gibi etkilere karşı dikkatli olmalısınız. Ayrıca risk almaktan da mümkün olduğunca kaçının.

4 Eylül’de Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle beraber kendinizi biraz daha içinize kapanacağınız, enerjinizi doğru kullanamayacağınız bir döngü içerisinde bulabilirsiniz. Arkanızdan iş çeviren insanların varlığında artışlar söz konusu olabilir. Yataktan kalkmakta zorlanabilirsiniz, yönünüzü bulmakta zorlanabilirsiniz, enerjinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bu yüzden yine söylediğimiz gibi bu süreçte hayatınızla ilgili konularda risk içeren her tür girişimden, hareketten, insanlardan mümkün olduğunca uzak durun. Eğitim, seyahat, ticaret, hukukla ilgili bir konuda bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşma potansiyeliniz de yüksek. Birileri sizinle uğraşıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-3

18 Eylül’deki Ay tutulması, para alanlarınızı etkileyecek. Gözden kaçırdığınız bir vergi ödemesi varsa bu dönem vergilerle alakalı konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Parayla alakalı konularda diğer insanlara yapacağınız iyiliklerin yüksek olması bu alana daha fazla yönelmenize neden olabilir. Nafaka, miras gibi konular varsa yine bu alanda da önemli bazı konular gündeminize yerleşebilir. Bu ay özellikle parasal konularda ve kişisel yönlendirilmelerde gözünüzü dört açmanız gerekiyor.

23 Eylül’de Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber para kazançlarınız hızlanırken 26 Eylül’le beraber daha fazla yakın çevrenizdeki insanlarla irtibat halinde olacaksınız. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Aslanlar.

2024 Eylül Ayı Burç Yorumları: Başak ve Yükselen Başaklar

Başak Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-3

Başak ve yükselen Başaklar; bu ay ağırlıklı olarak sizin ayınız. Eylül ayı geldiğinde sizin konularınız daha ön planda oluyor. Kendinize bakacak, sosyalleşecek, hayatınızla ilgili önemli kararlar alacak, yeni döneme kendinizi hazır hissedeceksiniz.

3 Eylül’deki Yeni Ay, sizin Yeni Ay’ınız! Bu Yeni Ay’la beraber hayatınızla ilgili adım atmak istediğiniz hangi konu varsa bu konuların hızlı bir şekilde hareketlenmesi söz konusu olabilir. Bu Yeni Ay’ı sakın kaçırmayın. Bir işe başlayacaksanız, bir yere başvuracaksanız, çocuğunuzla ilgili vermeniz gereken önemli kararları verecekseniz, sağlınızı önemseyecekseniz, diyete başlayacaksanız ve bunun gibi aklınızdan geçen fikirleriniz varsa bunları başlatacağınız bir Yeni Ay’ı yaşayacaksınız.

Ancak bu Yeni Ay’da bazı girişimlerinizde sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle tam da bu dönem iş hayatınızda size bir terfi geldiyse, önemli bir iş pozisyonu geldiyse, patronunuzun bazı noktalarda gerçekleri size yansıtmadığını ya da ondan beklediğiniz bazı güzel haberlerin istediğiniz şekilde size gelmediğini de görebilirsiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizde yanılgılar ve aldanmalar yaşayabilirsiniz.

4 Eylül’le beraber Mars Yengeç burcuna geçecek. Enerjinizi sosyal çevrenize ve arkadaş ortamlarınıza harcamaya başlayacaksınız. Burada arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde hem verici hem kollayıcı hem besleyici tavrınız ön planda olurken onlardan bu karşılığı göremediğinizde kendi köşenize çekilme durumuna karşı dikkat etmenizde fayda var.

Başak Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-3

16 Eylül’de bir tutulma var ki bu tutulma sizin ikili ilişkiler ve özel hayatınızı etkileyecek. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda vereceğiniz önemli kararlar bu Ay tutulmasıyla beraber devreye girebilir. İlişkilere dair önemli kararlar alabilirsiniz. Aldatıcı ve gözünüzü boyayan bir ilişki içerisinde kendinizi bulma potansiyeliniz de yüksek görünüyor. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı ne kadar verici olduğunuzu, ne kadar suistimal edildiğinizi, ikili ilişkilerde aslında her şeyi kendinizin üstlendiğini de fark edebilirsiniz. Bu hem ikili ilişkilerinizde hem de ortaklı işlerinizde karşınıza gelecek.

