Salihli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından, Yılmaz Mahallesinde Beş Eylül Atlı Spor Kulübünde Salihli Gençlik Merkezi İşbirliği ile Koruyucu Aileler ve yanında bulunan çocukların katılımıyla kahvaltı programı düzenlendi. Etkinliğe 16 koruyucu aile ve yanlarında bulunan 17 çocuk katıldı.

Programa katılan Manisa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç, konuşmasında tüm koruyucu ailelerin 30 Haziran Koruyucu Aile Gününü kutlarken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kılıç ayrıca, koruyucu aile hizmetinin bakanlığın en önemli ve hassas hizmetleri arasında olduğunu belirterek her çocuğun sağlıklı bir ailesinin olması hedefi ile çocukların karşılıksız olarak sevgisini veren bir aile yanında büyümesinin gelişimleri açısından çok yararlı olduğuna vurgu yaptı ve çocuklara ve koruyucu ailelere hediyelerini takdim ederek programın hazırlanmasında emek veren personele ve katılım sağlayan koruyucu ailelere teşekkür etti.

Seçil Erzan yeniden hakim karşısında Seçil Erzan yeniden hakim karşısında

Kahvaltı programı; restoranın bahçe kısmında çocuklar için at binme etkinliği gerçekleştirilmesi ve Salihli Gençlik Merkezi ekipleri tarafından çocukların yaşı ve ilgi durumuna göre kendileri için özel olarak hazırlanan spor parkurunda yarışmalar düzenlenmesiyle sona erdi.

Koruyucu Ai̇le (6)

Koruyucu Ai̇le (5)

Koruyucu Ai̇le (4)

Koruyucu Ai̇le (1)

Koruyucu Ai̇le (3)

Muhabir: ONAY OZAN