Yılın 8. ayına adım atarken, astrolojik olarak bizi nelerin beklediğini merak ediyoruz. Her aybaşında, burcumuzun ve yükselen burcumuzun getirecekleri konusunda astrologların yorumlarını takip ediyoruz. 2024 Ağustos ayı burç yorumları astrologlar tarafından yayımlandı. Biz de Hande Kazanova’nın 2024 Ağustos ayı burç yorumlarını sizin için derledik. İşte detaylar…

Ağustos Ayı Burç Yorumları

2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları

Hande Kazanova'nın değerli bilgileri ve astrolojik gözlemleri ile Ağustos ayının burçlar için neler getireceğini detaylı olarak inceleyeceğiz. Bu ay boyunca sizi bekleyen durumları öğrenecek ve bu bilgileri hayatınıza nasıl entegre edebileceğinizi keşfedeceksiniz. Ağustos ayı, büyük değişimler ve yeni başlangıçlar için uygun bir dönem olabilir. Bu eşsiz astroloji rehberini kaçırmayın ve burcunuzun yol haritasını belirlemeye başlayın!

2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları (1)

Bu ay, burçlar için neler getiriyor? 2024 Ağustos ayı burç yorumlarını sizin için derledik. Her bir burcun, Ağustos ayı boyunca karşılaşabileceği durumları detaylı olarak inceleyelim...

Ağustos 2024 Koç Burcu Yorumları

Koç Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-2

Koç ve yükselen Koçlar için iletişimin yüksek olduğu bir ay başlıyor. Ağustos ayının başında ev, aile ve yuva ile ilgili konular gündemde olacak. 4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte aşk hayatınıza dair önemli kararlar alacaksınız. Çocuğunuzla ilgili konular, sanatsal işler ve kreatif alanlarda atacağınız adımlar devreye girecek.

Ancak, 5 Ağustos’ta Merkür Başak burcunda geri hareketine başlayacak. Bu durum, keyif aldığınız konular, aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili karar mekanizmanızı hızlandırırken, gündelik yaşamınızın ritmini de bozabilir. İş, sağlık ve günlük koşturmacalarınızda dikkatli olmanız gerekiyor. 29 Ağustos’a kadar eski hastalıklar, anlaşmazlıklar ve iletişim sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Parasal konularda da dikkatli olmalısınız.

Koç Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-2

19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, sosyal çevrenize vurgu yapacak. Arkadaşlık ilişkileriniz, toplum içindeki duruşunuz, takım çalışmaları ve organizasyonlar bu Dolunay ile birlikte ön plana çıkacak. Ancak, iş hayatınızda yaşadığınız sıkıntılar, arkadaş çevrenizde de etkisini gösterebilir. 16, 18 ve 20 Ağustos tarihlerinde iletişimsel sorunlara dikkat etmelisiniz. Siber saldırılar, telefon veya bilgisayar problemleri yaşayabilirsiniz. Ayrıca, yakın çevrenizdeki insanların hayatında da zorlanmalar olabilir.

Güzelliklere odaklanmaya çalışın! Bu ay aşk hayatınız hareketli olacak ve aşkı doyasıya yaşamanızı diliyoruz.

Ağustos 2024 Boğa Burcu Yorumları

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-2

Boğa ve yükselen Boğalar için iletişimin yoğun olduğu bir ay başlıyor. Yakın çevrenizle birlikte bazı işlere girişebilir veya iletişiminizi artırabilirsiniz. Eğitimle ilgili konulara eğilecek ve kısa vadeli planlarınızı aktif hale getireceksiniz.

4 Ağustos’ta ev, aile ve yuva alanınızda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay ile birlikte emlak, gayrimenkul alım-satım, kiralama, taşınma, kentsel dönüşüm gibi konular önem kazanacak. Ancak bir gün sonra Merkür gerilemeye başlayacak. Bu nedenle daha önce konuştuğunuz konulara odaklanmanızda fayda var.