Ama bu her koşulda ilişkiler zor olacak, kötü olacak anlamına gelmiyor. Bazen sevdiklerimiz için yaptığımız fedakarlıklar, ufak tefek güzel adımlar aslında onlarla olan ilişkimizi kurtaran etkileri de taşır. Olaylara bu gözden bakmaya da özen gösterin. Konu ne olursa olsun ikili ilişkilerde ve özel hayatınızla ilgili konularda bir aydınlanma, önemli bir konunun açığa çıkması ve buna göre ya çözülme ya devam etme etkisi yaşayacağınızı gösteriyor.

23 Eylül’den sonra kendinize daha fazla önem vereceksiniz. Görüntünüzü değiştirmek, alışveriş yapmak, sosyalleşmek etkisi devreye girecek. 26 Eylül’le beraber Merkür Terazi burcuna geçecek ve parayla ilgili konular hayatınızda önem kazanacak. Bu ay ağırlıklı olarak ilişkilere odaklı olacaksınız. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Başaklar.

2024 Eylül Ayı Burç Yorumları: Terazi ve Yükselen Teraziler

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-3

Terazi ve yükselen Teraziler; Eylül ayı dinlendiğiniz aylardan bir tanesi olacak. 22 Eylül’den sonra Güneş Terazi burcuna geçer geçmez hayatınız hareketleniyor. Ancak Eylül ayını biraz daha rölantide geçirmeye özen gösterin.

Yurt dışı bağlantılı konular varsa bu dönem önem kazanabilir. Ama bu süreçte plan yapmak önemli olacak. Önünüzdeki günleri iyi bir plana dökmelisiniz. Ne istiyorsunuz, ne yapacaksınız, önünüzdeki planlarınız, hayalleriniz, amaçlarınız ne bunları gözden geçirmeniz gereken bir dönem olabilir.

Şartları ve koşulları zorlamamınız gerekiyor. Çünkü 3 Eylül’deki Yeni Ay kadersel alanınızda oluşacak. Bu da herhangi bir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Diğer taraftan yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkilerinizde, iletişiminizde ya da girişimlerinizde zaman zaman hayal kırıklığı ya da bir sıkıntının devreye girmesi gibi etkiler oluşabilir. Yine bu dönem özellikle sağlıkla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü salgın hastalıklara, sıkıntı ve problemlere de yatkın olabilirsiniz.

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-3

4 Eylül’de Mars Yengeç burcuna geçiyor. Enerjinizi kariyerinize ve meslek hayatınıza kaydırıyorsunuz. Önünüzdeki Aralık ayına kadarki süreçte daha fazla kariyerinize, mesleğinize yatırım yapmak, kendinizi bu alanda göstermek önem kazanacak. Bunun yanı sıra göz önünde olacağınız insanlarla bazı çekişmeler devreye girebilir. Kendinizi toplum içinde savunmak durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde annenizle anlaşmalarınızı ya da annenizle olan ilişkinizde bazı çekişmeler de gündeme gelebilir.

18 Eylül’de gerçekleşecek Ay tutulması; iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkiliyor. İşle ilgili ne kadar fedakarlıkta bulunduğunuzu, ne kadar etrafınızda insanlara faydalı olmak istediğinizi ve o insanların da aslında bunu nasıl kullandığını bu Ay tutulması civarında görme potansiyeliniz yüksek. Bazı fikir ayrılıkları, anlaşmazlıklar da devreye girebilir. Olayları çok fazla kafanızda büyütmemeye özen göstermeniz gerekiyor. Yine bir iş fırsatı bekliyorsanız, işinizle ilgili almanız gereken önemli bir haber varsa 18 Eylül’deki bu Ay tutulması bu konuları karşınıza getirecek.

22 Eylül’den sonra önemli işlerden elinizi ayağınızı çekmek isteyeceksiniz. 1 - 2 hafta boyunca kendinize yatırım yapmayı tercih edeceksiniz. Ama bu konularda destekli olmayacaksınız. 22 Eylül’den sonra kendinize olan güveniniz artmaya başlayacak ama 26 Eylül’le beraber fikir ve düşüncelerinizi, kafanızdaki planları başka insanlara aktarmak üzere harekete geçebilirsiniz. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Teraziler.

