Özel Salihli Koleji'nde gerçekleştirilen Eğitimde Dijital Dönüşüm: Öğretmenlere Yönelik Teknoloji ve Yapay Zeka Eğitimleri etkinliği, eğitimde dijitalleşmenin ve teknolojinin önemini vurgulayan kapsamlı bir hizmet içi eğitim programı sunuldu. Bu eğitim, öğretmenlerin dijital araçları ve yapay zeka teknolojilerini etkin bir şekilde kullanmalarını sağlayarak, eğitim süreçlerini modernize etmeyi ve öğrencilerin öğrenme deneyimlerini geliştirmeyi amaçlıyor. Eğitimde; Dijital Araçlarla Verimli Sınıf Yönetimi, İnteraktif Öğrenme ve Öğrenci Katılımı, Simülasyonlarla Deneysel Öğretim, Yapay Zeka ile Kişiselleştirilmiş Eğitim, Etkili Ders Planlama Stratejileri, Eğitimde Sürekli Gelişim konularına yer verildi.

Kolej (7)-5

Özel Salihli Koleji’nden öğrencilerine okul hayatını kolaylaştırma semineri Özel Salihli Koleji’nden öğrencilerine okul hayatını kolaylaştırma semineri

Eğitimin amacının, öğretmenlerin dijital çağın gereksinimlerine uyum sağlaması ve öğrencilerin başarılarını artırmak olduğu belirtildi.. Eğitimlerin devam edeceği ve teknoloji kullanımının daha fazla yaygınlaştırılacağı vurgulandı.

Kolej (6)-11

Kolej (5)-10

Kolej (4)-15

Kolej (2)-16

Kolej (1)-20

Muhabir: Fatma Uysal