Ailenizin parasal konularında bazı iletişim sorunları yaşanabilir. Çocuğunuz varsa, onunla ilgili iletişim problemleri de gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda da yanlış anlaşılmalar olabilir. 29 Ağustos’a kadar bu tür konularda dikkatli olmalısınız.

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-2

19 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay, kariyer ve meslek alanlarınızı ön plana çıkaracak. İşinize daha fazla odaklanmak isteyecek veya iş hayatınızda yaşanan bir sorunu çözme arzusunda olacaksınız.

14 Ağustos’tan itibaren önemli şans ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ancak, özellikle 20 Ağustos civarında maddi konularda büyük riskler almaktan kaçının. Beklediğiniz bir yerden para gelmeyebilir veya arkadaşlarınızla giriştiğiniz işlerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Geleceğinizi güvence altına almak adına 20 Ağustos (+/- 10 gün) civarında gereksiz risklerden uzak durmalısınız.

Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle ay sonunda çalışma koşullarınıza ve iş hayatınıza odaklanacağınız bir dönem başlayacak.

Ağustos 2024 İkizler Burcu Yorumları

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumla (1)-2

İkizler ve yükselen İkizler için Ağustos ayında maddi konular ön planda olacak ve parasal işlerinizle meşgul olacaksınız. Çeşitli şans ve fırsatlar karşınıza çıkacak, ancak bunları değerlendirirken zaman zaman zorluklar yaşayabilirsiniz.

4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, iletişimle ilgili işlerinizi hızlandıracak. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlar, eğitim, ulaşım ve yerleşim gibi konular bu Yeni Ay’ın ana teması olacak.

Ancak, bir gün sonra Merkür geri hareketine başlayacak. Bu durum, özellikle karar verme sürecinde net olmanız gerektiğini vurguluyor. Etrafınızdaki insanların kafa karışıklığı yaratma potansiyeline karşı dikkatli olmalısınız.

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumla (2)-2

29 Ağustos’a kadar emlak alım-satım, kiralama gibi işlerinizi mümkün olduğunca ertelemeye çalışın. Eğer bu tür işleri yapmanız gerekiyorsa, bir avukata danışmanız veya sözleşmeleri dikkatlice gözden geçirmeniz faydalı olabilir. Ayrıca, yakın çevrenizdeki birinin parasal sıkıntıları da gündeme gelebilir.

19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, seyahatlerinizi hızlandıracak. Seyahat, geleceğe yönelik adımlar, ticari faaliyetler ve hukuki işler gibi konular öne çıkacak. Şans faktörü sizinle olacak, ancak dış etkenlerin de rol oynayabileceği olaylarla karşılaşabilirsiniz.

İş ortamlarınızda büyük bir baskı hissedebilir veya sınırlarınızı belirlemek isteyebilirsiniz. 20 Ağustos civarında alacağınız bir haber, hayatınızda önemli değişikliklere neden olabilir.

Ağustos 2024 Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-2

Yengeç ve yükselen Yengeçler için Ağustos ayı oldukça önemli olacak. Ayın başında Ay Yengeç burcunda olacağı için evinize, ailenize ve kendi güvenliğinize daha fazla odaklanacaksınız. Hızlı hareket etmek isteyebilir ve farklı yerlerde bulunmaktan keyif alabilirsiniz.

4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, maddi konuları ön plana çıkaracak. Bu dönemde yatırımlar, cebinize giren para ve alacaklar gibi finansal konular önem kazanacak. Parayla ilgili meseleler ve kendinizi değerlendirmenizi sağlayacak bazı konuşmalar gündemde olacak.

Bir gün sonra Merkür, iletişim alanlarınızda geri hareketine başlayacak. Bu geri hareket, yakın çevrenizle olan bağlantılarınızı zorlayabilir. Telefonunuzu ve bilgisayarınızı yedeklemeyi ihmal etmeyin, iş yerindeki toplantıları not alın. Ulaşım sorunları ve iletişim problemleri bu dönemde sizi zorlayabilir.