2024 Eylül Ayı Burç Yorumları: Akrep ve Yükselen Akrepler

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-3

Akrep ve yükselen Akrepler; sosyal çevre ilişkileriniz, arkadaşlıklarız, girdiğiniz ortamlar bu ay önemli olacak.

3 Eylül’deki Yeni Ay, iş değişikliği yapmak, yeni çevreler edinmek, yeni insanlarla tanışmak istiyorsanız tam da bu şartları ve koşulları karşınıza getirebilir. Ya da işinizde daha verimli olmak ve daha fazla para kazanmak istiyorsanız yine 3 Eylül’de oluşacak Yeni Ay ve sonrasında adımlarınızı hızlandırabilirsiniz. Ama parayla ilgili konularda risk almaktan kaçınmanız gereken bir ay olacak.

Özellikle aşk hayatınız için, eğlence hayatınız için, sportif faaliyetleriniz için ya da varsa çocuğunuz için yapacağınız harcamalarda yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Bu da şu anlama gelebilir; ihtiyaçlarınızın dışında bazı insanlardan etkilendiğiniz ve onların sırf söylemesinden kaynaklı olarak gereksiz alışverişler yapabilirsiniz. Sonrasında ise “Niye ben böyle bir şey yaptım?” dediğinizi fark edebilirsiniz.

Eğer borsada yatırım yapıyorsanız bu dönem yine dikkatli adımlar atmanız gerekecek. Yanıltıcı etkiler devrede olacak ve yanıltıcı etkiler daha çok parayla ilgili konuları kapsayacak.

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-3

4 Eylül’de Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle beraber seyahat, eğitim, yurt dışı faaliyetleri ve ticari konularda önemli girişimler devreye girebilir. Aslına bakarsanız önünüzdeki 5 – 6 ay bu alanlarınız çok aktif olacak ve buralarda bazı mücadeleler devreye girecek. Alınganlıklarınız artabilir, tanımadığınız insanlara küskünlükleriniz artabilir, çok çabuk tepkiler verebilirsiniz, kendinizi savunmak durumunda kalabilirsiniz, bütün bunları daha az tanıdığınız insanlara karşı yapacaksınız. Eğer medyada bir işiniz varsa, burada mücadeleci bazı koşulların da devreye girme potansiyeli yüksek olabilir.

18 Eylül’de bir Ay tutulması var. Bu Ay tutulması aşk evinizde gerçekleşecek sevgili Akrepler. Aşk hayatınızda daha fedakar, daha yumuşak, daha başkalarını düşünen yapınızın ön plana çıkması söz konusu olacak. Özel hayatınızda eğer fazla suistimal ediliyorsanız bütün bunları fark edeceğiniz ama gerçeklerle yüzleşmek istemeyeceğiniz bir Ay tutulması devreye girebilir. Sanatsal ve kreatif işlerinizde güzel etkileşimler devrede olacak. Bazı anlaşmazlıkları çok fazla gözünüzde büyütmemelisiniz. Bu dönemde bardağın boş tarafını görmeyin.

Özel hayatınızda bazı oluşumlar var. Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde onların konuşmaları sizi çok çabuk etkileyebilir ve anında moralinizi bozmanıza neden olabilir. Bu etkilere dikkat etmeniz gerekecek.

22 Eylül’de Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle beraber arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz kuvvetlenirken parayla ilgili konularda da güzel gelişmeler karşınıza gelebilir.

26 Eylül’de Merkür Terazi burcuna geçecek. Bu da şu anlama geliyor; 26 Eylül’den sonra çok konuşulacaksınız, dedikodunuz çok yapılacak ve bu dönem önemli girişimler konusunda destekli olmayacaksınız. Bunun için sadece 2 hafta beklemeniz çok daha doğru olabilir. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Akrepler.

2024 Eylül Ayı Burç Yorumları: Yay ve Yükselen Yaylar

Yay Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-3

Yay ve yükselen Yaylar; kariyeriniz ve iş hayatınız bu ay önemli olacak. Verimli ve üretken olacağınız işlerde kendinizi göstermek, iş hayatınızda ön plana çıkmak, topluma faydalı olmak, patronlarınız ve üstlerinizle önemli konuşmalar yapmak için bu ayı muhakkak kullanmalısınız.

