Marmara Gölü’de liste de ! 240 gölden 186’sı tamamen kurudu Marmara Gölü’de liste de ! 240 gölden 186’sı tamamen kurudu

“Devlet, Millet, Hükümet ve Ordu beraberliği ne idüğü belirsiz vesayet söylemleriyle kesinlikle hedef alınmamalıdır. Önemle belirtiriz ki vesayet söylemleri, Ordunun disiplinine hizmet etmiyor.” Diyen Özyılmaz “AK Parti, Teğmenler olayında da görüldüğü üzere, ikinci defa FETÖ tuzağına düşmektedir. 2008 Yılını, Ergenekon tertibi döneminin hemen öncesini hatırlamak, bugün yaşanan sürece de ışık tutmaktadır. O dönem yine ne idüğü belirsiz bir “askeri vesayet” söylemiyle, Türk Ordusu hedefe konulmuştu. Türk Ordusu’na yönelik yıpratma faaliyetleri, tezviratlar doruğa ulaşmıştı. ABD güdümlü FETÖ mahfilleri, Türk Ordusu’na yönelik operasyon fişeğini çakmıştı. Çünkü Türkiye’yi bölmek, açılım sürecini tamamlamak, Türkiye’yi Atlantik’e tam teslim etmek ve İkinci İsrail’i kurmak üzere önce Türk Ordusu’nun etkisiz hale getirilmesi gerekiyordu. O dönem, Tayyip Erdoğan Hükümeti, FETÖ tertipleri ve yönlendirmeleriyle, Amerika’da Oval Ofis’te planlanan tertibin düğmesine basarak, Türk Ordusu ve Vatan Partisi’ne yönelik savaş başlatıldı. Astsubaylardan başlayarak operasyon başlatıldı ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yüzlerce mensubu Generallerden Subay ve Astsubaylara kadar hapislere atıldı.

ERGENEKON-BALYOZ DERSLERİ'

O zamanın manşetlerini, televizyonlarını hatırlayalım, odakta hep askeri vesayetle ve Atatürk’le mücadele teması vardı. Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk davaları bu iklimde yapıldı. Türkiye o süreci Vatan Partisi’nin 2014 yılında Silivri Duvarlarını yıkmasıyla tersine çevirdi. Bugün yeniden askeri vesayet söylemleriyle, Mustafa Kemal Atatürk’le hesaplaşma temalarıyla aynı rüzgar estiriliyor. O günlerde Astsubaylardan başlatılan olay, bugün Teğmenler hedef alınarak yapılmaya çalışılıyor. AK Parti ikinci kez FETÖ tuzağına çekiliyor. AK Parti içerisinde de bir ayrılık olduğu gözükmektedir. Kimi AK Partilileri bu konuda ABD ve FETÖ yönlendiriyor. FETÖ’nün firari yönetici ve elemanları da, Milli Devlete düşman ne kadar unsur varsa bu kampanyada en öndeler.

'TÜRK ORDUSU’NUN MUSTAFA KEMAL MAYASI YOK EDİLEMEZ'

Türk Ordusu’yla, Mustafa Kemal Atatürk’le hesaplaşma şansı yoktur. Türkiye’de yeniden Atlantik merkezlerinin Türk Ordusu’na operasyon çekme imkanı kalmamıştır.  Türkiye Vatan Partisi’nin Silivri Duvarlarını yıkmasıyla, 15 Temmuz gecesi Türk Ordusu’nun önderliğiyle, millet-ordu beraberliğiyle ve Vatan Partisi’nin tarihi müdahaleleriyle darbe girişimini bastırdı ve Atlantik sisteminden zincirlerini kırmaya başladı. Ergenekon-Balyoz tertipleriyle, vesayet temizliği adı altında hapislere attığınız Komutanlarımız Fırat Kalkanında, Zeytin Dalı’nda, PKK’yı hendeklere gömme operasyonlarında, 15 Temmuz’da Türkiye’nin ön cephesinde yeniden görev aldı ve savaştı. Bugün de o Komutanlarımız en kritik konumlarda vatan savunmasındadır. 15 Temmuz gecesi ABD Gladyosu temizlendi, NATO-FETÖ Generalleri cezaevlerine atıldı, bir kısmı da öldürüldü ve Türkiye yeniden ayağa kalktı. Yakın ve uzak tarih göstermiştir ve kanundur; Türk Ordusu’nun Mustafa Kemal mayasını yok edemezsiniz. Milli Devlet Türk Ordusuyla direnmiştir ve önündeki zorlu süreçlerde de Türk Ordusu’yla ayakta kalacaktır. Herkes aklını başına toplamalıdır. Yakın tarihteki dersler geçmişte değil, önümüzdedir”

Muhabir: Fatma Uysal