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-2

Parayla ilgili bazı kararlar aldıysanız ve yeni bir işe başlıyorsanız, bu işte de sorunlar ortaya çıkabilir. 29 Ağustos’a kadar dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Yeni bir işe girişecekseniz, daha önce tanıdığınız ve güvendiğiniz kişilerle işbirliği yaparak şartları birkaç kez gözden geçirin.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, yine maddi konuları gündeme getirecek. Gözden kaçırdığınız bir detay, ödeme veya fatura ile uğraşabilirsiniz. Kredi, miras veya hukukla ilgili işler bu Dolunay’ın ana temaları olacak.

Ağustos 2024 Aslan Burcu Yorumları

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-2

Aslan ve yükselen Aslanlar, Ağustos ayında sosyal çevreniz çok hareketli olacak. Arkadaşlarınızdan ve çevrenizden çeşitli fırsatlar karşınıza çıkacak ve bu fırsatları değerlendirme isteği duyacaksınız. Hayatınızın renklendiğini hissedeceksiniz. Bir partiye üye olmak, bir yere kaydolmak veya sosyal sorumluluk projelerinde yer almak, kendinizi daha canlı hissetmenize neden olabilir.

Ağustos başında Merkür geri hareketine hazırlanıyor. 5 Ağustos’ta Merkür para alanlarınızda geri hareketine başlayacak. Bu nedenle 29 Ağustos’a kadar parasal işlerinizi dikkatlice gözden geçirmeye özen gösterin ve işleri ertelemeyin.

Eğer muhasebe ile uğraşıyorsanız, alım-satım yapıyorsanız, daha önce ticari ilişkide bulunduğunuz kişilerle çalışabilirsiniz. Ancak, yeni bir işe başlamayı veya hiç tanımadığınız insanlarla çalışmayı planlıyorsanız dikkatli olun. Büyük parasal girişimlerden kaçının, kimseye borç vermeyin ve borç almayın.

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-2

4 Ağustos’taki Yeni Ay sizin Yeni Ay’ınız olacak. Kendinize para harcamak isteyeceksiniz. Bunu, daha önce başlattığınız işleri tamamlamak için yapabilirsiniz. Ancak, yeni bir görünüm değişikliği veya büyük girişimlerde bulunmaktan kaçının. Sağlık konularını gözden geçirmek de önemli olabilir.

19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, ikili ilişkiler ve özel hayatınız üzerinde etkili olacak. Bu dönemde özel hayatınızdaki kişilerle daha fazla uğraşacaksınız ve zaman zaman anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Aile hayatınızda da bazı zorluklar yaşanabilir.

20 Ağustos’ta Jüpiter-Satürn dik açısı, parasal işlerde sizi zorlayabilir. Beklediğiniz bir para veya önemli bir konu varsa, gecikmeler, engeller ve sorunlar yaşanabilir. Borsa gibi spekülatif yatırımlar yapıyorsanız veya riskli işlere giriyorsanız, 20 Ağustos civarındaki döneme (+/- 10 gün) dikkat edin.

Ağustos 2024 Başak Burcu Yorumları

Başak Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-2

Başak ve yükselen Başaklar için Ağustos ayında çalışma koşulları, kendinizi göstereceğiniz konular ve ailevi meseleler ön planda olacak. Çalışmıyorsanız, annenizle veya anne tarafınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Çalışıyorsanız ve tatilinizi yaptıysanız, bu ay işinize daha fazla odaklanacaksınız.

5 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’da, girişimleriniz konusunda desteklenmeyeceksiniz. Bu Yeni Ay, kötü alışkanlıklardan kurtulmak, sağlık kontrollerinize dikkat etmek ve yurt dışı ile ilgili işlerinize odaklanmak için uygun olabilir, ancak diğer girişimleriniz için destekleyici olmayacak.