3 Eylül’de oluşacak Yeni Ay; iş değişimleri, kariyer seçimleri, statüyle alakalı verilecek her tür konuda önemli adımları karşınıza getirebilir. Kariyerinizde hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Ama diğer taraftan dikkatli olmanız gereken zamanlar da olacak. Bu ay özellikle ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek. Sevdiğiniz insanın kariyerinde ve iş hayatında yaşayacağı birtakım sıkıntı ve problemler size yansıyabilir. Yine sevdiğiniz insanla olan ilişkinizde, ev hayatınızda bazı hayal kırıklıkları, bazı sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz.

Haftalık Burç Yorumları (16 – 22 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor? Haftalık Burç Yorumları (16 – 22 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor?

İş hayatınızda güzel haberler var. Aslına bakarsanız önemli girişimleriniz var. Ama diğer taraftan özel hayatınızda karşı tarafın size daha fazla destek olmasını bekleyeceksiniz. Karşı tarafın desteğini görmekte zorluk çekebilirsiniz.

Yay Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-3

4 Eylül’de Mars Yengeç burcuna geçecek. Bu dönem ve önünüzdeki birkaç ay boyunca enerjinizi daha çok parayla ilgili konulara kaydıracaksınız. Eviniz, yuvanız, aileniz için yapacağınız harcamalar, ödemeler, vergiler, krediler, faizler bu alanlarda önemli bazı mücadelelerle karşılaşmanız söz konusu olabilir. Yine tehlikeli insanlardan, kişilerden mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin.

18 Eylül’deki Ay tutulması; ev, hane ve yuvanızla ilgili konuları hareketlendirecek. Evinize dair bir karar mekanizması devreye girecek. Evinizde yaşanacak bazı çözülmeler, bazı kararsızlıklar devrede olacak. Yine aile hayatınızda önemli fedakarlıklar da yapabilirsiniz. Anne ve babanız arasındaki çekişmeler ya da fikir ayrılıkları bu dönem artabilir.

23 Eylül’de Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle beraber iş ortamlarınızda daha rahatlatıcı ve daha aktif bir görev alacağınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Patronlarınızla olan bağlantılarınız önem kazanacak ve kuvvetlenecek.

26 Eylül’den sonra ise işten elde edilen gelirleriniz artabilir, paranızı çoğaltabilirsiniz. Ve 26 Eylül’den sonra gelecek için yapacağını planlarınız daha fazla hareketli olabilir. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Yaylar.

2024 Eylül Ayı Burç Yorumları: Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-3

Oğlak ve yükselen Oğlaklar; Eylül ayı seyahatlerinizin, eğitimle ilgili konularınızın, medya alanlarınızın ya da ticari girişimlerinizin önem kazanacağı aylardan bir tanesi olacak. Uzak yerlere seyahatler gündeme gelebilir. Ya da kafanızda böyle planlar varsa bu planların hareketlenmesi söz konusu olabilir.

3 Eylül’de gerçekleşecek Yeni Ay; hukuki bazı konular, ticari faaliyetler, uzak yerlerden gelecek önemli haberler gibi konuları gündeminize getirecek. Bir seyahat planı yapmışken ya da ailenizle beraber yapılacak planlar varken, iş ortamınızda bir arkadaşınızın başına gelecek bir konu bu planınızı ertelemenize sebep olabilir. Yine iş ortamlarınızda bazı hayal kırıklıkları devreye girebilir.

4 Eylül’de Mars’ın Yengeç burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki 3 – 4 ay boyunca ağırlıklı olarak ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla kendinizi vereceksiniz. Sevdiğiniz insana karşı korumacı ve savunmacı tavırlarınız ön planda olabilir. Onları korumak, kollamak ya da onlar için bir şeyler yapma arzunuzun yükseldiğini fark edebilirsiniz. Ama siz bunu yapmaya çalıştıkça karşı tarafı da boğma ihtimaliniz yüksek görünüyor. O yüzden çatışmalardan ve alınganlıklardan mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin.

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-3

18 Eylül’de bir Ay tutulması var. Bu Ay tutulması yakın çevre alanlarınızda oluşacak. İletişim, haberleşme, satış, reklam, tanıtım, pazarlama ya da radyo – televizyon alanında bir işiniz varsa, girişimcilik yönünüz kuvvetliyse bu Ay tutulmasıyla beraber önemli haberler devreye girebilir. Yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizin hayatında da önemli olaylar yaşanabilir. Onlara karşı daha fedakarca hareket etmek durumunda kalabilirsiniz.

