Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yaptığı ve senaryosunu H. Zeynep Bonçe'nin yazdığı Yalı Çapkını, 13 Eylül Cuma akşamı 74. bölümüyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Yalı Çapkını

Yeni sezon zaman atlamasıyla başlayacak ve ünlü bir oyuncu kadroya katıldı.

Yalı Çapkını Yeni Sezon (4)

Usta oyuncu Derya Alabora, dizinin kadrosuna dâhil oldu ve Sinan’ın annesi Ayla karakterini canlandıracak.

Derya Alabora (2)

Derya Alabora Kimdir?

Derya Alabora, 19 Ağustos 1959'da İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sinema-TV bölümünde eğitim aldı. 1977 yılında Dormen Tiyatrosu'nda tiyatro kariyerine adım atan Alabora, pek çok oyunda rol aldı.

Derya Alabora (1)

Sinema kariyerine "Bir Kırık Bebek" filmiyle başlayan ünlü oyuncu, "Masumiyet" filmindeki performansıyla birçok ödül kazandı.

Yalı Çapkını Ayla-1

Daha sonra "Adem'in Trenleri", "Pandora'nın Kutusu", "Die Fremde", "Deliha", "Deliha 2", "Şaşıfelek Çıkmazı" gibi projelerde yer aldı. 1983'ten beri oyuncu Uğur Yücel ile evli olan Alabora'nın 1985 doğumlu Can adında bir oğlu var.

Yalı Çapkını Yeni Sezon (1)-1

YENİ SEZONDA O İSİM DE VAR!

Yalı Çapkını dizisinin 3. sezonuna Pelin Akil de dahil oldu. Akil, dizide Ferit’in çok değer verdiği ve yaşça kendisinden büyük olan Diyar karakterini canlandıracak.

Dilan Polat, cezaevinde geçirdiği günleri anlattı Dilan Polat, cezaevinde geçirdiği günleri anlattı

Yalı Çapkını Pelin Akil

YENİ SEZONDA NELER YAŞANACAK?

Dizinin 74. bölümü, zaman atlaması ile başlayacak. Seyran’ın hastalığından iki yıl geçmiş olacak ve bu süre zarfında yalı sakinlerinin hayatında önemli değişimler meydana gelecek.

Yalı Çapkını Yeni Sezon (1)

Yeni sezonda, renkli karakterler ve heyecan dolu olaylarla Yalı Çapkını, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek.

Yalı Çapkını Yeni Sezon (2)

74. bölüm tanıtımında, Seyran ve Ferit'in ayrı düştüğü ve Seyran'ın "Ferit gittiğinden beri zaman durdu" sözleri öne çıkıyor.

Yalı Çapkını Yeni Sezon (1)-1

YALI ÇAPKINI YENİ SEZON FRAGMANI

Kaynak: Ayşenur Yılmaz