Başak Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-2

6 Ağustos'ta Merkür sizin burcunuzda geri hareketine başlayacak. Bu dönemde yanlış anlaşılmalara, kendinizi doğru ifade edememeye ve kafanızın karışmasına açık olabilirsiniz. Girişimlerinizde aksilikler, gecikmeler ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden Ağustos ayını dinlenme ve plan yapma ayı olarak görmeye çalışın. 29 Ağustos’a kadar büyük olaylardan kaçının.

19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, sağlık konularını gündeme getirecek. Aşırı çalışmaktan veya yorgunluktan kaynaklanan dolaşım sistemi sorunları yaşayabilirsiniz. Ayrıca, iş hayatınızdan önemli haberler alabilirsiniz.

Kariyerinizde şanslı bir döneme giriyorsunuz ve bu ay size güzel fırsatlar sunacak. 14 Ağustos civarında karşınıza çıkan fırsatlar sizi mutlu edebilir. Ancak, bu fırsatları değerlendirirken eşiniz, partneriniz veya ortağınızdan kaynaklanan zorluklar yaşayabilirsiniz. Önemli anlaşmaları, sözleşmeleri ve büyük girişimleri 20 Ağustos civarına denk getirmemeye özen gösterin.

22 Ağustos’tan sonra Güneş sizin burcunuza geçince, işlerinizin daha rahatladığını ve her şeyin daha akıcı bir şekilde ilerlediğini görebilirsiniz.

Ağustos 2024 Terazi Burcu Yorumları

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-2

Terazi ve yükselen Teraziler için Ağustos ayı, yolculukların yoğun olacağı bir dönem olacak. Hem iş hem de kişisel seyahatler yapma fırsatlarınız artacak. Uzak yerlerden gelecek haberler, ailevi konuları hareketlendirecek.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, çevre değişikliklerini destekleyecek. Yeni bir ortama katılmak veya çevrenizi değiştirmek gibi planlarınız varsa, bu Yeni Ay ile birlikte harekete geçebilirsiniz. Ancak, hemen bir gün sonra Merkür geri hareketine başlayacak ve kadersel alanınızda gerileyecek. Bu nedenle, bu Yeni Ay’ı yarım kalmış ve tamamlanmış konular üzerine odaklanarak değerlendirmeniz daha doğru olacak.

Geçmişi sorgulamanız ve 2018 yılını ile geçen yılı gözden geçirmenizde fayda var. O dönemde yaşadığınız olaylar tekrar gündeme gelebilir ve çözüm bekleyebilir. Beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz, ancak Merkür'ün bu geçişi nedeniyle büyük girişimlerden kaçınmak önemli. Bu dönemde yorulabilir ve zorlanabilirsiniz.

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-2

19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, aşk hayatınızı hareketlendirecek. Bekarsanız, bu Dolunay ile aşk kapınızı çalabilir. Çocuğunuz varsa, onunla ilgili konular gündeme gelebilir. Ayrıca, eğitim, sanat ve kreatif işler gibi keyif veren konular da aktif hale gelebilir. Ancak, riskli işler yapıyorsanız dikkatli olmalısınız ve para konularında dengeyi iyi korumalısınız. Büyük risklerden ve yatırımlardan kaçınmakta fayda var. Aşk hayatınızda da sevdiğiniz kişiyle anlaşmak zor olabilir.

20 Ağustos civarında, Jüpiter ve Satürn’ün dik açısı nedeniyle dikkatli olmanız gereken bir dönem olacak. Beraber çalıştığınız kişilerin hayatında zorluklar yaşanabilir. Eğitim veya seyahat fırsatları engellenebilir ve gecikmeler yaşanabilir. Bu dönemde yaşanacak olaylar nedeniyle planlarınızda aksaklıklar olabilir.