Bunların yanı sıra bu Ay tutulması, gerçeklerden kaçmayı karşınıza getirecek. O yüzden biraz daha gözünüzü açık tutup daha doğru ve gerçek tespitlerde bulunmaya özen gösterin. Çünkü bu Yeni Ay ve tutulmalar sizinle alakalı konuları kapsamayacak, hep dış faktörler ve çevresel faktörleri içerisinde barındıracak. Siz de bunlardan daha fazla etkileneceksiniz.

23 Eylül’de Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle beraber seyahat konularınız hızlanabilir. Eğitimle ilgili konularda çok daha rahat hareket ettiğinizi görebilirsiniz. Yine dış ortamlarda ve tanımadığınız insanlarla ilişkileriniz daha da güzelleşebilir.

26 Eylül’den sonraysa da kariyeriniz ve iş ortamlarınızda kendinizi göstereceğiniz, ön plana çıkartacağınız ve önemli kariyer sıçramaları gerçekleştireceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Oğlaklar.

2024 Eylül Ayı Burç Yorumları: Kova ve Yükselen Kovalar

Kova Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-3

Kova ve yükselen Kovalar; Eylül ayına parayla ilgili konular damgasını vuracak. Maddi konuları daha fazla önemseyecek, işlerinizi daha fazla önceliğiniz yapacaksınız.

Alacak verecek dengesi, banka işlemleri, halledilmesi gereken ödemeler, borçlar ya da vergiler, krediler, faizler gibi konularla ilgili olacaksınız. Nafaka ve mirasla ilgili bir beklentiniz varsa bu beklentinizi de karşılayacak önemli adımları 3 Eylül ve sonrası yapabileceksiniz.

3 Eylül’deki Yeni Ay’ı parayla ilgili konularda atmanız gereken önemli adımları atmak için kullanmalısınız. Diğer taraftan dikkat etmeniz gereken bazı konular var. Risk almamanız gereken bir döngü içerisindesiniz. Aşk hayatınıza, eğlence için yapacağınız harcamalara dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak. Bu dönem birçok konuda kararsız kalabilir, olur olmadık yerlere yatırım yapabilir ya da para harcayabilirsiniz. Parayla ilgili konularda gözünüzü dört açın, risk almayın.

4 Eylül’de Mars, Yengeç burcuna geçiyor. Önünüzdeki 3 – 4 ay boyunca enerjinizi hem sağlığınıza hem işle ilgili konulara kaydırıyorsunuz. Gündelik hayatınızın ritmi hızlanabilir. Yine sevdiğiniz, beraber çalıştığınız size yardım eden kişilere karşı korumacı, kollayıcı tavırlarınız ön plana çıkabilir. Ama bir yandan da onlardan karşılık görmek isteyeceksiniz ve bunu göremediğiniz zaman bambaşka bir kimliğe bürünme potansiyeliniz de yüksek görünüyor.

Algınlıklardan, küskünlüklerden mümkün olduğunca uzak durmaya özen göstermeniz gerekiyor. Ayrıca safra kesesi, pankreas, midede gastrit ve ülser gibi hastalıklarla uğraşılması gereken konular devrede olabilir. Cilt ve deri hastalıkları gibi problemlere de dikkat etmenizi öneririz.

Kova Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-3

18 Eylül’de yaşanacak olan Ay tutulması, para evinizde gerçekleşiyor. Elinize bir para geçebilir, parayla ilgili bir mevzu çözüme kavuşabilir ya da parayla ilgili bir mevzuda kafa karışıklıkları, yönünüzü bilememe, yanılma ihtimali de devreye girebilir.

Parayla ilgili konularda verici bir döngü içindesiniz. Diğer insanlara faydalı olmak, yardım etmek ya da sizden bir şey talep ettiklerinde hemen bunları gerçekleştirmek sizin için önem kazanacak. Bu dönem gözünüzü açık tutmanız gerekiyor. Özellikle ticari faaliyetleriniz varsa burada yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz.

23 Eylül’de Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle beraber durum ve olayları çok daha rahat toparlayacaksınız. Parayla ilgili konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemler geride kalacak.