Ağustos sonunda Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte kendinize, görüntünüze ve hayatınıza daha fazla vakit ayıracak, kendinizi daha fazla önemseyeceksiniz.

Ağustos 2024 Akrep Burcu Yorumları

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-2

Akrep ve yükselen Akrepler için Ağustos ayı, maddi konuların ve seyahatlerin ön planda olduğu bir dönem olacak. Çok fazla gezecek ve ailenizle daha fazla zaman geçireceksiniz.

4 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay, kariyer ve meslek alanlarınızı etkileyerek yenilikler ve yeni projeler için uygun bir zaman dilimi sunacak. Bu dönemde kariyerinizle ilgili fikirlerinizi organize edebilir ve hayata geçirebilirsiniz. Ancak bir gün sonra Merkür, sosyal çevre alanlarınızda geri hareketine başlayacak. Bu nedenle, 29 Ağustos’a kadar büyük iş girişimlerinden uzak durmalı veya başlattığınız işlerin üzerinden birkaç kez geçmelisiniz. En çok işten elde edilen gelirlerde sorunlar yaşanabilir.

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-2

Eğer bir iş sahibiyseniz veya düzenli bir geliriniz varsa, bu gelirlerin gelmesinde zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Borç verdiyseniz geri almakta zorlanabilir veya ödemelerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız firmanın ödeme sorunları nedeniyle tam zamanında ödeme alamayabilirsiniz. Bu tarz maddi sorunlarla karşılaşma olasılığınız yüksek.

14 Ağustos civarında, maddi konularda size güzel şans ve fırsatlar sunulacak. Ancak 20 Ağustos civarında bu fırsatları tam olarak değerlendiremeyebilirsiniz. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, ev, aile ve yuva konularını hareketlendirecek. Aile hayatınızda duygusal ve önemli kararlar almanız gerekebilir. Taşınma veya yer değişikliği gibi konular gündeme gelebilir ve aile içinde bazı gerilimler yaşanabilir.

29 Ağustos’a kadar arkadaşlarınızla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz, çünkü yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla görüşmek bu dönemde size fayda sağlayabilir. Ay sonunda, 29 Ağustos’tan itibaren kendi halinizde olmak isteyeceksiniz. Özel hayatınızda, sevdiğiniz kişinin kendi köşesine çekilme isteği olabilir. Bu dönemde karşı cinsi zorlamamaya özen gösterin.

Ağustos 2024 Yay Burcu Yorumları

Yay Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-2

Yay ve yükselen Yaylar için Ağustos ayı, ortak para alanları, ortak projeler ve banka işlemleri gibi konuların öne çıktığı bir dönem olacak. Bu süreçte para yönetimine daha fazla dikkat etmeniz gerekecek.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler ve ticari adımlar için önemli fırsatlar sunacak. Bu Yeni Ay, geleceğinizle ilgili önemli iş planları veya medya alanında kararlar almanız için uygun bir zaman dilimi olabilir. Ancak hemen ardından Merkür, kariyer ve meslek alanlarınızda geri hareketine başlayacak. Bu nedenle, yarım kalmış işlerinizi tamamlamak için bu dönemi değerlendirebilir, ancak yeni iş değişikliklerinden ve riskli işlerden kaçınmalısınız.

Annenizle olan iletişiminizde bu dönemde sıkıntılar yaşanabilir, bu nedenle 29 Ağustos’a kadar dikkatli olmalısınız. Toplum önünde konuşurken veya sosyal medyada yazarken yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz, bu yüzden söylediklerinize dikkat etmelisiniz.

Yay Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-2

19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, iletişimsel işlerinizi hızlandırabilir ve yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin hayatında yaşanacak bir dengesizlik sizin de yaşamınızı etkileyebilir. "İşler yoluna girdi, rahatlayacağım" dediğiniz noktada beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizden bir kişinin sağlığı veya ailevi konuları ile ilgili zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

14 Ağustos’a kadar ikili ilişkiler ve özel hayat alanında şanslı etkiler altındasınız. Yeni biriyle tanışmak veya mevcut ilişkinizi güzelleştirmek için iyi bir dönem. Ancak 14 Ağustos sonrası, özellikle 20 Ağustos civarında, ikili ilişkilerde gecikmeler ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Ay sonunda sosyal çevreniz hareketlenecek. Arkadaşlarınızla, eşinizle ve dostlarınızla bolca vakit geçirerek sıkıntılarınızı geride bırakabilirsiniz.

Ağustos 2024 Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-2

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, bu ay öncelikli olarak ikili ilişkilerinize ve özel hayatınızdaki kişiye daha fazla vakit ayıracaksınız. Sevdiğiniz kişinin planlarına uyum sağlayacak ve ona daha fazla önem vereceksiniz.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, müşterek para alanlarınızı etkileyecek. Eşinizin veya partnerinizin parasal konuları, sizin parasal durumlarınızda vereceğiniz önemli kararlar bu Yeni Ay’ın ana teması olacak. Borç yapılandırma, kredi çekme veya bir yerden para bekleme gibi konular gündeme gelebilir.

Bir gün sonra Merkür, seyahat ve eğitim alanlarınızda geri hareketine başlayacak. Seyahat hazırlığı yaptığınız bir dönemde, parasal konularda sorunlar yaşama veya daha önce gittiğiniz yerlere tekrar gitme potansiyeliniz olabilir. Bu dönemde, bildiğiniz, tanıdığınız ve iletişim halinde olduğunuz yerlere gitmeyi tercih edin. Yeni yerlerde sorun veya para problemleri yaşama olasılığınız yüksek. Ancak daha önce çalıştığınız kişilerden güzel teklifler alabilirsiniz.

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-2

19 Ağustos itibarıyla beklediğiniz bir para elinize geçebilir, ancak bu para aniden harcamalara gidebilir. Aşk hayatınız ve çocuklarınız için yapacağınız harcamalar bu ay yüksek olabilir, bu yüzden ödeme dengesine dikkat etmelisiniz.

14 Ağustos’a kadar iş konusunda destekleneceksiniz. İşinizde insanlar sizi anlayacak ve gerekli yardımı gösterecek. Ancak 20 Ağustos civarında yaptığınız bir planın ertelenmesi, iş yerinde bir anlaşmazlık veya bir işin üzerinize kalması gibi durumlara dikkat edin. Bu dönemde sağlığınızı ihmal etmeyin. Alerjiler, soğuk algınlığı ve solunum yolu problemlerine karşı dikkatli olun.

Ay sonunda Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte kariyer fırsatlarınız hızla artacak. Aile ortamınızda yaşadığınız sorunlar da çözüme kavuşacak.

Ağustos 2024 Kova Burcu Yorumları

Kova Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-2

Kova ve yükselen Kovalar, Ağustos ayında yoğun bir tempoda çalışacak, sağlıkla ilgili konulara odaklanacak ve gündelik hayatın hızlandığını fark edeceksiniz. Ayrıca, ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vakit ayıracağınız bir dönem olacak.

4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, ikili ilişkiler, taşınma ve ortaklı işler gibi konularda önemli kararlar almanıza yardımcı olacak. Ancak hemen ardından, 5 Ağustos'ta Merkür para alanlarınızda gerilemeye başlayacak. Bu, ortak işlerinizde para sıkıntıları ve sorunları yaşayabileceğiniz anlamına gelebilir. Ortağınızın veya eşinizin parasal konularda zorlandığını görebilirsiniz.

Günlük burç yorumları: 26 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 26 Eylül 2024

29 Ağustos’a kadar maddi konularda dikkatli olmanız gerekecek. Borç almaktan, kefil olmaktan veya kredi çekmekten kaçının. Bir borcu başka bir borçla kapatmaya çalışmaktan uzak durun.

Kova Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-2

Bu ay spekülatif işlerinizde dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınız ve size keyif veren alanlarda büyük fırsatlar var. 14 Ağustos’a kadar ikili ilişkiler, özel hayat, aşk konuları ve çocuklarla ilgili konularda büyük şans ve fırsatlara sahip olacaksınız. Ancak 20 Ağustos civarında bazı zorlanmalar yaşanabilir. Hem maddi konulardan kaynaklanan hem de kişisel değer ve özgüvenle ilgili bazı problemler ortaya çıkabilir.

19 Ağustos'ta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay, sağlığınız ve kişisel kararlarınızla ilgili konuları hızlandıracak. Sinirli, agresif ve gergin tavırlardan kaçının. Bu dönemde hızlı ve aceleci kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz önemlidir.

Ay sonunda güzel bir seyahat imkanı doğacak. Bir veya iki günlüğüne güzel bir yerlere gitmeye özen gösterin, çünkü bu ay oldukça yoğun geçmiş olacak.

Ağustos 2024 Balık Burcu Yorumları

Balık Burcu Aylık Burç Yorumları (1)-2

Balık ve yükselen Balıklar, Ağustos ayına aşk, keyif ve hareket dolu etkilerle başlayacaksınız. Ev, aile ve yuva konularında önemli fırsatlar yakalayacaksınız.

4 Ağustos’ta iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Bu dönemde iş potansiyeliniz artabilir, gündelik hayatınızı daha iyi organize etmeniz gerekebilir ve sağlık konularını gözden geçirmeniz gerekebilir. Ancak iş düzeninizle ilgili parasal sorunlar da gündeme gelebilir.

5 Ağustos’ta Merkür ilişkiler alanınızda geri hareketine başlayacak. Yanınızda çalışan kişilerin parasal sorunlarla karşılaştığını görebilirsiniz ya da onlara ödeme yapmada zorluk yaşayabilirsiniz. Bu dönemde mali dengeleri kurmak kolay olmayacak.

Özel hayatınıza gelirsek, eski ilişkiler ve aşklar 29 Ağustos’a kadar tekrar gündeme gelebilir. Eski sevgilinizle karşılaşabilir, onun sizi aradığını veya sosyal medyada karşınıza çıktığını görebilirsiniz. Hayatınızda biri varsa, onunla anlaşmak da zor olabilir. Bu yüzden 29 Ağustos’a kadar büyük ilişki kararları almaktan kaçının.

Balık Burcu Aylık Burç Yorumları (2)-2

19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, bir olayın iç yüzünü ortaya çıkarabilir ve sizi tedirgin edebilir. Yakın çevrenizdeki olaylar iş ortamınıza yansıyabilir veya bilinçaltınızdaki bazı korkular tekrar canlanabilir. Akrabalarınız ve kardeşlerinizin hayatında beklenmedik durumlar da yaşanabilir.

14 Ağustos civarında işlerde gecikmeler ve ertelenmeler olabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Aile hayatınızda da ebeveynlerinizin sağlık sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Ay sonunda parasal konulardaki sorunları rahatça çözüme kavuşturabileceksiniz. Ailenizdeki insanlarla bir araya gelerek parasal konularda güzel adımlar atmak isteyeceksiniz. Ay sonunda daha destekli olacaksınız.

2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları (2)

Her burcunun kendi benzersiz deneyimleri ve etkileri vardır. Ağustos ayı, astrolojik olarak birçok fırsat ve değişiklik getirebilir. Burçların bu etkileri farklı şekillerde deneyimlemesi muhtemeldir.

Sizler için hazırladığımız 2024 Ağustos ayı burç yorumları yazımız umarız faydalı olmuştur.

Dileriz ki herkes için bu ay, olumlu gelişmeler ve güzel etkilerle dolu bir zaman olur. Herkes için mutluluk ve başarı dolu bir Ağustos ayı diliyoruz!

Kaynak: Ayşenur Yılmaz