26 Eylül’de Merkür Terazi burcuna geçer geçmez kışa girmeden son bir kez bir yerlere kaçmak, bir tatil yapmak ya da bir planı aktif hale getirmek isteyeceksiniz. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Kovalar.

2024 Eylül Ayı Burç Yorumları: Balık ve Yükselen Balıklar

Balık Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-3

Balık ve yükselen Balıklar; bu ay ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları ön planda olacak. Genel olarak sevdiğiniz insanla vakit geçirmek, hayatınıza bir insanı almak, ilişki kurmak ve diğer insanlardan göreceğiniz tepkilere göre hayatınızı şekillendirmek önem kazanıyor.

Her tür ilişki başlangıcı; evlilik, nişanlanma, sözlenme ya da ilişkiyle ilgili girişimlerde bulunmak için 3 Eylül’deki Yeni Ay’ı kullanmanız sizin faydanıza olacaktır. 3 Eylül’deki Yeni Ay bu alanlardaki konuları hızlandırıyor. Ayrıca ortaklaşa atılacak adımları ve işbirliklerini de hızlandırıyor. Anlaşma ve sözleşmeleriniz varsa yine 3 Eylül ve sonrası adım atmak çok daha mantıklı olabilir. Ama aile ortamınızda, aile büyüklerinizden birinin tavırları ve hareketleri üzerinizde hayal kırıklığı yaşatabilir.

4 Eylül’de Mars Yengeç burcuna geçiyor. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla daha fazla uğraşacağınız bir döngü başlıyor. Çocuğu olmayanlar, genç olanlar, flörtleşenler, hayatlarında biri olanlar bu dönem daha çok sevdikleri veya hoşlandıkları kişiyle vakit geçirmek isteyebilirler. Ama burada alınganlıklar, küskünlükler de devreye girecektir. Çünkü biraz karşı tarafı sıkabilirsiniz. Ya da sanatsal ve kreatif işlerinizde daha duygusal adımlar atmaya, duygusal tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz.

Balık Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-3

18 Eylül’de yaşanacak olan Ay tutulması, sizin birinci eviniz dediğimiz özel alanınızda (kişisel) gerçekleşiyor. Bu Ay tutulmasıyla beraber belirsizliklerin ve kararsızlıkların hayatınızda fazlasıyla önem kazandığını ve öne çıktığını fark edebilirsiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınıza önem vermek isteyebilir, burada önemli kararlar almak isteyebilir, ilişkiye dair verilecek bazı kararları devreye sokmak isteyebilirsiniz.

Ailenizde yaşanan bir sıkıntıyı sevdiğiniz insana anlattığınızda bu insanın sizin kadar anlayışlı olmadığını fark edebilirsiniz. Bazı fikir ayrılıkları devreye girebilir. İşte bu tutulmada olumsuzluklardan mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. Olan işlerinizi de bozmayın ya da ilişkinizdeki sıkıntıları çok fazla etrafınızdaki insanlarla paylaşmayın. Çünkü sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda bir arkadaşınızın yapacağı yorum ya da onların size söyleyeceği bir söz bütün kararlarınızı etkileyebilir.

23 Eylül’den sonra Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle beraber ikili ilişkiler ve özel hayatınız tam da bu Ay tutulması zamanı yaşanan sıkıntı ve problemler varsa bu sıkıntı ve problemleri konuşmak, ele almak, masaya yatırmak, karşı tarafla aranızı kuvvetlendirmek anlamında bu dönemi iyi kullanın.

26 Eylül’de Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle parayla ilgili konulara daha fazla kendinizi kaptıracaksınız. Belki Eylül ayının genelinde parayla ilgili konuları dert etmediniz ama 26 Eylül’den sonraki dönem parasal konuları konuşmak, çözüme ulaştırmak ve bu konuların üzerine düşmek için uygun bir dönem olacak. Güzel bir ay diliyoruz sevgili Balıklar.

2024 Eylül Ayı Burç Yorumları (3)

12 burcun Eylül ayında yaşayacağı olayları sizlere sunduk. Burcunuzun Eylül ayında kavuşumlarda, yeni aydan ve dolunaydan etkilenerek yaşayacağı gelişmeleri aktardık. Umarız Eylül ayı fırsatlarla geçirdiğiniz, güzel etkilerin hayatınızda görünür olduğu bir ay olur.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz